Datums kiezen

Ontdek het beste van
Pisco

Onze aanbevelingen voor Pisco

Van Paracas: schilderachtige boottocht naar het eiland Ballestas

1. Van Paracas: schilderachtige boottocht naar het eiland Ballestas

Na een handige ophaalservice van het hotel vanuit Paracas of Pisco, ga je naar de Marina Turistica om je eilandavontuur te beginnen. Stap aan boord van een speedboot met je tweetalige, Spaans- en Engelssprekende gids en vlieg de zee op richting de adembenemende Ballestas. Onderweg stop je op het schiereiland Paracas om de Candelabro te zien, een raadselachtige glyph die in de zijkant van het eiland is uitgehouwen - waarvan het doel en de maker tot op de dag van vandaag een mysterie blijven. Ga daarna verder richting het zeereservaat van Ballestas. Kijk naar de rotsachtige kusten, tot de rand gevuld met zonnebadende zeehonden en pinguïns die in het troebele water duiken om onder het wateroppervlak te jagen - allemaal naast andere prachtige exemplaren, zoals majestueuze pelikanen en kleurrijke blauwvoetgenten. Ballestas, een beschermd leefgebied voor de grote hoeveelheid vogels en het zeeleven die deze eilanden naar huis roepen, is echt een van de natuurlijke schatten van Peru - en een speedboottocht rond hun kusten is de beste manier om de eilanden te zien, en alles wat ze te bieden hebben , dichtbij.

Van Paracas: Ballestas-eilanden en nationaal reservaat Paracas

2. Van Paracas: Ballestas-eilanden en nationaal reservaat Paracas

Na een handige ophaalservice van het hotel vanuit Paracas of Pisco, ga je naar de Marina Turistica om je avontuur te beginnen. Stap aan boord van een speedboot met je tweetalige, Spaans- en Engelssprekende gids en vlieg de zee op richting de adembenemende Ballestas. Onderweg stop je op het schiereiland Paracas om de Candelabro te zien, een raadselachtige glyph die in de zijkant van het eiland is uitgehouwen - waarvan het doel en de maker tot op de dag van vandaag een mysterie blijven. Ga daarna verder richting het zeereservaat van Ballestas. Kijk naar de rotsachtige kusten, tot de rand gevuld met zonnende zeehonden, en pinguïns die in het troebele water duiken om onder het oppervlak te jagen - allemaal naast andere prachtige exemplaren, zoals majestueuze pelikanen en kleurrijke blauwvoetgenten. Je keert dan terug naar de Marina Turistica voor een rit naar het Paracas National Reserve. Het Paracas National Reserve, een bijna buitenaards landschap, bestaat uit uitgestrekte, uitgestrekte woestijnen en hoge zandstenen kliffen direct naast de heldere, blauwe oceaan. Als je door het reservaat rijdt, zie je de kathedraal, een gebied waar ooit een enorme rotsformatie stond voordat deze werd verwoest door een catastrofale aardbeving. Je tour sluit af met een bezoek aan Playa Roja en Lagunillas Beach, twee prachtige kastanjebruine zandstranden die werkelijk uniek zijn. Nadat je enkele van 's werelds meest unieke natuurlijke kenmerken, flora en fauna hebt gezien, spring je terug in de auto voor een handige transfer terug naar je hotel.

Lima: 2-daagse tour naar Paracas, Pisco wijngaarden en Huacachina

3. Lima: 2-daagse tour naar Paracas, Pisco wijngaarden en Huacachina

Dag 1: Lima - Ballestas-eilanden - Huacachina Begin met vroeg ophalen van je hotel in Lima of ontmoetingspunt. Reis naar Paracas, een prachtig stadje aan zee, op een reis van 4 uur. Bij aankomst in Paracas begint u aan een boottocht van 2 uur over de Ballestas-eilanden. Deze eilanden zouden een kleinere versie van de Galápagos zijn. Zie zeeleeuwen, pinguïns, vogels en zelfs dolfijnen van dichtbij in hun natuurlijke habitat. Na de boottocht ga je naar Huacachina, de enige woestijnoase in Zuid-Amerika. Breng 2 uur door met het krijgen van je spanning met duinbuggyen en sandboarden op enkele van de hoogste zandduinen. Vervolgens transfer naar uw accommodatie in Huacachina. Gebruik je vrije tijd om wat te eten of misschien een biertje te pakken. Ontspan na een avond vol adrenaline en rust uit voor de volgende dag. Dag 2: Huacachina - Lima Verlaat Huacachina en ga op weg naar een 2 uur durende pisco-wijngaardtour. Zie hoe pisco, de nationale drank van Peru, wordt gemaakt van de druif tot op de fles en probeer tal van gratis monsters. Breng de hele dag door met genieten van Huacachina. Vang wat zon bij het zwembad of lunch rond de oase voor het perfecte einde van deze reis. Reis per bus met airconditioning terug naar Lima en word afgezet bij je hotel of het oorspronkelijke ontmoetingspunt.

Vanuit Pisco of Paracas: Nazca-lijnen vlucht

4. Vanuit Pisco of Paracas: Nazca-lijnen vlucht

Je wordt opgehaald bij je hotel in de stad Pisco of Paracas om richting Pisco Airport te rijden. Ontmoet uw vertegenwoordiger en ga naar de incheckzone om op uw vlucht te wachten. Laat u informeren over de aard van uw tour en over veiligheidsinstructies. De vlucht duurt precies 1 uur en 40 minuten inclusief de reistijd naar de Nazca-woestijn en je ziet 12 van de meest representatieve figuren getekend op het steenachtige oppervlak van de Nazca-woestijn. Let op voorstellingen van dieren en planten, verdeeld over een labyrint van lijnen, trapezes en driehoeken die al bijna 2000 jaar bewaard zijn gebleven. De Nazca-lijnen zijn enkele van de meest ongelooflijke overblijfselen van een oude cultuur. Deze ontwerpen, waarvan sommige wel 500 meter lang zijn, kunnen echt worden gewaardeerd vanuit de lucht op een hoogte van 450 meter. Na je ervaring vlieg je terug naar het vliegveld en ga je terug naar je hotel of naar een busstation.

Paracas of Pisco: Private Huacachina Oasis Tour & Buggy Ride

5. Paracas of Pisco: Private Huacachina Oasis Tour & Buggy Ride

Begin met ophalen bij je hotel en reis per privévoertuig naar de stad Ica. Op weg naar Ica bezoekt u een traditionele wijngaard waar u meer te weten kunt komen over traditionele wijnen en de beroemde Pisco-geest, de nationale drank van Peru. Hier krijgt u ook de gelegenheid om enkele van de producten te proeven. Rijd vervolgens in zuidwestelijke richting naar Huacachina Oasis, een prachtige lagune omgeven door palmbomen en enorme zandduinen met een spectaculair uitzicht op de Ica-vallei en de woestijn. Beklim de zandduinen en geniet van een van de beroemde duinbuggytours. Deze tour duurt 2 uur door de Ica-woestijn en je krijgt ook een les sandboarden of zandsurfen in de zandduinen. Stop ten slotte bij de hoogste zandduin om van de zonsondergang te genieten. Keer terug naar Huacachina, waar je een douche kunt nemen om het zand van je af te spoelen, voordat je terugkeert naar je hotel in Paracas.

Lunahuana - Rivieravontuur

6. Lunahuana - Rivieravontuur

Perfect voor gepassioneerde liefhebbers van avontuurlijke sporten: race over de Lunahuana rivier. Ervaring is niet vereist, want er zijn verschillende routes beschikbaar voor alle leeftijden en ervaringen. Bewonder de prachtige landschappen van de Lunahuaná Vallei. ITINERARIUM (5 uur -> 21 uur) : Vertrek uit Lima rond 5 uur op ons ontmoetingspunt. - Onze eerste stop is bij de Cerro Azul in de provincie Cañete. We bezoeken de Cerro Azul Dock, gebouwd in 1924 en met een uitbreiding van 400 meter lang. We zullen genieten van het prachtige uitzicht op het kuuroord en van een kleine ambachtsbeurs die typisch is voor de omgeving van Cañete. - Ruïnes Incahuasi : Na onze tour maken we een panoramische stop bij San Vicente de Cañete, bij de Incahuasi ruïnes om het paleis van de Inca's en de religieuze wijk te bekijken. Onze gids zal ons iets meer vertellen over de geschiedenis. - We komen aan in de wijk Lunahuaná en bezoeken het centrale plein, de kerk en de portalen die deze prachtige vallei sieren. - In Lunahuana zul je de beroemde avontuurlijke sporten kanoën, canopy of quad (ATV) beoefenen. Begeleid en geleid door een gespecialiseerde sportstaf die ons zal begeleiden tijdens de sportieve reis en met alle veiligheidsprotocollen. - Lunch in Lunahuana - In Catapalla Village brengen we een bezoek aan de wijnmakerij (wijnen, pisco en maceraat). Een deskundige medewerker van de wijnmakerij zal ons stap voor stap de technieken van het wijn- en pisco proces leren. - We bezoeken de Mis Girasoles imkerij, waar ze het hele honingproces zullen uitleggen, het kweken van bijen, de extractie van hun producten en waar ze voor gebruikt worden en welke voordelen ze hebben. Daarna gaan we de verschillende soorten honing, stuifmeel en propolis proeven. - Aankomst in Lima op dezelfde vertrekpunten rond 21.00 uur.

Vanuit de haven van San Martin: Ballestas-eilandentour in Paracas

7. Vanuit de haven van San Martin: Ballestas-eilandentour in Paracas

Ons team zal u begroeten in de haven van San Martín, net op tijd om aan boord te gaan van ons exclusieve toeristenvervoer. Bereid je zintuigen voor op een spannende reis die je naar El Chaco Dock brengt, waar we andere gepassioneerde reizigers zoals jij zullen ontmoeten. Samen gaan we aan boord van een speedboot en beginnen aan een fascinerende ervaring die je zal leiden om de Ballestas-eilanden te ontdekken. Deze eilanden, gelegen op slechts 30 minuten voor de kust van Paracas in de provincie Pisco, in het departement Ica, zijn een essentiële toeristische schat in Peru. Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in een uniek ecosysteem en bewonder de overvloedige dieren in het wild die ze bewonen. Terwijl we navigeren, zult u versteld staan van de mysterieuze Candelabro, een geoglief die logica tart en experts nog steeds voor raadsels stelt. Deze raadselachtige figuur, meer dan 2500 jaar geleden getraceerd op de duin van het Paracas National Reserve, lijkt op de beroemde Nazca-lijnen en laat een aura van mysterie en intriges achter. De Ballestas-eilanden en het Paracas-reservaat zullen u verrassen met hun adembenemende natuurlijke schoonheid. Je zult gefascineerd zijn door de unieke geologische formaties en de mogelijkheid hebben om een verbazingwekkende verscheidenheid aan dieren in het wild van dichtbij te bewonderen, waaronder jan-van-genten, pelikanen, zeeleeuwen en de schattige Humboldt-pinguïns. Deze eilanden herbergen een ongelooflijk aantal vogels, zowel inwonende als trekkende, en dankzij dat beschikken ze over guano, 's werelds rijkste natuurlijke meststof. Hier kunt u de guanovogels observeren, zoals de Peruaanse domoor, de Peruaanse pelikaan en de guanay-aalscholver, wiens aanwezigheid van oudsher zo waardevol is dat guano jarenlang de basis vormde van de Peruaanse economie en voor stabiliteit en welvaart zorgde voor de land. Na het verkennen van dit natuurlijke paradijs, keren we terug naar het dok, waar we je terug naar de haven van San Martín zullen begeleiden, zodat je je cruise-avontuur kunt voortzetten. Mis de kans niet om jezelf onder te dompelen in deze geweldige ervaring en de mariene rijkdom te ontdekken die op slechts 260 kilometer van de stad Lima ligt.

Van Paracas: privétour door het nationale reservaat van Paracas

8. Van Paracas: privétour door het nationale reservaat van Paracas

Geniet van het gemak dat je wordt opgehaald bij je hotel in Paracas of Pisco en wordt overgebracht naar het Paracas National Reserve. Het reservaat werd in 1975 opgericht om de vogels en de zee van het leven van het schiereiland Paracas te beschermen. Bewonder het adembenemende landschap van het schiereiland, gevormd door een zoute woestijn, eilanden en de zee. Bekijk een van de grootste zeeleeuwenkolonies ter wereld. Bewonder de vele vogels langs de kustlijn. Kom meer te weten over het reservaat door een bezoek te brengen aan het bezoekerscentrum, dat tentoonstellingen heeft over de lokale flora en fauna. Rijd naar een gebied waar ooit een grote natuurlijke rotsformatie stond, bekend als de kathedraal. Helaas werd de kathedraal verwoest tijdens een aardbeving in 2007. Geniet van een fantastisch uitzicht op de woestijn, de blauwe oceaan en duizenden zeevogels. Bezoek Playa Roja en Lagunillas-strand. Nadat je tour is afgelopen, keer je terug naar je hotel.

Vanuit de haven van San Martin: Inca Tambo Colorado Tour van 4 uur

9. Vanuit de haven van San Martin: Inca Tambo Colorado Tour van 4 uur

Ontmoet je gids om 9.15 uur in de haven van San Martin. Vanaf daar wordt u overgebracht naar de stad Paracas, waar u aan boord van ons voertuig stapt om richting Pisco-stad te rijden voor een sightseeingtour. Daarna reis je naar het oosten om bij het goed bewaard gebleven Inca-fort van Tambo Colorado te komen. Ontdek een Inca-nederzetting die hoogstwaarschijnlijk aan het einde van de 15e eeuw is gebouwd en werd geregeerd door de Inca-keizer Pachacutec. Het stond bekend als Puka Tampu, Pucallacta of Pucahuasi en de gebouwen vertonen typische Wary (Ayacucho) en Inca (Cusco) cultuurinvloeden. Loop tussen gebouwen, waaronder ceremoniële pleinen, huizen, ceremoniële platforms en het hoofdgebouw dat bekend staat als La Fortaleza. Leer hoe Tambo Colorado werd gebruikt als een administratieve/ceremoniële en militaire plek om de hoofdweg van de kust naar de hooglanden te controleren. Deze plaats diende als rustplaats voor de Inca en zijn leger over het Inca-gebied. De site bestaat uit verschillende structuren rond een groot centraal plein. Het centrale plein heeft de vorm van een trapezium en de grootste zijde is 150 meter lang. De hoofdstructuur is gegroepeerd in een noordelijke en zuidelijke paleizen, plus enkele ceremoniële platforms. Vanwege de lokale omgevingsomstandigheden zijn veel van de originele kleuren van de gebouwen bewaard gebleven, waardoor experts de locatie konden reconstrueren. Na genoten te hebben van een informatieve rondleiding keert u terug naar de haven van San Martin om weer aan boord te gaan van uw schip.

Rondreis 2 dagen Paracas Ica Huacachina y viñedos

10. Rondreis 2 dagen Paracas Ica Huacachina y viñedos

Ga op een tweedaags avontuur en verken de betoverende Ballestas-eilanden, gevolgd door een rondleiding door de wijngaarden, de oase van Laguna Huacachina, een rondleiding door de stad Ica en de opwindende zandduinen in Huacachina. DAG 1 04:00 - 04:20 uur Miraflores (ophalen bij het hotel: vraag naar het hotelaanbod) 04:20 - 04:25 uur Pizza Hut uit Parque Kenedy 04:25 - 04:35 San Isidro (vraag naar het hotelaanbod) / Sheraton Hotel (Lima Center) 04.40 - 04.45 uur San Isidro - ex-bioscoop Orrantia 04:55 - 05:00 uur Rambla San Borja winkelcentrum BALLESTAS-EILAND Aankomst op de toeristische pier, boottocht om de zeeleeuwen, pinguïns, meeuwen, pelikanen, enz. te zien. Uitzicht op de Paracas Candelabra. LOKALE ZOETE PROEF De toeristische gids haalt je op voor de lokale zoete vleesproeverij (tejas, chocotejas, enz.). Vrije tijd om souvenirs te kopen WIJN ROUTE We bezoeken de Pisco-route waar we 7 soorten wijnen en pisco's konden proeven. GRATIS LUNCH De lunch vindt plaats in restaurant Nietto of Catador. Het vlaggenschipgerecht is de 'sopa seca' OVERDRACHT NAAR UW HOTEL Als u een reservering heeft bij een hotel in Huacachina, nemen wij u mee. Anders laten ze je achter in de Huacachina-lagune als de laatste stop op de eerste dag. DAG 2 VRIJE TIJD Passagiers hebben de vrije ochtend tot 9.00 uur. U wordt dus door de gids van uw hotel opgehaald om de tour voort te zetten. Opmerking: als uw hotel niet in Huacachina ligt, is het raadzaam om met uw bagage te vertrekken, aangezien deze tour eindigt in Huacachina. 09.00 uur STADSTOUR ICA Bezoek het centrale plein van Ica en omgeving, waar de beroemde kerk van Luren, de kathedraal en de kerk van San Francisco zich bevinden. HEKSEN VAN CACHICHE We bezoeken de stad Cachiche. Het leek een stad van heksen, omdat er talloze vrouwen woonden die volgens de inwoners van Ica over bovennatuurlijke krachten beschikten. WIJNEN EN PISCO PROEVEN Ica staat bekend als de grootste producent van pisco in Peru. We bezoeken nog een wijnmakerij, waar we meer te weten komen over het productieproces. HUACACHINA OASE We bezoeken de oase van Huacachina om te luisteren naar de lokale legendes omringd door de duinen. Chocolade proeven in Ica. BUGGIES RIJDEN EN SANDBOARDEN De buggy's en sandboardactiviteiten zijn optioneel. Het ontmoetingspunt voor alle passagiers is echter om 16.30 uur bij CyC Buggys. Reis per bus met airconditioning terug naar Lima De tour eindigt op dezelfde punten die u hebt besproken.

Alle activiteiten

24 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Pisco

Wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige een dag tijdens een bezoek aan Pisco?

Andere activiteiten in Pisco

Wil je alle activiteiten in Pisco bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.