Datums kiezen

Planetario Galileo Galilei

Planetario Galileo Galilei: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Buenos Aires: hop on, hop off stadsbustour

1. Buenos Aires: hop on, hop off stadsbustour

Krijg een compleet beeld van Buenos Aires met een hop on, hop off-busticket voor 24, 48 of 72 uur. Ontdek traditionele wijken zoals La Boca, San Telmo en Puerto Madero, maar ook de modernste wijken zoals Palermo en Belgrano. Profiteer van een meegeleverde audiogids om meer te weten te komen over de plaatsen die u passeert. Met je ticket kun je gedurende 24, 48 of 72 uur in- en uitstappen bij een van de 25 haltes op de busroute. De belangrijkste halte bevindt zich in het stadscentrum en naarmate de tour vordert, zie je emblematische gebouwen, historische plekken, culturele ruimtes en de verschillende wijken van Buenos Aires. De bus stopt bij bepaalde haltes om u te verbinden met andere activiteiten en toeristische attracties. Blijf ofwel helemaal rond de lus in de bus zitten en geniet van de kleurrijke bezienswaardigheden en informatieve gidsen, ofwel gebruik de bus als een geweldige manier om naar je volgende attractie te gaan. Je zult zeker een leuke tijd hebben en misschien hoor je wel iets verrassends over deze grote stad. Als u het sightseeing beu bent, zijn de bussen met open dak een geweldige plek om uit te rusten en toch een groot deel van de stad te zien.

Buenos Aires: hop on-, hop off-bus met audiogids

2. Buenos Aires: hop on-, hop off-bus met audiogids

De tourbussen brengen je langs de meest karakteristieke wijken van Buenos Aires. De busroute begint in het hart van de traditionele wijk Recoleta. Elke bus met open dak laat je genieten van een panoramisch uitzicht op historische en culturele bezienswaardigheden en unieke buurten, boordevol Argentijnse cultuur. Bussen rijden elke 30 tot 40 minuten, afhankelijk van de route, en de rondrit door de stad duurt 3 uur en 20 minuten. Het is een Hop-On/Hop-Off-service, wat betekent dat je zo vaak als je wilt in en uit de bus kunt stappen. De bussen rijden van 9:00 uur tot 17:00 uur. Gele route: • Recoleta • Teatro Colon • Av. de Mayo • Plaza del Congreso • Paseo de la Historiata • San Telmo • Plein Dorrego • La Bombonera (stadion van Boca Juniors) • La Boca - Caminito • Puente de la Mujer • Puerto Madero • Galerías Pacifico • Plaza San Martin • Parque Thays • Floralis Generica • MALBA • Planetarium • Plein Italia • Palermo Soho • Plein Serrano • Bosques de Palermo • Monumento a los Españoles • Museo Nacional de Bellas Artes

Buenos Aires: hop on, hop off-bus en riviercruise van 48 uur

3. Buenos Aires: hop on, hop off-bus en riviercruise van 48 uur

Je dacht dat het onmogelijk was om heel Buenos Aires te kennen tot de komst van onze toeristenbus! Met je 48-uursticket kun je in- en uitstappen bij de halte van je voorkeur en de stad in je eigen tempo verkennen. Je kunt genieten van een audiogidstour om alle uithoeken van Buenos Aires te ontdekken: onder andere de traditionele wijken La Boca, San Telmo en Puerto Madero. De belangrijkste stop is in het centrum en tijdens de tour zie je karakteristieke gebouwen, historische plaatsen, culturele ruimtes en de verschillende wijken van Buenos Aires. De bus stopt bij bepaalde haltes om u te verbinden met andere activiteiten en toeristische attracties. Vanaf halte 9 kunt u aansluiten op de "Ansichtkaarten van Buenos Aires"-tour en zo het beste uitzicht over de stad krijgen door over de Río de la Plata te navigeren. U zult genieten van de combinatie van groene ruimten zoals het ecologische reservaat en ook de wolkenkrabbers en verschillende karakteristieke gebouwen die de stad presenteert. De rondleiding duurt ongeveer 30 minuten. Als u Puerto Madero verlaat, krijgt u verschillende panoramische uitzichten zowel naar het noorden als naar het zuiden en zien we de combinatie van architecturale stijlen van de stad, met de havenactiviteit en de groene longen. Het is een ideale activiteit om tijdens of na de Hop On Hop Off te doen.

Buenos Aires: combinatie hop-on, hop-off-bus en museumticket

4. Buenos Aires: combinatie hop-on, hop-off-bus en museumticket

Verken de stad Buenos Aires tijdens deze inzichtelijke bustour. Stap in en uit bij de halte die u verkiest en verken de stad in uw eigen tempo. Als je een passie hebt voor sport, zul je deze ticketcombinatie geweldig vinden, waarmee je zowel River Plate Museum als Boca Junior Museums kunt bezoeken, beide lokale nietjes. Luister tijdens het rijden naar de uitgebreide audiogids om elke hoek van Buenos Aires te ontdekken, inclusief de traditionele wijken La Boca, San Telmo en Puerto Madero. Bekijk emblematische gebouwen, historische plaatsen en culturele ruimtes. Vanaf de halte in de wijk Nuñez loop je richting het River Plate Museum and Stadium voor je bezoek. Leer meer over de geschiedenis van een van de belangrijkste Argentijnse teams en bewonder de vitrines van prestaties. Bezoek het stadion en krijg toegang tot de kleedkamers van de teams. Om het Museo de la Pasión Boquense (Boca Junior Museum) te bezoeken, kun je de bus nemen tot aan de halte in de wijk La Boca. Loop door de verschillende thematische tentoonstellingen met foto's, video's, trofeeën en de collectie shirts van bekende spelers.

Buenos Aires: noordelijke of zuidelijke fietstocht

5. Buenos Aires: noordelijke of zuidelijke fietstocht

Je ontmoet je gids bij de kantoor van de lokale aanbieder en luister eerst kort naar de veiligheidsinstructies voordat je je fiets, een comfortabele beachcruiser en helm in ontvangst neemt. Als je kiest voor de zuidelijke route, begin je met een rondje door San Telmo, één van de oudste buurten van de stad en bekend om zijn goed behouden koloniale architectuur. Bezichtig de vele bezienswaardigheden, waaronder de Russisch-orthodoxe Kerk van de Heilige-Drie-eenheid, de markt van San Telmo en het Plaza Dorrego, het hart van San Telmo. Observeer het leven in de vele cafés, bars en winkels op het plein en let op spontane tango-optredens, want San Telmo is het centrum van de tango in Buenos Aires.  Vervolgens fiets je verder naar La Boca, de meest kleurrijke buurt van Buenos Aires, waar de Europese invloeden nog sterk aanwezig zijn aangezien deze wijk door Italiaanse immigranten werd gesticht. Deze wijk is populair bij bezoekers vanwege de felgekleurde gebouwen, met name langs de Caminito – de autovrije hoofdstraat van de wijk waar lokale kunstenaars hun werk verkopen.  Daarna ga je verder naar de nieuwste wijk van de stad: Puerto Madero. De oude dokken van deze wijk zijn omgebouwd tot restaurants, lofts en kantoren, vanwaar je een prachtig uitzicht op de stad hebt. Fiets van daaruit verder naar het Ecologische Reservaat, een natuurgebied van 865 hectare dat ligt tussen de stad en de Rio de la Plata. Bezoek tot slot Plaza de Mayo, het toneel van alle belangrijke politieke gebeurtenissen in het land sinds de stichting van Buenos Aires. Bekijk het overheidsgebouw (Casa Rosada), de Cabildo, de Catedral Metropolitana en andere belangrijke overheidsgebouwen.  Als je kiest voor de noordelijke route, begint de tocht in Puerto Madero, de nieuwste wijk van de stad. Vanaf daar fiets je door Recoleta, bekend om zijn grote parken en gebouwen in Franse stijl. Neem een kijkje bij de begraafplaats van Recoleta, waar legendarische Argentijnen zoals Eva Peron (beter bekend als Evita) zijn begraven, en fiets door de Barrio Norte, zoals het levendige deel van Recoleta in de buurt van de Avenida Santa Fe ook wel genoemd wordt. Daarna ga je verder in de richting van Palermo, de grootste wijk van Buenos Aires. Fiets door de Palermo Woods, het grootste park van de stad, waar je de rozentuin met meer dan 400 rozenstruiken kunt bewonderen. Ontdek meer van de hoogtepunten van het park, zoals de Buenos Aires Zoo, de botanische tuin, het Plaza Italia, het Galileo Galilei Planetarium en het Monument voor de Spanjaarden.  Gedurende de tocht voorziet de deskundige en leuke gids je van allerlei feitjes over de rijke geschiedenis van Buenos Aires en krijg je tekst en uitleg over de bezienswaardigheden die je passeert. Je neemt ook af en toe pauze om je benen te strekken en foto's te nemen, en je beëindigt de tocht tenslotte in San Telmo.

Elektrische scootertour: Noord-Buenos Aires

6. Elektrische scootertour: Noord-Buenos Aires

Het verkennen van het noorden van deze stad op een e-scooter zal een echt authentieke, ontspannen en leuke ervaring zijn, waarbij het enige probleem is dat je haren in de war raken met de wind tijdens de rit van 10 km. We zullen interessante verhalen met je delen die je zullen helpen de wortels van de Argentijnse cultuur te begrijpen. We zullen het hebben over de passie voor voetbal, de mystiek van een goede barbecue, de manier waarop je omgaat met autoriteit en natuurlijk die unieke manier om jezelf uit te drukken. Daarnaast hebben we een #MateTime, een speciaal moment waarop je leert hoe je onze mate-thee bereidt en onze typische alfajores proeft. We willen dat je net zo verliefd wordt op BA (Buenos Aires) als wij, dus we zullen je al zijn geheimen vertellen en je de beste aanbevelingen geven om het meeste uit je verblijf in de stad te halen. P.S.: Wij zijn niet verantwoordelijk als je verliefd wordt op de stad. Weet je nog steeds niet zeker of deze tour perfect voor jou is? Kijk eens naar: • 10 km op e-scooters: plezier 1, moe 0. • Kleine groepen (max. 8): Wees de ster van de tour, niet zomaar een toeschouwer. • Verrassingsgeschenk. Nu je meer weet over onze tour, wedden we dat je al een besluit hebt genomen. We wachten op je met de e-scooters volledig opgeladen. Hasta la vista, schat... (っ▀¯▀)つ Belangrijk<< Individuele reizigers: informeer voordat u boekt. Maximale wachttijd: 15 minuten Maximaal gewicht: 260 pond - 120 kg Essentieel om te weten hoe je moet fietsen.

Een kopje koffie met Eva Perón - een historisch figuur van Buenos Aires

7. Een kopje koffie met Eva Perón - een historisch figuur van Buenos Aires

De wijk Recoleta is essentieel om een van de belangrijkste aspecten van de Argentijnse geschiedenis te begrijpen. Van de begraafplaats tot Plaza Uruguay, we zullen enkele van de belangrijkste verhalen over JD Perón en Eva ontdekken. We eindigen de tour met een bezoek aan "Un café con Perón", een opmerkelijke historische bar gelegen in een van de huizen die deel uitmaakten van het Unzue-paleis, presidentiële residentie tussen 1946 en 1955 en de plaats van Evita's dood in 1952. Hier woonde de butler van de residentie die na de staatsgreep van 1955 door het leger werd verwoest. Met een uitgebreide collectie voorwerpen die verband houden met deze emblematische figuren (foto's, documenten, boeken, brieven, toespraken, enz.) en een uitgebreide brief, is een unieke kans voor liefhebbers van geschiedenis.

Andere activiteiten in Planetario Galileo Galilei

Wil je alle activiteiten in Planetario Galileo Galilei bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Planetario Galileo Galilei

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 408 beoordelingen

De eerdere negatieve beoordelingen zijn enigszins misleidend. Het is ok. De escort is vriendelijk en spreekt Engels. De stelling is een beetje verwarrend: 24 of 48 uur boeken. Je zou er vanuit kunnen gaan dat de pas 2 of 4 dagen geldig is omdat de bus alleen rijdt van 9.00 tot 17.00 uur. Beter schreven ze 1/2 dagen. Maar meer dan 2 dagen heb je sowieso niet nodig!

nicely organized and brings you to all the places you need to see if you don't have much time!

Een leuke ervaring, met een prettige aandacht en zorg voor alle toeristen.

Leuke tour opgaal plekken zijn niet goed aangefeven