Playa d'en Bossa

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Playa d'en Bossa

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 461 beoordelingen

Perfect! Prima geregeld, duurde wat langer.

We kwamen erachter dat we dichterbij de opstapplaats Figueretes lagen en het was geen probleem als we daar op zouden stappen. Boottocht duurt wat langer maar is het meer dan waard vergeleken de duurdere versie. Prima geregeld, van te voren even onze voucher verwisseld voor de papieren kaartjes van AquaBus en verder sprak het allemaal voor zich. Op de boot nog goedkoper een fiets (scooter of auto kan ook) kunnen huren om het verblijf af te maken.

Aangekomen bij de boot bleek deze overboekt te zijn, en konden wij er niet meer op. Wel konden wij plaatsnemen op een andere, minstens net zo goede, boot die 20 minuten later vertrok. Al met al dus niet zo’n probleem maar aan te bevelen is om zeker wel een kwartier voor vertrektijd aanwezig te zijn.

Leuke activiteit die niet zo standaard is

Goede communicatie Vriendelijke gids- hij bleef niet te lang en niet te kort bij de tekeningen staan en wist antwoorden op de vragen die gesteld werden. Door de uitleg kregen de tekeningen meer betekenis. Zeker een aanrader voor als je niet van standaard houdt.

Erg leuk om te doen. Goede fietsen meegekregen. Wat ik lastig vond is dat we vaak op de stoep moesten fietsen en tegen het verkeer in. Spaanse dame werd erg boos en ging breed staan om de stoep te versperren zodat de rest vd groep er niet langs kan komen.

Het eiland is echt een aanrader, zoals ze zeggen echt Caribisch! In de bevestigingsmail staat een Google Maps kaart met de opstaplocatie; deze klopt niet! Daardoor hebben we moeten rennen om de boot alsnog te halen. Belangrijk dat dit wordt aangepast.