Pisa
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Pisa Vervoer: Onze meest aanbevolen

Van La Spezia: retour naar Pisa Cruise Shore Excursion

1. Van La Spezia: retour naar Pisa Cruise Shore Excursion

Bezoek Pisa met deze kustexcursie vanuit La Spezia. Bij het ontschepen neemt u een van de gratis pendelbussen van de pier naar de terminal om naar de bus van de lokale partner te reizen. Nadat u aan boord bent gegaan, is het tijd om uw rondreis door Pisa te beginnen. Je loopt door Piazza Dei Miracoli om de monumenten te bewonderen, waaronder de scheve toren, de kathedraal, de doopkapel en nog veel meer. Na een korte wandeling heeft u vrije tijd om te genieten van een ijsproeverij voordat u ontspant bij het centrale plein. Je bent ook welkom om de scheve toren te bezoeken met de aankoop van een kaartje. Aan het einde van uw ervaring keert u terug naar La Spezia om opnieuw aan boord van uw schip te gaan.

...
Van Florence: privétour van de hele dag door juwelen van Toscane

2. Van Florence: privétour van de hele dag door juwelen van Toscane

Laat je verleiden door de eeuwige charme van de juwelen van Toscane tijdens deze 12 uur durende tour. Wat zijn de juwelen van Toscane? De prachtige steden en dorpen, maar ook kunst en de historische monumenten die deze unieke regio van Italië hun thuis noemen. In de pas met de meer 'menselijke' manier van leven in Toscane, begint deze ontspannen tour wanneer je maar wilt. U bepaalt de ophaaltijd van uw centraal gelegen hotel in Florence. Je zult ook genieten van het vervoer, dat wordt verzorgd door een privévoertuig dat wordt bestuurd door een Engels sprekende chauffeur. Na het ophalen rijd je door het Toscaanse platteland tot je eerste stop, Siena, is bereikt. Siena is een middeleeuwse stad die bekend staat om zijn artistieke schatten, die door UNESCO zijn erkend. In Siena bezoek je het schelpvormige Piazza del Campo. Hier vind je het Palazzo Comunale geflankeerd door de Torre del Mangia. Elk jaar vindt hier de beroemde Palio plaats. Je hebt ook vrije tijd om de kathedraal, gebouwd in de middeleeuwen, te bezoeken en de prachtige gebouwen en smalle straatjes te bewonderen. Vanuit Siena geniet je van een rit door het Chianti-gebied op weg naar Monteriggioni. De oprit biedt een panoramisch uitzicht over de wijngaarden en olijfgaarden. Monteriggioni is een klein 13e-eeuws stadje dat nog steeds wordt omringd door de originele stadsmuren. Hier maak je een wandeling binnen de beperkte omtrek van de muren, die elf torens hebben met een spectaculair uitzicht. Dit is een Toscaans juweeltje dat je terug in de tijd brengt. Op korte afstand, op een aangenaam landgoed, wordt u een typische lunch uit de Chianti-streek geserveerd. Je zult ook genieten van een begeleide proeverij van Chianti en Vernaccia-wijnen. Na de lunch verlaat u de landgoederen en gaat u naar San Gimignano, een andere prachtige stad en UNESCO-werelderfgoed. Beroemd om zijn kenmerkende middeleeuwse stadsplanning, wordt het het "Manhattan van de middeleeuwen" genoemd. Tijdens een wandeling door het stadscentrum ontdekt u de Piazza della Cisterna, de koepel, het Palazzo del Podestà en de kerk van Saint Agostino. Je laatste stop is in de beroemde stad Pisa, die ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. In de Piassa dei Miracoli stijgen de meesterwerken in marmer op uit het groene gazon, waaronder de beroemde scheve toren van Pisa, het prachtige Baptisterium, de prachtige kathedraal en het monumentale kerkhof Toscane is een unieke regio met grenzeloze natuurlijke en culturele schoonheid. Deze kleine, persoonlijke rondleiding is een authentiek Toscaanse ervaring.

...
Van Livorno: excursies aan wal naar Florence en Pisa

3. Van Livorno: excursies aan wal naar Florence en Pisa

Ontdek de "Wieg van de Renaissance" en het prachtige wonderplein in je eigen tempo met een transfer van en naar Livorno. Je reis zal plaatsvinden in een comfortabele GT-touringcar met airconditioning en gratis Wi-Fi, aangedreven door een meertalige assistent voor jouw gemak. Je ontvangt een gratis kaart van Florence en Pisa en ontvangt een noodnummer zodat alles soepel verloopt. Je eerste bestemming is Florence - je wordt afgezet op de Piazzale Montelungo naast het treinstation Santa Maria Novella en geniet van je vrije tijd om de sites te verkennen die je het meest interesseren in je eigen tempo. Om 14.30 uur verlaat u Florence en reist u af naar Pisa voor 15.30 uur, waar u ten minste 70 minuten zult hebben om het beroemde Piazza dei Miracoli te bezoeken, een van de beroemdste monumenten van Italië. Om 16.45 uur vertrekt de bus vanuit Pisa naar Livorno om 17:15 uur. Met deze transferservice richt u zich op het genieten van deze twee prachtige steden in plaats van u zorgen te maken over vervoer.

...
Van La Spezia: cruise kustexcursie Florence en Pisa

4. Van La Spezia: cruise kustexcursie Florence en Pisa

Ontdek de "bakermat van de Renaissance" en het prachtige wonderplein in je eigen tempo met een retourtransferservice vanuit de haven van La Spezia. Uw reis vindt plaats in een comfortabele GT-bus met airconditioning en gratis wifi, voor uw gemak bestuurd door een meertalige assistent. Je ontvangt een gratis plattegrond van Florence en Pisa, evenals een alarmnummer zodat alles soepel verloopt. Je eerste bestemming is Florence - je wordt om 11:00 uur afgezet op Piazzale Montelungo naast het treinstation Santa Maria Novella. Geniet vervolgens van ongeveer 3,5 uur om de sites die u het meest interesseren in uw eigen tempo te verkennen! Om 14.30 uur verlaat je Florence en reis je om 15.30 uur naar Pisa, waar je minimaal 70 minuten hebt om het beroemde Piazza dei Miracoli te bezoeken, een van de beroemdste monumenten van Italië. Om 16.45 uur verlaat de bus Pisa om terug te keren naar La Spezia, waar hij om 17.30 uur arriveert. Met deze transferservice kunt u zich concentreren op het genieten van deze twee prachtige steden in plaats van u zorgen te maken over vervoer!

...
La Spezia: dagexcursie naar Pisa en Lucca

5. La Spezia: dagexcursie naar Pisa en Lucca

Word verliefd op Pisa en het verbazingwekkende Piazza Dei Miracoli: de meest populaire attractie in Pisa waar je vrije tijd hebt om de scheve toren, de kathedraal en de doopkapel te bezoeken of om te ontspannen. Als je eenmaal in Lucca bent aangekomen, heb je wat vrije tijd voor de lunch of kun je, als je wilt, een typische lunch in het stadscentrum aan je rondleiding toevoegen. Na de lunch leidt een escorte je langs de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Torre Guinigi, het Anfiteatro-plein en de San Frediano-kerk. U kunt een typische lunch in het stadscentrum aan uw excursie toevoegen, of als u Lucca en Pisa liever alleen bezoekt, kunt u de Low-Cost-optie kiezen die alleen de transfer omvat. Opmerking voor aankomst: bij ontscheping dienen alle passagiers van cruiseschepen 1 van de gratis pendelbussen van de pier naar de terminal te nemen; dit duurt ongeveer 5 minuten. Bij de halte van de shuttle wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger.

...
Florence: transfer heen en terug naar Pisa

6. Florence: transfer heen en terug naar Pisa

Geniet van een praktische transfer van het centrum van Florence naar Pisa, waar je kunt genieten van het beroemde Piazza dei Miracoli. Daar kunt u een foto maken van de scheve toren en als u wilt, en kunt u ook bovenaan komen door kaartjes te kopen. U kunt ook de kathedraal en de doopkapel bezoeken, of een wandeling maken langs de rivier de Arno. U bent ook van harte welkom om wat heerlijk ijs te proeven in een van de vele winkels. Aan het einde van uw sightseeingdag kunt u om 14:00 uur genieten van uw reis terug naar Florence in een GT-bus met airconditioning.

...
Livorno: privéexcursie naar Pisa en Florence

7. Livorno: privéexcursie naar Pisa en Florence

Om 08:00 uur ontmoet uw privéchauffeur u naast uw schip in de haven van Livorno voor de korte rit naar de 11e-eeuwse krachtige maritieme republiek Pisa. Geniet van een korte rondrit door de stad die je naar het hart van een van de belangrijkste monumenten in Italië leidt ... het adembenemende Piazza dei Miracoli met zijn doopkapel, kathedraal, Campo Santo-begraafplaats en de scheve toren van Pisa. De bouw van de kathedraal begon in 1063 en de doopkapel is de grootste in Italië. De scheve toren van Pisa werd in 1174 begonnen, maar toen de toren zijn derde verhaal bereikte, stopte het werk toen het in de grond begon te zinken en leunde. Het bleef zo gedurende 90 jaar voordat het werk opnieuw begon in 1272, maar werd opnieuw gestopt in 1284 toen Pisa werd verslagen in de strijd. De 7e verdieping werd voltooid in 1319 en de belkamer werd uiteindelijk toegevoegd in 1372. De top van de toren kan worden bereikt door de 294 treden te beklimmen die in de vorm van een spiraal aan de binnenkant van de torenmuren stijgen (vooraf gereserveerd tickets aanbevolen voor EUR 18 per persoon). Reis door naar Florence (1,5 uur rijden) en arriveer door de wijngaarden aan de rand van Chianti in de stad en kom aan in Piazzale Michelangelo met uitzicht op de Renaissance over de Ponte Vecchio, de Duomo en de toren van Giotto. Eenmaal in het stadscentrum, ontdek de prominente bezienswaardigheden van de stad zonder al te veel te wandelen, want uw chauffeur geeft u historische en culturele achtergrondinformatie. Bezoek de prachtige gotische kerk van Santa Croce met de graven van beroemde kunstenaars en schrijvers zoals Michelangelo, Galileo en Dante, evenals de beroemde lederen school. Geniet van een wandeling rond de levendige en kleurrijke markt van San Lorenzo, waar u ook de Medici-kapellen en de Loggia dei Mercanti vindt. Ontdek prachtige pleinen zoals Piazza del Duomo met de kathedraal van Santa Maria del Fiore en Giotto's Tower, Piazza della Repubblica - een levendig winkelgebied, prachtige Piazza della Signoria en het Palazzo Vecchio met een kopie van David van Michelangelo. Als u het Accademia Museum wilt bezoeken om de echte Michelangelo's David te zien, kunnen de tickets vooraf voor u worden gereserveerd (ongeveer EUR 16 per persoon), zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan lange rijen. Wandel langs de enorme Uffizi-galerij en over de Ponte Vecchio met zijn prachtige juwelierszaken naar Palazzo Pitti en de Boboli-tuinen. Pauzeren voor de lunch (op eigen kosten) - uw chauffeur zal suggesties doen en u in de goede richting wijzen, of u kunt in de verleiding komen om uw weg te vinden in de authentieke centrale voedselmarkt vol met kaas, salami, prosciutto, brood, pasta, olijfolie olie en wijn. Rond 15:30 uur staat je minibus klaar om je mee te nemen op de ontspannende en comfortabele reis terug naar je schip in de haven van Livorno met aankomst rond 17:00 uur.

...
Livorno: dagtrip met privéstrand naar Pisa en Lucca

8. Livorno: dagtrip met privéstrand naar Pisa en Lucca

Ontmoet uw persoonlijke chauffeur / gids om 08:00 zo dicht mogelijk bij de aankomst van uw schip voor het aangename uur rijden naar de charmante middeleeuwse stad Lucca. Het is een stad die door de eeuwen heen is afgesloten en beschermd door een imposante 16e-eeuwse muur, die een van de best bewaarde verdedigingswerken van de Renaissance in Europa is. De muur heeft geholpen om de originele kenmerken van de stad en het Romeinse stratenplan intact te houden. U kunt genieten van uw dag beginnen met een fietstocht op de top van de muren langs de prachtige, met bomen omzoomde boulevard, waar u kunt genieten van de palazzi en pleinen van de oude stad of uitkijken op de omliggende heuvels. Fietsverhuur is een extra (optionele) prijs die u op de dag van uw reis betaalt voor EUR 5 per fiets per uur. Ontdek de Romeinse kenmerken van de stad met de kerk van San Michele in Foro die op de plaats staat van het originele Romeinse forum. Hier begon Giacomo Puccini zijn muzikale carrière als koorjongen. Slenterend langs de levendige winkelstraat Via Fillungo, komt u bij de kerk van San Frediano met zijn 6e-eeuwse oorsprong. Zie de tombe van Saint Zita (1278), genoemd door Dante in de Inferno , wiens gemummificeerde lichaam door glas te zien is. Ontdek de uniek gevormde arena, Piazza Anfiteatro, gebouwd in de 1e eeuw na Chr. Onder keizer Claudius met 54 bogen en een grot die plaats biedt aan tienduizend toeschouwers in 18 rijen zitplaatsen. De basis van het oorspronkelijke amfitheater ligt nu zo'n 3 meter onder het centrum, dat in de jaren 1800 werd gereconstrueerd als de marktplaats van de stad. De kathedraal van San Martino herbergt het kostbare heilige overblijfsel, de Volto Santo, een kruisbeeld van cederhout dat naar verluidt een waar portret is van Jezus gebeeldhouwd door Nicodemus, een ooggetuige van de kruisiging. Zie ook de opmerkelijke marmeren tombe van Ilaria del Caretto en het beruchte 'Laatste Avondmaal' van Tintoretto. De stad is gevuld met ambachtslieden en verleidelijke delicatessenzaken met Toscaanse specialiteiten, en Lucca is vooral bekend om zijn olijfolie. Niet te missen zijn de ondergrondse kelders van Enoteca Vanni, met een verleidelijke selectie wijnen uit heel Italië. De lunch is voor uw eigen rekening en uw chauffeur kan aanbevelingen doen en u in de juiste richting wijzen. Misschien heb je zelfs de tijd om te genieten van een lunch in een lokale wijngaard aan de rand van de stad voordat je de korte rit naar de machtige maritieme republiek Pisa van de 11e eeuw maakt. Geniet van een autorit door de stad, die je naar het hart van een van de belangrijkste monumenten in Italië, het adembenemende Piazza dei Miracoli met zijn doopkapel, de kathedraal, de Campo Santo-begraafplaats en natuurlijk de scheve toren van Pisa zal leiden. Je bent vrij om een deel van de stad te voet te verkennen voordat je je chauffeur ontmoet voor de terugreis naar je schip in de haven van Livorno met aankomst rond 17:00 uur.

...
Van Livorno: bustransfer naar de scheve toren van Pisa

9. Van Livorno: bustransfer naar de scheve toren van Pisa

Bekijk de toren van Pisa en andere marmeren monumenten van het Piazza dei Miracoli ("Plein van de Wonderen") in Pisa met een handige bustransfer van en naar het stadscentrum van Livorno. Profiteer van een pendelbus van de haven naar het stadscentrum voor aansluitende transfers, en een handig ophaalpunt op slechts een paar meter van de halte van de cruiseshuttle. Reis vervolgens naar de renaissancestad Pisa, waar u 2,5 uur de tijd hebt om de scheve toren van Pisa en de bezienswaardigheden van het Piazza dei Miracoli op eigen gelegenheid te verkennen. Ontvang een gratis stadsplattegrond om u te helpen uw weg te vinden. Het plein wordt beschouwd als een van de mooiste architecturale complexen ter wereld en is een openluchtmuseum voor Europese middeleeuwse kunst. Na 2,5 uur in Pisa spring je terug op de bus naar Livorno en wordt je afgezet bij je vertrekpunt.

...
Vanaf Livorno (cruisehaven): busvervoer naar Pisa en Lucca

10. Vanaf Livorno (cruisehaven): busvervoer naar Pisa en Lucca

Ontdek het middeleeuwse stadje Lucca met versterkte stadswallen tijdens een dagexcursie vanaf de cruiseterminal van Livorno. Bij aankomst in Lucca maak je een tour langs de belangrijkste plaatsen en gebouwen zoals de Torre Guinigi, het Piazza Anfiteatro, en de San Frediano-kerk. Aan het einde van de tour heb je wat vrije tijd om zelf op verkenning te gaan, te lunchen in een lokaal cafe, of te winkelen voor souvenirs op de markt. Je kunt een traditionele lunch toevoegen aan je reis naar Lucca. Als je liever zelf op verkenning gaat, kun je de budget-optie kiezen die alleen bestaat uit het vervoer. Vertrek om 14:30 uur vanuit Lucca richting Pisa, om daar ongeveer 30 minuten later in het historische centrum van de stad aan te komen. Word verliefd op deze iconische locatie en bezoek het Piazza dei Miracoli, de meest populaire attractie in Pisa. Breng wat vrije tijd door bij de scheve toren, de kathedraal en de doopkapel, of verken de buurt.

...

Sitemap Pisa

Wil je alle activiteiten in Pisa ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pisa

Deze excursie was alleen een bustransfer, maar we kregen zoveel meer! De gids die ons vergezelde was uitstekend en zou het zeker aanbevelen. De chauffeur bracht ons zelfs terug naar het schip in plaats van naar het afzetpunt in Livorno. Lucca is de verborgen parel van Toscane.

een prachtige tour die je moet bijwonen, gewaardeerd geld!

De gids Apollonia is erg aardig en verantwoordelijk. We hadden een heel gelukkige tijd en genoten van de hele reis naar Lucca en Pisa. Sterk aanbevolen.

Alles was op tijd, gids was geweldig en gaf tips en uitleg. Tijd in Pisa een beetje kort vanwege afstand tot bus

precies wat ik had verwacht en geweldige service, snelle en charterbussen zeer schoon en comfortabel?

Eenvoudige en nuttige aanwijzingen gaven me vertrouwen om te verkennen. Moderne en comfortabele bus.