Ontdek het beste van
Pisco

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Pisco

Van Paracas: schilderachtige boottocht naar het eiland Ballestas

Van Paracas: schilderachtige boottocht naar het eiland Ballestas

Na een handige ophaalservice van het hotel vanuit Paracas of Pisco, ga je naar de Marina Turistica om je eilandavontuur te beginnen. Stap aan boord van een speedboot met je tweetalige, Spaans- en Engelssprekende gids en vlieg de zee op richting de adembenemende Ballestas. Onderweg stop je op het schiereiland Paracas om de Candelabro te zien, een raadselachtige glyph die in de zijkant van het eiland is uitgehouwen - waarvan het doel en de maker tot op de dag van vandaag een mysterie blijven. Ga daarna verder richting het zeereservaat van Ballestas. Kijk naar de rotsachtige kusten, tot de rand gevuld met zonnebadende zeehonden en pinguïns die in het troebele water duiken om onder het wateroppervlak te jagen - allemaal naast andere prachtige exemplaren, zoals majestueuze pelikanen en kleurrijke blauwvoetgenten. Ballestas, een beschermd leefgebied voor de grote hoeveelheid vogels en het zeeleven die deze eilanden naar huis roepen, is echt een van de natuurlijke schatten van Peru - en een speedboottocht rond hun kusten is de beste manier om de eilanden te zien, en alles wat ze te bieden hebben , dichtbij.

Vanuit Paracas: Ballestas Eilanden & Paracas Nationaal Reservaat

Vanuit Paracas: Ballestas Eilanden & Paracas Nationaal Reservaat

Na een handige ophaalservice van het hotel vanuit Paracas of Pisco, ga je naar de Marina Turistica om je avontuur te beginnen. Stap aan boord van een speedboot met je tweetalige, Spaans- en Engelssprekende gids en vlieg de zee op richting de adembenemende Ballestas. Onderweg stop je op het schiereiland Paracas om de Candelabro te zien, een raadselachtige glyph die in de zijkant van het eiland is uitgehouwen - waarvan het doel en de maker tot op de dag van vandaag een mysterie blijven. Ga daarna verder richting het zeereservaat van Ballestas. Kijk naar de rotsachtige kusten, tot de rand gevuld met zonnende zeehonden, en pinguïns die in het troebele water duiken om onder het oppervlak te jagen - allemaal naast andere prachtige exemplaren, zoals majestueuze pelikanen en kleurrijke blauwvoetgenten. Je keert dan terug naar de Marina Turistica voor een rit naar het Paracas National Reserve. Het Paracas National Reserve, een bijna buitenaards landschap, bestaat uit uitgestrekte, uitgestrekte woestijnen en hoge zandstenen kliffen direct naast de heldere, blauwe oceaan. Als je door het reservaat rijdt, zie je de kathedraal, een gebied waar ooit een enorme rotsformatie stond voordat deze werd verwoest door een catastrofale aardbeving. Je tour sluit af met een bezoek aan Playa Roja en Lagunillas Beach, twee prachtige kastanjebruine zandstranden die werkelijk uniek zijn. Nadat je enkele van 's werelds meest unieke natuurlijke kenmerken, flora en fauna hebt gezien, spring je terug in de auto voor een handige transfer terug naar je hotel.

Lima: 2-daagse tour naar Paracas, Pisco wijngaarden en Huacachina

Lima: 2-daagse tour naar Paracas, Pisco wijngaarden en Huacachina

Dag 1: Lima - Ballestas-eilanden - Huacachina Begin met vroeg ophalen van je hotel in Lima of ontmoetingspunt. Reis naar Paracas, een prachtig stadje aan zee, op een reis van 4 uur. Bij aankomst in Paracas begint u aan een boottocht van 2 uur over de Ballestas-eilanden. Deze eilanden zouden een kleinere versie van de Galápagos zijn. Zie zeeleeuwen, pinguïns, vogels en zelfs dolfijnen van dichtbij in hun natuurlijke habitat. Na de boottocht ga je naar Huacachina, de enige woestijnoase in Zuid-Amerika. Breng 2 uur door met het krijgen van je spanning met duinbuggyen en sandboarden op enkele van de hoogste zandduinen. Vervolgens transfer naar uw accommodatie in Huacachina. Gebruik je vrije tijd om wat te eten of misschien een biertje te pakken. Ontspan na een avond vol adrenaline en rust uit voor de volgende dag. Dag 2: Huacachina - Lima Verlaat Huacachina en ga op weg naar een 2 uur durende pisco-wijngaardtour. Zie hoe pisco, de nationale drank van Peru, wordt gemaakt van de druif tot op de fles en probeer tal van gratis monsters. Breng de hele dag door met genieten van Huacachina. Vang wat zon bij het zwembad of lunch rond de oase voor het perfecte einde van deze reis. Reis per bus met airconditioning terug naar Lima en word afgezet bij je hotel of het oorspronkelijke ontmoetingspunt.

Vanuit Pisco of Paracas: Nazca-lijnen vlucht

Vanuit Pisco of Paracas: Nazca-lijnen vlucht

Je wordt opgehaald bij je hotel in de stad Pisco of Paracas om richting Pisco Airport te rijden. Ontmoet uw vertegenwoordiger en ga naar de incheckzone om op uw vlucht te wachten. Laat u informeren over de aard van uw tour en over veiligheidsinstructies. De vlucht duurt precies 1 uur en 40 minuten inclusief de reistijd naar de Nazca-woestijn en je ziet 12 van de meest representatieve figuren getekend op het steenachtige oppervlak van de Nazca-woestijn. Let op voorstellingen van dieren en planten, verdeeld over een labyrint van lijnen, trapezes en driehoeken die al bijna 2000 jaar bewaard zijn gebleven. De Nazca-lijnen zijn enkele van de meest ongelooflijke overblijfselen van een oude cultuur. Deze ontwerpen, waarvan sommige wel 500 meter lang zijn, kunnen echt worden gewaardeerd vanuit de lucht op een hoogte van 450 meter. Na je ervaring vlieg je terug naar het vliegveld en ga je terug naar je hotel of naar een busstation.

Paracas of Pisco: Private Huacachina Oasis Tour & Buggy Ride

Paracas of Pisco: Private Huacachina Oasis Tour & Buggy Ride

Begin met een ophaalservice vanaf je hotel en reis met een privévoertuig naar de stad Ica. Onderweg naar Ica bezoek je een traditionele wijngaard waar je de kans krijgt om meer te leren over traditionele wijnen en de beroemde Pisco, de nationale drank van Peru. Hier krijg je ook de gelegenheid om enkele producten te proeven. Vervolgens rijd je in zuidwestelijke richting naar de Huacachina Oase, een prachtige lagune omringd door palmbomen en enorme zandduinen met een spectaculair uitzicht op de Ica Vallei en de woestijn. Beklim de zandduinen en geniet van een van de beroemde duinbuggy tours. Deze tour duurt 1 uur door de Ica-woestijn en je krijgt ook een sandboard- of sand-surfles bij de zandduinen. Tot slot stop je bij de hoogste zandduin om van de zonsondergang te genieten. Keer terug naar Huacachina, waar je een douche kunt nemen om het zand af te spoelen, voordat je terugkeert naar je hotel in Paracas.

Lunahuana - Rivieravontuur

Lunahuana - Rivieravontuur

Perfect voor gepassioneerde liefhebbers van avontuurlijke sporten: race over de Lunahuana rivier. Ervaring is niet vereist, want er zijn verschillende routes beschikbaar voor alle leeftijden en ervaringen. Bewonder de prachtige landschappen van de Lunahuaná Vallei. ROUTE (5 uur -> 21 uur) : Vertrek uit Lima rond 5 uur 's ochtends bij ons trefpunt. - Onze eerste stop is bij de Cerro Azul in de provincie Cañete. We bezoeken de Cerro Azul Dock, gebouwd in 1924 en met een uitbreiding van 400 meter lang. We zullen genieten van het prachtige uitzicht op het kuuroord en van een kleine ambachtsbeurs die typisch is voor de omgeving van Cañete. - Ruïnes Incahuasi : Na onze tour maken we een panoramische stop in San Vicente de Cañete, bij de Incahuasi ruïnes om het paleis van de Inca's en de religieuze wijk te bekijken. Onze gids zal ons iets meer vertellen over de geschiedenis. - We komen aan in de wijk Lunahuaná en bezoeken het centrale plein, de kerk en de portalen die deze prachtige vallei sieren. - In Lunahuana zul je de beroemde avontuurlijke sporten kanoën, canopy of quad (ATV) beoefenen. Begeleid en geleid door een gespecialiseerde sportstaf die ons zal begeleiden tijdens de sportieve reis en met alle veiligheidsprotocollen. - Lunch in Lunahuana - In Catapalla Village brengen we een bezoek aan de wijnmakerij (wijnen, pisco en maceraat). Een deskundige medewerker van de wijnmakerij zal ons stap voor stap de technieken van het wijn- en pisco proces leren. - We bezoeken de Mis Girasoles imkerij, waar ze het hele honingproces zullen uitleggen, het kweken van bijen, de extractie van hun producten en waar ze voor gebruikt worden en welke voordelen ze hebben. Daarna gaan we de verschillende soorten honing, stuifmeel en propolis proeven. - Aankomst in Lima op dezelfde vertrekpunten rond 21.00 uur.

4 Dagen vanuit Lima: Nazca Lijnen Vlucht, Paracas en Huacachina

4 Dagen vanuit Lima: Nazca Lijnen Vlucht, Paracas en Huacachina

DAG 1: Lima - Paracas Onze dag begint met een vroege ophaalservice, de bus stopt voor het ontbijt, probeer een uniek ontbijt rechtstreeks uit de broodovens van Mirasur en geniet van het meest vers gebakken brood in Peru. Daarna ga je naar Hacienda San Jose, in Chincha. De hacienda is nu een 5* sterren hotel en is een prachtig koloniaal landgoed dat tijdens de Spaanse verovering een enorme plantage herbergde die werd bewerkt door duizenden slaven uit Afrika. Bezoek het waanzinnige labyrint van ondergrondse tunnels die werden gebruikt om slaven illegaal te smokkelen op 17 km van de kust. Een ongelooflijke geschiedenis waaruit de hedendaagse Afro-Peruaanse cultuur is ontstaan. Je komt om 13:30 uur aan in Paracas en hebt de middag vrij. DAG 2: Paracas - Huacachina: Om 8:00 uur ga je op de 2 uur durende rondvaart naar de Ballestas Eilanden, een kleinere versie van de Galapagos Eilanden. Je zult zeeleeuwen, pinguïns en veel vogels van dichtbij en in hun natuurlijke omgeving zien! Ga rond 10:30 uur op rondleiding in een van de grootste beschermde woestijnreservaten van Zuid-Amerika. Prachtige kustlijn van de Stille Oceaan waar de woestijn de oceaan ontmoet. Om 12:30 uur ga je van Paracas naar Huacachina, een natuurlijke oase in de Ica-woestijn met de grootste zandduinen van Zuid-Amerika. Daar heb je vrije tijd om de omgeving te verkennen. Later ga je 2 uur lang opwindend duinbuggyen en sandboarden! Met een duinbuggy ga je de duinen op en met een sandboard deze gigantische heuvels van zand af, een unieke ervaring. Breng er de nacht door. DAG 3: Huacachina - Nazca Op dag drie vertrek je om 11:00 uur vanuit Huacachina naar de Pisco wijngaard, proef je gratis een heleboel Pisco, de nationale drank van Peru, en leer je alles over hoe Pisco wordt gemaakt, van druif tot fles! Direct na de wijngaard vertrek je naar Nazca. Rond 17:30 uur stop je bij de uitkijktoren in Nazca, vanwaar je 3 van de mysterieuze en wereldberoemde Nazca Lijnen gratis kunt zien! Rond 18:00 uur is er een stop voor het avondeten, voor degenen die iets willen eten. Je overnacht in Nazca. DAG 4: Nazca - Lima Je hebt de mogelijkheid om de Cahuachi piramides tour toe te voegen, vraag het gewoon aan je gids! Om 11:00 uur maak je een vlucht over de lijnen en ontdek je veel van de tekeningen die op het woestijnland zijn getekend. Je hebt vrije tijd van 11:30 tot 12:30 uur. Om 13:30 uur ga je op de Cantalloc Aqueducts tour, die wordt beschouwd als een van de oudste irrigatiesystemen ter wereld. Deze oude aquaducten, die 2000 jaar geleden werden gebouwd, stelden de Nazca Cultuur in staat om water uit de Andes via ondergrondse kanalen naar de Nazca Vallei te brengen, wat leven bracht in de woestijnachtige laaglanden. Om 15:00 uur reis je terug naar Huacachina en later die avond, om 19:00 uur, reis je terug naar Lima, waarbij je achterover kunt leunen en ontspannen op de comfortabele stoelen. Aan het einde van je reis word je direct bij je hotel/hostel afgezet. De bus komt rond 23:30 uur aan in Miraflores, maar het kan ook later zijn, afhankelijk van de plaats waar je bent afgezet.

Vanuit de haven van San Martin: Ballestas-eilandentour in Paracas

Vanuit de haven van San Martin: Ballestas-eilandentour in Paracas

Ons team zal u begroeten in de haven van San Martín, net op tijd om aan boord te gaan van ons exclusieve toeristenvervoer. Bereid je zintuigen voor op een spannende reis die je naar El Chaco Dock brengt, waar we andere gepassioneerde reizigers zoals jij zullen ontmoeten. Samen gaan we aan boord van een speedboot en beginnen aan een fascinerende ervaring die je zal leiden om de Ballestas-eilanden te ontdekken. Deze eilanden, gelegen op slechts 30 minuten voor de kust van Paracas in de provincie Pisco, in het departement Ica, zijn een essentiële toeristische schat in Peru. Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in een uniek ecosysteem en bewonder de overvloedige dieren in het wild die ze bewonen. Terwijl we navigeren, zult u versteld staan van de mysterieuze Candelabro, een geoglief die logica tart en experts nog steeds voor raadsels stelt. Deze raadselachtige figuur, meer dan 2500 jaar geleden getraceerd op de duin van het Paracas National Reserve, lijkt op de beroemde Nazca-lijnen en laat een aura van mysterie en intriges achter. De Ballestas-eilanden en het Paracas-reservaat zullen u verrassen met hun adembenemende natuurlijke schoonheid. Je zult gefascineerd zijn door de unieke geologische formaties en de mogelijkheid hebben om een verbazingwekkende verscheidenheid aan dieren in het wild van dichtbij te bewonderen, waaronder jan-van-genten, pelikanen, zeeleeuwen en de schattige Humboldt-pinguïns. Deze eilanden herbergen een ongelooflijk aantal vogels, zowel inwonende als trekkende, en dankzij dat beschikken ze over guano, 's werelds rijkste natuurlijke meststof. Hier kunt u de guanovogels observeren, zoals de Peruaanse domoor, de Peruaanse pelikaan en de guanay-aalscholver, wiens aanwezigheid van oudsher zo waardevol is dat guano jarenlang de basis vormde van de Peruaanse economie en voor stabiliteit en welvaart zorgde voor de land. Na het verkennen van dit natuurlijke paradijs, keren we terug naar het dok, waar we je terug naar de haven van San Martín zullen begeleiden, zodat je je cruise-avontuur kunt voortzetten. Mis de kans niet om jezelf onder te dompelen in deze geweldige ervaring en de mariene rijkdom te ontdekken die op slechts 260 kilometer van de stad Lima ligt.

Vanuit Paracas: Paracas National Reserve privétour

Vanuit Paracas: Paracas National Reserve privétour

Geniet van het gemak dat je wordt opgehaald bij je hotel in Paracas of Pisco en wordt overgebracht naar het Paracas National Reserve. Het reservaat werd in 1975 opgericht om de vogels en de zee van het leven van het schiereiland Paracas te beschermen. Bewonder het adembenemende landschap van het schiereiland, gevormd door een zoute woestijn, eilanden en de zee. Bekijk een van de grootste zeeleeuwenkolonies ter wereld. Bewonder de vele vogels langs de kustlijn. Kom meer te weten over het reservaat door een bezoek te brengen aan het bezoekerscentrum, dat tentoonstellingen heeft over de lokale flora en fauna. Rijd naar een gebied waar ooit een grote natuurlijke rotsformatie stond, bekend als de kathedraal. Helaas werd de kathedraal verwoest tijdens een aardbeving in 2007. Geniet van een fantastisch uitzicht op de woestijn, de blauwe oceaan en duizenden zeevogels. Bezoek Playa Roja en Lagunillas-strand. Nadat je tour is afgelopen, keer je terug naar je hotel.

Vanuit Lima: Dagvullende tour Paracas, Ica en Huacachina

Vanuit Lima: Dagvullende tour Paracas, Ica en Huacachina

05:30 uur: Vertrek naar Paracas: Begin je avontuur met een schilderachtige reis van 4 uur naar de kustplaats Paracas in een comfortabel toeristenvoertuig. 09:30 uur: Aankomst in Paracas - Ballestas Eilanden Tour: Ga naar het El Chaco-dok en scheep in op een moderne boot voor een boeiende rondvaart naar de Ballestas Eilanden. Bewonder de natuurlijke wonderen en de wilde dieren, waaronder zeeleeuwen, Humboldtpinguïns, aalscholvers, flamingo's en verschillende zeevogels. Bekijk de iconische Candelabro en hoor intrigerende verhalen over de vorming ervan van je gids. Degenen die ervoor kiezen om in Paracas te blijven, kunnen genieten van de zon en de zeebries in deze charmante badplaats met uitstekende restaurants. 11:30 uur: Vertrek naar Ica: Vertrek naar de stad Ica, op ongeveer 1 uur rijden van Paracas. 12:30 UUR: Aankomst bij Huacachina Oase: Verken de betoverende Oase van Huacachina, op slechts 5 km van het centrum van Ica. Geniet van de rust van de oase, maak een ontspannen wandeling en maak onvergetelijke foto's. Bezoek de nabijgelegen Noelia Chocolate Shop voor een proeverij van traditionele lekkernijen, waaronder chocotejas, alfajores en meer. 13.30 uur: Excursie Nietto Winery: Verken Bodega Nietto, een historisch wijnhuis dat sinds 1856 beroemde Pisco en wijn produceert. Wees getuige van het ambachtelijke proces van het maken van Peruaanse wijn en Pisco. Geniet van een proeverij met wijnen, Piscos, Pisco crèmes, maceraten en Mistelas. Lunch (niet inbegrepen) op je gemak. 15:00 uur: Reis naar Chincha: Vervolg de reis naar Chincha, een stad die bekend staat om zijn culturele rijkdom. 16:30 uur: Racimo de Uvas Winery Stop: Maak een technische stop bij Bodega Racimo de Uvas in Chincha voor een proeverij van wijnen, piscos en de populaire cachina. Ontdek de verscheidenheid aan wijnen, gemacereerde sterke dranken en piscos die in het wijnhuis worden geproduceerd. 17:00 uur: Vertrek naar Lima: Neem afscheid van Chincha terwijl je terugrijdt naar Lima, ongeveer 5 uur rijden. 22:00 uur: Geschatte aankomst in Lima: Verwacht aankomst in Lima rond 22:00 uur, met aankomsttijden bij ophaalpunten afhankelijk van de voortgang van de groep en de verkeersomstandigheden tijdens de reis.

Veelgestelde vragen over Pisco

Activiteiten in Pisco

Steden in Peru

Andere activiteiten in Pisco

Wil je alle activiteiten in Pisco bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pisco

Gemiddelde beoordeling

4.6
(122 beoordelingen)