Ontdek het beste van
Písac

Onze aanbevelingen voor Písac

Vanuit Cusco: Heilige Vallei Tour met Pisac en Ollantaytambo

1. Vanuit Cusco: Heilige Vallei Tour met Pisac en Ollantaytambo

De eerste halte van deze excursie van een dag vanuit Cuzco is de uitkijktoren van Taray, die een prachtig uitzicht biedt over de Andes en de heilige vallei. Ga dan naar het dorp Pisac met zijn populaire markt. Bezoek het archeologisch terrein en bekijk de agrarische terrassen, begraafplaatsen en koninklijke gebouwen van de Inca's. Vervolg je excursie naar Urubamba voor een heerlijke buffetlunch in een restaurant. Ga vervolgens naar Ollantaytambo, dat werd gebouwd om de ingang van Machu Picchu te bewaken en de Inca's tegen mogelijke invasies te beschermen. Bezoek op de weg terug naar Cuzco het pittoreske dorpje Chinchero en bekijk de ruïnes van het koninklijk domein van Tupac Inca Yupanqui. Zie ook hoe de lokale bevolking de wol van alpaca's blauw verft met natuurlijke planten uit de omgeving.

Van Cusco: Chinchero, Moray, Ollantaytambo en Pisac Tour

2. Van Cusco: Chinchero, Moray, Ollantaytambo en Pisac Tour

Verken Cusco's Heilige Vallei en bekijk Inca-ruïnes, zoutmijnen en textielproductie. Stop in Moray, Chinchero, Ollantaytambo en Pisac tijdens deze dagtour per busje. Je wordt 's ochtends opgehaald bij je hotel in Cusco voordat je naar een archeologische zone en textielcentrum in Chinchero gaat. Zie hoe de lokale bevolking alpacawol verft met natuurlijke planten uit de regio. Bezoek de archeologische vindplaats in Chinchero en bekijk de terrassen voordat je verder gaat naar Moray om meer te weten te komen over de geschiedenis van de Inca's en verwonder je over hun mysterieuze ronde terrassen. Ga naar het nabijgelegen dorp Maras en leer over zijn geschiedenis als centrum voor zoutproductie in de Maras-zoutmijnen. Bewonder het unieke quiltwerk van meer dan 3.000 zoutvijvers die overlopen in de Heilige Vallei. Reis naar Urubamba en geniet van een lunchbuffet in een lokaal restaurant. Stop bij de ruïnes van Ollantaytambo en bewonder de opmerkelijke Inca-architectuur gebouwd tijdens de hoogtijdagen van het Inca-rijk. Zie een verbazingwekkende rotsformatie die de Inca-god Wiracocha vertegenwoordigt. Kom aan bij de laatste tourstop, de archeologische vindplaats Pisac, waarna je de nabijgelegen stad bezoekt. Keer terug naar Cusco en word afgezet in het stadscentrum nadat de tour voorbij is.

Vanuit Cusco: Heilige Vallei & Maras Zoutmijnen Tour met Lunch

3. Vanuit Cusco: Heilige Vallei & Maras Zoutmijnen Tour met Lunch

Ontmoet je groep op Plaza de Armas in het historische centrum van Cusco. Reis eerst naar Chinchero, een klein rustiek stadje met een lange traditie van textielweven. Zie verschillende soorten textiel geweven met traditionele Inca-technieken. Vervolgens bezoekt u Moray en ziet u de landbouwterrassen die langs de heuvels zijn gebouwd. Deze terrassen werden gebouwd door de Inca's om een overvloed aan gewassen te verbouwen op minder dan ideaal berggebied. Vlak naast dit gebied, bij Moras, liggen meer dan 5000 zoutvijvers die door de Inca's werden gebruikt voor zoutwinning. Dit hielp hun voedsel voor lange tijd te bewaren. Nadat je de Inca-landbouwtechnieken hebt geleerd, begeef je je naar Urubamba, de hoofdstad van de Heilige Vallei, voor een lunch. Na de lunch ga je naar twee historische steden, Ollantaytambo en Pisaq. Bij Ollantaytambo beklim je meer dan 200 treden om de top van het oude terrasvormige fort te bereiken dat uitkijkt over de stad. Dit was een belangrijke verdedigingslocatie tijdens de Inca-tijd. Bij Pisaq kun je de lokale markt ontdekken die allerlei soorten souvenirs en lokale ambachten verkoopt, voordat je terugkeert naar Cusco.

Vanuit Cusco: Heilige Vallei & Maras Zoutmijnen Tour met Lunch

4. Vanuit Cusco: Heilige Vallei & Maras Zoutmijnen Tour met Lunch

Verken de Heilige Vallei van de Inca's tijdens deze meerdaagse tour, waarbij je wordt opgehaald bij je hotel in het historische centrum van Cusco. Bekijk archeologische vindplaatsen in Chinchero, Ollantaytambo en Pisac, de zoutmijnen van Maras en plaatsen waar textiel wordt geproduceerd. Geniet van een smakelijk lunchbuffet met een vegetarische optie. Je wordt vroeg in de ochtend opgehaald bij je hotel in het historische centrum van Cusco. Ontspan tijdens de schilderachtige rit naar Chinchero, waar je een stap terug in de tijd kunt zetten op de archeologische vindplaatsen en over de kleurrijke ambachtelijke markt kunt slenteren. Rijd naar de stad Maras en maak foto's van de uitgestrekte zoutmijnen waar al sinds de Inca-tijd zout wordt gewonnen uit plassen in de heuvels. Ga verder naar de door de bergen omringde stad Urubamba voor een heerlijk lunchbuffet. Na de lunch reis je naar Ollantaytambo, waar je de ruïnes van Ollantaytambo kunt bezichtigen met een enorm Inca-fort, een Zonnetempel en de fontein Prinses Baden. Tot slot bezoek je de stad Pisac om de archeologische site van Pisac te ontdekken en een wandeling te maken over de levendige ambachtsmarkt. Keer aan het begin van de avond terug naar de stad Cusco en laat je afzetten op het centrale plein waar je een leuke plek kunt vinden om te dineren na je tour. Opmerking: Omdat we 5 toeristische attracties zullen bezoeken, moet je er rekening mee houden dat de tijd om elke attractie te bezoeken beperkt zal zijn en dat de informatie in de bus zal worden gegeven.

Vanuit Cusco: Heilige Vallei, Pisac, Moray & Zoutmijnen Tour

5. Vanuit Cusco: Heilige Vallei, Pisac, Moray & Zoutmijnen Tour

Ga tijdens deze dagtour door de Heilige Vallei naar de must-see plekken van Cusco en maak kans op traditioneel Inca-bier. Laat je ophalen bij je hotel in het stadscentrum van Cusco en ga naar je eerste stop, Mirador Taray. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de Andes en de Heilige Vallei om u voor te bereiden op uw ontdekkingsdag. Ga verder naar de stad Pisac, de plaats van een populaire markt. Zie hoe de lokale bevolking alpacawol verft met natuurlijke planten uit de regio. Bezoek de archeologische vindplaats en bekijk de terrassen, Inca-begraafplaatsen en koninklijke gebouwen. Ga daarna verder naar Moray om meer te weten te komen over de geschiedenis van de Inca's en bewonder hun mysterieuze ronde terrassen. Ga naar het nabijgelegen dorp Maras en leer over zijn geschiedenis als centrum voor zoutproductie in de Maras-zoutmijnen. Bewonder het unieke quiltwerk van meer dan 3.000 zoutvijvers die overlopen in de Heilige Vallei. Ga vanaf hier naar Urubamba en geniet van een lunchbuffet in een lokaal restaurant. Vervolg met een rit langs de Urubamba-rivier naar de stad Ollantaytambo om de ruïnes te bezoeken. Bewonder de opmerkelijke Inca-architectuur gebouwd tijdens de hoogtijdagen van het Inca-rijk. Bekijk naast de ruïnes een verbazingwekkende rotsformatie die de Inca-god Wiracocha vertegenwoordigt. Kies na je tijd bij de ruïnes ervoor om terug te keren naar Cusco met je gids of om in Ollantaytambo te blijven zodat je je reis kunt voortzetten persoonlijke reizen naar Machu Picchu.

Vanuit Cusco: 2-daagse trip naar de Heilige Vallei en Machu Picchu

6. Vanuit Cusco: 2-daagse trip naar de Heilige Vallei en Machu Picchu

DAG 1: We beginnen dit geweldige avontuur met het ophalen van je hotel om 8:00 uur om naar de Heilige Vallei van de Inca's, Pisac, Colonial Inca te gaan, een van de Inca-archeologische vindplaatsen te ontdekken, bovenop de berg met indrukwekkende stenen muren, landbouwterrassen, irrigatiesystemen en de grootste begraafplaats van het Incarijk. Tijd om te winkelen op de ambachtelijke markt, waar ambachtslieden hun keramiek, textiel, sieraden, instrumenten uit de Andes, alpacaproducten en souvenirs verkopen. We vervolgen onze reis van ongeveer 1 uur door de Heilige Vallei naar Urubamba waar we tijd hebben om te lunchen in een van de lokale restaurants die verschillende traditionele gerechten aanbieden, bereid met verse producten. Bezoek 's middags het archeologische complex van Ollantaytambo, waar u de techniek kunt waarderen waarmee de Inca's de steen bewerkten, de laatste Inca-citadel die nog overeind staat. De stad is gebouwd op oude Inca-gebouwen. Verken de archeologische vindplaats van de stad met tempels, terrassen, pakhuizen en een grote Inca-monoliet. Vervolgens vertrekken we met de trein vanaf het station van Ollantaytambo, we komen aan op het station van Aguas Calientes, waar ons personeel u zal helpen om in een van de hotels in Aguas Calientes te verblijven. (Kies tussen een tour met of zonder accommodatie). DAG 2: 's Ochtends haalt de gids je op bij het hotel om aan boord te gaan van het transportmiddel dat een ingewikkeld pad zal beklimmen dat ons een spectaculair uitzicht geeft op de Urubamba-rivier die de beroemde kloof vormt. De verloren stad van de Inca's, Machu Picchu, verwelkomt je met zijn ongelooflijke terrassen, trappen, ceremoniële terreinen en stedelijke gebieden waar energie overal vandaan komt. Na een rondleiding heeft u de mogelijkheid om te lunchen in een van de restaurants in de omgeving. Op het gecoördineerde tijdstip keren we terug met de trein en worden we naar het hotel in Cusco gebracht, eindigend met een geweldige ervaring.

Vanuit Cusco: Chinchero, Moray, Maras en Ollantaytambo

7. Vanuit Cusco: Chinchero, Moray, Maras en Ollantaytambo

Je wordt opgehaald bij je hotel in Cusco en reist naar Chinchero. Verken de archeologische vindplaats en bezoek een Andes textielcentrum om meer te leren over de verwerking van alpacawol. Reis vervolgens naar Moray om de cirkelvormige terrassen te bekijken. Deze fascinerende bouwwerken werden door de Inca's gebruikt als landbouwlaboratoria. Later ga je verder naar Maras en zijn 3500 zoutwinningsplaatsen. Leer meer over het extractieproces en neem de tijd om foto's en video's te maken. Tegen de middag ga je naar het hart van de Heilige Vallei van de Inca's, Urubamba. Stop voor een heerlijk Andes-buffetlunch. Vervolg je reis naar de archeologische vindplaats Ollantaytambo. Daar kun je Inca architectuur en design ontdekken en genieten van spectaculaire uitzichten over de vallei. Deze tour eindigt in Ollantaytambo om 15:30 uur. Je hebt de mogelijkheid om op het centrale plein te blijven of de trein naar Aguas Calientes te nemen. Opmerking: De rest van de groep zal de tour voortzetten om Pisaq te bezoeken en uiteindelijk terug te keren naar Cusco.

Cusco: 2-daagse rondleiding Heilige Vallei en Machu Picchu

8. Cusco: 2-daagse rondleiding Heilige Vallei en Machu Picchu

Ontdek de eeuwenoude wonderen van Peru met een tweedaagse excursie vanuit Cusco. Verken Ollantaytambo in de Heilige Vallei, volg een rondleiding van 2 uur door de oude ruïnes van Machu Picchu en upgrade je tour met een wandeling naar Huayna Picchu of de Machu Picchu-berg. Dag 1De reis begint met het ophalen van je hotel in Cusco. Als u kiest voor de 6:30 A.M. starttijd, bezoek Chinchero, Maras-Moray en Ollantaytambo. Kies de 7:50 A.M. begin Pisaq en Ollantaytambo in de Heilige Vallei te bezoeken. Stop om te lunchen in de stad Urubamba (inbegrepen) voordat je de trein naar Aguas Calientes neemt. Bij aankomst in Aguas Calientes gaat u naar uw accommodatie. Kies de accommodatie-add-on bij het boeken om te genieten van een inbegrepen comfortabele hotelkamer. Geniet van een vrije middag in Aguas Calientes. 'S Avonds neemt de gids contact met je op in je hotel om alle instructies voor de tour naar Machu Picchu de volgende dag te geven. Dag 2Word vroeg wakker voor een vertrek van 07:00 uur van Aguas Calientes naar de Inca-citadel van Machu Picchu per bus. Geniet bij aankomst van een rondleiding van 2 uur door Machu Picchu. Loop met je gids en leer over deze oude Inca-stad. Bezoek tuinen, heiligdommen, waterkanalen en gevangenissen. Geniet na de rondleiding van wat vrije tijd om de Inca-citadel zelf te verkennen. Verhoog je avontuur door een optionele beklimming van Huayna Picchu of Machu Picchu aan je reis toe te voegen. Volg de aanwijzingen van je gids en klim naar de top om te genieten van een panoramisch uitzicht over de omgeving. Ga terug naar de stad Aguas Calientes en geniet van wat vrije tijd voor de lunch (niet inbegrepen) voordat je de trein terug naar Ollantaytambo neemt. Keer ten slotte met de bus terug naar de stad Cusco.

Cusco:Heilige Vallei Pisaq,Ollantaytambo,Chinchero met Lunch

9. Cusco:Heilige Vallei Pisaq,Ollantaytambo,Chinchero met Lunch

Ga op een dagvullende tour door de Heilige Vallei, te beginnen met een ophaalservice vanaf je hotel in Cusco. Bewonder het adembenemende uitzicht op de bergen terwijl je naar de Heilige Vallei reist. Bezoek de Mirador de Taray, de oude Inca site van Pisac en de stad Ollantaytambo. Begin je avontuur met een schilderachtige busrit van 45 minuten door de bergen. Stop bij de Mirador de Taray, een adembenemend uitkijkpunt waar je prachtige panoramafoto's kunt maken van de vallei eronder. Neem de tijd om de schoonheid 10 minuten in je op te nemen voordat je verder gaat met je tour. Ga vervolgens naar de oude Inca site van Pisac. Onderweg zie je ontzagwekkende tempels, woningen, altaren, ingewikkelde kanalen, houtsnijwerk en zelfs tunnels. Let ook op de beroemde Intiwatana, een steen die de zon aangeeft, en de grootste bekende Inca begraafplaats met meer dan 2000 graven. Na een bezoek aan de Pisaq Markt met de bus rijd je ongeveer een uur naar Urubamba voor de lunch. Vervolgens maak je een korte rit naar Ollantaytambo, een belangrijke Incastad omringd door heilige bergen. Ollantaytambo diende als strategisch militair centrum, landbouwcentrum en religieus centrum. De Zonnetempel, gelegen op een heuveltop, toont indrukwekkende architectuur, houtsnijwerk, landbouwterrassen en onderling verbonden stenen trappen. Deze plek is een van de weinige plaatsen waar de Spanjaarden een veldslag verloren tijdens de verovering. Bezoek op de terugweg naar Cusco een prachtige koloniale kerk en de archeologische vindplaats Chinchero, met zijn indrukwekkende terrassen en altaren. Stop bij een weefwerkplaats, waar lokale mensen die Quechua tradities blijven beoefenen je laten zien hoe ze natuurlijke kleurstoffen uit planten verkrijgen. Maak foto's in traditionele kleding uit de Andes. Je bustour eindigt rond 18:30 uur, gevolgd door een 1 uur durende busrit terug naar Cusco. Optionele afzetting in Ollantaytambo (treinstation of hoofdplein rond 15:00 uur).

Super heilige vallei 1 dag

10. Super heilige vallei 1 dag

Vroeg in de ochtend, om 7 uur, beginnen we onze dag met een bezoek aan de indrukwekkende plaatsen Chinchero, Moray en de zoutmijnen van Maras. In Chinchero krijgt u de gelegenheid om meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur van de plaats, maar ook om de prachtige koloniale architectuur en de kleurrijke lokale ambachtsbeurs te waarderen. In Moray kun je de indrukwekkende ronde terrassen zien die in het verleden werden gebruikt als centrum voor landbouwexperimenten. Daarna bezoeken we de beroemde zoutmijnen van Maras, waar je kunt zien hoe het zout met de hand wordt gewonnen en verwerkt. Na een ochtend vol spannende avonturen zullen we genieten van een heerlijke lunchbuffet in Urubamba. Daarna gaan we naar Ollantaytambo, waar je de indrukwekkende Inca-architectuur kunt bewonderen en meer te weten kunt komen over de geschiedenis van de plaats. Uiteindelijk komen we aan in Pisac, waar u de lokale ambachtsmarkt kunt verkennen en de archeologische overblijfselen van het gebied kunt bezoeken. We sluiten de dag af door om 19.00 uur terug te keren naar ons startpunt, na een dag vol spannende ontdekkingen en leren. Deze tour is een unieke kans om de schoonheid en geschiedenis van de Heilige Vallei te ervaren en te waarderen. Nietwaar Let op: bij boeking voor dezelfde dag, vraag vooraf naar de beschikbaarheid

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Písac

Vanuit Cusco: Heilige Vallei Tour met Pisac en Ollantaytambo

Vanuit Cusco: Heilige Vallei Tour met Pisac en Ollantaytambo

De eerste halte van deze excursie van een dag vanuit Cuzco is de uitkijktoren van Taray, die een prachtig uitzicht biedt over de Andes en de heilige vallei. Ga dan naar het dorp Pisac met zijn populaire markt. Bezoek het archeologisch terrein en bekijk de agrarische terrassen, begraafplaatsen en koninklijke gebouwen van de Inca's. Vervolg je excursie naar Urubamba voor een heerlijke buffetlunch in een restaurant. Ga vervolgens naar Ollantaytambo, dat werd gebouwd om de ingang van Machu Picchu te bewaken en de Inca's tegen mogelijke invasies te beschermen. Bezoek op de weg terug naar Cuzco het pittoreske dorpje Chinchero en bekijk de ruïnes van het koninklijk domein van Tupac Inca Yupanqui. Zie ook hoe de lokale bevolking de wol van alpaca's blauw verft met natuurlijke planten uit de omgeving.

Van Cusco: Chinchero, Moray, Ollantaytambo en Pisac Tour

Van Cusco: Chinchero, Moray, Ollantaytambo en Pisac Tour

Verken Cusco's Heilige Vallei en bekijk Inca-ruïnes, zoutmijnen en textielproductie. Stop in Moray, Chinchero, Ollantaytambo en Pisac tijdens deze dagtour per busje. Je wordt 's ochtends opgehaald bij je hotel in Cusco voordat je naar een archeologische zone en textielcentrum in Chinchero gaat. Zie hoe de lokale bevolking alpacawol verft met natuurlijke planten uit de regio. Bezoek de archeologische vindplaats in Chinchero en bekijk de terrassen voordat je verder gaat naar Moray om meer te weten te komen over de geschiedenis van de Inca's en verwonder je over hun mysterieuze ronde terrassen. Ga naar het nabijgelegen dorp Maras en leer over zijn geschiedenis als centrum voor zoutproductie in de Maras-zoutmijnen. Bewonder het unieke quiltwerk van meer dan 3.000 zoutvijvers die overlopen in de Heilige Vallei. Reis naar Urubamba en geniet van een lunchbuffet in een lokaal restaurant. Stop bij de ruïnes van Ollantaytambo en bewonder de opmerkelijke Inca-architectuur gebouwd tijdens de hoogtijdagen van het Inca-rijk. Zie een verbazingwekkende rotsformatie die de Inca-god Wiracocha vertegenwoordigt. Kom aan bij de laatste tourstop, de archeologische vindplaats Pisac, waarna je de nabijgelegen stad bezoekt. Keer terug naar Cusco en word afgezet in het stadscentrum nadat de tour voorbij is.

Vanuit Cusco: Heilige Vallei & Maras Zoutmijnen Tour met Lunch

Vanuit Cusco: Heilige Vallei & Maras Zoutmijnen Tour met Lunch

Ontmoet je groep op Plaza de Armas in het historische centrum van Cusco. Reis eerst naar Chinchero, een klein rustiek stadje met een lange traditie van textielweven. Zie verschillende soorten textiel geweven met traditionele Inca-technieken. Vervolgens bezoekt u Moray en ziet u de landbouwterrassen die langs de heuvels zijn gebouwd. Deze terrassen werden gebouwd door de Inca's om een overvloed aan gewassen te verbouwen op minder dan ideaal berggebied. Vlak naast dit gebied, bij Moras, liggen meer dan 5000 zoutvijvers die door de Inca's werden gebruikt voor zoutwinning. Dit hielp hun voedsel voor lange tijd te bewaren. Nadat je de Inca-landbouwtechnieken hebt geleerd, begeef je je naar Urubamba, de hoofdstad van de Heilige Vallei, voor een lunch. Na de lunch ga je naar twee historische steden, Ollantaytambo en Pisaq. Bij Ollantaytambo beklim je meer dan 200 treden om de top van het oude terrasvormige fort te bereiken dat uitkijkt over de stad. Dit was een belangrijke verdedigingslocatie tijdens de Inca-tijd. Bij Pisaq kun je de lokale markt ontdekken die allerlei soorten souvenirs en lokale ambachten verkoopt, voordat je terugkeert naar Cusco.

Vanuit Cusco: Heilige Vallei & Maras Zoutmijnen Tour met Lunch

Vanuit Cusco: Heilige Vallei & Maras Zoutmijnen Tour met Lunch

Verken de Heilige Vallei van de Inca's tijdens deze meerdaagse tour, waarbij je wordt opgehaald bij je hotel in het historische centrum van Cusco. Bekijk archeologische vindplaatsen in Chinchero, Ollantaytambo en Pisac, de zoutmijnen van Maras en plaatsen waar textiel wordt geproduceerd. Geniet van een smakelijk lunchbuffet met een vegetarische optie. Je wordt vroeg in de ochtend opgehaald bij je hotel in het historische centrum van Cusco. Ontspan tijdens de schilderachtige rit naar Chinchero, waar je een stap terug in de tijd kunt zetten op de archeologische vindplaatsen en over de kleurrijke ambachtelijke markt kunt slenteren. Rijd naar de stad Maras en maak foto's van de uitgestrekte zoutmijnen waar al sinds de Inca-tijd zout wordt gewonnen uit plassen in de heuvels. Ga verder naar de door de bergen omringde stad Urubamba voor een heerlijk lunchbuffet. Na de lunch reis je naar Ollantaytambo, waar je de ruïnes van Ollantaytambo kunt bezichtigen met een enorm Inca-fort, een Zonnetempel en de fontein Prinses Baden. Tot slot bezoek je de stad Pisac om de archeologische site van Pisac te ontdekken en een wandeling te maken over de levendige ambachtsmarkt. Keer aan het begin van de avond terug naar de stad Cusco en laat je afzetten op het centrale plein waar je een leuke plek kunt vinden om te dineren na je tour. Opmerking: Omdat we 5 toeristische attracties zullen bezoeken, moet je er rekening mee houden dat de tijd om elke attractie te bezoeken beperkt zal zijn en dat de informatie in de bus zal worden gegeven.

Vanuit Cusco: Heilige Vallei, Pisac, Moray & Zoutmijnen Tour

Vanuit Cusco: Heilige Vallei, Pisac, Moray & Zoutmijnen Tour

Ga tijdens deze dagtour door de Heilige Vallei naar de must-see plekken van Cusco en maak kans op traditioneel Inca-bier. Laat je ophalen bij je hotel in het stadscentrum van Cusco en ga naar je eerste stop, Mirador Taray. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de Andes en de Heilige Vallei om u voor te bereiden op uw ontdekkingsdag. Ga verder naar de stad Pisac, de plaats van een populaire markt. Zie hoe de lokale bevolking alpacawol verft met natuurlijke planten uit de regio. Bezoek de archeologische vindplaats en bekijk de terrassen, Inca-begraafplaatsen en koninklijke gebouwen. Ga daarna verder naar Moray om meer te weten te komen over de geschiedenis van de Inca's en bewonder hun mysterieuze ronde terrassen. Ga naar het nabijgelegen dorp Maras en leer over zijn geschiedenis als centrum voor zoutproductie in de Maras-zoutmijnen. Bewonder het unieke quiltwerk van meer dan 3.000 zoutvijvers die overlopen in de Heilige Vallei. Ga vanaf hier naar Urubamba en geniet van een lunchbuffet in een lokaal restaurant. Vervolg met een rit langs de Urubamba-rivier naar de stad Ollantaytambo om de ruïnes te bezoeken. Bewonder de opmerkelijke Inca-architectuur gebouwd tijdens de hoogtijdagen van het Inca-rijk. Bekijk naast de ruïnes een verbazingwekkende rotsformatie die de Inca-god Wiracocha vertegenwoordigt. Kies na je tijd bij de ruïnes ervoor om terug te keren naar Cusco met je gids of om in Ollantaytambo te blijven zodat je je reis kunt voortzetten persoonlijke reizen naar Machu Picchu.

Vanuit Cusco: 2-daagse trip naar de Heilige Vallei en Machu Picchu

Vanuit Cusco: 2-daagse trip naar de Heilige Vallei en Machu Picchu

DAG 1: We beginnen dit geweldige avontuur met het ophalen van je hotel om 8:00 uur om naar de Heilige Vallei van de Inca's, Pisac, Colonial Inca te gaan, een van de Inca-archeologische vindplaatsen te ontdekken, bovenop de berg met indrukwekkende stenen muren, landbouwterrassen, irrigatiesystemen en de grootste begraafplaats van het Incarijk. Tijd om te winkelen op de ambachtelijke markt, waar ambachtslieden hun keramiek, textiel, sieraden, instrumenten uit de Andes, alpacaproducten en souvenirs verkopen. We vervolgen onze reis van ongeveer 1 uur door de Heilige Vallei naar Urubamba waar we tijd hebben om te lunchen in een van de lokale restaurants die verschillende traditionele gerechten aanbieden, bereid met verse producten. Bezoek 's middags het archeologische complex van Ollantaytambo, waar u de techniek kunt waarderen waarmee de Inca's de steen bewerkten, de laatste Inca-citadel die nog overeind staat. De stad is gebouwd op oude Inca-gebouwen. Verken de archeologische vindplaats van de stad met tempels, terrassen, pakhuizen en een grote Inca-monoliet. Vervolgens vertrekken we met de trein vanaf het station van Ollantaytambo, we komen aan op het station van Aguas Calientes, waar ons personeel u zal helpen om in een van de hotels in Aguas Calientes te verblijven. (Kies tussen een tour met of zonder accommodatie). DAG 2: 's Ochtends haalt de gids je op bij het hotel om aan boord te gaan van het transportmiddel dat een ingewikkeld pad zal beklimmen dat ons een spectaculair uitzicht geeft op de Urubamba-rivier die de beroemde kloof vormt. De verloren stad van de Inca's, Machu Picchu, verwelkomt je met zijn ongelooflijke terrassen, trappen, ceremoniële terreinen en stedelijke gebieden waar energie overal vandaan komt. Na een rondleiding heeft u de mogelijkheid om te lunchen in een van de restaurants in de omgeving. Op het gecoördineerde tijdstip keren we terug met de trein en worden we naar het hotel in Cusco gebracht, eindigend met een geweldige ervaring.

Vanuit Cusco: Chinchero, Moray, Maras en Ollantaytambo

Vanuit Cusco: Chinchero, Moray, Maras en Ollantaytambo

Je wordt opgehaald bij je hotel in Cusco en reist naar Chinchero. Verken de archeologische vindplaats en bezoek een Andes textielcentrum om meer te leren over de verwerking van alpacawol. Reis vervolgens naar Moray om de cirkelvormige terrassen te bekijken. Deze fascinerende bouwwerken werden door de Inca's gebruikt als landbouwlaboratoria. Later ga je verder naar Maras en zijn 3500 zoutwinningsplaatsen. Leer meer over het extractieproces en neem de tijd om foto's en video's te maken. Tegen de middag ga je naar het hart van de Heilige Vallei van de Inca's, Urubamba. Stop voor een heerlijk Andes-buffetlunch. Vervolg je reis naar de archeologische vindplaats Ollantaytambo. Daar kun je Inca architectuur en design ontdekken en genieten van spectaculaire uitzichten over de vallei. Deze tour eindigt in Ollantaytambo om 15:30 uur. Je hebt de mogelijkheid om op het centrale plein te blijven of de trein naar Aguas Calientes te nemen. Opmerking: De rest van de groep zal de tour voortzetten om Pisaq te bezoeken en uiteindelijk terug te keren naar Cusco.

Cusco: 2-daagse rondleiding Heilige Vallei en Machu Picchu

Cusco: 2-daagse rondleiding Heilige Vallei en Machu Picchu

Ontdek de eeuwenoude wonderen van Peru met een tweedaagse excursie vanuit Cusco. Verken Ollantaytambo in de Heilige Vallei, volg een rondleiding van 2 uur door de oude ruïnes van Machu Picchu en upgrade je tour met een wandeling naar Huayna Picchu of de Machu Picchu-berg. Dag 1De reis begint met het ophalen van je hotel in Cusco. Als u kiest voor de 6:30 A.M. starttijd, bezoek Chinchero, Maras-Moray en Ollantaytambo. Kies de 7:50 A.M. begin Pisaq en Ollantaytambo in de Heilige Vallei te bezoeken. Stop om te lunchen in de stad Urubamba (inbegrepen) voordat je de trein naar Aguas Calientes neemt. Bij aankomst in Aguas Calientes gaat u naar uw accommodatie. Kies de accommodatie-add-on bij het boeken om te genieten van een inbegrepen comfortabele hotelkamer. Geniet van een vrije middag in Aguas Calientes. 'S Avonds neemt de gids contact met je op in je hotel om alle instructies voor de tour naar Machu Picchu de volgende dag te geven. Dag 2Word vroeg wakker voor een vertrek van 07:00 uur van Aguas Calientes naar de Inca-citadel van Machu Picchu per bus. Geniet bij aankomst van een rondleiding van 2 uur door Machu Picchu. Loop met je gids en leer over deze oude Inca-stad. Bezoek tuinen, heiligdommen, waterkanalen en gevangenissen. Geniet na de rondleiding van wat vrije tijd om de Inca-citadel zelf te verkennen. Verhoog je avontuur door een optionele beklimming van Huayna Picchu of Machu Picchu aan je reis toe te voegen. Volg de aanwijzingen van je gids en klim naar de top om te genieten van een panoramisch uitzicht over de omgeving. Ga terug naar de stad Aguas Calientes en geniet van wat vrije tijd voor de lunch (niet inbegrepen) voordat je de trein terug naar Ollantaytambo neemt. Keer ten slotte met de bus terug naar de stad Cusco.

Cusco:Heilige Vallei Pisaq,Ollantaytambo,Chinchero met Lunch

Cusco:Heilige Vallei Pisaq,Ollantaytambo,Chinchero met Lunch

Ga op een dagvullende tour door de Heilige Vallei, te beginnen met een ophaalservice vanaf je hotel in Cusco. Bewonder het adembenemende uitzicht op de bergen terwijl je naar de Heilige Vallei reist. Bezoek de Mirador de Taray, de oude Inca site van Pisac en de stad Ollantaytambo. Begin je avontuur met een schilderachtige busrit van 45 minuten door de bergen. Stop bij de Mirador de Taray, een adembenemend uitkijkpunt waar je prachtige panoramafoto's kunt maken van de vallei eronder. Neem de tijd om de schoonheid 10 minuten in je op te nemen voordat je verder gaat met je tour. Ga vervolgens naar de oude Inca site van Pisac. Onderweg zie je ontzagwekkende tempels, woningen, altaren, ingewikkelde kanalen, houtsnijwerk en zelfs tunnels. Let ook op de beroemde Intiwatana, een steen die de zon aangeeft, en de grootste bekende Inca begraafplaats met meer dan 2000 graven. Na een bezoek aan de Pisaq Markt met de bus rijd je ongeveer een uur naar Urubamba voor de lunch. Vervolgens maak je een korte rit naar Ollantaytambo, een belangrijke Incastad omringd door heilige bergen. Ollantaytambo diende als strategisch militair centrum, landbouwcentrum en religieus centrum. De Zonnetempel, gelegen op een heuveltop, toont indrukwekkende architectuur, houtsnijwerk, landbouwterrassen en onderling verbonden stenen trappen. Deze plek is een van de weinige plaatsen waar de Spanjaarden een veldslag verloren tijdens de verovering. Bezoek op de terugweg naar Cusco een prachtige koloniale kerk en de archeologische vindplaats Chinchero, met zijn indrukwekkende terrassen en altaren. Stop bij een weefwerkplaats, waar lokale mensen die Quechua tradities blijven beoefenen je laten zien hoe ze natuurlijke kleurstoffen uit planten verkrijgen. Maak foto's in traditionele kleding uit de Andes. Je bustour eindigt rond 18:30 uur, gevolgd door een 1 uur durende busrit terug naar Cusco. Optionele afzetting in Ollantaytambo (treinstation of hoofdplein rond 15:00 uur).

Super heilige vallei 1 dag

Super heilige vallei 1 dag

Vroeg in de ochtend, om 7 uur, beginnen we onze dag met een bezoek aan de indrukwekkende plaatsen Chinchero, Moray en de zoutmijnen van Maras. In Chinchero krijgt u de gelegenheid om meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur van de plaats, maar ook om de prachtige koloniale architectuur en de kleurrijke lokale ambachtsbeurs te waarderen. In Moray kun je de indrukwekkende ronde terrassen zien die in het verleden werden gebruikt als centrum voor landbouwexperimenten. Daarna bezoeken we de beroemde zoutmijnen van Maras, waar je kunt zien hoe het zout met de hand wordt gewonnen en verwerkt. Na een ochtend vol spannende avonturen zullen we genieten van een heerlijke lunchbuffet in Urubamba. Daarna gaan we naar Ollantaytambo, waar je de indrukwekkende Inca-architectuur kunt bewonderen en meer te weten kunt komen over de geschiedenis van de plaats. Uiteindelijk komen we aan in Pisac, waar u de lokale ambachtsmarkt kunt verkennen en de archeologische overblijfselen van het gebied kunt bezoeken. We sluiten de dag af door om 19.00 uur terug te keren naar ons startpunt, na een dag vol spannende ontdekkingen en leren. Deze tour is een unieke kans om de schoonheid en geschiedenis van de Heilige Vallei te ervaren en te waarderen. Nietwaar Let op: bij boeking voor dezelfde dag, vraag vooraf naar de beschikbaarheid

Veelgestelde vragen over Písac

Wat zijn de topattracties van Písac?

De topattracties van Písac zijn:

Bekijk alle topattracties van Písac

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Písac?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Písac op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Písac

Activiteiten in Písac

Steden in Peru

Andere activiteiten in Písac

Wil je alle activiteiten in Písac bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Písac

Gemiddelde beoordeling

4.5
(534 beoordelingen)

De bezochte plaatsen waren prachtig en het leren over hun geschiedenis was nog mooier. Het vergt wat ademruimte, maar het beklimmen van alle treden is de moeite waard. We hadden slechts één meningsverschil over de geplande tijd, maar uiteindelijk kwam het goed. Ik stel voor dat u contact opneemt voordat u de tijd bevestigt (die afwijkt van wat we in de e-mail hebben ontvangen).

Dit is een perfecte dagtocht voor degenen die een paar dagen in Cusco zijn en zoveel mogelijk dingen willen zien. De locaties waren prachtig. Ik vond vooral Ollayntaytambo leuk. Julio, onze gids en Hymen, onze chauffeur, waren geweldig. Mijn vriend en ik hadden wat gezondheidsproblemen en ze hebben ons geholpen een Engelssprekende arts te vinden.

Alles is perfect. De gids was perfect en zeer behulpzaam. Met de chauffeur creëerden ze een omgeving in de omgeving. Rustig en sereen ondanks alle wegen en archeologische vindplaatsen om te bezoeken. Ik raad ten zeerste aan!

De tour was interessant, hoewel er 2 stops voor de verkoop van sieraden en kleding waren inbegrepen. Er zijn veel trappen die je moet beklimmen om bij de attracties te komen, je moet fysiek fit zijn.

de bestuurder was zeer roekeloos en kwam meer dan eens heel dicht bij een ongeval. de gids was erg algemeen en wekte de indruk dat hij de rondleiding gewoon wilde afronden.