Kies data

Plaza de la Reina

Plaza de la Reina: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Valencia: 24-uurs- of 48-uursticket voor hop on, hop off-bus

1. Valencia: 24-uurs- of 48-uursticket voor hop on, hop off-bus

Bezoek de bezienswaardigheden van Valencia in je eigen tempo met de Valencia Bus Turistic! Je kunt kiezen uit een 24- of 48-uurs ticket, en het welbekende hop on, hop off-concept laat je gedurende die tijd alle locaties bezichtigen die jou het meeste aanspreken. Ben je klaar? Neem dan de volgende bus! Kies tussen twee routes: de maritieme route en de historische route of geniet van beide. Inbegrepen in de prijs is een audiogids in maar liefst 10 verschillende talen, die je bezoek verrijkt met inzicht in alle belangrijke monumenten. Maritieme route • - Plaza de la Reina • Plaza de Toros • Fallero-museum • Ciudad de las Artes y las Ciencias (hoofdingang) • Oceanografic • Centro Comercial Agua • Marina Real • Las Arenas • Puerto • Balearen • San Pio V Historische route • - Plaza de la Reina • IVAM • San Pio V • Nuevo Centro winkelcentrum • Palacio de Congresos • Dama Iberica • Bioparc • Museum Historia de Valencia • Ave

Valencia: tour door oude centrum met wijn en tapas .

2. Valencia: tour door oude centrum met wijn en tapas .

Ontmoet je vriendelijke lokale gids in de oude stad en loop door de pittoreske straten van Valencia. Ontdek de schatten van de historische oude stad tijdens deze wandeling van 1 uur en bewonder de unieke mix van architecturale stijlen, die dateren uit de Romeinse, Moorse, barokke en gotische periode. Volg je gids naar de beroemdste pleinen van Valencia, zoals Plaza  de  la  Reina  en Plaza  de  la  Virgen, en leer over hun rijke geschiedenis. Bezoek vervolgens een van de verborgen juweeltjes van de oude stad, de kerk van San Nicolas, en bewonder het schitterende interieur en de spectaculaire fresco's. Later krijg je exclusieve toegang tot een historisch monument uit de 11e eeuw in het hart van de oude stad. Binnen kun je genieten van een heerlijk 10-gangen  tapas  menu met het beste van de Valenciaanse keuken en lokale producten. Geniet van een verscheidenheid aan bekroonde regionale wijnen die perfect samengaan met het eten.

Valencia: complete tour met een Tuk-Tuk door de stad

3. Valencia: complete tour met een Tuk-Tuk door de stad

De tour begint op een van de belangrijkste plekken van Valencia, het noordelijke treinstation, bij het toerismekantoor. De eerste tussenstop is de kerk van San Agustín op weg naar de Centrale Markt. Ga naar binnen om het modernistische ontwerp te zien, voordat je verder reist. Vlakbij de markt bezoek je de Lonja, uitgeroepen tot UNESCO-Werelderfgoed, en de kerk van San Juan met zijn betoverende facade in Italiaanse stijl. Ga verder met je tour en zie hoe de stad er in de oudheid uitzag bij de wallen van Valencia en de poorten Torres Serrano en Quart. Na een vlugge blik op het Museum voor Schone Kunsten ga je het centrum in via Calle La Paz, een van de mooiste straten in de stad. De volgende halte is het Museum van de Keramiek, gevolgd door de indrukwekkende kathedraal op het Plaza de la Reina. Vervolgenns bereik je Plaza de la Virgen te voet, om vervolgens het Plaza del Ayuntamiento (gemeentehuis) en de Mercado Colón te bezoeken, een open ruimte met bars en restaurants. Daarna bezoek je het modernste en meest indrukwekkende gedeelte van Valencia, de Stad van Kunsten en Wetenschappen, waar je meer leert over de gebouwen ontworpen door Santiago Calatrava. Ten slotte is de laatste stop de indrukwekkende haven van Valencia, met de Marina Real en Malvarrosa Beach. Daar kun je prachtige foto's maken!

Valencia: zelfgeleide ontdekkingswandeling

4. Valencia: zelfgeleide ontdekkingswandeling

Ontdek Valencia als nooit tevoren met deze originele interactieve game-ervaring. Met je mobiele telefoon begint je uitdaging op Plaza de la Reina bij de ingang van de kathedraal. Open gewoon uw e-maillink en uw avontuur kan beginnen. Dwaal door de oude stad en zoek antwoorden op leuke locatiegebaseerde raadsels. Vind coole straatkunst, prachtige pleinen, een van Europa's grootste voedselmarkten, evenals gezellige cafés verborgen in smalle straatjes. Ontgrendel de betoverende verhalen van Barrio del Carmen en aanbevelingen voor favoriete lokale plekken van Suzie, een gepassioneerde gids en een maker van deze merkwaardige ontdekkingswandeling. Scherp je zintuigen en waardeer de mooiste (en kleine) details om je heen. Of je Valencia nu kent of hier net bent begonnen met verkennen, krijg een perspectief op de ontdekking die je nieuwsgierigheid zal wekken, waar je ook heen gaat.

Valencia: fietstocht door de stad van 3 uur

5. Valencia: fietstocht door de stad van 3 uur

Vertrek met je gids rechtstreeks van het tourkantoor en bezichtig de mooiste plekken in Valencia. Meer dan 2000 jaar geschiedenis kan worden ontdekt in de straten van de oude wijk. Vertrek van de historische wijk Barrio del Carmen Plaza de la Virgen, een oud plein dat dateert uit de Romeinse tijd en Plaza de la Reina, waar je zowel de kathedraal als de toren van Miguelete ziet.   Ga verder naar de Centrale Market, de grootste versmarkt van Spanje, die in 1928 is geopend. Vlak bij de markt ontdek je La Lonja de la Seda, die oorspronkelijk werd gebruikt voor handel in zijde. De laatste halte is Torres de Quart in het stadscentrum, een restant van de oude stadsmuren, evenals Torres de Serranos, één van de 12 poorten die deel uitmaakten van de oude stadsmuur. Na het historische centrum bezoek je de groenere en meer hedendaagse kant van de stad. Verken Jardines de Turia, de groene long van de stad, één van de  grootste  parken in Spanje. Rij door het park tot je de Stad van Kunsten en Wetenschappen ziet, een enorm futuristisch educatief complex ontworpen door de beroemde Spaanse architect Santiago Calatrava als een geschenk voor zijn thuisstad. Tenslotte ga je naar de haven en het strand. Na een welverdiend, verfrissend drankje aan zee, keer je terug naar het kantoor van de touroperator.

Valencia: privé stadstour op fiets, e-bike of e-step

6. Valencia: privé stadstour op fiets, e-bike of e-step

Ontdek de historische schatten en moderne wonderen van Valencia tijdens een fietstocht met een lokale gids. Fiets langs de meest iconische attracties van de stad, van een oud Romeins plein tot de Turia-tuinen, helemaal tot aan het futuristische City of Arts and Sciences-complex. Begin de tour vanuit de oude stad van Valencia, fietsend door de smalle kronkelende straatjes. Passeer bezienswaardigheden zoals Plaza de la Virgen, de Serranos-poort, de Mercado Central, de kathedraal van Valencia, de Plaza de la Reina, het stadhuis van Valencia of het paleis Marués de Dos Aguas. Nadat je hebt genoten van de drukte van de oude stad, ga je verder op je fiets door de Turia-rivier, de rivierbedding die is opgedroogd door de overheid en nu een park is. Volg het fietspad en zie de vele exotische bomen die groeien in dit 8 kilometer lange groene gebied. Ga ten slotte naar het einde van de Turia-tuinen, in de richting van het culturele en architecturale complex van de Stad van Kunsten en Wetenschappen. Bewonder 6 verschillende architecturale pareltjes op deze fietsroute. Bekijk het operagebouw en het centrum voor uitvoerende kunsten, het Koningin Sofia Palace of Arts, het Hemisfèric IMAX-theater, de Umbracle, een loopbrug en een tuin. Bewonder de futuristische buitenkanten van het Museu de les Ciènces Principe Felipe en het Oceanografic.

Valencia: 3 uur durende Grand Bike Tour & Stad van Kunsten en Wetenschappen

7. Valencia: 3 uur durende Grand Bike Tour & Stad van Kunsten en Wetenschappen

De eerste plaats die we zullen bezoeken is waar het allemaal begon, in het oude centrum van Valencia. Een unieke plek in Valencia waar je door de smalle, kronkelende straatjes van het stadscentrum kunt fietsen en de geschiedenis kunt opsnuiven die deze plek zo bijzonder maakt. De belangrijke bijdrage van de Romeinen en Arabieren hebben hun cultuur toegevoegd aan deze bruisende stad en Pelican Bike zal je graag enkele van zijn juweeltjes laten zien. Of het nu de kathedraal van Valencia, de Plaza de la Virgen, de Plaza de la Reina, het stadhuis van Valencia, het paleis van Marqués de Dos Aguas, de centrale markt, de beroemde Lonja de Valencia, de Torres de Quart of de Puerta de los Serranos. Deze tour geeft je de mogelijkheid om alles te zien en om meer te weten te komen over deze interessante historische sites. Na genoten te hebben van de drukke betonnen jungle, pakken we onze fietsen en gaan we naar de Stad van Kunsten en Wetenschappen. We fietsen langs de unieke rivier de Turia, maar hoe fiets je langs een rivier? Dat is een goede vraag, maar de rivier de Turia is eigenlijk de perfecte plek om te fietsen. Vroeger was hier water, maar omdat deze rivier de stad vele malen overstroomde, besloot de regering het om te leiden en een park aan te leggen langs de loop van de oude rivier. Deze tuin is dus de perfecte plek om Valencia op de fiets te ontdekken. In dit 9 kilometer lange park groeien veel exotische planten en bomen en het is de perfecte plek om gezond te sporten in de buitenlucht. Dus naast de fietstochten van Pelican Bike, zie je voetbalvelden, joggingbanen en een verscheidenheid aan sportmachines. Maar dit park wordt niet alleen gebruikt voor sport, het is ook een plek voor recreatie en mensen komen hier graag samen en genieten van een gezellige picknick in de zon.

Valencia: Ghost Legends of Valencia zelfgeleide AR-gametour

8. Valencia: Ghost Legends of Valencia zelfgeleide AR-gametour

Avontuur door adembenemend Valencia met augmented reality. De virtuele AI-gids houdt je tijdens het hele wandeltochtspel vergezeld en vertelt je alles over de boeiende kennis en feiten die Valencia te bieden heeft op de meest leuke en interactieve manier. Hoe werkt de self-guided tour game? De virtuele AI-persoon leidt je langs de route met geheime binnenplaatsen en adembenemende uitzichten en vertelt er verhalen over terwijl je wordt uitgedaagd met allerlei taken en verschillende soorten interactie. De game bevat audiogidsen, videoclips, raadsels, quizzen en meer. Je speelt in augmented reality terwijl je wandelt op de prachtige plekken van Valencia. Alle verhalen van het spel zijn verzameld door de lokale experts. Beginnend vanaf de Plaza de Toros de Valencia, zie het stadhuis van Valencia, Plaça de la Reina, González Martí Nationaal Museum voor Keramiek en Decoratieve Kunsten, Plaza del Ayuntamiento en zijn fundament, en meer (bezienswaardigheden zijn alleen van buitenaf te zien). Je kunt alleen spelen of maximaal 5 vrienden uitnodigen. Inloggegevens worden binnen 1-12 uur na de aankoop naar u verzonden. De totale route is 3 km.

Van Alicante: Valencia-dagtour met gids

9. Van Alicante: Valencia-dagtour met gids

We zullen het werk ontdekken van de Valenciaanse architect Santiago Calatrava, die verschillende gebouwen heeft die iconen van de stad zijn geworden. Het is een wetenschappelijk en cultureel recreatiecomplex dat beter bekend staat als de Stad van Kunsten en Wetenschappen. We zullen de zeer heilige kelk in de kathedraal ontdekken, de emotie voelen in de basiliek van de Maagd van de Verlaten en de Centrale Markt leren kennen met al zijn kraampjes vol vers voedsel van topkwaliteit. Rust uit en geniet van wat tapas in de zon op een van de terrassen en ga verder met de Lonja de la Seda, een juweel van burgerlijke gotiek. En als u nog kracht over heeft, mag u de zogenaamde Valenciaanse Sixtijnse Kapel niet missen: de kerk van San Nicolás. We eindigen het tourcentrum in "La Albufera de Valencia", dat in 1986 werd uitgeroepen tot natuurpark; de geschiedenis gaat echter veel verder terug in de tijd. Voordat we terugkeren naar Alicante, maken we een stop om onszelf te boeien met zijn pracht en zijn charme die een ongekende fauna en flora aantrekt. We zullen meer weten over de geschiedenis en natuurlijke waarde voor het ecosysteem van de regio.

Valencia: gezinswandeling door het stadscentrum en het Reina-plein

10. Valencia: gezinswandeling door het stadscentrum en het Reina-plein

Wat betekent de naam Valence? Beleef het meest lonende avontuur met uw gezin tijdens onze exclusieve gezinswandeling. Onze gezinsvriendelijke lokale professionele gids zorgt ervoor dat de kinderen net zoveel plezier beleven aan sightseeing als volwassenen. De goed geïnformeerde gids neemt je mee op een 2 uur durende wandeling. De tour heeft een rustig tempo en omvat een wandeling door het stadscentrum, waarbij de beroemde culturele en architecturale bezienswaardigheden worden benadrukt. Het hele gezin zal plezier beleven aan het leren over de fascinerende en interessante bezienswaardigheden van Valencia. De verhalen die door de gids worden gedeeld, zorgen gegarandeerd voor een paar giechels terwijl je de buiten de gebaande paden van de stad afdaalt. Waarom is een vleermuis een symbool van Valencia? Welke legende verbergt het symbool? 1. Van buiten: Paleis van de Markies de Dos Aguas (Carrer del Poeta Querol, 2, 46002 València, Valencia, Spanje) Het Marquis de Dos Aguas Palace ligt in het hart van Valencia. Het paleis werd in 1941 uitgeroepen tot historisch artistiek monument. Als je meer wilt weten over de geschiedenis van dit prachtige paleis, neem dan deel aan onze tour! Bezoekduur: 30 minuten. 2. Van buiten: Reina Plein (Pça. de la Reina, s/n, 46000 Valencia, Valencia, Spanje) De Plaza de la Reina is zonder twijfel een van de populairste plekken in de stad. Op dit populaire plein vind je ook tal van tapasbars, restaurants, pubs en ijssalons. Het is een locatie die je gezien moet hebben als je Valencia bezoekt. Bezoekduur: 30 minuten 3. Valencia centrum. Bezoekduur: 1 uur Samen met onze geaccrediteerde gids verken je het centrum van Valencia. Er is veel te zien en te leren!

Sitemap Plaza de la Reina

Wil je alle activiteiten in Plaza de la Reina ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Plaza de la Reina

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1.561 beoordelingen

Advies om idd de tour aan het begin vh verblijf in Valencia te doen. Goede communicatie vanuit deze organisatie voorafgaand aan de tour. Overzichtelijke tour door de stad. Je krijgt leuke weetjes te zien en te horen. Het eten vervolgens, de wijnen en de entourage zijn in 1 woord: top. Van alles is ruim voldoende en wordt heel smakelijk en smaakvol geserveerd. Gezelschap is prima qua aantallen. Samen met de VS, VK, Noorwegen en Duitsland aan tafel. Aanrader dus!!

Dit was zo een leuke toer! Super goed uitgelegd op een toffe manier De wijn en tapas was tip top inorde!! Hebben veel leuke en Nieuwe mensen leren kennen Sharin was een een top gids

Beste Dani, We hebben een fijne dag gehad, goed uitleg van Valencia en aansluitend een heerlijk wijn en tapas eten. Dank voor deze fijne dag. Peter en Jetty

Fantastische ervaring om Valencia te verkennen, zoals het Bioparc, het aquarium en het strand. Zeer vriendelijke chauffeur!

Heel interessant om alle leuke plaatsen te weten te komen. En ook een fijne uitleg over de monumenten en dergelijke.