Playa del Carmen
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Playa del Carmen : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Playa del Carmen a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Playa del Carmen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 610 beoordelingen

Wij hadden 4 tours gedaan in Mexico. Dit was een van de leukste tours. Het is zeker een aanrader. Ik was samen met mijn vriendin geweest. In deze tour laten ze een stuk van de Maya cultuur zien, wat overigens ook niet een extreem toeristische plek is en verder in de tour loop je ook de jungle in. Onze tourguide Luigi vertelde veel over de Maya cultuur en de jungle. Verder zijn we de mangrove opgevaren en konden er later zelfs zwemmen in het mooie heldere turquoise water. Mijn vriendin is niet zo’n liefhebber van zwemmen in open water/mangrove. Uiteindelijk is ze toch heel blij dat ze mee is geweest en had ze het niet willen missen. Luigi bedankt voor deze leuke tourdag! :) Tip neem wel spul mee tegen de muggen!

Great tour but the organisation was somewhat unclear. It seemed like the guide thought that we all exactly knew what was coming so that caused some confusion every now and then. The activities were great though and worth every penny.

Goede variatie, bovendien op Holbox genoeg vrije tijd om het eiland met golfkarretje te verkennen. onderweg flamingo' s gespot. Dit tijdens tussenstop op Isla Passion

we had an amazing day with our tourguide Adrian. worth every penny. i recommend this tour to everyone who wants experience Mexico at his finest.

Goede gids. Veel uitleg op gepassioneerde manier verteld. Verstaanbaar en duidelijk Engels.