Kies data
Playa del Carmen

Paardrijden

Playa del Carmen Paardrijden: Onze meest aanbevolen

Riviera Maya: paardrijden bij Rancho Bonanza

1. Riviera Maya: paardrijden bij Rancho Bonanza

Begin dit geweldige avontuur door opgehaald te worden bij het ontmoetingspunt naar keuze en reis vervolgens naar Rancho Bonanza, gelegen in het hart van de Riviera Maya. Ontvang een korte veiligheidsintroductie bij aankomst op de ranch vóór de tour en word gekoppeld aan een paard voor de rit. Geniet van een aangename rondleiding door de fascinerende en exotische jungle-landschappen van de Riviera Maya, bekend om de vogels, insecten en de verscheidenheid aan tropische planten. Leer meer over het proces van het maken van natuurlijke kauwgom en proef de honing van de melipona-bij terwijl je meer te weten komt over dit soort honing. Ervaar het verfrissende water van een cenote, een natuurlijke kalkstenen grot gevuld met helder water, en neem een duik na de rit.

Riviera Maya: Camel Caravan-expeditie en toegang tot de strandclub

2. Riviera Maya: Camel Caravan-expeditie en toegang tot de strandclub

Probeer iets nieuws in Riviera Maya tijdens dit safari-avontuur dat begint met jungleplezier vol actie en eindigt met tijd om te ontspannen op het strand. Reis samen met een meertalige gids en geniet van een les kameelrijden Begin je ervaring met het ophalen van je hotel, vanwaar je naar de jungle wordt gebracht om je dag te beginnen. Eenmaal in de jungle, ontvang je een uitleg van 15 minuten over je tour en je kameelrit van je gidsen. Leer wat over het fokken en verzorgen van de kamelen voordat je deze bijzondere wezens van dichtbij gaat bekijken. Dan begint het avontuur officieel: berijd een kameel die je meeneemt op een jungle-expeditie (1 persoon per kameel). Reis door paden vol zand tijdens een spannende rit van 45 minuten. Profiteer na uw kameelrit van toegang tot Maroma Beach Club, waar u achterover kunt leunen en ontspannen tijdens het laatste deel van uw reis. Aan het einde van uw ervaring wordt u teruggebracht naar uw hotel voor aflevering.

Jungle Ziplining & Horseback Riding Adventure Experience

3. Jungle Ziplining & Horseback Riding Adventure Experience

Geniet van een leuke halve dag vol zip-lining en paardrijden. Begin met een ritje te paard in een park waar je door zeer smalle paden rijdt, speciaal gemaakt voor mensen die graag in contact komen met de natuur. Geniet van paardrijden en veilig navigeren door de prachtige landschappen die de jungle kenmerken. Na een korte pauze vliegt u tussen de boomtoppen die zich verplaatsen in elk van de 10 torens verdeeld in zeven lijnen en twee hangbruggen, in een natuurlijke omgeving. Bekijk de fantastische flora en fauna van de boomtoppen. Eindig je avontuur door af te koelen in het heldere water van een cenote met zijn in het water levende zipline en platforms om in het water te springen. Daarna heeft u wat tijd om te ontspannen en een lekker hapje te eten voordat u terugkeert naar uw hotel.

  • Avonturen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Paardrijden in Playa del Carmen

Welke andere activiteiten dan Paardrijden zijn de moeite waard in Playa del Carmen?

Andere onmisbare dingen om te doen in Playa del Carmen:

Welke Paardrijden in Playa del Carmen nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Paardrijden in Playa del Carmen nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Playa del Carmen

Wil je alle activiteiten in Playa del Carmen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.