Belevingen in
Playa de las Américas

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Playa de las Américas: De beste dingen die je niet wil missen

Puerto Colón: ecologische catamaranvaart

1. Puerto Colón: ecologische catamaranvaart

Vertrek vanuit Puerto Colón op een comfortabele, moderne en ecologische catamaran op weg naar de open zee. Zie de uitgestrektheid van de Atlantische Oceaan en het prachtige uitzicht op de zuidkust van Tenerife. Bewonder de torenhoge kliffen van Los Gigantes vanaf het water.  Ontvang een warm welkom van de vriendelijke bemanning van de boot en ontspan in de zon met een verfrissend drankje. Vaar naar een ideale plek om te zwemmen en snorkelen en maak kennis met een deel van het gevarieerde onderwaterleven in de regio.  Kijk samen met je gidsen uit naar een van de 28 soorten walvisachtigen die door de eilanden trekken, waaronder tuimelaars en grienden. Geniet van gratis eten en drinken terwijl je vaart op open zee.

...
Tenerife: paragliden met nationaal kampioen paraglider

2. Tenerife: paragliden met nationaal kampioen paraglider

Paraglide over Tenerife met een ervaren gids. Je gids, Daniel Crespo, is een nationaal kampioen paraglider, dus je bent in veilige handen tijdens het paragliden. Begin de activiteit met een veiligheidsbriefing over opstijgen, landen en paragliden. De vlucht duurt 20-30 minuten. De route is afhankelijk van de weersomstandigheden. Op sommige routes wordt over ravijnen gevlogen. Anderen zijn onder meer vliegen over de Conde-kam. De vlucht eindigt meestal boven de kust van Adeje. Als je de landingszone op het strand nadert, heb je de mogelijkheid om acrobatiek uit te voeren of de paraglider te besturen.

...
Costa Adeje en Playa de las Americas: TFS-luchthaventransfer

3. Costa Adeje en Playa de las Americas: TFS-luchthaventransfer

Haal de stress uit het pendelen naar de luchthaven door vooraf uw eigen privéluchthaventransfer van of naar Tenerife South Airport te boeken. Rust terug in de wetenschap dat u gemakkelijk, veilig en comfortabel overal tussen Costa Adeje of Playa de las Americas en de luchthaven wordt afgezet. Uw chauffeur haalt u op bij de aankomsthal van de luchthaven of een afgesproken ophaalpunt in Costa Adeje of Playa de las Americas en helpt u met uw bagage naar het voertuig. Voel u veilig wetende dat onze klantenservice 24/7 actief is om u te ondersteunen bij alles wat u nodig heeft. Leun achterover, ontspan en geniet van het uitzicht.

...
Zuid-Tenerife: Fietsverhuur met Hotelbezorging

4. Zuid-Tenerife: Fietsverhuur met Hotelbezorging

Huur een fiets en laat hem afleveren bij je hotel met deze snelle en handige service in Zuid-Tenerife. Verken elke hoek van het eiland op twee wielen. Concentreer u op het plezier in plaats van op de logistiek, want uw fiets wordt zonder extra kosten bij uw hotel afgeleverd. Stel de fiets af op uw wensen. Reis comfortabel, wetende dat assistentie is inbegrepen tijdens uw huur. Nadat u klaar bent met de fiets wordt deze voor u opgehaald. Zet de fiets af bij de bagageruimte van het hotel en laat de verhuurservice voor de rest zorgen.

...

Sitemap Playa de las Américas

Wil je alle activiteiten in Playa de las Américas ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.