Playa Bavaro

Playa Bavaro: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Punta Cana: Sunset Party Boat met snorkelen

1. Punta Cana: Sunset Party Boat met snorkelen

De middag begint met het ophalen van het hotel in Punta Cana. Eenmaal aan boord is de eerste stop naar een ondiep rif voor een 30-40 minuten durende snorkeltour. Voor degenen die nog nooit hebben gesnorkeld, bieden onze gecertificeerde gidsen instructies en alle benodigde apparatuur. Vaar daarna de kust op naar het natuurlijke zwembad; een zandbank waar bezoekers kunnen genieten van helder ondiep water en deelnemen aan leuke wateractiviteiten en wedstrijden georganiseerd door ons vriendelijke bemanning- en animatieteam. Geniet aan boord van onbeperkte drankjes zoals bier, rum en mamajuana, evenals een selectie vers fruit en snacks. Dans de middag weg op lokale en internationale hits en geniet van de laatste zonnestralen over de Caribische Zee.

Punta Cana: begeleid powerdive-avontuur

2. Punta Cana: begeleid powerdive-avontuur

Maak een boottocht langs de kust van Bavaro voordat je in het warme water tussen de Caribische Zee en de Atlantische Oceaan springt. Onder begeleiding van je instructeur, powerdive om het barrièrerif van Bavaro en natuurlijke zwembaden te ontdekken. Ontdek het spectaculaire onderwaterleven onder de oppervlakte van de wateren van Punta Cana met een powerduik - een activiteit voor het hele gezin die veiligheid en comfort onder water biedt zonder eerdere ervaring. Drink daarna een koel drankje en geniet van de feeststemming op de boot terug naar de kust.

Punta Cana-gebied: partycruise met parasailing en open bar

3. Punta Cana-gebied: partycruise met parasailing en open bar

Ga mee op een boottocht boordevol leuke wateractiviteiten. Combineer snorkelen en parasailen met een partycruise terwijl je je een weg baant naar een natuurlijk zwembad in het midden van de oceaan. Een van de hoogtepunten van deze ervaring is parasailen. Haal het meeste uit deze ervaring en vlieg als een vogel met een 360-graden uitzicht op de wereld onder je. Drink in de leuke feestsfeer aan boord en trakteer uzelf op gratis drankjes uit de open bar. Duik in het water en geniet van zwemmen en snorkelen in een geweldig natuurlijk zwembad in de oceaan voordat je terugkeert naar het land.

Punta Cana: combinatietour met Caribische duinbuggy en partyboot

4. Punta Cana: combinatietour met Caribische duinbuggy en partyboot

Begin je tour leuk en vroeg, klaar voor een dag boordevol avontuur. Vanaf de ranch in Macao ga je scheuren door de afgelegen landbouwgronden in het noorden van Punta Cana, langs palmbomen en tabaksplantages met de oosterse bergketen diep in de achtergrond. Geniet van een rondleiding in een buggy voor elk terrein van ongeveer 3 uur en 30 minuten. Zodra de activiteit voorbij is, brengt je persoonlijke vervoer je terug naar het hotel, waar je een paar uur kunt douchen, lunchen en ontspannen voordat je aan de rest van je avontuur begint. Rond 14.20 uur 's middags haalt uw bus met airconditioning u weer op bij de lobbyreceptie en brengt u naar het ontmoetingspunt Bibijagua Beach. Hier zal het personeel u informatie geven over uw veiligheid voordat ze u meenemen op een majestueuze catamaran die u naar de snorkelbarrière zal brengen, compleet met uitzicht op het dolfinarium en uiteindelijk het natuurlijke zwembad (taillehoogte). Je kunt dit allemaal doen terwijl je lokale drankjes proeft aan de bar, zowel alcoholisch als niet-alcoholisch. Geniet van een leuke instructie die je enkele lokale dansbewegingen leert. De partyboot met zonsondergang in Punta Cana is ideaal voor bezoekers die het beste van hun middag willen genieten bij het natuurlijke zwembad met tropische muziek en een happy hour in eilandstijl. Met je vriendelijke personeel, dans je de middag weg! Je begint met een cruise langs de kust van Bavaro Beach en geniet van het landschap om je heen in de meest ideale omgeving. Als extra bonus krijg je een winkelrondleiding waarbij sigaren, souvenirs, rum, mamajuana en nog veel meer direct beschikbaar zijn.

Power Cruise Tour met snorkelen

5. Power Cruise Tour met snorkelen

Begin aan een privécatamarancruise vanuit Punta Cana in een comfortabele catamaran, de Lucky Lady. Terwijl je langs de kust van Bavaro vaart, dans je op het ritme van Caribische muziek en leer je de Bachata en Merengue met je bemanning. Vaar langs de prachtige kust en stop bij The Natural Pool om te snorkelen. Ontdek het onderwaterleven en kleurrijke koraalriffen terwijl je door het kristalheldere water zwemt.

Punta Cana: privé catamarancruise

6. Punta Cana: privé catamarancruise

Voor groepen tot 15 personen die willen genieten van een cruise langs de kust en de beste catamaran van het eiland met feest, entertainment, drankjes en snorkelen. We stellen u een comfortabele en ruime zeilcatamaran ter beschikking die u meeneemt op een fantastische rit langs de kust van Bávaro naar het ongelooflijke feest in het natuurlijke zwembad. De beste muziek, privé barman en drankjes. Laat ons je meenemen op een reis vol ontdekkingen, spanning en ontspanning. Kom genieten onder vrienden en familie en maak er een unieke dag van om nooit te vergeten!

Punta Cana: speedboot, snorkel en Snuba 3-in-1 Tour

7. Punta Cana: speedboot, snorkel en Snuba 3-in-1 Tour

Krijg je adrenalinekick tijdens een 3-in-1 watersporttour langs de suikerwitte zandstranden van Punta Cana en Bávaro. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, word je uitgerust met je snorkeluitrusting, een 2-persoons speedboot en uitrusting om te 'snuba'. Vaar met je speedboot als James Bond over de turquoise wateren van de Caribische Zee en voel de warme tropische bries op je gezicht. Tweetalige gidsen zullen aanwezig zijn om u kennis te laten maken met het ongelooflijke concept van "snuba"; leer hoe u kunt ademen en onderwater kunt verkennen met behulp van de meegeleverde apparatuur. Het vereist geen eerdere duikervaring of certificaat, en is net zo eenvoudig als snorkelen, Bekijk het veelkleurige onderwaterleven vanuit een geheel nieuw perspectief met behulp van de onderwaterstoelen. Leun achterover en ontspan terwijl u geniet van de prachtige onderwaterwereld. Verken het mooiste rif van Punta Cana en zwem tussen een verbluffende verscheidenheid aan veelkleurige vissen.

Van Punta Cana: paardrijervaring met drankje

8. Van Punta Cana: paardrijervaring met drankje

Beleef een ongelooflijke ervaring, beginnend met het ophalen bij je hotel en transfer naar de ranch in het Barceló hotelcomplex, waar je wordt verwelkomd door het personeel dat je alle informatie over de tour en instructies over het paardrijden zal geven. In deze twee uur durende tour bezoek je een hemels en maagdelijk mooi strand omringd door ecologie en kustfauna, rijdend door een prachtig pad waar je wilde planten ziet en als we geluk hebben, kun je Laura of Guaraguao zien, endemisch DR roofvogels. U komt dan tot een rustplaats voor een stop van 20 minuten, waar u desgewenst kunt baden in het water van dit maagdelijke strand. Het personeel zal aan elk van de klanten kokoswater verstrekken, uw rit te paard voortzetten en dan terugkeren naar de ranch. Opmerking: voor klanten die in Cap Cana en punta Cana verblijven, is het vereiste minimum 5 pax

Punta Cana: privé catamaranrit met brunch en transfer

9. Punta Cana: privé catamaranrit met brunch en transfer

Een ongelooflijke BRUNCH midden op zee voor groepen tot 12 personen die willen genieten van een cruise langs de kust en de beste catamaran van het eiland met feest, entertainment, drankjes en snorkelen. We stellen u een comfortabele en ruime catamaran ter beschikking die u meeneemt op een fantastische rit langs de kust van Baìvaro naar het ongelooflijke feest in het natuurlijke zwembad. De beste muziek, privé barman, fruit, gesneden ham en kaas, gesneden brood, diverse sappen, mimosa, Cuba Libre, Santo Libre en Presidente bier.

Punta Cana: Premium catamarantour met drankjes en snacks

10. Punta Cana: Premium catamarantour met drankjes en snacks

Bezoek enkele van de beste Unesco-stranden in het Caribisch gebied, met een eersteklas catamaran. Maak een tocht door het kristalheldere water en het unieke landschap van Punta Cana en geniet van een drankje aan de open bar. Dompel jezelf onder in de prachtige kristalheldere wateren van de Caribische Zee en snorkel in de mooiste riffen van Punta Cana gedurende 30-35 minuten in elk van de twee snorkelstops. Ontspan op het strand van Playa Punta de Los Nidos, een maagdelijk strand waar u toegang heeft tot een open bar. Vaar naar Punta Cana la Piscina waar je 45 minuten kunt duiken of wandelen met water tot aan je middel.

  • Wateractiviteiten
  • Avonturen
9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Playa Bavaro

Wil je alle activiteiten in Playa Bavaro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.