Plaza de España, Sevilla
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Plaza de España, Sevilla

Wil je alle activiteiten in Plaza de España, Sevilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Plaza de España, Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 636 beoordelingen

Frank (Francesco) was een hele goede gids, behulpzaam en attent. We hadden met ons drie zowaar een privé Tour en hij lette er zeer goed op dat iedereen altijd veilig reed. We hebben er heel erg van genoten, de ideale manier om een stad te bekijken. We doen het zeker opnieuw!

Geweldig om de stad op deze wijze te zien; origineel en informatief!

Niek is een hele leuke gids. Enthousiast, open, met veel interessante en historische feiten en weetjes. De fietsen waren geweldig. Snel en bijzonder. Boeking en e-mail contact verliep heel soepel. Deze tour is een aanrader voor elke bezoeker aan deze prachtige stad.

Uitstekende gids (Marie), uitstekende elektrische fietsen

We vertrokken netjes op tijd, gids Marie weet erg veel en weet het ook leuk te brengen. Ze spreekt uitstekend Engels. Tour met elektrische fiets is ontspannend, informatief en ook lollig! In het park even de “Ferrari”-stand uitgeprobeerd.

Een privé Segway tour gehad van Fran in Sevilla. Een super gids die heel veel weet over Sevilla. Was onze eerste keer op een Segway. Goede uitleg en na even oefenen hadden we het onder de knie. We hebben genoten! Dankjewel Fran!!

Leuke fietstocht met professionele uitleg van gids Lucy

De biketour was goed georganiseerd. Interessante uitleg, met historische achtergrond. Op 3 uur tijd hebben we een goed beeld van de stad Sevilla gehad. Zeker een aanrader. Gids Lucy was geweldig :-)