Datums kiezen

Ontdek het beste van
Plaza de la Constitución, Malaga

Plaza de la Constitución, Malaga: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Málaga: 3 uur durende complete wandeltour met tickets

1. Málaga: 3 uur durende complete wandeltour met tickets

Deze tour biedt de mogelijkheid om de belangrijkste historische plaatsen van Malaga te bezoeken en zo de essentie van deze kuststad mee te nemen. Ontmoet je gids in Crystal Pyramid van calle Alcazabilla met de oranje paraplu en begin te genieten van deze ervaring. Onze eerste stop is het Romeinse theater, het belangrijkste bewaard gebleven overblijfsel van de Romeinse stad "Malakka", gebouwd in de 1e eeuw. Het bleef eeuwenlang verborgen onder de grond. Vervolgens gaan we naar het Alcazaba van Málaga, een paleisachtig fort uit de 11e eeuw op de hellingen van de Gibralfaro berg. Het werd beschouwd als een van de beste verdedigingswerken uit die tijd. Later wandelen we door enkele van de populairste straten van het historische centrum en bekijken we enkele emblematische plaatsen zoals de Bodega Bar "El Pimpi" en het Picasso Museum van Malaga. We eindigen ons bezoek bij de Kathedraal van de Incarnatie, in Malaga bekend als "La Manquita". De bouw ervan, die nooit werd voltooid, was nauw verbonden met de pre-existentie van de Grote Moskee.

Málaga: historisch centrum & kathedraalrondleiding van 2 uur

2. Málaga: historisch centrum & kathedraalrondleiding van 2 uur

Tijdens deze rondleiding door het historische centrum en de kathedraal van Málaga kom je elkaar tegen op Plaza de la Merced, een plein met verschillende gebruiken in zijn geschiedenis en verbonden met liberaal beleid. Op dit plein zie je het beroemde standbeeld van Picasso bij de Pablo Ruiz Picasso Foundation. Tijdens de wandeling ontdek je de stad en de historische oorsprong van Málaga. Je loopt rond de belangrijkste plaatsen zoals Calle Granada en Iglesia de Santiago, Plaza de la Constitución, Pasaje de Chinitas, Calle Larios en Plaza del Obispo. Daar ontdek je de majesteit van de kathedraal van Málaga, het meest emblematische monument in de stad. De echte naam van dit monument is Catedral de la Encarnación, ook bekend als La Manquita.

Ticket geboorteplaats Picasso + rondleiding Malaga mobiele app

3. Ticket geboorteplaats Picasso + rondleiding Malaga mobiele app

Verken de geschiedenis van Malaga met een audiotour via een mobiele app. Download de mobiele app van Vox City wanneer je aankomt in Malaga en begin op je gemak te verkennen. Onze fascinerende audio leidt je naar iconische bezienswaardigheden die verband houden met de bekende kunstenaar Pablo Picasso, waaronder de kerk van Santiago waar hij werd gedoopt en San Agustín, zijn voormalige school. Gebruik uw voucher om toegang te krijgen tot Museo Casa Natal de Picasso (Picasso Birthplace Museum). Dit gebouw was de geboorteplaats van Picasso en herbergt tegenwoordig enkele van zijn meesterwerken die hij samen met zijn vader, Jose Ruiz Blasco, heeft gemaakt. Je ziet ook persoonlijke memorabilia en artefacten uit het leven van Picasso, waaronder enkele van zijn babykleertjes, portretten en schetsboeken. Nadat je het museum hebt bezocht, kun je blijven genieten van je mobiele app-tour terwijl je naar andere toeristische hotspots in de stad Malaga gaat.

Malaga: 1 uur durende panoramische Segway-tour

4. Malaga: 1 uur durende panoramische Segway-tour

Je Segway-tour van 1 uur begint met een kleine trainingssessie. Ontvang een veiligheidsbriefing van je gids en leer hoe je de Segway gebruikt. Wanneer je je comfortabel voelt op de Segway en wat hebt geoefend, ben je klaar voor de tour. Het startpunt van je geleide tour is Calle Larios, van daaruit gaat de rit via Plaza de la Constitución naar Plaza de Uncibay. Je persoonlijke gids brengt je vervolgens naar het Alcazaba. Dit Moorse paleis- en vestingcomplex aan de voet van Monte Gibralfaro biedt prachtig uitzicht op de baai van Malaga. Passeer het  Romeinse amfitheater en zie de geboorteplaats van Picasso. Met de Segway bereik je  de Plaza de la Merced in een mum van tijd. In het midden staat een neoklassieke obelisk ter ere van generaal Torrijos. Ga verder naar de kathedraal  in Plaza del Obispo. Voordat de tour eindigt, kun je hier nog wat plezier beleven aan je Segway.

Málaga: Hoogtepunten, Oude Stad & Uitzichtpunt Wandeltour

5. Málaga: Hoogtepunten, Oude Stad & Uitzichtpunt Wandeltour

Je begint deze begeleide wandeling bij Plaza de la Constitución en de beroemde Calle Larios. Ga verder met het ontdekken van alle hoogtepunten van Malaga, zoals de kathedraal, het Romeinse theater en het Alcazaba fort. Wandel door de Moorse smalle straatjes in de Oude Stad en leer meer over de fascinerende geschiedenis van de stad, die meer dan 3000 jaar teruggaat. Daarna begin je aan een korte wandeling over een geplaveid pad naar het beste uitkijkpunt in Málaga, waar geen enkele andere tour komt! Je gids laat je onderweg de overblijfselen van de Vestingmuur zien en vertelt je hoe het leven in Málaga veranderde na de Christelijke herovering. Eenmaal bij het uitkijkpunt zul je versteld staan van het adembenemende uitzicht over de baai van Malaga. Vanaf daar zul je ook begrijpen hoe de bouw van het tropische park Paseo del Parque en de gloednieuwe haven Malaga tot een referentie in cultureel toerisme hebben gemaakt en tot een plek waar velen willen wonen! Tot slot keer je terug naar de oude binnenstad van Malaga en je gids geeft je een aantal nuttige tips en adviezen om het meeste uit je verblijf in de stad te halen. Zonder twijfel is deze tour het meest complete overzicht van Málaga, perfect om de stad te ontdekken. Doe mee als je alles wilt weten over de Andalusische cultuur en levensstijl, het heden en verleden van de stad, en krijg een aantal goede tips om je reis naar Malaga onvergetelijk te maken!

Málaga: complete Segway-stadstour

6. Málaga: complete Segway-stadstour

Verken het historische hart van Malaga tijdens een moderne Segway-tour door de stad. Begeleid door een deskundige gids, glijd door de sfeervolle straten van de oude stad en ontdek legendarische bezienswaardigheden. Bij aankomst ondergaat u eerst een oriëntatie van 10 minuten waarin u leert hoe u een Segway moet gebruiken en manoeuvreren. Je maakt een rustige rit door het park van Málaga, rijdt langs het stadhuis en komt aan bij de arena. Verken het Malagueta-strand, het Romeinse theater en Alcazaba voordat je een bosweg oprijdt naar de Gibralfaro Parador, die een prachtig uitzicht over de stad en de zee biedt. Geniet van een pauze voor een kopje koffie voordat je bergafwaarts gaat om de grote kathedraal in het hart van Málaga te bewonderen. Leer meer over de geschiedenis van de monumenten en over de stad zelf, terwijl je geniet van het plezier van de Segway. Ervaar een alternatieve manier om de stad te ontdekken.

Málaga: Persoonlijke privé wandeltour

7. Málaga: Persoonlijke privé wandeltour

Maak kennis met de beste stukjes van Malaga tijdens een gepersonaliseerde wandeltocht. Kies wat u wilt zien en geniet van het ophalen en inleveren van het hotel. Routebeschrijving U kunt ervoor kiezen om de vele bezienswaardigheden van de stad te zien: de kathedraal, Plaza de la Constitución, het Picasso Birthplace Museum, de oude overblijfselen van het Romeinse theater, het Moorse Alcazaba, het standbeeld van Hans Christian Andersen... Je krijgt ook de meest symbolische bezienswaardigheden van de Costa del Sol te zien, zoals de winkelstraat Calle Larios en de Plaza de la Marina. Kies de reisroute die het beste bij u past, of volg onze aanbevolen reisroute en pas deze aan uw smaak aan. Je gids kan je ook de beste plekken in Malaga aanbevelen voor tapas en waar je kunt genieten van een goede show. Je privétour eindigt in je hotel, in het centrum van Malaga, of ergens anders dat je hebt gekozen. Ophalen bij hotel De gids kan naar uw hotel komen om u op te halen (mits centraal gelegen) of u kunt afspreken op een andere plaats die bij u past. Als u de aanbevolen route wilt volgen, kunt u de tour het beste starten op de Plaza de la Marina, naast het toeristeninformatiepunt. Belangrijke gegevens Deze tour is exclusief toegang tot musea en monumenten. Als u een bepaalde site wilt bezoeken, dient u uw gids hiervan op de hoogte te stellen, zodat de betaling voor toegang kan worden geregeld.

Het meest traditionele en onbekende Málaga (met gids in het Engels)

8. Het meest traditionele en onbekende Málaga (met gids in het Engels)

In kleine groepen begint de tour op het Enrique García-Herrera Plein, waar we het belang uitleggen van het kennen en herkennen van het leven van de mensen van Málaga, bekroond als de nummer 1 stad om te wonen en te bezoeken, vanwege het klimaat en de vriendelijkheid van de mensen, volgens de prestigieuze krant Forbes, naast de tradities, geschiedenis, emblematische gebouwen, hoeken, gastronomie, artistieke uitingen, enz. Daarna gaan we kijken in de Sint Isabel Passage waar we het enorme belang van de Guadalmedina rivier in de stad ontdekken en verhalen van schipbreuken en solidariteit die herinneren aan de Brug van de Duitsers of kerken en broederschappen die essentieel zijn in de traditionele Heilige Week van Malaga. Daarna bezoeken we zorgvuldig unieke straten van het historische centrum van Málaga, zoals Camas Street, Compañía Street of San Ignacio Square, onder andere, waar je charmante hoekjes kunt ontdekken, die niet zichtbaar zijn voor het onoplettende oog; kerken en kloosters die verbonden zijn met onze tradities en overtuigingen; bedrijven met meer dan honderd jaar geschiedenis; unieke architecturale elementen; ruimtes om te delen, ... Totdat je aankomt bij het Constitución Plein en de Larios Straat, de belangrijkste plekken in het historische centrum waar het beste van het commerciële, artistieke en amusementsleven van de stad plaatsvindt: onder andere het beroemde Café de Chinitas, het emblematische Café Central, het traditionele Casa Mira en de Kathedraal -la Manquita-. Vervolgens zullen we onze reis voortzetten door kleine en ingewikkelde straatjes, erfgenamen van de tijd van het islamitische Málaga, en hoeken en verhalen ontdekken die verband houden met het zeevarende leven van het oude Málaga. Bovendien zullen we de gevel van een aantal unieke gebouwen uit de hedendaagse tijd bewonderen, we lopen naar de toren van de San Juan kerk en leren waarom de Straat van de Vijf Ballen zo heet. Ook leren we uit de eerste hand over populaire bedrijven en producten die verbonden zijn met onze gastronomische en culturele traditie. Tot slot eindigt onze tour bij de gevel van de Atarazanas Markt, waar we de verspreiding van de muren die de stad omringden zullen begrijpen, de bijzonderheden van de markt en haar topproducten, de nieuwe avant-garde die zich manifesteert, etc.

Audiogids Stadswandeling Malaga voor cruises (Duits & Engels)

9. Audiogids Stadswandeling Malaga voor cruises (Duits & Engels)

Onze stadsrondleiding begint bij de centrale fontein in het centrum. Hij duurt ongeveer 2 tot 3 uur en neemt ons mee het oude centrum in om alles te bezoeken wat je in de stad moet zien. Bij elke halte staat er een interessant audiobestand in de app, waar je naar kunt luisteren. We raden aan om tijdens de uitleg kort te stoppen bij elk station. Aan het einde van de uitleg staat meestal een korte notitie over de volgende stappen. In de app wordt de route naar het volgende station ook als tekst weergegeven. Bovendien geeft de kaartweergave van de app je huidige locatie weer, zodat je je beter kunt oriënteren.

Malaga zelfgeleide Sherlock Holmes moordmysteriespel

10. Malaga zelfgeleide Sherlock Holmes moordmysteriespel

De Sherlock Holmes City Game is een zelfgeleide tour die je een leuke en interactieve manier geeft om door de stad te lopen. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met internetverbinding. Zodra je het spel boekt, sturen we je via e-mail alle benodigde informatie. Door door de stad te bewegen, ontgrendel je opdrachten. Hier vind je personages die bereid zijn te helpen. Maar de informatie heeft een prijs! Los hun puzzels op, ga hilarische foto-uitdagingen aan, achtervolg de daders en speel mee om dichter bij het oplossen van de moord op Balthasar te komen. BELANGRIJKE GEGEVENS: - Moeilijkheidsgraad: eenvoudig – ook geschikt voor gezinnen met kinderen - Duur: 2 uur - Tickets: Je hoeft slechts 1 ticket per groep (1-4 personen) te kopen - Elke groep speelt met 1 apparaat. Voor groepen vanaf 4 personen kunt u 2 of meer tickets kopen. - Om dit spel te boeken moet je een datum/tijd opgeven, MAAR je kunt beginnen wanneer je maar wilt. - *LET OP: deze City Game gebruikt de stad als interactief speelveld, maar geeft GEEN informatie over de stad! HOE TE SPELEN: Boek de City Game, bekijk de e-mail die we je sturen met de instructies, download de Loquiz App en begin aan je game-ervaring! Verken de stad in je eigen tempo terwijl je de Sherlock Holmes City Game speelt, een zelfgeleide tour die veel vrijheid en flexibiliteit biedt. Je kunt spelen wanneer, waar en met wie je wilt. Of je nu alleen wilt spelen voor persoonlijke opwinding of met een groep mensen, dit is het spel voor jou! Spelen met meer groepen wordt een competitieve ervaring, perfect als teambuildingactiviteit. Dit spel is een leuke activiteit die je kunt doen tijdens een bezoek aan een stad met je familie en vrienden of als koppel. Onze City Game biedt de maximale onafhankelijkheid, je kunt pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt!

Alle activiteiten

18 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Plaza de la Constitución, Malaga

Wil je alle activiteiten in Plaza de la Constitución, Malaga bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Plaza de la Constitución, Malaga

Uitstekend in elk opzicht. Onze gids Daniel heeft Malaga aan ons kunnen presenteren zoals alleen een inwoner van Malaga dat zou kunnen doen. Een onvergetelijke ervaring. Ik raad het ten sterkste aan. Bedankt Daniël

Ik had per ongeluk de Spaanse tour geboekt en kon zonder meer overstappen naar de Engelstalige groep. Dani deed het geweldig. Supervers en onderhoudend. Beste gids ooit!

in één woord fantastisch, hele leuke gids die veel vertelde over de geschiedenis van de stad, maar ook leuke tips gaf over de leukste restaurants en plekjes

Zeer deskundige en zeer vriendelijke gids. Ook liet ik kleine unieke kenmerken van de stad Malaga zien en uitleggen. Zeer positief en een echte aanrader!

Zeer goede gids. Helaas waren er die dag veel toeristen, wat het luisteren soms lastig maakte.