Plaza de la Virgen
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Plaza de la Virgen

Wil je alle activiteiten in Plaza de la Virgen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Plaza de la Virgen

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 609 beoordelingen

Wat een geweldige ervaring was deze rondleiding en tapas- en wijnproeverij! Een ontzettend lieve en leuk dame, Sofia, die onze rondleiding deed en de proeverij serveerde. De rondleiding was door de oude stad, heel leuk en interessant en aansluitend de proeverij waar wij met onze groep op een hele mooie en knusse privé locatie in de watten werden gelegd met heerlijke tapas en wijnen. Echt een aanrader voor iedereen die naar Valencia gaat. Je kreeg dubbel en dwars waar voor je geld. De ervaring heeft onze verwachtingen overtroffen!

De perfecte start om de stedentrip te beginnen. Door deze tour leer je stad heel goed kennen en weet je beter wat je wilt tijdens je bezoek. De Nederlandstalige gids was enthousiast en vertelde vol passie. Al met al zeker een aanrader!

Hele leuke fietstocht. Prima gids met veel wetenswaardigheidjes. Een aanrader. Wij hebben het de eerste dag van onze trip geboekt en daarna zelf een fiets gehuurd om zo zelf de stad verder te verkennen.

Leuke trip me heel veel info. Wel jammer dat er niet een stop voorzien was om iets te drinken en een pinchos te eten, want dat hoort er toch wel helemaal bij.

Wij raden de Segwaytour in Valencia zeker aan! Leuke gids, mooie stad, gave manier om veel over de stad te weten te komen en te zien in 1 uur!