Kies data

Dingen om te doen Písac

Písac: De beste dingen die je niet wil missen

Van Cusco: Chinchero, Moray, Ollantaytambo en Pisac Tour

1. Van Cusco: Chinchero, Moray, Ollantaytambo en Pisac Tour

Verken Cusco's Heilige Vallei en bekijk Inca-ruïnes, zoutmijnen, lokale markten en textielproductie. Stop in Moray, Chinchero, Ollantaytambo en Pisac tijdens deze dagtour per busje. Je wordt 's ochtends opgehaald bij je hotel in Cusco voordat je naar een archeologische zone en een textielcentrum in Chinchero gaat. Zie hoe de lokale bevolking alpacawol verven met natuurlijke planten uit de regio. Bezoek de archeologische vindplaats in Chinchero en bekijk de terrassen voordat je verder gaat naar Moray om meer te weten te komen over de geschiedenis van de Inca's en verwonder je over hun mysterieuze ronde terrassen. Ga naar het nabijgelegen dorp Maras en leer over zijn geschiedenis als centrum voor zoutproductie in de Maras-zoutmijnen. Bewonder het unieke quiltwerk van meer dan 3.000 zoutvijvers die uitmonden in de Heilige Vallei. Reis naar Urubamba en geniet van een lunchbuffet in een lokaal restaurant. Stop bij de ruïnes van Ollantaytambo en bewonder de opmerkelijke Inca-architectuur die is gebouwd tijdens de hoogtijdagen van het Inca-rijk. Zie een verbazingwekkende rotsformatie die de Inca-god van Wiracocha vertegenwoordigt. Aankomst bij de laatste tourstop, het archeologische park van Pisaq, waarna je de nabijgelegen stad bezoekt om de ambachtelijke markt te verkennen. Keer terug naar Cusco en word afgezet in het stadscentrum nadat de tour voorbij is.

Van Cusco: rondleiding Heilige Vallei, Pisac, Moray en zoutmijnen

2. Van Cusco: rondleiding Heilige Vallei, Pisac, Moray en zoutmijnen

Tijdens deze Sacred Valley-dagtour ga je naar de must-visit-locaties van Cusco en maak je kans op traditioneel Incan-bier. Je wordt opgehaald bij je hotel in het centrum van Cuzco en gaat naar je eerste stop, Mirador Taray. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de Andes en de heilige vallei om je voor te bereiden op je ontdekkingsdag. Ga door naar de stad Pisac, de locatie van een populaire markt. Zie hoe de lokale bevolking alpaca wol verft met natuurlijke planten uit de regio. Bezoek de archeologische vindplaats en bekijk de terrassen, Inca-begraafplaatsen en koninklijke gebouwen. Ga daarna verder naar Moray om meer te weten te komen over de geschiedenis van de Inca's en verwonder je over hun mysterieuze ronde terrassen. Ga naar het nabijgelegen dorp Maras en leer over de geschiedenis als centrum voor zoutproductie in de Maras-zoutmijnen. Bewonder het unieke quiltwerk van meer dan 3000 zoutvijvers die in de Heilige Vallei terechtkomen. Ga vanaf hier naar Urubamba en geniet van een lunchbuffet in een lokaal restaurant. Je avontuur in de vallei gaat verder met een rit langs de Urubamba-rivier naar de stad Ollantaytambo om de ruïnes te bezoeken. Bewonder de opmerkelijke Inca-architectuur gebouwd tijdens de bloeitijd van het Inca-rijk. Zie naast de ruïnes een verbazingwekkende rotsformatie die de Inca-god van Wiracocha vertegenwoordigt. Na je tijd bij de ruïnes, kies je ervoor om terug te keren naar Cusco met je gids of om in Ollantaytambo te blijven, zodat je je persoonlijke reizen naar Machu Picchu kunt voortzetten.

Vanuit Cuzco: dagexcursie door de heilige vallei met lunch

3. Vanuit Cuzco: dagexcursie door de heilige vallei met lunch

De eerste halte van deze excursie van een dag vanuit Cuzco is de uitkijktoren van Taray, die een prachtig uitzicht biedt over de Andes en de heilige vallei. Ga dan naar het dorp Pisac met zijn populaire markt. Bezoek het archeologisch terrein en bekijk de agrarische terrassen, begraafplaatsen en koninklijke gebouwen van de Inca's. Vervolg je excursie naar Urubamba voor een heerlijke buffetlunch in een restaurant. Ga vervolgens naar Ollantaytambo, dat werd gebouwd om de ingang van Machu Picchu te bewaken en de Inca's tegen mogelijke invasies te beschermen. Bezoek op de weg terug naar Cuzco het pittoreske dorpje Chinchero en bekijk de ruïnes van het koninklijk domein van Tupac Inca Yupanqui. Zie ook hoe de lokale bevolking de wol van alpaca's blauw verft met natuurlijke planten uit de omgeving.

Van Cusco: tweedaagse trip naar de Heilige Vallei en Machu Picchu

4. Van Cusco: tweedaagse trip naar de Heilige Vallei en Machu Picchu

DAG 1: We beginnen dit geweldige avontuur met het ophalen van je hotel om 8:00 uur om naar de Heilige Vallei van de Inca's, Pisac, Colonial Inca te gaan, een van de Inca-archeologische vindplaatsen te ontdekken, bovenop de berg met indrukwekkende stenen muren, landbouwterrassen, irrigatiesystemen en de grootste begraafplaats van het Incarijk. Tijd om te winkelen op de ambachtelijke markt, waar ambachtslieden hun keramiek, textiel, sieraden, instrumenten uit de Andes, alpacaproducten en souvenirs verkopen. We vervolgen onze reis van ongeveer 1 uur door de Heilige Vallei naar Urubamba waar we tijd hebben om te lunchen in een van de lokale restaurants die verschillende traditionele gerechten aanbieden, bereid met verse producten. Bezoek 's middags het archeologische complex van Ollantaytambo, waar u de techniek kunt waarderen waarmee de Inca's de steen bewerkten, de laatste Inca-citadel die nog overeind staat. De stad is gebouwd op oude Inca-gebouwen. Verken de archeologische vindplaats van de stad met tempels, terrassen, pakhuizen en een grote Inca-monoliet. Vervolgens vertrekken we met de trein vanaf het station van Ollantaytambo, we komen aan op het station van Aguas Calientes, waar ons personeel u zal helpen om in een van de hotels in Aguas Calientes te verblijven. (Kies tussen een tour met of zonder accommodatie). DAG 2: 's Ochtends haalt de gids je op bij het hotel om aan boord te gaan van het transportmiddel dat een ingewikkeld pad zal beklimmen dat ons een spectaculair uitzicht geeft op de Urubamba-rivier die de beroemde kloof vormt. De verloren stad van de Inca's, Machu Picchu, verwelkomt je met zijn ongelooflijke terrassen, trappen, ceremoniële terreinen en stedelijke gebieden waar energie overal vandaan komt. Na een rondleiding heeft u de mogelijkheid om te lunchen in een van de restaurants in de omgeving. Op het gecoördineerde tijdstip keren we terug met de trein en worden we naar het hotel in Cusco gebracht, eindigend met een geweldige ervaring.

Cusco: tweedaagse rondleiding door de Heilige Vallei en Machu Picchu

5. Cusco: tweedaagse rondleiding door de Heilige Vallei en Machu Picchu

Ontdek de eeuwenoude wonderen van Peru met een tweedaagse excursie vanuit Cusco. Verken Ollantaytambo in de Heilige Vallei, volg een rondleiding van 2 uur door de oude ruïnes van Machu Picchu en upgrade je tour met een wandeling naar Huayna Picchu of de Machu Picchu-berg. Dag 1De reis begint met het ophalen van je hotel in Cusco. Als u kiest voor de 6:30 A.M. starttijd, bezoek Chinchero, Maras-Moray en Ollantaytambo. Kies de 7:50 A.M. begin Pisaq en Ollantaytambo in de Heilige Vallei te bezoeken. Stop om te lunchen in de stad Urubamba (inbegrepen) voordat je de trein naar Aguas Calientes neemt. Bij aankomst in Aguas Calientes gaat u naar uw accommodatie. Kies de accommodatie-add-on bij het boeken om te genieten van een inbegrepen comfortabele hotelkamer. Geniet van een vrije middag in Aguas Calientes. 'S Avonds neemt de gids contact met je op in je hotel om alle instructies voor de tour naar Machu Picchu de volgende dag te geven. Dag 2Word vroeg wakker voor een vertrek van 07:00 uur van Aguas Calientes naar de Inca-citadel van Machu Picchu per bus. Geniet bij aankomst van een rondleiding van 2 uur door Machu Picchu. Loop met je gids en leer over deze oude Inca-stad. Bezoek tuinen, heiligdommen, waterkanalen en gevangenissen. Geniet na de rondleiding van wat vrije tijd om de Inca-citadel zelf te verkennen. Verhoog je avontuur door een optionele beklimming van Huayna Picchu of Machu Picchu aan je reis toe te voegen. Volg de aanwijzingen van je gids en klim naar de top om te genieten van een panoramisch uitzicht over de omgeving. Ga terug naar de stad Aguas Calientes en geniet van wat vrije tijd voor de lunch (niet inbegrepen) voordat je de trein terug naar Ollantaytambo neemt. Keer ten slotte met de bus terug naar de stad Cusco.

Vanuit Cusco: dagtour Heilige Vallei van de Inca's

6. Vanuit Cusco: dagtour Heilige Vallei van de Inca's

Geniet van een dagexcursie van Cusco naar Urubamba in de Heilige Vallei van de Inca's. Je verkent eerst het dorp en de ruïnes van Pisac, gesticht tijdens de koloniale tijd aan de voet van een heuvel bekroond door de overblijfselen van een Inca-stad. Op het centrale plein zie je de markt op zondag, dinsdag en donderdag, waar de lokale bevolking hun producten ruilt en ambachtslieden uit het hele gebied hun geweven alpacawollen dekens en poncho's, gegraveerde kalebassen, antieke reproducties, sieraden en ander handwerk verkopen. Vervolgens vervolg je de weg omhoog om de oude ruïnes van Pisaq te verkennen; bewonder de perfect gebouwde huizen en tempels en geniet van een prachtig uitzicht over de vallei vanaf de uitkijkposten. Na de lunch bezoekt u Ollantaytambo, de enige Inca-stad die niet werd omvergeworpen door de conquistadores. Hier kunt u de ruïnes verkennen die boven de stad uittorenen. In de late namiddag keert u terug naar Cusco en bezoekt onderweg de traditionele markt van Chinchero.

Cusco: dagtour door de Heilige Vallei met lunch

7. Cusco: dagtour door de Heilige Vallei met lunch

Ontdek de majestueuze Heilige Vallei van de Inca's tijdens deze onvergetelijke tour. Begin uw dag met het ophalen van een hotel of ontmoetingspunt en ga naar het pittoreske stadje Pisac. Verken de kleurrijke ambachtelijke markt, waar je kunt kopen en jezelf kunt onderdompelen in de gewoonten van de inwoners. Bewonder het imposante archeologische park van Pisac en reis vervolgens langs de rechteroever van de Vilcanota-rivier door de Heilige Vallei. Maak een stop in de stad Urubamba, waar u kunt genieten van een lunch in een lokaal restaurant. Ga vervolgens naar de stad en het fort van Ollantaytambo, gebouwd om de ingang van de vallei te beschermen. Loop door de straten van de stad om een duidelijk beeld te krijgen van hoe dit militaire, religieuze en culturele centrum er tijdens het Inca-rijk uitzag. Keer terug naar Cusco via Chinchero, waar de overblijfselen van de koninklijke penningmeester van Túpac Inca Yupanqui zich bevinden. Bewonder de goed bewaard gebleven Inca-muur op het centrale plein en bezoek de prachtige koloniale tempel, gebouwd op de fundamenten van een Inca-gebouw. Je eindigt deze geweldige dag op Plaza San Francisco, vlakbij het centrale plein van Cusco.

Cusco: Tour Pisac, Ollantaytambo en Chinchero Heilige Vallei

8. Cusco: Tour Pisac, Ollantaytambo en Chinchero Heilige Vallei

Je wordt om 08:10 uur opgehaald bij je hotel in Cusco, waarna je naar de Heilige Vallei van de Inca's reist. Je begint met een bezoek aan het indrukwekkende Pisac, dat bekend staat als het Inca-astronomisch observatorium. Daarna geniet je van een lunchbuffet in Urubamba, waar je kunt genieten van typisch Peruaanse gerechten. Je tweede punt is het fort van Ollantaytambo, waar je de Tempel van de Zon en zijn indrukwekkende monolieten zult observeren. Je gaat dan verder naar het archeologische park van Chinchero, een belangrijke agrigola-site. Terwijl je in Chinchero bent, kun je trappen, Inca-muren en de platforms observeren waar de lokale bevolking hun lama's en alpaca's plaatste. Je kunt ook Andes-vrouwen observeren die nog steeds Inca-kostuums dragen, voordat je rond 19.30 uur terugkeert naar Cusco. Je tour eindigt uiteindelijk in de buurt van het centrale plein van Cusco.

Cusco: toeristenticket voor 1, 2 of 10 dagen met hotelbezorging

9. Cusco: toeristenticket voor 1, 2 of 10 dagen met hotelbezorging

Profiteer van besparingen en geniet van het gemak van het Cusco Tourist Ticket, dat toegang biedt tot de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van Cusco en de Heilige Vallei. Profiteer van hotelbezorgservice naar uw hotel of Airbnb in het historische centrum van Cusco of Wanchaq. Kies uit een toeristenkaart voor 1, 2 of 10 dagen: Toeristenticket voor 10 dagen - Cusco-stad en Heilige Vallei: Toegang tot de 16 belangrijkste archeologische vindplaatsen en musea van Cusco. Met dit ticket krijgt u toegang tot het archeologische park van Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay, Puca Pucara, Pisac, Ollantaytambo, Chinchero, Moray, Tipon, Piquillacta, Pachacutec Inca Monument, Qosqo Native Art Center, Museum of Contemporary Art, Qorikancha Site Museum, Regionaal Historisch Museum en Museum voor Volkskunst. Ticket geldig voor gebruik gedurende 10 aaneengesloten dagen waarin u alle genoemde attracties kunt bezoeken. Toeristenticket voor 2 dagen - Heilige Vallei: Ticket is inclusief toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in de Heilige Vallei: Pisaq, Ollantaytambo, Chinchero en Moray. Ticket geldig voor gebruik gedurende 2 opeenvolgende dagen waarin je alle 4 genoemde attracties kunt bezoeken. Toeristenticket voor 1 dag - Cusco City: Het ticket is inclusief toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in het archeologische park Sacsayhuaman: Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay en Puca Pucara. Ticket geldig voor gebruik voor 1 dag waarin je alle 4 de attracties kunt bezoeken.

Van Cusco: Tour Heilige Vallei met lunchbuffet

10. Van Cusco: Tour Heilige Vallei met lunchbuffet

Ontspan na het ophalen op een reis van 1 uur naar de stad Pisac in de Heilige Vallei, en maak onderweg een aantal stops bij mooie uitkijkpunten. Neem een pauze op een drukke, lokale markt, waar handgemaakte ambachten en kleding worden verkocht. Geniet van een vers bereide lunch en verken nabijgelegen archeologische vindplaatsen. Dwaal door de koloniale stad Pisac en koop unieke, handgemaakte souvenirs en cadeaus. Na een bezoek aan de markt brengt de bus je naar de heuvels boven de stad Pisac om de beroemde archeologische vindplaatsen te bezoeken. Reis door de Heilige Vallei en stop voor een lunchbuffet in de stad Urubamba Ga verder langs de vallei naar Ollantaytambo, gesticht door de Inca Ollantay aan de oevers van de Urubamba-rivier. Bezoek de Zonnetempel, gebouwd van grote blokken die eeuwenlang intact zijn gebleven. Vanuit Ollantaytambo keert de bus terug via Urubamba en gaat dan omhoog en de vallei uit naar de hooglanden erboven, waar je een laatste stop maakt in de stad Chinchero. Bekijk de oude geschilderde muurschilderingen en de traditionele markt die beroemd is om hun handgemaakte textiel en weefsels.

Beschikbare activiteiten

32 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Písac

Wil je alle activiteiten in Písac ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Písac

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 534 beoordelingen

Zeer mooie gids, gaf veel uitleg. Bezoektijden in plaatsen zijn getimed, dus het is soms frustrerend om te moeten vertrekken. Het ontbijtbuffet was erg goed.

Goede ervaring, zeer goede gids. De reizen tussen plaatsen duren ongeveer meer dan een uur, maar ze zijn absoluut de moeite waard. 100% aan te bevelen.

De bezoeken zijn zeer de moeite waard en onze gids Julio was geweldig. Alles werkte heel goed en zeer stipt. alle tien

De gids Julio was geweldig, de hele dag was erg goed georganiseerd. Ideaal als je niet veel tijd hebt in Cuzco

Zeer mooie en aangename rondleiding, uitstekende gids!