Playa del Carmen

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Playa del Carmen: de beste attracties

Más actividades y cosas que hacer en Playa del Carmen

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Playa del Carmen? Pincha aquí para ver la lista completa.

Wat anderen zeggen over Playa del Carmen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.891 beoordelingen

Wij hadden 4 tours gedaan in Mexico. Dit was een van de leukste tours. Het is zeker een aanrader. Ik was samen met mijn vriendin geweest. In deze tour laten ze een stuk van de Maya cultuur zien, wat overigens ook niet een extreem toeristische plek is en verder in de tour loop je ook de jungle in. Onze tourguide Luigi vertelde veel over de Maya cultuur en de jungle. Verder zijn we de mangrove opgevaren en konden er later zelfs zwemmen in het mooie heldere turquoise water. Mijn vriendin is niet zo’n liefhebber van zwemmen in open water/mangrove. Uiteindelijk is ze toch heel blij dat ze mee is geweest en had ze het niet willen missen. Luigi bedankt voor deze leuke tourdag! :) Tip neem wel spul mee tegen de muggen!

Prima bevallen! Duidelijk bericht ontvangen, de dag voorafgaande aan de excursie. Autopech gehad op de terugweg maar dit werd ter plekken prima opgelost. Enige verbeterpunt zou kunnen zijn dat er bij aankomst op Holbox duidelijker aangegeven wordt waar je een golfcar kan huren. Of nog beter dat ze je afzetten bij die plek. Duurde zo lang voor duidelijk was waar dat er het meeste aanbod was dat we hier gezien de tijd te laat achter kwamen. Al de verhuur bedrijven in het begin hadden geen golfcar meer te huur. Is wel jammer want dan ben je toch aangewezen op lopen en kun je in dezelfde tijd minder zien.

Goed georganiseerd,een geweldige dag gehad

Een zeer leuke dag gehad, we waren met een klein gezelschap en een zeer goede begeleider. Deze trip is zeer de moeite waard als je de vroegere cultuur wilt leren kennen. De Tempel beklimmen in Tulum is ook zeer de moeite waard, het geweldige uitzicht op 42 meter hoogte is adembenemend.

Het was een geweldige excursie. Werden keurig opgehaald en weer terug gebracht. De tour door de grot was geweldig. De gids in de grot Alfredo was heel enthousiast en vertelde alles vol passie. Het was heel bijzonder en een groot avontuur.

Great tour but the organisation was somewhat unclear. It seemed like the guide thought that we all exactly knew what was coming so that caused some confusion every now and then. The activities were great though and worth every penny.