Plaza de la Virgen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Plaza de la Virgen: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Valencia: tour door oude centrum met wijn en tapas .

1. Valencia: tour door oude centrum met wijn en tapas .

Ontmoet je vriendelijke lokale gids in de oude stad en loop door de pittoreske straten van Valencia. Ontdek de schatten van de historische oude stad tijdens deze wandeling van 1 uur en bewonder de unieke mix van architecturale stijlen, die dateren uit de Romeinse, Moorse, barokke en gotische periode. Volg je gids naar de beroemdste pleinen van Valencia, zoals Plaza  de  la  Reina  en Plaza  de  la  Virgen, en leer over hun rijke geschiedenis. Bezoek vervolgens een van de verborgen juweeltjes van de oude stad, de kerk van San Nicolas, en bewonder het schitterende interieur en de spectaculaire fresco's. Later krijg je exclusieve toegang tot een historisch monument uit de 11e eeuw in het hart van de oude stad. Binnen kun je genieten van een heerlijk 10-gangen  tapas  menu met het beste van de Valenciaanse keuken en lokale producten. Geniet van een verscheidenheid aan bekroonde regionale wijnen die perfect samengaan met het eten.

...
Valencia: fietstocht

2. Valencia: fietstocht

Ontdek op een leuke manier de straten, pleinen, monumenten en belangrijkste historische locaties van Valencia. Fiets door oud en nieuw Valencia en haar tuinen, en voel de warme zeebries op je gezicht. Begin je tocht door Valencia door bergafwaarts te fietsen, naar de unieke Turia-tuinen. Valencia's tuinenpark is aangelegd in een voormalige rivierbedding, beslaat 13 vierkante kilometer, en kronkelt door de stad. In de tuinen worden het hele jaar door verschillende culturele en recreatieve activiteiten georganiseerd. Fiets langs de Torres de Serranos, een klein kasteel dat vroeger de hoofdentree van de middeleeuwse ommuurde stad was. Je zult ook een aantal van de belangrijkste historische gebouwen in deze Spaanse stad tegenkomen, zoals de  Mercado de Colón, Jardines  del Hospital, Plaza del Pilar en de Torres de Quart. Je passeert ook de oude universiteit, de Patriarcakerk en de Glorieta-tuinen. De tocht gaat verder; volg de voormalige rivierbedding, langs het Palau de la Música, en bereik de Ciutat de les Arts i les Ciències, de nieuwe bezienswaardigheid van Valencia, bekend om de futuristische witte architectuur, ontworpen door wereldberoemd architect Santiago Calatrava. Vanuit hier keer je terug naar het beginpunt, langs de rivierbedding. Je steekt vele historische en moderne bruggen over, en fietst langs het Museu de Belles Arts.

...
Valencia Kunst en natuur Segway Tour

3. Valencia Kunst en natuur Segway Tour

Glij door de straten van Valencia tijdens een begeleide Segway-tour van 1 uur. Geniet van de twee belangrijkste gebieden van cultureel belang in de historische oude stad: de monumenten rond de Basilica de la Virgen de los Desamparados en de tuinen van Turia. Bedek een aanzienlijk deel van de stad gemakkelijk met Segway. Geniet van de onvergetelijke ervaring van het rijden met uw persoonlijke vervoerder door het labyrint van middeleeuwse straten in de oude stad. Bekijk enkele van de meest emblematische monumenten van Valencia, zoals Plaza de la Virgen, de kathedraal van Valencia en de Serranos-torens. Ervaar bovendien de vredige sfeer van de tuinen van Turia - het meest groene deel van de stad.

...
Valencia: fietstocht door de stad

4. Valencia: fietstocht door de stad

Begin je avontuur bij de winkel in de buurt van de haven van Valencia. Hier word je opgewacht door een gekwalificeerde gids en krijg je je fiets, helm en drankjes op aanvraag. De gids zal je kort over de veiligheidsrichtlijnen in de stad inlichten voordat je rit begint. Vanuit de winkel rijd je naar de Stad van Kunsten en Wetenschap, waar je de opmerkelijke architectuur van Santiago Calatrava ontdekt. Kom meer te weten over een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Valencia. Vanaf hier rijd je door het Turia-park, dat ooit een rivierbedding van de middeleeuwse Torens van Serranos was. Als je de stad binnengaat via de torens, zie je de belangrijkste bezienswaardigheden in het centrum. Je bezoekt de kathedraal, de Almudin, de centrale markt en de zijdebeurs. Je fiets door historische kronkelstraatjes langs schitterende gebouwen. Onderweg terug naar de winkel, bezoek je ook de prachtig overdekte markt in art nouveau-stijl. Als je weer terug bent in het havengebied, geniet je in de winkel van een gratis drankje.

...
Valencia: 1,5-uur durende privé kick-startrondleiding local

5. Valencia: 1,5-uur durende privé kick-startrondleiding local

Ontdek het historische centrum van Valencia tijdens een wandeltocht van 1,5 uur. Verken, samen met een privégids, de kronkelende, soekachtige straten uit het Moorse verleden. Begin bij Torre de Serranos. Bewonder de fontein en de prachtige architectuur en bekijk de grootste gotische stadspoort in Europa. Kom meer te weten over de Arabische invloed die in de architectuur van de stad terug te vinden is. Bezoek een buurt waar ooit monniken woonden en dat nu het centrum van het nachtleven in de stad is. Sta even stil bij een traditionele zijdewerkplaats. Misschien zie je wel een wever aan het werk. Sluit de tocht af met een bezoek aan een gerestaureerde parochiekerk.

...
Middeleeuws Valencia: Segwaytour van 1 uur

6. Middeleeuws Valencia: Segwaytour van 1 uur

Tijdens deze Segwaytour van 1 uur door het middeleeuwse deel van Valencia krijg je de kans om de belangrijkste en kenmerkendste monumenten en wijken van de stad te zien. Het beste deel van de activiteit is dat je alle bezienswaardigheden op een leuke en milieuvriendelijke manier te zien krijgt! Na een korte oefensessie waarin je aan de Segway kunt wennen ga je op weg voor een tour van 1 uur over een route langs de volgende plekken: Torres de Serranos, het plein van El Carmen, Portal de la Valldigna en de Arabische stadsmuren, de kerk van San Nicolás en de Zijdebeurs (Lonja). Je komt ook langs de Mercado Central, het ronde Plaza Redonda, de kerk van Santa Catalina, de Kathedraal van Valencia, het Paleis van de Aartsbisschop, Plaza de la Almoina en Plaza de la Virgen.

...
Valencia: privérondleiding door de oude binnenstad van 4 uur

7. Valencia: privérondleiding door de oude binnenstad van 4 uur

De oude binnenstad van Valencia is ideaal om lopend te verkennen. Op deze wandeltocht volg je de sporen van 2.000 jaar stadsgeschiedenis in de wijk El Carmen. Zie de kathedraal, Plaza de la Virgen, La Lonja de la Seda (de zijdebeurs, een UNESCO-Werelderfgoedlocatie), Mercado Central (overdekte markt) en het stadhuisplein – slechts een paar voorbeelden van de indrukwekkende bezienswaardigheden in het centrum. De rondleiding kan worden aangepast aan je wensen en interesses. Beslis zelf wat je wilt bezoeken: Plaza de la Virgen of Plaza Redonda, de prachtige kathedraal of de Torens van Serranos. Er zijn nog veel meer bezienswaardigheden waar je uit kunt kiezen, tijdens deze wandeltocht van 4 uur. Onderweg krijg je suggesties en ideeën voor je verblijf in Valencia. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een gastronomische proeverij op de centrale markt of van de traditionele Valenciaanse Horchata de Chufa (een koud drankje gemaakt van noten) in de zijdebeurs. Mogelijke startpunten voor de rondleiding zijn: - Parque Glorieta/Palau de la Justicia - Palacio del Marques de dos Aguas - Banco de Valencia - Stadhuisplein - Mercado Central - De zijdebeurs - Plaza Redonda - Plaza de la Reina - Kathedraal - Plaza de la Virgen - Palau de la Generalitat - Torres de Serranos

...
Valencia: bierfietstocht van 3 uur

8. Valencia: bierfietstocht van 3 uur

Ontdek de charme van Valencia in het donker. De bierfietstocht is de perfecte keuze voor een groep vrienden die Valencia niet alleen willen bezoeken voor de cultuur en tradities, maar ook voor het proeven van de beste bieren die de stad te bieden heeft. De tocht duurt 3 uur, waarin je het beste van de Valenciaanse Gemeenschap ziet. Je pauzeert bij 3 van de beste bars in de stad en proeft het lokale bier. Een originele tour omringd door de schoonheid van Valencia in de avond. De tour begint in de wijk Ruzafa, op de Calle Puerto Rico 22, waar je de interessantste plekken van de stad ontdekt. Onderweg pauzeer je bij 3 van de beste bars in de stad, waar je echte Spaanse ambachtelijke bier gaat proeven. Sluit de tour af door terug te fietsen naar Calle Puerto Rico en stap vervolgens eropuit om zelf van de avond te genieten. Aan het einde van de tour keer je terug naar Calle Puerto Rico 22.

...
Valencia: Private 4-Hour Shore Excursion

9. Valencia: Private 4-Hour Shore Excursion

Geniet van een eigen 4-uur shore excursie van Valencia, op maat gesneden en georganiseerd om uw persoonlijke voorkeuren. De tour dekt de 2 belangrijkste gebieden van de stad, en kan worden aangepast door schema, duur en / of activiteiten. De belangrijkste hoogtepunten zijn prachtige architectuur van Santiago Calatrava in de Stad van Kunsten en Wetenschappen (Ciutat de les Arts i les Ciències), gebouwd op drooggelegd land uit de voormalige rivierbedding van de rivier de Turia. Geopend in 1998, de voltooiing van het project gekatapulteerd Valencia op het wereldtoneel, om zijn avant-gardistische constructies, zoals de L'Hemisfèric, wave-achtige L'Oceanogràfic, en overdekte plein en sportcentrum van het L'Agora. Daarentegen, de bezienswaardigheden in het middeleeuwse hart van Valencia onthullen een stad van antieke charme. De ongebruikelijke kathedraal bevat Moorse elementen, terwijl de naburige basiliek gotiek in vorm. Ontdek het hart van de oorspronkelijke stad op de Plaza de la Virgen, en bewonder de ronde Plaza Redonda. U kunt de Centrale Markt ook verkennen, met de mogelijkheid om streekproducten te proeven, en zie de oude zijde beurs van La Lonja en de Serrano Towers, een deel van de oude stadsmuren.

...
Valencia: fietstocht door de stad van 3 uur

10. Valencia: fietstocht door de stad van 3 uur

Vertrek met je gids rechtstreeks van het tourkantoor en bezichtig de mooiste plekken in Valencia. Meer dan 2000 jaar geschiedenis kan worden ontdekt in de straten van de oude wijk. Vertrek van de historische wijk Barrio del Carmen Plaza de la Virgen, een oud plein dat dateert uit de Romeinse tijd en Plaza de la Reina, waar je zowel de kathedraal als de toren van Miguelete ziet.   Ga verder naar de Centrale Market, de grootste versmarkt van Spanje, die in 1928 is geopend. Vlak bij de markt ontdek je La Lonja de la Seda, die oorspronkelijk werd gebruikt voor handel in zijde. De laatste halte is Torres de Quart in het stadscentrum, een restant van de oude stadsmuren, evenals Torres de Serranos, één van de 12 poorten die deel uitmaakten van de oude stadsmuur. Na het historische centrum bezoek je de groenere en meer hedendaagse kant van de stad. Verken Jardines de Turia, de groene long van de stad, één van de  grootste  parken in Spanje. Rij door het park tot je de Stad van Kunsten en Wetenschappen ziet, een enorm futuristisch educatief complex ontworpen door de beroemde Spaanse architect Santiago Calatrava als een geschenk voor zijn thuisstad. Tenslotte ga je naar de haven en het strand. Na een welverdiend, verfrissend drankje aan zee, keer je terug naar het kantoor van de touroperator.

...

Sitemap Plaza de la Virgen

Wil je alle activiteiten in Plaza de la Virgen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Plaza de la Virgen

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 819 beoordelingen

Super enthousiast over de stad, leuke tips voor leuke restaurantjes met heerlijke lokale snacks. We waren te laat, maar geen probleem voor de gids, hij appte ons dichtbijzijnde parkeergarage en kwam naar ons toe.

Nice small group (only 6) with an excellent guide (INGA). Good interaction and showed interesting details , you otherwise would never pay attention too. Excellent food and wine. Relaxing A must do

Briljante tour en des te beter gemaakt door onze gids, Belen. zo'n aardige persoon, zeer informatief en vriendelijk. echt plezierige en zeer hoge standaard van eten en wijnen?

Goed georganiseerde en verzorgde activiteit! Heel belangrijk is de samenstelling van de groep maar die was bij ons geweldig! Niet te vergeten de gezellige gids!

Fantastische fietstocht gehad, met een zeer enthousiaste en kundige gids. Bedankt voor alle wetenswaardigheden en tips over Valencia. Dank. Aanrader!!