Ontdek het beste van
Piura

Onze aanbevelingen voor Piura

Talara Luchthaven: Privé transfer van/naar Mancora & Punta Sal

Talara Luchthaven: Privé transfer van/naar Mancora & Punta Sal

Aankomst transfer: Bij aankomst halen wij u op van de luchthaven van Talara en brengen u naar uw hotel gelegen aan de stranden van Mancora, Punta Sal en Zorritos. Onze transfers zijn privé. De prachtige stranden van Mancora wachten op u om te ontspannen en te genieten van ongelooflijke zonnige dagen. Vertrektransfer: We halen u op bij uw hotel aan de stranden van Mancora, Punta Sal of Zorritos, en gaan met onze moderne voertuigen naar de luchthaven van Talara. Boek op tijd uw privétransfer vanaf de luchthaven van Talara en breng onvergetelijke dagen door op de prachtige stranden van Noord-Peru.

Vanuit Piura | Excursie naar Mancora + Zwemmen met schildpadden

Vanuit Piura | Excursie naar Mancora + Zwemmen met schildpadden

Routebeschrijving Om 4:30 uur halen we je op bij je hotel in Piura en brengen we je naar de busterminal. Eenmaal in het voertuig vertrekken we om 5:00 uur richting Mancora. Ben je klaar om de wateren te ontdekken die deze stad baden? We komen om 8:30 uur aan op onze bestemming. Tijd om je klaar te maken voor de rest van de dag! Je hebt een uur vrije tijd om te ontbijten. Om 10:00 uur ontmoeten we elkaar bij de pier van Mancora om te beginnen met het schildpaddenzwemmen. Aan boord van een boot maken we een 20 minuten durende tocht naar het gebied waar deze vriendelijke reptielen voorkomen. Maak van de gelegenheid gebruik om het landschap te bewonderen! We trekken onze zwemvesten aan om het water in te duiken, het langverwachte moment is aangebroken! We zwemmen een half uur lang met deze schattige zeedieren. Vind je het geen ongelooflijke ervaring? Aan het einde van het zwemmen heb je van 12:00 tot 16:00 uur vrije tijd op het strand. Je kunt op eigen gelegenheid lunchen, zonnebaden en een verfrissende duik nemen in het kristalheldere water van Mancora. Na deze tijd gaan we terug naar het busstation voor de terugreis. We zetten je om 20:00 uur af bij je hotel in Piura.

Mancora: Zwemmen en baden met schildpadden | Entree |

Mancora: Zwemmen en baden met schildpadden | Entree |

We beginnen onze excursie door je op te halen bij je hotel in Mancora en je naar de Órganos Pier te brengen. We zullen genieten van een spannende offshore tocht langs de stranden van Órganos en Punta Veleros, waar we het prachtige onderwaterleven kunnen bewonderen. We krijgen de kans om met de groene schildpadden te zwemmen. Hiervoor krijgen we zwemvesten als veiligheidsmaatregel. Eenmaal in het water zullen we de gelegenheid hebben om vissen en verschillende schildpadden te observeren die ons zullen benaderen. Daarna genieten we van wat vrije tijd op het strand voordat we terugkeren naar de stad Mancora. De excursie eindigt rond 14:00 uur.

Mancora, Punta Sal & Zorritos: Tumbes luchthaventransfer

Mancora, Punta Sal & Zorritos: Tumbes luchthaventransfer

Aankomst Transfer, transfer vanaf het vliegveld van Tumbes: Bij aankomst op de luchthaven van Tumbes wordt je opgehaald door onze professionele chauffeur en naar je hotel gebracht aan de prachtige stranden van Mancora, Vichayito, Las Pocitas, Punta Sal, Decameron of Zorritos. Geniet van het prachtige warme weer in dit paradijs in het noorden van Peru. Vertrek Transfer, transfer naar de luchthaven van Tumbes: Op de afgesproken tijd halen we je op van je hotel aan de stranden van Mancora, Vichayito, Las Pocitas, Punta Sal, Decameron of Zorritos en brengen we je naar de luchthaven van Tumbes, zodat je op tijd bent voor je volgende vlucht.

Vanuit Piura | Dagexcursie naar Paita en Colán

Vanuit Piura | Dagexcursie naar Paita en Colán

Routebeschrijving We halen je om 9:00 uur op bij je hotel in Piura en vertrekken naar de kustplaats Paita. Bij aankomst gaan we naar de haven, waar we voor 20 minuten aan boord gaan van een traditionele boot om op zoek te gaan naar zeeleeuwen. Daarnaast leven hier ook vogels zoals de zwarte pilpilén, de bruine pelikaan en de blauwvoetgent. Het beste deel? Tijdens de tour laten we je proeven van Peruaanse chifles, gefrituurde lekkernijen van bakbananen. Daarna gaan we naar het strand van Yacila, een halve kilometer fijn zand waar je de gelegenheid hebt om een welverdiende duik te nemen. Daarna reizen we naar Colán om de kerk van San Lucas te bezoeken, een 16e-eeuwse basiliek gebouwd op de ruïnes van een pre-Spaanse tempel van capullanas. Wist je dat dit de eerste kapel in de Stille Zuidzee was? Aan het einde van het bezoek heb je een uur vrije tijd om te lunchen en daarna kun je ontspannen in het Colán strandresort, een prachtig strand met smaragdkleurig water omringd door palmbomen. Wees voorzichtig! Het is niet moeilijk om mantaroggen te zien in deze prachtige enclave. Uiteindelijk gaan we op weg terug naar Piura, waar we om 17:20 uur bij je hotel aankomen.

Veelgestelde vragen over Piura

Wat zijn de topattracties van Piura?

De topattracties van Piura zijn:

Bekijk alle topattracties van Piura

De topbezienswaardigheden in Piura

Activiteiten in Piura

Rondleidingen in Peru

Wat te doen in Peru

Andere activiteiten in Piura

Wil je alle activiteiten in Piura bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.