Playa del Carmen
Snorkelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Playa del Carmen

Wil je alle activiteiten in Playa del Carmen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Playa del Carmen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 409 beoordelingen

Dit was een geweldige ervaring met mijn 7-jarige dochter. Een van de hoogtepunten was de gids, hij was zeer goed geïnformeerd over het gebied, de geschiedenis en de fantastische natuur in het reservaat. We zagen dolfijnen (verbleven en speelden), gigantische zeeschildpadden, prachtige vogels op het eiland, krokodillen en een lamantijn. In het begin goot het van de regen, ze haalden regenjassen tevoorschijn en toen klaarde het na een uur op. Kom voorbereid op regen en zon!!

De ervaring was iets geweldigs. Elke cent waard. De dieren zijn majestueus en het was episch om ze in hun natuurlijke habitat te zien. Ik ging ongeveer een week geleden en praat er nog steeds over met iedereen die wil luisteren. Zal zeker weer gaan. Gidsen waren geweldig. NEEM DE ZEEZIEKTE PIL. We hadden enkele gasten die zeeziek werden en hun ervaring verpesten. Bedankt José voor de info. Zeer deskundige gidsen.

De excursie is zeer goed georganiseerd en Léa is echt schattig! Met passie heeft ze haar kennis aan ons doorgegeven. Het natuurgebied is echt prachtig, een must als je naar Tulum gaat! Ik raad het zonder aarzeling aan.

Een werkelijk indrukwekkend park en uniek in zijn mix van cultuur en natuur, een perfecte beleving

Super dag, zeer compleet, geweldig team, zeer goede sfeer, adembenemende landschappen .....