Plaza de Toros, Sevilla

Plaza de Toros, Sevilla: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Sevilla: voorrangsticket arena en rondleiding van 1 uur

1. Sevilla: voorrangsticket arena en rondleiding van 1 uur

Verspil geen tijd door het wachten in de rij, dankzij een voorrangsticket voor de arena in Sevilla - de Plaza de Toros de la Real Maestranza. Ga mee op een inbegrepen, 1 uur durende rondleiding om het meeste uit je bezoek te halen en geniet van de inbegrepen koptelefoon, zodat je niets hoeft te missen van de uitleg van je gids. Gedurende deze activiteit bezoek je het Stiergevechtmuseum, dat uit 4 gedeeltes bestaat. Ontdek het doel van het stierenvechten en de geschiedenis van deze traditie. Leer over de verschillende onderdelen van een stierengevecht en de mensen die er aan deelnemen. Bekijk een originele stierenvechterskostuums, capes en meer. Ga vervolgens naar de paardenbinnenplaats en bewonder de kapel waarin de stierenvechters bidden voor het gevecht. Sta enkele minuten voor de hoofdpoort, luister naar het geluid van poort die wordt geopend en betreed de arena zoals een echte stierenvechter. Vanaf het centrum van de arena kun je de "tendidos" (eerste rang), de stierenverblijven ("toriles") en de belangrijkste ingang van de arena bekijken, de Prinsenpoort. Wanneer de matador door deze poort komt, ontvangt hij een geweldige ontvangst.

Sevilla: 1 uur durende rondvaart op de Guadalquivir-rivier

2. Sevilla: 1 uur durende rondvaart op de Guadalquivir-rivier

Vang de hoogtepunten van Sevilla terwijl je over de rivier de Guadalquivir vaart tijdens deze rondvaart. Geniet het hele jaar door van het uitzicht op milieuvriendelijke boten met verwarming en een café/bar binnen. Ontdek tijdens het doorlopende commentaar historische weetjes over de sites terwijl ze voorbij komen. Begin de reis vanaf het Muelle de Nuevo York-dok. Vind de juiste stoel boven- of benedendeks. Als het warm weer is, zorgt de rivier ervoor dat het buiten koel blijft. Bekijk aan het begin van de cruise de wijk Triana en de Torre del Oro en vang een glimp op van de toren van de kathedraal van Sevilla. Leer tijdens de rondleiding enkele leuke feiten van de gids die gesproken commentaar geeft. Sommige van de sites waarover ze praten, liggen direct aan de rivier, zoals de Torre Schindler. Maak een foto van ze vanaf het bootdek. Hoor het gejuich van de Plaza de Toros op weg naar de rivier. Zie met het Monasterio de la Cartuja en de Puente del Alamillo hoe Sevilla oud en nieuw in evenwicht houdt. Geniet onderweg van een hapje of drankje in het eigen café en de bar van het schip. Vind inspiratie voor andere plekken om te bezoeken na de cruise.

Sevilla: exclusieve rondvaart over de rivier met tapas

3. Sevilla: exclusieve rondvaart over de rivier met tapas

Stap in het centrum van Sevilla aan boord van een boot voor een boottocht over de rivier de Guadalquivir. Allereerst ontdek je het nieuwste gedeelte van de stad rond het gebied van la Isla de la Cartuja. De kapitein vertelt je onder andere over Expo '92, de wereldtentoonstelling uit 1992 die gehouden werd ter herdenking van het 500-jarig bestaan van de ontdekking van Amerika. Dan ga je verder de rivier op door het historische centrum van de stad, onder een van de oudste ijzeren bruggen in Europa door - de Isabel Bridge II (in de volksmond ook wel bekend als Puente de Triana).Bekijk tijdens het varen de beroemde bezienswaardigheden zoals de Plaza de Toros de La Maestranza, Torre del Oro, Palacio de San Telmo en nog veel meer. Passeer ten slotte indrukwekkende gebouwen uit de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling uit 1929, waarvoor de beroemde architect Haníbal Gonzalez het grote Plaza de España ontwierp. Terwijl je geniet van het uitzicht op de stad, smul je ondertussen van een selectie heerlijke lokale tapas die aan boord worden geserveerd, waaronder Iberische ham, salchichón en kaas. Verder geniet je ook van 1 drankje per persoon, je kunt kiezen uit sangria, bier of frisdrank. Keer dan weer terug naar het startpunt waar de gedenkwaardige ervaring is afgelopen.

Sevilla: 3 uur durende Sightseeing Tour

4. Sevilla: 3 uur durende Sightseeing Tour

Begin bij een negentiende-eeuws huis, met een typische Sevilliaanse patio. Vanaf daar begin je je bezoek aan de meest historische en monumentale delen van Sevilla, rond Plaza del Salvador, Plaza de San Francisco en Plaza Nueva, gelegen nabij het stadhuis, waarna je richting Avienda de la Constitución bij de kathedraal, de Giralda, gaat. Ontdek de oude tabaksfabriek, Prado de San Sebastián, Plaza de España en Maria Luisa Park, het New Yorkse dok, Real Maestranza en Torre del Oro; zijn oorsprong, trivia en geschiedenis.. Eindig de route met de bekende Paddestoelen van de Plaza de la Encarnación en contrasteer historisch Sevilla met de moderne avant-garde.

Sevilla: Plaza de Toros en Barrio Santa Cruz Tour

5. Sevilla: Plaza de Toros en Barrio Santa Cruz Tour

Verken de fenomenale stad Sevilla terwijl je een reis terug in de tijd maakt. Ontmoet je deskundige gids op de Plaza de Toros de la Real Maestranza. Dompel jezelf onder in de grootste arena van Spanje en laat je verrassen door de eeuwenoude architectuur en geschiedenis. Slenter door de stierenvechtkathedraal en geniet van een bezoek aan het museum. Je ziet de paardenstal, de kapel en de almachtige ring. Deze iconische ring duurde bijna 120 jaar om te voltooien, je zult versteld staan als je hem van dichtbij en persoonlijk ziet. Bezoek vervolgens de sfeervolle Barrio de Santa Cruz. Verken Sevilla vanuit elke hoek terwijl je door deze waanzinnig mooie stad loopt. Slenter door de smalle straatjes en je komt de Patio de Banderas tegen. Waarschijnlijk het meest indrukwekkende uitzicht op de Giralda. Luister naar de legendes en geschiedenis van deze pittoreske wijk vanuit je lokale gids. Je eindigt je tour met herinneringen die je zult koesteren en onbetaalbare foto's.

Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

6. Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

Bezoek de prachtige bezienswaardigheden van Sevilla op deze leuke en interessante fietstocht met een elektrische fiets. Aan de hand van je gids maak je kennis met de lokale verhalen en de smaken van Sevilla. Reis door de tijd terwijl je de meer dan 10 eeuwen oude Spaanse geschiedenis ervaart. Ontdek bezienswaardigheden zoals de indrukwekkende Kathedraal van Sevilla, het Koninklijk Paleis, Plaza de España en het prachtige Maria Luisa Park. Geniet van een fietstocht door Sevilla en maak je geen zorgen over het vinden van de weg. Je gids neemt je mee en jij geniet van de bezienswaardigheden en de frisse lucht. Met een elektrische fiets ervaar je gemakkelijk en snel het beste van Sevilla, zonder moe te worden! De tocht maakt gebruik van de fietspaden en rustige zijstraten zodat je je veilig voelt terwijl je fietst. Je gids is flexibel met de route; samen met de groep kun je bepalen welke plekken jet meest interessant vindt en waar je meer tijd wil besteden. Profiteer van de vrijheid en flexibiliteit van deze fietstocht met een elektrische fiets en maak van je bezoek aan Sevilla een onvergetelijke ervaring.

Hoogtepunten van Sevilla: zelfgeleide speurtocht en stadstour

7. Hoogtepunten van Sevilla: zelfgeleide speurtocht en stadstour

Ontdek de hoogtepunten van Sevilla met een meeslepende smartphone-app tijdens deze zelfgeleide speurtocht en wandeltocht. Wandel door de stad terwijl je locatiegebaseerde raadsels en puzzels oplost en leer onderweg over elke attractie. Bekijk 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Sevilla. Ontdek aanwijzingen bij elke attractie om naar het volgende punt te gaan. Ontvang via de app boeiende feiten en informatie over de plaatsen die je bezoekt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om het spel te voltooien. Aan de buitenkant van elke attractie wacht je een spannende puzzel. Je kunt de tour pauzeren of hervatten wanneer je maar wilt. Verken de stad in je eigen tempo en stop onderweg om op foto's te klikken. Voel de spanning terwijl je elke aanwijzing kraakt en van het ene oriëntatiepunt naar het andere springt. Begin je tour bij de veel gefotografeerde Fontein van Sevilla! Bezoek de unieke Torre del Oro in een ideaal landschap, je zult ook de beroemde Plaza de Toros ontmoeten, met de unieke stierengevechten, die niet alleen een symbool zijn van Sevilla, maar van heel Spanje. Maak een foto van het kleine centrale Plaza del Cabild en laat je verdwalen in de kathedraal van Sevilla, de grootste gotische kerk ter wereld. Bezoek het Real Alcázar, misschien wel het oudste gebouw in Sevilla, het is het oudste koninklijke paleis dat nog in gebruik is in Europa. Je komt ook langs de Real Fábrica de Tabacos de Sevilla, een oude tabaksindustrie in Sevilla. Bewonder de Glorieta de San Diego, een uniek kunstbeeldhouwwerk. Plaza de España zal u en uw camera fascineren! Zie, wandel en ontspan in het prachtige park van Sevilla, dat met zijn ongelooflijke locatie en architectuur de kers op de taart van deze tour zal zijn!

Vanuit Costa del Sol: dagtour Sevilla

8. Vanuit Costa del Sol: dagtour Sevilla

De stoffige straten van Andalusië zijn gevuld met cultuur, geschiedenis en de geur van Zuid-Spanje. Tegenwoordig kun je het wonder en het mysterie van Sevilla ontdekken tijdens een volledige dagtour die je naar het hart van deze panoramische stad brengt. Je gids wacht je op en neemt je mee recht in het hart van het historische centrum waar je eerst een bezoek brengt aan de kathedraal van Sevilla. Dit is de grootste gotische kathedraal ter wereld. Je zult versteld staan van haar ornamentatie en grandeur. Gebouwd in 1401 werd de kathedraal pas voltooid in 1506! Vervolgens is het tijd om de Giralda te bezoeken, een van de drie overgebleven Almohad-minaretten die in deze streken staan. Gemengd met al deze geschiedenis, ligt de Joodse wijk van Santa Cruz ook in de buurt. Je zult genieten van de smalle straatjes en de schilderachtige binnenplaatsen. Pauzeer om hier de geur van de bloemen op te snuiven (letterlijk), die bloeien schijnbaar uit elke hoek en vensterbank die je voorbij loopt. Gedurende de dag je dag kun je ook pauzeren bij de Paseo de Colón, het Plaza de Toros de la Maestranza-theater en de Torre del Oro, de rivier de Guadalquivir, de Plaza de América, de Avenida de las Palmeras, het Maria Luisa-park en de Plaza de España.

Sevilla: monumentale Segway gedeelde of privétour

9. Sevilla: monumentale Segway gedeelde of privétour

Bekijk de bezienswaardigheden van Sevilla per persoonlijke vervoerder met een lokale gids. Ontvang een korte oefensessie en veiligheidsbriefing voordat u vertrekt om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt op het elektrische 2-wielige voertuig. Leer de geschiedenis van elk gebouw kennen en krijg de kans om souvenirfoto's te maken terwijl je met gemak door de levendige straten glijdt. Passeer de Giralda en de prachtige kathedraal van Sevilla - een van de grootste katholieke kerken ter wereld. Bekijk het Archivo General de Indias in de oude handelsbeurs en het prachtige Alcázar, gebouwd op de plaats van een moslimfort. Bewonder de monumenten van Puerta de Jerez, waaronder het elegante Hotel Alfonso XIII, en ga dan verder naar Plaza de España om de mozaïektegels te bewonderen. Ga naar beneden naar de rivier de Guadalquivir en de Triana-brug. Zweef door Plaza de Armas en Plaza de Toros om de monumenten van Expo '92 op het eiland La Cartuja te bekijken.

Sevilla: stadstour per privé elektrische Tuk-Tuk

10. Sevilla: stadstour per privé elektrische Tuk-Tuk

Begin aan een elektrische tuk-tuk-tour door Sevilla en ontdek enkele van de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Geniet van de perfecte introductie tot Sevilla, aangezien uw gids plaatsen aanbeveelt die u tijdens uw verblijf kunt bezoeken. Bewonder de buitenkant van enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Sevilla, waaronder de La Giralda-toren, het Spaanse plein en het Real Alcazar van Sevilla. Rijd door Maria Luisa Park en de rivier de Guadalquivir. Bekijk de Torre del Oro en de arena van Real Maestranza. Verken de straten van Sevilla en passeer de kathedraal tijdens dit leuke en opwindende avontuur door de stad.

Sitemap Plaza de Toros, Sevilla

Wil je alle activiteiten in Plaza de Toros, Sevilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Plaza de Toros, Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 822 beoordelingen

De tour was zeer informatief maar ook vermoeiend. De gids was geweldig, maar luisteren was erg vermoeiend omdat ze alle informatie in drie talen (Engels, Frans en Duits) gaf - je moest altijd luisteren en oppassen voor de Duitse informatie. Je hebt veel gezien. Het programma (Spaans Plein, stadstour door de Joodse wijk en de kathedraal) liep tot ongeveer 14.00 uur. Daarna waren er 2 opties: ofwel vrije tijd tot 16.00 uur of tot 14.45 uur gevolgd door een boottocht. We kozen voor de boottocht. Het kost € 18 extra. De rit was niet slecht - tijdens de rit werd wat informatie over de stad gegeven. Eigenlijk hadden we voor de reis (48 uur van tevoren) contact met Julia Reisen moeten opnemen, maar we lazen het te laat. We werden weggebracht, maar er is de mogelijkheid om opgehaald te worden bij het hotel.

Heerlijk boottochtje met een leuke kapitein, duidelijke informatie in de Engelse taal. Heerlijke tapas en goede wij. Een echte aanrader!

Super rondleiding gehad door Sevilla. Enthousiaste gids Richard die ons in een privetour meenam door zijn stad.

Zeer leuke kleine reis met Leandro Intieme cruise Aangenaam tapas-aperitief

Vriendelijke en gezellige capitein, zeker een aanrader!