Belevingen in
Plaines Wilhems, Mauritius

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Plaines Wilhems, Mauritius

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Plaines Wilhems, Mauritius: De beste dingen die je niet wil missen

Mauritius: privérondleiding door het zuidwesten met lunch

1. Mauritius: privérondleiding door het zuidwesten met lunch

Na ophaalservice bij het hotel breng je een bezoek aan de stad Curepipe en Floreal. Je bezoekt de krater van Trou aux Cerfs en de hindoeïstische tempel van Grand Bassin. Hier krijg je de mogelijkheid om meer te weten te komen over de hindoeïstische cultuur en tradities en hoe zij blijven bestaan in de moderne samenleving van Mauritius. Vanaf hier rijd je naar Black River, waar je het fantastische landschap en een geweldig uitzicht op de bergen kunt bewonderen. Ten slotte reis je naar Chamarel, waar je de watervallen, het park van de zevenkleurige heuvels en de reuzenschildpadden in het park bezoekt. Vanaf hier wordt je teruggereden naar je hotel, waar je wordt afgezet.

...
Mauritius: dagtour door het zuidwesten

2. Mauritius: dagtour door het zuidwesten

Krijg een panoramisch uitzicht vanaf de top van de vulkaan Trou aux Cerfs en slenter door de krater voordat je je weg naar het heilige meer van Grand Bassin via het stuwmeer Mare-aux-Vacoas begeeft. Ga verder naar de Black River Gorges om het huis van endemische flora en fauna te ontdekken. Rijd door het park via Plaine des Champagnes voor een geweldig uitzicht op Alexandra Falls. Proef verschillende soorten rum in een rumfabriek in Chamarel voor de lunch in het dorp. Ontdek vervolgens het geologische wonder van de 7 Gekleurde Aardes en zie de gigantische schildpadden voordat je een panoramisch uitzicht krijgt vanuit het oogpunt van Case Noyal.

...
Mauritius: Dolphin Encounter, Trou aux Cerf en Grand Bassin

3. Mauritius: Dolphin Encounter, Trou aux Cerf en Grand Bassin

Begin je dagvullende ervaring met een bezoek aan de wilde dolfijnen die voor de kust van de Zwarte Rivier in de Indische Oceaan leven. Zwem met de speelse wezens in hun natuurlijke omgeving. Uw schippers vertellen over hun gewoonten en geven u richtlijnen voor een duurzame reis zodra u aan boord van de boot bent. De schippers zullen je vergezellen in het water wanneer het jouw beurt is om te zwemmen. Geniet van een prachtig uitzicht over de open zee en van deze geweldige wezens voordat je naar de populaire duik- en snorkelsite gaat (als de tijd het toelaat). Duik erin en bewonder de prachtige koraaltuinen en het scala aan tropische vissen. Ga dan naar de slapende vulkaan van Trou aux Cerfs voor prachtige panorama's. Maak een wandeling rond de krater, op 2000 meter boven zeeniveau, voor adembenemende uitzichten over het hele eiland op heldere dagen. Ga door naar de tempels en heiligdommen van het vredige Grand Bassin. Zie het 108-voet standbeeld van Shiva en beklim de hoogste tempel voor nog meer verbluffende uitzichten. Kijk uit voor de bewoners apen en andere dieren in het wild terwijl je daar bent. Rijd door het park naar Plaine des Champagnes en stop onderweg om Alexandra Falls te bewonderen. Ga ten slotte naar Chamarel om het geologische wonder te ontdekken dat de zeven gekleurde aardes is. Bekijk de watervallen van Chamarel, de beroemdste waterval van Mauritius. Zeg hallo tegen een van de gigantische schildpadden voordat je de tour afsluit en teruggaat naar je hotel.

...
Zuidwest-Mauritius: wildе, schilderachtige publieke dagtocht

4. Zuidwest-Mauritius: wildе, schilderachtige publieke dagtocht

Geniet van een schilderachtige tour van 8 uur door het wilde landschap van Zuidwest-Mauritius en stop bij prachtige bezienswaardigheden, zoals de7-Colored Earth op Chamarel en de nieuwe brug van Macondé. Rijd kronkelend naar de zuidwestelijke hoek van Mauritius en stop bij de Macondé-brug voor een panoramisch uitzicht over de Baie Du Cap rivier. Ga verder naar het dorp Chamarel om de 90-meter hoge Chamarel waterval en de 7-gekleurde aarde nieuwsgierig te bewonderen, een natuurlijk verschijnsel dat veroorzaakt wordt wanneer basaltische lava het mineraal klei in levendige tinten zoals rood, bruin, violet, groen, blauw, paars en geel omzet. Bezoek La Rhumerie de Chamarel om over de verschillende fasen van het maken van lokale rum te leren, voordat je het eindproduct proeft! Er wordt daarna een heerlijke lunch in een lokaal restaurant geserveerd. Rij vervolgens een klein eindje naar de zwarte rivier Gorges, waar veel flora en fauna te zien is. Daarna ga je naar het heilige meer van Grand Bassin, de belangrijkste plaats van verering voor de hindoes. Stop bij de vulkanische krater Trou Aux Cerfs, waar je kunt genieten van een panoramisch uitzicht over bijna het gehele eiland. Aan het eind van de tour bij de schipmodel fabriek in Curepipe waar de ambachtsmannen aan hun werk van miniaturisatie en de technieke van replicawerk gewijd zijn.

...
Mauritius: privé transfer tussen hotel en hotel

5. Mauritius: privé transfer tussen hotel en hotel

Boek uw transfer van het ene hotel naar het andere hotel of van uw verblijf naar een andere villa of resort. Ontspan terwijl je professionele chauffeur je helpt met je bagage voordat je je in een privé, eigentijds voertuig begeeft. Neem plaats op uw stoel, ontspan en geniet van een comfortabele rit rechtstreeks naar uw bestemming. Deze service werkt 24 uur per dag en 7 dagen per week. Het maximale aantal passagiers in een auto is 3 personen. Als 4 personen, dan zal een SUV worden verzonden, en als meer dan 5 personen u in een minivan zult rijden.

...
Mauritius: privétour naar hoogtepunten zuidkust

6. Mauritius: privétour naar hoogtepunten zuidkust

Bekijk de mooiste plekken in het zuiden van Mauritius met een privéchauffeur en een privégids, alleen voor jou en je groep. Je eerste bestemming is het bergdorp Chamarel, waar je bij de Seven Coloured Earths de indrukwekkende regenboogtinten van de zandduinen kunt bewonderen. Tuur in de verte over het landelijke gebied rondom de Black River en de bergtoppen van de Le Morne Brabant.   Je brengt ook een bezoek aan het uitkijkpunt Alexandra Falls in Gorges National Park en kunt daarna op Trou Aux Cerfs een blik werpen in een eeuwenoude vulkaankrater. De weelderige vegetatie en tropische planten zijn hier adembenemend. De laatste etappe van je excursie brengt je naar het kratermeer van Grand Bassin,  ook wel bekend als Ganga Talao, waar je de aan hindoegoden gewijde standbeelden bekijkt.

...
Mauritius: Bois Cheri, Saint Aubin & La Vanille Nature Park

7. Mauritius: Bois Cheri, Saint Aubin & La Vanille Nature Park

Zie de reuzenschildpadden van Mauritius en kom dichtbij Nijlkrokodillen tijdens een schilderachtige dagtocht naar Mauritius' ruige zuidkust. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, bezoek je de Bois Cheri-theefabriek. De theeroute begint in Curepipe op het koloniale Domaine des Aubineaux, gebouwd in 1872. Ga verder naar de theeplantages van Bois Cheri. Bezoek de fabriek en het museum en geniet van een theeproeverij. Bezoek in het zuiden het natuurreservaat La Vanille, ook bekend als het Krokodillenpark , en het koloniale landgoed van Saint Aubin, met vanille- en anthuriumplantages, een oude suikerfabriek en de rumdistilleerderij, inclusief een proeverij gevolgd door een lunch. In La Vanille vind je een grote variëteit aan regionale flora en fauna en het broedcentrum voor reuzenschildpadden en Nijlkrokodillen, die je hier in grote getallen ziet. Kom meer te weten over de verschillende levenscycli van deze reptielen en kijk toe hoe de krokodillen worden gevoerd.  Vervolgens bezoek je een voormalige suikerplantage bij Saunt Aubin en verneem je meer over de traditionele landbouw op dit eiland bij de Suikerfabriek. Ook al produceert de plantage tegenwoordig geen suiker, omvat het landgoed een grote tropische tuin, een rumdistilleerderij, een kleine boerderij en een prachtig koloniaal herenhuis uit de 19e eeuw. Proef de rum die in de distilleerderij wordt geproduceerd en probeer het fruit van de boerderij tijdens een traditionele, Mauritiaanse lunch. Ga verder naar Gris Gris voor een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan en de ruige basaltkliffen van de zuidkust.

...

Sitemap Plaines Wilhems, Mauritius

Wil je alle activiteiten in Plaines Wilhems, Mauritius ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Plaines Wilhems, Mauritius

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 754 beoordelingen

Deze rondreis is een echte aanrader! Onze gids was erg vriendelijk en vertelde ons veel over Mauritius; Hij kon veel vertellen over de geschiedenis, de mensen, de religies, de natuur en ook over de economie van het land. Al met al was hij in staat om al onze vragen te beantwoorden en was hij meer dan geduldig (het enigszins gebroken Engels is niet altijd gemakkelijk te begrijpen). De tour was erg interessant, we konden zoveel tijd nemen als we wilden bij de individuele haltes, dus alles was stressvrij. Hij stond ook open voor speciale verzoeken (we stopten bijvoorbeeld bij een fabriek voor handgemaakte schepen en we konden ook de rumbrouwerij "Rhumerie de Chamarel" bezoeken). Ik zou alleen punten aftrekken van de reisbeschrijving, omdat het Ile Aux Bénitiers niet wordt bezocht om te zwemmen. We hebben dit eiland pas aan het einde van de tour gezien vanaf een prachtig uitkijkpunt. Het bezoek is waarschijnlijk onderdeel van een andere tour.

Geweldige dag gehad met onze chauffeur Babu. Heeft veel kennis en wil dit ook graag delen, veel te weten gekomen over de geschiedenis van Mauritius, de verschillende godsdiensten en gemengde culturen. De natuur is fantastisch op Mauritius, de vele watervallen, bergen en de geweldige zee. Als je van natuur, geschiedenis en cultuur houd moet je deze trip zeker doen! Vraag naar Babu!

prachtige uitzichten De gids spreekt goed Engels, beleefd, staat open voor onze suggesties om extra plaatsen te zien (hindoefestival op Gran Talao), het was druk, maar de gids gaf ons een mooie rit, leidde ons en legde uit wat er aan de hand was. De gids gaf voldoende tijd voor individuele bezichtiging, hij nam ons mee naar een goed restaurant?

Minta was top !!! We hebben deze vakantie 3 uitstappen geboekt en zij was degene die er met kop en schouders bovenuit stak. Blijkbaar hebben ze ook goede gidsen Ze was van alles op de hoogte.

Onze chauffeur Mahen was geweldig! Heerlijke dag in Chamarel, een lieve houten theefabriek…. ik adviseer