Pisa
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Pisa Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Perugia Airport Transfers van / naar Toscane stadscentra

1. Perugia Airport Transfers van / naar Toscane stadscentra

Ontspan bij aankomst op San Egidio Airport Perugia, ligt 85 mijl (140 kilometer) ten noorden van Rome, en 100 mijl (180 kilometer) ten zuiden van Florence. Pre-boek een privé-transfer om u te vervoeren in alle comfort en privacy toe aan accommodaties in Siena, Florence, Pisa, Pienze-Montepulciano, Grosseto, en Cortona. Tot uw beschikking is een 8-persoons busje (met een capaciteit voor 2 rolstoelen) of 4-seater sedans. Uw chauffeur haalt u uit de aankomsthal van de drukke luchthaven en brengt u langs de lange rijen voor de lokale taxi's. Sit back and relax als ze u mee op de ongeveer 2 uur durende tocht noord naar Toscane en Florence, met een drop-off rechtstreeks naar uw bestemming hotel. Geniet van het uitzicht op de glooiende heuvels en de wijngaarden van de Chianti. Vervoer van en naar de luchthaven zijn 24 uur per dag, het hele jaar door, met kinderzitjes op aanvraag beschikbaar op voorhand.

...
VIP Transfer Livorno Port - Pisa Airport

2. VIP Transfer Livorno Port - Pisa Airport

Boek uw privé-transfer in de luchthaven van Pisa. Geen tijd verspild in de taxi of het openbaar vervoer wachtrijen. Vaste prijzen voor elke bestemming in de stad. Geen verrassingen aan boord. Geen moeite met taxichauffeur. Wij zorgen voor: Comfort - worden gereden om de deur van uw Hotel. Betaalbare prijzen - in kleine groepen zelfs lager dan de reguliere openbaar vervoer. Uw tweetalige chauffeur zal u van harte welkom bij aankomst en zal zorgen voor u naar de ingang van uw Hotel. Start en sluit uw vakantie op de beste manier met YourPersonalJames. Maak nu uw reservering nu. Geniet van een veilig en comfortabel vervoer naar de luchthaven, zonder stress. Verwelkomd door een elegante bestuurder en een schone auto om het meeste uit uw verblijf in Italië te maken!

...
Florence: privétransfer naar de luchthaven van Pisa (PSA)

3. Florence: privétransfer naar de luchthaven van Pisa (PSA)

Of u nu voor zaken of voor uw plezier reist, vergeet het gedoe van het bellen van een taxi of uw eigen weg naar de luchthaven van Pisa met lokale vervoermiddelen. Gebruik in plaats daarvan een privé, vooraf geboekte privétransfer in één richting naar uw bestemming. Laat je begroeten door je chauffeur buiten je accommodatie in Florence. Ontvang assistentie bij uw bagage, leun achterover en ontspan aan boord van uw luxe privévoertuig, dat u precies op tijd naar de luchthaven van Pisa brengt. Kies tussen een Mercedes Benz auto voor één of twee personen of een Mercedes Viano of Sprinter minivan voor drie tot acht personen.

...
Florence: privétransfer vanaf de luchthaven van Pisa (PSA)

4. Florence: privétransfer vanaf de luchthaven van Pisa (PSA)

Geniet van een comfortabele deur-tot-deur luchthaventransfer naar uw bestemming in een Mercedes-voertuig met airconditioning. Vergeet de lange wachtrijen bij het wachten op een taxi of het gedoe om het openbaar vervoersysteem te begrijpen. Ontmoet uw vriendelijke chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven van Pisa, krijg hulp bij uw bagage en geniet van een veilige en comfortabele reis naar uw hotel of accommodatie in Florence. Weet dat uw vlucht kan worden gevolgd door uw chauffeur, mocht u laat aankomen. Vraag je chauffeur gerust om tips of advies over wat te doen tijdens je verblijf. Kies tussen een Mercedes Benz-auto of een Mercedes Viano/Sprinter-minibus voor groepsgroottes.

...
Privétransfer van de luchthaven van Pisa naar San Vincenzo

5. Privétransfer van de luchthaven van Pisa naar San Vincenzo

Geniet van een veilige en betrouwbare privétransfer in een Mercedes-minibus (zitplaatsen voor maximaal 7 of 8 personen) van de internationale luchthaven van Pisa naar uw hotel of accommodatie in San Vincenzo.

...

Sitemap Pisa

Wil je alle activiteiten in Pisa ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.