Playa Blanca

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Playa Blanca

Wil je alle activiteiten in Playa Blanca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Playa Blanca

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 477 beoordelingen

De bus die ons ophaalde ,was voor spaanse begrippen mooi op tijd. Ook leuk om langs alle hotels mensen op te halen,zo zie je toch weer meer van het eiland. Ook de Ferry naar Fuerteventura was top,we zaten 1e rij en door de mooie grote voorruit kon je alles mooi zien. Fuerteventura vond ik mooi om een keer naar toe te gaan,maar blijft voor ons deze 1 keer. We vonden persoonlijk Lanzerote en dan Puerto del Carmen wel gezelliger en mooier. Maar we hebben ons toch goed vermaakt daar. Ook de terug vaart was leuk,vooral omdat de zee iets wilder was,dan de heen vaart. Ook stond er weer een bus klaar voor ons. En de gids gaf goed aan welke bus je moest hebben,om netjes afgezet te worden bij je opstapplaats. Al met al een leuke dag gehad. Moet zeggen dat al na het boeken in Nederland een bevestiging krijgt en daarbij een duidelijk plattegrondje waar je moest wachten op de bus. Dit was voor ons 100 meter van het appartement lopen. Hier ook mijn complimenten voor.

Niet heel bijzonder, maar wel leuk om even op het water te zijn en zo vanaf het water iets van de twee eilanden Lanzarote en Fuerteventura te zien. Corralejo is een gezellig winkeldorpje. We hebben een rondrit gemaakt met een treintje. Geen echte bezienswaardigheden gezien.

Echt heel mooi en voor herhaling vatbaar

Het was goed georganiseerd. Optijd opgehaald zoals afgesproken en de dag was echt heel mooi, witte stranden leuk kunnen snorkelen, gezellige boulevard en lekker eten. Zeker voor kinderen Is dit ook heel leuk.