Plaka

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Plaka

Wil je alle activiteiten in Plaka ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Plaka

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.385 beoordelingen

Het was geweldig om in de avond een tour door de stad te maken, de gids was helemaal top, De fietsen waren prima, heel prettig om op een elektrische fiets door deze stad te fietsen. We hebben genoten, echt een aanrader. Super leuk, ook voor zeer goede fietsers. Zeker geschikt voor een gezin met tieners. Deze toer vinden wij een must voor Nederlanders en iedereen die het fijn vindt om een beetje sportief, maar ook voor de minder getrainde (elektrische ondersteuning)sportivelingen om te doen in Athene.

It was a perfect start of our stay in Athens! The bikes were easy to drive and the trip was realy nice and chill to discover the city. Julio was the perfect guide and showed us good spots and highlights such as the changing of the guards, the park and the Cathedral. It was very safe, and easier than walking :). Julio pays a lot of attention to everyone. Thanks again!

Hele mooie fietstocht om Athene te zien! Onze gids Andreas Athanasiou vertelde met enthousiasme wat we onderweg konden bewonderen en nam ons op een rustige route mee door de stad. We fietsen rond het Akropolis, door het oude centrum langs de opgravingen en door het park bij het Parlementsgebouw. Zeer zeker een aanrader!

Super leuk om dit te doen. Van ene plek naar de andere en de vriendelijke mensen die je goed blijven helpen. Had een 24 uur kaart en kreeg een dag extra.

Een leuke manier om de stad te verkennen. Absoluut een aanrader om dit aan het begin van je vakantie te doen.