Datums kiezen

Playa del Postiguet, Alicante

Playa del Postiguet, Alicante: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Alicante: stads- en strandfietstocht

1. Alicante: stads- en strandfietstocht

Verken de historische stad Alicante tijdens een tour die door de kleurrijke wijk "Santa Cruz", het stadscentrum, het Postiguet-strand en de haven van Alicante gaat. Ga met ons mee terwijl we trappen langs de prachtige Mercado Central, de basiliek van Santa Maria, het Luceros-plein, de boulevard en Explanada. Geniet van de indrukwekkende bezienswaardigheden van het kasteel van Santa Barbara en de schaduw van honderd jaar oude bomen. Onze lokale gids zorgt ervoor dat je verliefd wordt op de stad, laat verborgen plekjes zien en legt de rijke geschiedenis van Alicante uit.

Alicante: Hoogtepunten fiets- of e-biketour

2. Alicante: Hoogtepunten fiets- of e-biketour

Verken de stad op 2 wielen tijdens een unieke fietstocht door Alicante. Een lokale monitor laat je de beste plekjes van de stad zien en vertelt je over de geschiedenis en cultuur van Alicante. Dit is een gemakkelijke rit, die geschikt is voor alle deelnemers. Kies uit een standaard fiets of een E-bike. Ontdek de stranden, de oude stad, de haven, prachtige parken en pleinen, naast allerlei geheime plekjes die je in je eentje niet zou vinden. Terwijl je fietst, leer je verhalen over de stad en krijg je tips over waar je het beste kunt eten en drinken. Je fietst ongeveer 2,5 uur met stops inbegrepen.

2 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Playa del Postiguet, Alicante: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Playa del Postiguet, Alicante

Wil je alle activiteiten in Playa del Postiguet, Alicante bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Playa del Postiguet, Alicante

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 62 beoordelingen

De tour was gezellig mede door de leuke legendes en anekdotes die tijdens de stops werden verteld. Omdat wij in de veronderstelling waren dat de route met een e-bike een andere zou zijn dan met een gewone fiets , hadden wij een e-bike gereserveerd. Het bleek om dezelfde route te gaan en wij hadden dus hiervoor meer betaald. Het werd prima opgelost. Zonder extra kosten mochten wij tijdens ons verblijf nog een keer gebruik maken van de e-bikes. En zelfs een uurtje langer toen we hen appte. Geweldige service!!

Leuke tocht naar mooie plekjes om te luisteren naar mooie verhalen en weetjes van Eimert! Ondanks de warmte en soms gebrek aan fietspaden was het heel leuk en zijn we meer nieuwsgierig geworden naar de stad Alicante!

Miriam is een heel leuke gids die met veel enthousiasme over Alicante vertelde. Ze weet er ook veel van.

Super leuk! En Francisca was een erg leuke gids. Ze vertelde veel bij elke stop! Erg leuk en niet saai

Fransisca was een super gids. Veel verhalen. Veel geleerd over Alicante