Place de la Bastille

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Place de la Bastille

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 3.580 beoordelingen

Vanaf Gare du Nord rijd de blauwe route ongeveer ieder kwartier. Binnen een half uur kun je overstappen naar de rode route welke om de 5 minuten rijd, dus als de bus vol is heb je zo de volgende te pakken! Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De bussen met een live gids zijn het leukst, wij hadden een hele enthausiste meid! Kortom echt een aanrader!

Je ziet veel van Parijs en je kan uitstappen wanneer je wil. Tijdens de protest aktie van zaterdag reed de bus een andere route. Daardoor kreeg je op de bus een gids die in het Engels de bezienswaardigheden vertelde. Je kwam nl niet langs alle punten die de bus normaal doet. Algemeen een dikke 8.

We hadden bij toeval een privé tour met goede weersomstandigheden. Franse. student Joan, onze gids was heel goed op de hoogte en in het Engels goed te volgen. Leuk ook om de minder bekende plekken aan te doen en de indrukwekkende historie tot je te nemen.

Mooie boottocht met leuke ervaringen door 9 sluizen en een vaart door een tunnel. Uitstekende gids die veel in het Frans en daarna in het Engels vertelde. Jammer dat je niets op de boot kon kopen: koffie/thee ed Terugbrengservice was niet te vinden

Interessant daar je een kanaal bevaart waar je met de bateaux mouches niet terecht komt, aldus zie je een ander stukje mooi Parijs. De verschillende sluizen passeren neemt veel tijd in beslag en dit gaat na verloop van tijd toch wat vervelen.