Playa del Carmen
Quad- & atv-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Playa del Carmen

Wil je alle activiteiten in Playa del Carmen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Playa del Carmen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 124 beoordelingen

Ik ben 4 keer in Mexico geweest en ik moet zeggen dat dit de beste tour is die we ooit hebben meegemaakt! Van de prachtige jungle tot de privécenote, je zult nog nooit zoiets adembenemend zien. Dit is niet iets dat je resort gaat aanbieden, dus mis het niet en boek nu. De gids is zo geduldig, vriendelijk en deskundig. Het is het geld waard en u zult er geen spijt van krijgen. Als je het pad afdaalt en je ziet de eerste aanblik van de Cenote, dan is het adembenemend!

Chris was een uitstekende gids. De tour was erg leuk. De buggy's waren geweldig om te rijden. Gemakkelijk om aan te wennen en veel beter dan ATV's. De cenote was slechts een korte wandeling door de jungle en was erg verfrissend en mooi. De boerderij waar u begint en eindigt heeft een toilet en buitendouche om af te spoelen en te verschonen.

Leuke reis

We vonden het bijzonder goed dat alles heel snel achter elkaar gebeurde. Alles was goed georganiseerd en de gids was te allen tijde een uitstekende contactpersoon. Korte en frisse dagtocht!

Serieus ... misschien een beetje te veel

Alles ging goed en het team is serieus. Dit kleine appartement wordt echter gepresenteerd als een excursie, maar het is in feite een klein avonturenpark.

Super ochtend gehad

Waar voor je geld. De tour was goed georganiseerd!