Plaza de la Reina
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Plaza de la Reina

Gemiddelde beoordeling
4 / 5
gebaseerd op 846 beoordelingen

Interessante routes, goede uitleg en redelijk vaak

Twee routes geven een mooi overzicht van al het moois van Valencia. Goede uitleg, redelijke kwaliteit oortjes meegeleverd evenals een centrumkaart met bezienswaardigheden erop afgebeeld. Soms doet de geluidsinstallatie het niet op de plek waar je zit. Soms zijn de bussen oud en zijn dan binnen warm en met veel motorlawaai. Al met al een aanrader om snel een overzicht te krijgen wat Valencia te bieden heeft. Tip: het ticket voor 48 uur is maar twee euro duurder dan het ticket voor 24 uur.

Super handig om Valencia zo te leren kennen

Het was fijn om op deze manier Valencia te leren kennen en te zien. Helaas ging het bij mijn laatste opstap verkeerd. Op de flyer stond een andere tijd dan op de bushalte. Hierdoor heb ik de laatste bus gemist en moest zelf terug zien te komen. Verder prettige ervaring gehad met het rondrijden.

comfortabel en interessant vervoer in Valencia

Vlotte en goede service, mooie ritten zowel de A als de B route. Gemakkelijk te combineren. Interessante stopplaatsen. Goed aangeduid. Tijdens de rondritten of het gebruik van de bussen zie je nog iets van de stad en de natuur. Met de Metro blijf je onder de grond.

Handige manier om kennis te maken met Valencia

Handige manier om op ee eenvoudige wijze kennis te maken met deze prachtige stad. Jammer genoeg geen uitleg in het Nederlands. Gezien vele Nederlanders en Vlamingen die de stad bezoeken is dit m.i. te adviseren.

Fantastisch, kon niet beter. Doen we zeker nog eens terug.

De blauwe route is zeker aan te raden, We hebben een beetje pech gehad met de rode route doordat het verkeer volledig vast zat en niet alles kunnen zien, maar de BLAUWE route heeft zeker onze voorkeur.

Omslagfoto: Downtowngal, CC BY-SA