Kies data
Playa del Carmen

Fietstours

Playa del Carmen Fietstours: Onze meest aanbevolen

Chichén Itzá: Hubiku Cenote & Valladolid Tour

1. Chichén Itzá: Hubiku Cenote & Valladolid Tour

Trek de dichte jungle van de Yucatán in tijdens deze 12 uur durende tour. Stop bij de Hubiku-cenote, een zoetwaterbad in een met licht gevulde kalksteen grot en geniet van een duik. Je kunt lekker opdrogen tijdens een lunchbuffet bestaande uit typische Mayagerechten, waarna je weer op de bus stapt voor de laatste etappe van de rit naar Chichén Itzá. Deze dichte en uitgestrekte archeologische site bevat opgegraven ruïnes en goed bewaarde tempels. De laatste halte is de rustige koloniale stad Valladolid, waar de pastelkleurige muren van winkels en restaurants zorgen voor een kleurrijke achtergrond van al je foto's.

Playa del Carmen: uitstap ondergrondse rivier Rio Secreto

2. Playa del Carmen: uitstap ondergrondse rivier Rio Secreto

Bij het natuurreservaat Rio Secreto ga je diep de aarde in waar je indrukwekkende geologische formaties vindt die de geschiedenis van de planeet vertellen. Paden leiden je naar Xibalbá (de onderwereld van de Maya's). Na aankomst bij de receptie en bezoekersruimte in Cancún kun je plaatsnemen voor een introductievideo voor het reservaat. Je gaat naar het natuurreservaat en krijgt het benodigde veiligheidsmateriaal.  Abseil, fiets en probeer de droge route. Nadat je de Salón de la Paz (Vredeskamer) hebt bereikt, kun je genieten van een licht- en geluidsshow in een totaal natuurlijke omgeving die je mee terug de tijd in neemt naar het ontstaan van het universum. Geniet van een regionaal buffet en geselecteerde drankjes aan het eind van je spectaculaire uitstap voordat je weer teruggaat.

Cancún: dagtrip Chichén Itzá, Valladolid en de Hubiku Cenote

3. Cancún: dagtrip Chichén Itzá, Valladolid en de Hubiku Cenote

Laat je bij je hotel ophalen voor een reis naar het hart van het schiereiland Yucatan waar je in een spelonk het sprankelende meer van de Hubiku Cenote ontdekt. Neem een duik in het koele, heldere water en laat je gids je meer vertellen over hoe deze meren midden in de jungle uit ondergrondse zoetwaterstromen zijn ontstaan. Voordat je je weg vervolgt naar de hoofdattractie van de regio, kun je energie bijtanken tijdens een smakelijk lunchbuffet met specialiteiten uit Yucatan. Aangekomen in Chichén Itzá begint een omvattende begeleide rondleiding die je onderdompelt in de opzienbarende hoogtepunten van deze archeologische vindplaats. Laat je meevoeren door de verhalen van je gids over de rol van de mysterieuze Piramide van Kukulcan in de pre-Colombiaanse Maya-beschaving. In de buurt kun je het grootste balspeelveld van het Amerikaanse continent bekijken. Probeer je voor te stellen hoe daar eeuwen geleden een opwindende wedstrijd pok ta pok gespeeld werd, een ritueel uit de tijd van het Mayarijk. Je ziet jezelf weerspiegeld in het heilige water van de Cenote Sagrado, bezoekt de Tempel van de Krijgers en bekijkt een Observatorium dat meer dan 1000 jaar oud is. Op je weg terug naar je hotel kun je pauzeren op het grote plein van Valladolid en je vergapen aan de koloniale architectuur en de 18e-eeuwse San Gervasiokerk.

Isla Blanca: 4-Hour Private Expedition Bike & Boat Tour

4. Isla Blanca: 4-Hour Private Expedition Bike & Boat Tour

Na een vroege ochtend pick-up in je hotel in Cancun, Playa del Carmen, Puerto Morelos of Puerto Juarez, ga je naar het beginpunt van je fietstocht. Stap aan boord en begin aan uw ontspannen 25 minuten durende fietstocht langs de lagune, genietend van het prachtige natuurlijke uitzicht. Nadat u van de fiets bent gestapt, kunt u ontspannen op de witte zandstranden van Isla Blanca voordat u naar de pier gaat om de boottocht te beginnen. De boottocht van 1 uur neemt je mee langs de prachtige lagune, waardoor je een weids uitzicht hebt op kristalhelder, helderblauw water. Keer terug naar de pier en stap over op een lokaal restaurant voor een smakelijke lunch. Een prachtige start van je dag in Mexico, ontspan je tijdens de rit terug naar je hotel.

Veelgestelde vragen over Fietstours in Playa del Carmen

Welke andere activiteiten dan Fietstours zijn de moeite waard in Playa del Carmen?

Andere onmisbare dingen om te doen in Playa del Carmen:

Welke Fietstours in Playa del Carmen nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Playa del Carmen

Wil je alle activiteiten in Playa del Carmen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Playa del Carmen

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

Onvergetelijke ervaring. De rondleiding door de droge voetgrot was interessant, het watergedeelte was fantastisch. De activiteit met fietsen en abseilen is een pluspunt waar je zonder kan. De maaltijd is ok, maar niets meer. De grote teleurstelling zijn de foto's. Een professionele fotograaf volgt je tijdens de tour en maakt geweldige foto's... voor $ 25 per foto! Onbegrijpelijk.

Ja. De dag was ongelooflijk! Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de psseio heeft een goed voorbereid en zeer vriendelijk team. Chichten itza bezienswaardigheden. Gabriela, Izmael en Ricardo. Bedankt voor je geweldige werk✨

Prachtige reis! Onze gids, Gaby, hield alles op het goede spoor terwijl hij op de hoogte bleef en vermaakte! De buschauffeur was geweldig, de bezienswaardigheden waren elke cent waard!

Piramides die elke inspanning waard zijn om te zien. De groep was klein, alles is gelukt, we hebben geen bezwaar.

Geweldige ervaring - gids was uitstekend en legde veel uit. Eten was ook goed.