Kies data

Plaza del Ángel

Plaza del Ángel: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Madrid: voorrangsticket Prado Museum met rondleiding

1. Madrid: voorrangsticket Prado Museum met rondleiding

Om je verblijf in Madrid helemaal compleet te maken is een bezoek aan dit museum met de grootste meesterwerken ter wereld een echte aanrader. Nadat het in 1819 was opgericht als een museum voor schilderijen en beelden, werd het tussen 1900 en 1960 uitgebreid door toevoeging van kleine paviljoens aan de achterzijde van dit prachtige gebouw. Maak een reis door het verhaal van de eeuwen aan Spaanse en Europese kunst en krijg onderweg deskundige uitleg. De collectie omvat duizenden tekeningen, schilderijen, prenten en beelden die wachten om door de bezoekers te worden ontdekt. Zorg dat je de belangrijkste werken niet mist - het bezoek zal vooral gericht zijn op die van Durero, Fra Angelico, El Bosco, Tizziano, Tintoretto, El Greco, Velázquez, Rubens en Goya.

Madrid: begeleide wandeltocht voetbal, eten en Bernabéu

2. Madrid: begeleide wandeltocht voetbal, eten en Bernabéu

TOERISTISCHE ROUTE VAN MADRID EN VOETBAL Bstadium heeft exclusief een geweldige thematour door Madrid ontworpen voor voetballiefhebbers. Loop rond op de meest emblematische plekken en leer over de meest verrassende verhalen die verband houden met de belangrijkste clubs in de hoofdstad. Onder leiding van een gespecialiseerde gids die fascinerende anekdotes en verhalen over voetbal en sport onthult, leer je Madrid op een totaal originele manier kennen. De route begint bij Puerta del Sol, aan de voet van het mythische standbeeld van de beer en de aardbeiboom, met uitleg over het plein, de symboliek, het gebouw van het voorzitterschap, de klok, de traditionele bewegwijzering, enz. We gaan verder door de Barrio de las Letras, Plaza del Ángel tot het prachtige Plaza de Santa Ana, waar we de façade van het Teatro Español zullen tegenkomen, een artistiek symbool van de hoofdstad. We gaan verder langs de Calle del Príncipe naar het Teatro de la Comedia en komen aan bij het onlangs gerenoveerde en luxueuze Plaza Canalejas. We gaan dan verder naar het Congreso de los Diputados en van daaruit komen we aan op de Plaza de Neptuno. Van daaruit en via de centrale boulevard zullen we genieten van een deel van een van de culturele juwelen van Madrid, de kunstdriehoek met het Prado Museum en het Thyssen-Bornemisza. We gaan verder langs de Paseo del Prado naar het imposante Plaza de Cibeles met aan beide kanten het stadhuis van Madrid en de Bank van Spanje. Om deze geweldige tour af te sluiten, gaan we de Gran Vía binnen om te genieten van het meest moderne en levendige winkelgebied van Madrid. GASTRONOMISCHE ROUTE Geniet van een gastronomische route door Madrid terwijl je enkele van de meest iconische plekken in de hoofdstad ontdekt, zoals: Puerta del Sol, Barrio de las Letras, Prado Museum... of iconische voetbalplekken zoals Neptuno en Cibeles. Casa Larra, een van de meest iconische bars van de hoofdstad & Bocata de calamares op Plaza Mayor TOUR BERNABÉU Maak kennis met het Santiago Bernabéu en krijg toegang tot de geheimen en geschiedenis van Real Madrid CF. We nemen je uit de eerste hand mee naar het stadion om alles te weten te komen over de geschiedenis van Real Madrid CF en om toegang te krijgen tot beperkte gebieden. U ziet gebieden zoals: Panoramisch zicht op het stadion, begin het bezoek in stijl. Museum. Fotomontages met spelers; neem een uniek en origineel souvenir mee naar huis. Santiago Bernabéu XXI eeuws model. Kun je een betere manier bedenken om je batterijen op te laden voordat je de geheimen van Bernabéu ontdekt? We wachten op je! *BELANGRIJK: De activiteit begint om 10:00 uur, gevolgd door de gastronomische route en om 16:00 uur is er een bezoek aan het Santiago Bernabeu.

Madrid voetbalwandeling met Civitas Metropolitano Tour

3. Madrid voetbalwandeling met Civitas Metropolitano Tour

Geniet van deze unieke ervaring gecreëerd door Bstadium. Als je een voetballiefhebber bent, is dit plan perfect voor jou omdat het de cultuur, geschiedenis en voetbaltraditie van Madrid combineert met een bezoek aan een van de beste stadions ter wereld. 1. TOERISTISCHE ROUTE 'MADRID & VOETBAL' Bstadium heeft exclusief een geweldige thematour door Madrid ontworpen voor voetballiefhebbers. Loop rond op de meest emblematische plekken en leer over de meest verrassende verhalen die verband houden met de belangrijkste clubs in de hoofdstad. Onder leiding van een gespecialiseerde gids die fascinerende anekdotes en verhalen over voetbal en sport onthult, leer je Madrid op een totaal originele manier kennen. De route begint bij Puerta del Sol, aan de voet van het mythische standbeeld van de beer en de aardbeiboom, met uitleg over het plein, de symboliek, het gebouw van het voorzitterschap, de klok, de traditionele bewegwijzering, enz. We gaan verder door de Barrio de las Letras, Plaza del Ángel tot het prachtige Plaza de Santa Ana, waar we de façade van het Teatro Español zullen tegenkomen, een artistiek symbool van de hoofdstad. We gaan verder langs de Calle del Príncipe naar het Teatro de la Comedia en komen aan bij het onlangs gerenoveerde en luxueuze Plaza Canalejas. We gaan dan verder naar het Congreso de los Diputados en vanaf daar zullen we de Plaza de Neptuno bereiken. Van daaruit en via de centrale boulevard zullen we genieten van een deel van een van de culturele juwelen van Madrid, de kunstdriehoek met het Prado Museum en het Thyssen-Bornemisza. We gaan verder langs de Paseo del Prado naar het imposante Plaza de Cibeles met aan beide kanten het stadhuis van Madrid en de Bank van Spanje. Om deze geweldige tour te beëindigen, gaan we de Gran Vía binnen om te genieten van het meest hectische en moderne winkelgebied van Madrid. 2. WANDA METROPOLITANO TOUR Bezoek het nieuwe Atlético de Madrid-stadion tijdens een bezoek dat alle geheimen van de club onthult en uitmondt in een bezoek aan het museum. Maak kennis met de geschiedenis van je team, alle hoeken van het stadion, de anekdotes van alledag en alles wat je niet weet over het team. Territorio Atleti is een plaats van meer dan 1.400 m² gelegen in de Wanda Metropolitano, waar elke bezoeker volledig in de wereld en de rood-witte cultuur kan treden vanaf onze oprichting in 1903 tot heden. Koop je Museum + Tour-ticket en dompel jezelf onder in de rood-witte geschiedenis als nooit tevoren. BELANGRIJK: De boeking begint om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur met een bezoek aan het Wanda Metropolitano-stadion. We wachten op je!

Sitemap Plaza del Ángel

Wil je alle activiteiten in Plaza del Ángel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.