Plaza de Toros, Sevilla

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Plaza de Toros, Sevilla: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Sevilla: voorrangsticket arena en rondleiding van 1 uur

  1. Sevilla: voorrangsticket arena en rondleiding van 1 uur

  Verspil geen tijd door het wachten in de rij, dankzij een voorrangsticket voor de arena in Sevilla - de Plaza de Toros de la Real Maestranza. Ga mee op een inbegrepen, 1 uur durende rondleiding om het meeste uit je bezoek te halen en geniet van de inbegrepen koptelefoon, zodat je niets hoeft te missen van de uitleg van je gids. Gedurende deze activiteit bezoek je het Stiergevechtmuseum, dat uit 4 gedeeltes bestaat. Ontdek het doel van het stierenvechten en de geschiedenis van deze traditie. Leer over de verschillende onderdelen van een stierengevecht en de mensen die er aan deelnemen. Bekijk een originele stierenvechterskostuums, capes en meer. Ga vervolgens naar de paardenbinnenplaats en bewonder de kapel waarin de stierenvechters bidden voor het gevecht. Sta enkele minuten voor de hoofdpoort, luister naar het geluid van poort die wordt geopend en betreed de arena zoals een echte stie...

  Onze gids Marga vertelde enthousiast en gaf ons een andere kijk op het stierenvechten. We konden alles vragen en ze had alle tijd!

 • Sevilla: exclusieve rivierrondvaart met tapas

  2. Sevilla: exclusieve rivierrondvaart met tapas

  Ga aan boord van een boot in het centrum van Sevilla en begin aan een 1 uur durende rondvaart op de  Guadalquivir. Als eerste ontdek je het nieuwste gedeelte van de stad rond het gebied van  la Isla de la Cartuja. De kapitein vertelt je onder andere over de 1992 Universal Exhibition Expo die gehouden werd ter herdenking van het 500-jarig bestaan van de ontdekking van Amerika. Ga dan verder de rivier op door het historische centrum, onder een van de oudste ijzeren bruggen in Europa – de Isabel Bridge II (in de volksmond bekend als Puente de Triana). Bekijk tijdens het varen de beroemde bezienswaardigheden zoals de Plaza de Toros de La Maestranza, Torre del Oro, Palacio de San Telmo en nog veel meer. Passeer ten slotte langs indrukwekkende gebouwen uit de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling uit 1929, waar de grote architect Haníbal Gonzalez het grote Plaza de España ontwierp. Terwijl je ge...

 • Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

  3. Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

  Bezoek de prachtige bezienswaardigheden van Sevilla op deze leuke en interessante fietstocht met een elektrische fiets. Aan de hand van je gids maak je kennis met de lokale verhalen en de smaken van Sevilla. Reis door de tijd terwijl je de meer dan 10 eeuwen oude Spaanse geschiedenis ervaart. Ontdek bezienswaardigheden zoals de indrukwekkende Kathedraal van Sevilla, het Koninklijk Paleis, Plaza de España en het prachtige Maria Luisa Park. Geniet van een fietstocht door Sevilla en maak je geen zorgen over het vinden van de weg. Je gids neemt je mee en jij geniet van de bezienswaardigheden en de frisse lucht. Met een elektrische fiets ervaar je gemakkelijk en snel het beste van Sevilla, zonder moe te worden! De tocht maakt gebruik van de fietspaden en rustige zijstraten zodat je je veilig voelt terwijl je fietst. Je gids is flexibel met de route; samen met de groep kun je bepalen welke ...

  Topgids, bevlogen en perfect met de e-bike. Direct 2.5 uur gedaan, dan weet je al meer over historische aspecten. Wat een mooie stad..

 • Sevilla: 2 uur durende Monumental Segway Tour

  4. Sevilla: 2 uur durende Monumental Segway Tour

  Bekijk de bezienswaardigheden van Sevilla door een persoonlijke transporteur met een lokale gids. Ontvang een korte oefensessie en veiligheidsinstructie voordat je op weg gaat om te zorgen dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt op het elektrische voertuig met 2 wielen. Leer de geschiedenis van elk gebouw en krijg de kans om souvenirfoto's te maken terwijl je met gemak door de levendige straten glijdt. Passeer de Giralda en de magnifieke kathedraal van Sevilla - een van de grootste katholieke kerken ter wereld. Zie het Archivo General de Indias in de ruil van de oude kooplieden en het schitterende Alcázar, gebouwd op de plaats van een moslimfort. Bewonder de monumenten van Puerta de Jerez, inclusief het elegante Hotel Alfonso XIII, en ga dan verder naar de Plaza de España om de mozaïektegels te bewonderen. Ga naar beneden naar de rivier de Guadalquivir en de Triana-brug. Glijd doo...

  Na een paar minuutjes oefenen onderweg naar een prachtige tocht door de stad. Veel gezien en gehoord over de geschiedenis van de stad. Super. Echt een aanrader!

 • Vanuit Costa del Sol: dagtour Sevilla

  5. Vanuit Costa del Sol: dagtour Sevilla

  De stoffige straten van Andalusië zijn gevuld met cultuur, geschiedenis en de geur van Zuid-Spanje. Tegenwoordig kun je het wonder en het mysterie van Sevilla ontdekken tijdens een volledige dagtour die je naar het hart van deze panoramische stad brengt. Je gids wacht je op en neemt je mee recht in het hart van het historische centrum waar je eerst een bezoek brengt aan de kathedraal van Sevilla. Dit is de grootste gotische kathedraal ter wereld. Je zult versteld staan van haar ornamentatie en grandeur. Gebouwd in 1401 werd de kathedraal pas voltooid in 1506! Vervolgens is het tijd om de Giralda te bezoeken, een van de drie overgebleven Almohad-minaretten die in deze streken staan. Gemengd met al deze geschiedenis, ligt de Joodse wijk van Santa Cruz ook in de buurt. Je zult genieten van de smalle straatjes en de schilderachtige binnenplaatsen. Pauzeer om hier de geur van de bloemen op ...

 • Sevilla: 3-uur durende Sightseeing Tour

  6. Sevilla: 3-uur durende Sightseeing Tour

  Begin met een negentiende-eeuws huis, dat kan worden beschouwd als opererend vanuit de typisch Sevilliaanse patio. Van daaruit bereid je je voor op de meest historische en monumentale delen van Sevilla vanaf Plaza del Salvador, Plaza de San Francisco en Plaza Nueva, gelegen nabij het stadhuis, en vervolgens richting Avienda de la Constitución bij de kathedraal, de Giralda. Ontdek de oude tabaksfabriek, Prado de San Sebastián, Plaza de España en Maria Luisa Park, het dok van New York, Real Maestranza en Torre del Oro; zijn oorsprong, trivia en geschiedenis. Werk de route af met de bekende Paddestoelen van de Plaza de la Encarnación en contrasteer historisch Sevilla met de meest avant-garde.

 • Sevilla: arena en kathedraal met Giralda

  7. Sevilla: arena en kathedraal met Giralda

  Deze tour begint in de arena van Sevilla, waar je leert over de stierenvechtcultuur en haar geschiedenis vanaf de eerste matadores tot heden. Stap binnen in de arena, bezoek het museum en de kapel waar stierenvechters bidden voordat ze de arena in gaan. Ga vanaf daar verder naar de kathedraal van Sevilla, de grootste gotische kathedraal ter wereld en bewonder de overblijfselen van de oude moskee. Leer meer over de geschiedenis van het hoofdaltaar van de kerk, het koor en de kapellen. Bezoek het graf van Christopher Columbus. Bekijk de sacristie, zijn schilderijen, tabernakel, standbeelden en bewonder de schatkamer. Het bezoek aan La Giralda beklommen.

 • Sevilla: historische tour van 3 uur

  8. Sevilla: historische tour van 3 uur

  Sevilla is sinds de oudheid een van de belangrijkste steden in Spanje; de eerste kolonisten van de site zijn geïdentificeerd met de Tartessiaanse cultuur. De verwoesting van hun nederzetting wordt toegeschreven aan de Carthagers en maakt plaats voor de opkomst van de Romeinse stad Hispalis, gebouwd vlak bij de Romeinse kolonie Itálica. Ten tijde van de Almoravids was Sevilla de best ommuurde stad van Europa. Na de rellen van 1868 trokken de revolutionairen veel van die muren omver, verlieten delen van Macarena, Puerta de Córdoba en Alcázar. Ontdek op deze route de deuren van Sevilla, waar koetsen werden gestopt, mysteriën werden ontrafeld, verhalen werden ontvouwd; en maak een fietstocht door het historische gebied en bekijk de verdedigingsroute van het oude Sevilla. Puerta Carmona, Puerta Osario, Puerta Triana - zie ze allemaal en stop bij elke.

 • Sevilla: Paddle Surf Class van 2 uur

  9. Sevilla: Paddle Surf Class van 2 uur

  Begin je dag vol avontuur met een oriëntatieles. Ontvang een inleiding tot peddelsurfen met deze theoretische les en leer je de regels en technieken die je moet kennen om op de rivier te peddelen. Na je les ben je klaar om te gaan peddelen, onder de beroemde Triana-brug door en onderweg langs andere populaire monumenten van Sevilla. Terwijl je peddelt, leert je gids je de geschiedenis van het gebied. Stop onderweg voor een frisdrank bij de dokken van de charmante wijk Barrio de Triana. Als je er klaar voor bent, kun je hier een snelle duik nemen. Uw uitje wordt opgenomen en u ontvangt een bewerkte souvenirvideo nadat u klaar bent. Dit is een fantastische introductie tot peddelsurfen voor beginners en een geweldige manier om de stad Sevilla te zien.

 • Sevilla: privéwandeling van 2 uur

  10. Sevilla: privéwandeling van 2 uur

  Begin uw wandeltocht door Sevilla in het historische stadscentrum en bekijk de bezienswaardigheden van El Arenal. Ga naar de Plaza de Toros de la Maestranza om de oude arena voor stierenvechten in de stad te bekijken. Bezoek het barokke liefdadigheidsziekenhuis van het Hospital de la Caridad. Bewonder de architecturale rijkdom van de kathedraal van Sevilla en het naburige paleiscomplex Alcázar, gebouwd voor de Moorse moslimkoningen. Ervaar de charmes van de wijk Santa Cruz, waar de smalle straatjes en binnenplaatsen vol bloemen staan. Ga verder naar Maria Luisa Park aan de oevers van de rivier de Guadalquivir en betreed het uitgebreide Plaza de España.

  Onze gids Eduardo was erg kundig en vertelde leuke verhalen. We hadden al de hele dag in de stad gelopen maar zijn verhaal voegde echt wat toe. Aanrader.

Sitemap Plaza de Toros, Sevilla

Wil je alle activiteiten in Plaza de Toros, Sevilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Plaza de Toros, Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 297 beoordelingen

Ik ben niet dol op stieren, maar de uitleg en informatie van de gids heeft me besmet met zijn passie. Een zeer aangenaam, interessant en zeer aangenaam bezoek. Het is zeer de moeite waard geweest.

Zeer goede ervaring, zeer mooie schone boot en de aandacht van de uitstekende kapitein César maakte ons aan het lachen en had een goede tijd voor alle mensen op de rit

Een geweldige kans om een huwelijksaanzoek te krijgen ... De tour was erg interessant en je kon de stad vanuit een ander perspectief ontdekken. Graag weer!

Onze gids Marga vertelde enthousiast en gaf ons een andere kijk op het stierenvechten. We konden alles vragen en ze had alle tijd!

Erg goed om alles te weten te komen over het stierengevecht.