Plaza de la Constitución: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Tocht naar Gibralfaro

1. Tocht naar Gibralfaro

Verken de stad Málaga op een leuke en unieke manier zonder zelfs maar te zweten. Met een Segway kun je een tocht van één of twee uur door de stad maken. Bij aankomst ondergaat u eerst een oriëntatie van 10 minuten waarin u leert hoe u een Segway moet gebruiken en manoeuvreren. Maak vervolgens een rustige rit door het park van Málaga, rijd langs het stadhuis en arriveer bij de arena. Verken de Alcazaba voordat je een bosweg oprijdt naar de Gibralfaro Parador, die een prachtig uitzicht biedt over de stad en de zee. Geniet van een korte pauze om foto's te maken voordat je bergafwaarts gaat om de grote kathedraal in het hart van Málaga te bewonderen.

Malaga: zelfgeleide speurtocht en sightseeingtour

2. Malaga: zelfgeleide speurtocht en sightseeingtour

Leer het historische centrum van Malaga in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling. Je verkent de stad te voet en krijgt punten voor het oplossen van verschillende soorten taken: Vind bezienswaardigheden: Je zult hints gebruiken om de beste bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes in de stad te vinden. De kaartfunctie in de app helpt je daar te komen. Los vragen op: Als je eenmaal bent aangekomen op de plek die je zoekt, krijg je vragen over de aanblik. Meestal zijn de antwoorden verborgen in borden, foto's, enz. Een geweldige en leuke manier om nieuwe dingen over de stad te leren. Veel plezier: Tijdens het avontuur kun je ook spannende fototaken verwachten die veel creativiteit vereisen. Als je de snapshots onder de knie hebt, word je beloond met punten. Onderweg bereikt u geweldige plaatsen zoals de "Alcazabilla-straat", "Malaga-kathedraal", "Merced-plein" en nog veel meer! Nadat je het ticket hebt gekocht, ontvang je een toegangscode die je in de app kunt gebruiken. Nadat je de game hebt geboekt, ontvang je per e-mail een gamecode met instructies voor het spelen. Ga naar de "Universiteit van Malaga" en gebruik de code om de game in de app te ontgrendelen. De tour eindigt op het "Constitution Square". De ervaring is niet beperkt in de tijd. U kunt de stad in uw eigen tempo verkennen en pauzeren. Download gewoon de Explorial-App, ga naar het startpunt en je bent klaar om met het spel te beginnen. De tour duurt gemiddeld ongeveer 1-2 uur.

Malaga: privéwandeling van 2 uur

3. Malaga: privéwandeling van 2 uur

Ontdek de schoonheid van Malaga tijdens deze privéwandeling. Nadat je je gids hebt ontmoet, bezoek je het Romeinse theater dat werd gebouwd in opdracht van Caesar Agustus. Bewonder vervolgens de Arabische architectuur van de Alcazaba en bewonder de imposante muren van het kasteel en fort van Gibralfaro. Leer meer over het kasteel van je lokale gids. Wandel vervolgens door Alcazabilla Street, terwijl je luistert naar verhalen, legendes en belangrijke feiten over de stad vanuit je gids terwijl je je een weg baant naar de geboorteplaats van Pablo Picasso. Ontdek zijn speeltuin, de kerk waar hij werd gedoopt en het Picasso-museum waar je veel van zijn beroemdste kunstwerken kunt bewonderen. Je kunt ook de buitenkant van de kathedraal bewonderen en meer te weten komen over de constructie en het artistieke erfgoed. Beëindig de tour door het Constitution-plein en de Larios-straat te passeren en leer alles over deze winkelstraat en het belang van de markies van Larios in de hedendaagse geschiedenis van Malaga. Aangezien dit een privétour is, heb je ook de mogelijkheid om op eigen kosten het interieur van de kathedraal, het Alcazaba- of het Picasso-museum te bezoeken.

Mijas Groepswandeling

4. Mijas Groepswandeling

Begin je tour door elkaar te ontmoeten op het Virgen de la Peña-plein. Geniet van de bezienswaardigheden van Taxi Donkeys en stop dan bij de kapel van de Maagd van de Rots terwijl je luistert naar verhalen, legendes en belangrijke feiten over dit dorp van je lokale gids. Nadat u het Constitution Square en de overblijfselen van de Moorse muur bent gepasseerd, klimt u een klein stukje om de kerk van de Onbevlekte Ontvangenis te bezoeken. Loop langs de mooie promenade langs de botanische tuinen met een prachtig uitzicht op de zee. Op de terugweg naar Commercial Street kun je bij mooi weer ook een openlucht flamencoshow bewonderen. Rond de tour af door langs Commercial Street te dwalen, waar de 17e-eeuwse San Sebastian Hermitage is gevestigd, evenals het Museum voor Moderne Kunst.

Malaga: wijnrondleiding

5. Malaga: wijnrondleiding

Beleef een avond vol lekker eten en goed gezelschap tijdens dit culinaire avontuur door de oude stad Malaga. Nadat je je gids en andere fijnproevers hebt ontmoet, begin je de tour met een wandeling door het verlichte stadscentrum als de avond nadert. Stop tijdens je verkenning bij zorgvuldig geselecteerde bars, tavernes en restaurants en dompel jezelf onder in de authentieke Spaanse cultuur. Geniet van geliefde lokale gerechten, waaronder Iberische vleeswaren, zeevruchten en traditionele specialiteiten. Was uw eten weg met een verscheidenheid aan regionale wijnen, variërend van zoete en verfrissende fruitmelanges tot een ambachtelijke vermout. Deze betoverende tour neemt je mee naar juweeltjes buiten de gebaande paden die je niet zult vinden op de typische toeristische route. Aan het einde van deze 3 uur durende ervaring heb je een volle buik en een beter begrip van de Spaanse keuken en cultuur.

Malaga: wandeltocht door de oude medina

6. Malaga: wandeltocht door de oude medina

Reis terug in de tijd naar de 11e en 15e eeuw om meer te weten te komen over de moslimperiode in Malaga tijdens deze wandeltocht door het historische centrum. Verken de levendige en kleurrijke soukmarkten. Ontmoet je gids op het Marina-plein en loop door de oude medina in het historische centrum. Passeer het elegante Malaga Alcazaba. Bewonder dit paleis en fort dat op een heuvel ligt met uitzicht op de stad. Bewonder de minarettoren bij de belangrijkste moskee. Ga naar de levendige soukmarkt. Slenter door de kraampjes en zoek naar handwerk. Krijg inzicht in de moslimcultuur met behulp van uw lokale gids.

Heerlijk Malaga: een wandeltocht

7. Heerlijk Malaga: een wandeltocht

Bereid je voor om talloze pleinen tegen te komen, elk met zijn eigen verhaal. Malaga's stadsbezienswaardigheden zullen zeker je hart veroveren met zijn rijke geschiedenis, architectuur en geweldige fotomomenten. Malaga is een stad vol historische plekken, zoals de Alcazaba, een van de grootste Arabische forten in Andalusië, of het Gibralfaro-kasteel, dat de beste uitzichten biedt. De stad Malaga, de toegangspoort tot Zuid-Spanje, en de Costa del Sol, de geboorteplaats van Picasso en met een van de beste klimaten van Europa. Is de winter koud in Malaga? in de winter heerst er een milde temperatuur in Malaga. Maak je klaar om Malaga vanuit een ander perspectief te ervaren. Een lokale charismatische gids onthult interessante feiten over het fantastische Malaga.

Van Costa del Sol: privétour van een halve dag in Malaga

8. Van Costa del Sol: privétour van een halve dag in Malaga

Ontdek de schoonheid van Malaga tijdens deze privétour met een geaccrediteerde gids, die je zal vertellen over de geschiedenis van de stad terwijl je de monumenten en attracties ziet. Luister naar interessant commentaar over de geschiedenis van Malaga van je deskundige gids terwijl je geniet van een wandeling langs Larios Street en rond het Constitution Square. Maak een ontspannen wandeling door de oude stad en stop om de kathedraal te bewonderen. Je komt langs het Picasso Museum. Ontdek de archeologische vindplaatsen van de stad, waaronder het Romeinse theater en de citadel. Nogmaals, uw gids zal historische informatie over deze sites geven. Tijdens het laatste deel van de tour zie je de geboorteplaats van Picasso en volg je de Picasso-route naar de kerk waar hij werd gedoopt.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Plaza de la Constitución

14 activiteiten gevonden
Sorteren op:

In de buurt van Plaza de la Constitución

Meer zien

Andere activiteiten in Plaza de la Constitución

Wil je alle activiteiten in Plaza de la Constitución bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.