Pisa Tour: Hoogtepunten Inclusief Toren

Product ID: 22835

Vanaf € 39 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Neem een tour met gids door het magnifieke en historische Pisa
  • Beklim de iconische Toren van Pisa
  • Ontdek het prachtige Piazza dei Miracoli met haar Romeinse kathedraal en doopkapel
Overzicht
Ervaar deze spannende wandeltour door het prachtige en de historische stad Pisa. Ontdek het indrukwekkende Piazza dei Miracoli, en sluit de tour af door de beroemde Toren van Pisa te beklimmen voor een prachtig panoramisch uitzicht over de stad.
Wat te verwachten
Een professionele begeleide wandeltocht die je naar het Piazza dei Miracoli brengt, waar je informatieve gids je meeneemt op tour langs de monumenten van Piazza dei Miracoli, bekend als 'wonderen' vanwege hun ongelofelijke schoonheid en uniciteit.

Sta versteld van dit prachtige plein dat wordt overheerst door de geweldige kathedraal* waarvan je het binnengedeelte kunt bezoeken, een voorbeeld van de karakteristieke Pisaanse Romaanse architectuur, de gevierde Scheve Toren, de ronde doopkapel omringd door een suggestieve zuilengalerij en de 'Camposanto', van origine een begraafplaats, en een bijzonder vierhoekig klooster.

De toelichting van je gids zal vooral gericht zijn op de Scheve Toren, een wereldwonder. Wees geboeid door de geschiedenis en de scheve stand van de toren, die tot de verbeelding spreekt van alle bezoekers.

Na het begeleide bezoek dat eindigt bij de Scheve Toren, zul je genieten van een bezoek aan het interieur van de magnifieke Scheve Toren, die je via 294 treden zult beklimmen. Dit is gegarandeerd een geweldige ervaring! Bewonder dit unieke fenomeen, veroorzaakt door de zwakke en instabiele ondergrond.

*In het geval van lange wachtrijen, of wanneer je niet bij de kathedraal naar binnen kunt, krijg je een een begeleide tour over het Piazza dei Cavalieri aangeboden.
Inbegrepen
  • Toren van Pisa toegangsprijs
  • Kathedraal toegangsprijs
  • Gids
Trefpunt

Ontmoet je gids bij Arco di Porta Nuova op Piazza Daniele Manin. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Kinderen jonger dan 8 jaar zijn niet toegestaan op deze tour.

Het bezoek aan de Toren van Pisa duurt ongeveer 30 minuten - het is niet mogelijk langer te blijven. We raden bezoekers aan om punctueel te zijn omdat alle groepen strikt op een bepaald tijdstip ingedeeld zijn. Vertragingen worden niet geaccepteerd, dus houd je aan het tijdstip dat op je toegangsticket staat.

Bezoekers tussen 12 en 18 jaar mogen alleen de Toren op als ze worden begeleid door een verantwoordelijke volwassene.
Het is strikt verboden om tassen e.d. mee te nemen tijdens het bezoek. Deze voorwerpen moeten achtergelaten worden bij de garderobe bij het trefpunt.

Cameras en videocameras zijn toegestaan.

Vanaf € 39 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (40 Beoordelingen)

Georganiseerd door

CAF Tour & Travel

Product ID: 22835