Kies data

Playa Bavaro

Playa Bavaro: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Power Cruise Tour met snorkelen

1. Power Cruise Tour met snorkelen

Begin aan een privécatamarancruise vanuit Punta Cana in een comfortabele catamaran, de Lucky Lady. Terwijl je langs de kust van Bavaro vaart, dans je op het ritme van Caribische muziek en leer je de Bachata en Merengue met je bemanning. Vaar langs de prachtige kust en stop bij The Natural Pool om te snorkelen. Ontdek het onderwaterleven en kleurrijke koraalriffen terwijl je door het kristalheldere water zwemt.

Punta Cana: begeleid powerdive-avontuur

2. Punta Cana: begeleid powerdive-avontuur

Maak een boottocht langs de kust van Bavaro voordat je in het warme water tussen de Caribische Zee en de Atlantische Oceaan springt. Onder begeleiding van je instructeur, powerdive om het barrièrerif van Bavaro en natuurlijke zwembaden te ontdekken. Ontdek het spectaculaire onderwaterleven onder de oppervlakte van de wateren van Punta Cana met een powerduik - een activiteit voor het hele gezin die veiligheid en comfort onder water biedt zonder eerdere ervaring. Drink daarna een koel drankje en geniet van de feeststemming op de boot terug naar de kust.

Punta Cana: privé catamarancruise

3. Punta Cana: privé catamarancruise

Voor groepen tot 15 personen die willen genieten van een cruise langs de kust en de beste catamaran van het eiland met feest, entertainment, drankjes en snorkelen. We stellen u een comfortabele en ruime zeilcatamaran ter beschikking die u meeneemt op een fantastische rit langs de kust van Bávaro naar het ongelooflijke feest in het natuurlijke zwembad. De beste muziek, privé barman en drankjes. Laat ons je meenemen op een reis vol ontdekkingen, spanning en ontspanning. Kom genieten onder vrienden en familie en maak er een unieke dag van om nooit te vergeten!

Punta Cana: parasailing-ervaring met transfer

4. Punta Cana: parasailing-ervaring met transfer

2 uur totale reis inclusief: ophalen bij het hotel, transfer naar het strand, parasailing-uitrusting en reis terug naar het hotel. De parasailing-ervaring duurt 8 minuten.

Punta Cana-gebied: partycruise met parasailing en open bar

5. Punta Cana-gebied: partycruise met parasailing en open bar

Ga mee op een boottocht boordevol leuke wateractiviteiten. Combineer snorkelen en parasailen met een partycruise terwijl je je een weg baant naar een natuurlijk zwembad in het midden van de oceaan. Een van de hoogtepunten van deze ervaring is parasailen. Haal het meeste uit deze ervaring en vlieg als een vogel met een 360-graden uitzicht op de wereld onder je. Drink in de leuke feestsfeer aan boord en trakteer uzelf op gratis drankjes uit de open bar. Duik in het water en geniet van zwemmen en snorkelen in een geweldig natuurlijk zwembad in de oceaan voordat je terugkeert naar het land.

Punta Cana: privé catamaranrit met brunch en transfer

6. Punta Cana: privé catamaranrit met brunch en transfer

Een ongelooflijke BRUNCH midden op zee voor groepen tot 12 personen die willen genieten van een cruise langs de kust en de beste catamaran van het eiland met feest, entertainment, drankjes en snorkelen. We stellen u een comfortabele en ruime catamaran ter beschikking die u meeneemt op een fantastische rit langs de kust van Baìvaro naar het ongelooflijke feest in het natuurlijke zwembad. De beste muziek, privé barman, fruit, gesneden ham en kaas, gesneden brood, diverse sappen, mimosa, Cuba Libre, Santo Libre en Presidente bier.

Punta Cana: Premium catamarantour met drankjes en snacks

7. Punta Cana: Premium catamarantour met drankjes en snacks

Bezoek enkele van de beste Unesco-stranden in het Caribisch gebied, met een eersteklas catamaran. Maak een tocht door het kristalheldere water en het unieke landschap van Punta Cana en geniet van een drankje aan de open bar. Dompel jezelf onder in de prachtige kristalheldere wateren van de Caribische Zee en snorkel in de mooiste riffen van Punta Cana gedurende 30-35 minuten in elk van de twee snorkelstops. Ontspan op het strand van Playa Punta de Los Nidos, een maagdelijk strand waar u toegang heeft tot een open bar. Vaar naar Punta Cana la Piscina waar je 45 minuten kunt duiken of wandelen met water tot aan je middel.

Sitemap Playa Bavaro

Wil je alle activiteiten in Playa Bavaro ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.