Pitlochry
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Pitlochry

Pitlochry: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Pitlochry

Fantastische Tour door het adembenemende landschap

Wat een geweldige tour door het landschap. Verwacht niet dat je veel uit de bus gaat verkennen. Het is echt een bus tour. Er worden een paar stops gemaakt voor foto momentjes en een grote stop bij Lochness. De boot tour van Lochness moet je extra betalen (13,00 p) en was teleurstellend omdat het regende. Iedereen wilde binnen zitten en de ramen waren al snel beslagen. Ik zou die tour overslaan en lekker een kopje koffie drinken en daarna een kijkje nemen bij het dock. De tourguide Jamie was vriendelijk en humorvol! Al met al was het een mooie dag met heel veel mooi onvergetelijk landschap.

Mooie landschap en uitleg/info over de streek waar we reden

Wat we jammer vonden dat we nergens even konden wandelen. Uitstappen kon we voor even en een foto. Het was daardoor lang zitten in de bus. Doordat mensen ruim 50 minuten te laat terug kwamen van het Urquhart Castle, kwamen we te laat aan in het mooie plaatsje Pitlochry, en gingen de winkels dicht. Uitleg betreffende de geschiedenis was fijn, maar niet altijd goed te volgens vanwege de schotse taal. Maar desondanks was de geschiedenis goed om te horen.

Niet slecht binnen een dag natuur buiten Edinburg te bekijken

Uberhaupt niet slecht. Prachtige uitzichten van Hooglanden en Loch Ness. Onze gids Dany heeft zijn best gedaan om zo veel mogelijk informatie te verstrekken en ons te vermaken. Pauzes (comfort breaks) vielen een beetje tegen: te kort en altijd in drukke plekken. Soms moet je kiezen: of je gaat wat eten/drinken of je gaat gebruik wan sanitaire voorzieningen maken. Overal lange wachtrijen.

Ondanks het echte Schotse weer een prachtige rit gehad.

In 12 uur tijd zie je veel van Schotland in een vogelvlucht. Je bent veel onderweg en de tussen stops zijn relatief kort. Maar het is het absoluut waard! We hadden een geweldige chauffeur die meer dan zijn best deed om het iedereen naar zijn zin te maken! Alles gezien deze dag, regen, harde wind, zon en sneeuw in de Highlands.

Vanuit Glasgow: Loch Ness, Glencoe en de Highlands Beoordeeld door Cindy, 07-04-2019

mooie impressie van de Schotse hooglanden gekregen.

Een leuke interessante reis ondanks dat het een lange dag was,zeer goed te doen. Precies lang genoeg op de verschillende locaties gebleven en veel kunnen zien in een dag. "s ochtends op de ontmoetingsplaats was een cafeetje waar je heerlijke koffie en broodjes kon krijgen. Een goede start van de dag.