Plaza del Triunfo: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Sevilla: rondleiding Royal Alcazar, kathedraal en Giralda-toren

1. Sevilla: rondleiding Royal Alcazar, kathedraal en Giralda-toren

Heb je weinig tijd en wil je alles in één dag ontdekken? Waarom één ding kiezen als je er twee kunt hebben? Selecteer onze combinatie en bespaar geld door een bezoek te brengen aan de kathedraal en het Koninklijk Alcazar: twee essentiële plaatsen om te ervaren in Sevilla, beide uitgeroepen tot werelderfgoed door Unesco in 1987. Ontdek Sevilla, een van de beroemdste steden ter wereld en bekend om zijn onvergelijkbare schoonheid en zijn grote historische gebeurtenissen, zowel politiek als economisch. U kunt ook genieten van het uitzicht op de monumenten vanaf plaatsen als Plaza del Triunfo en Plaza Virgen de los Reyes. We ontmoeten elkaar 20 minuten van tevoren op ons ontmoetingspunt waar we je voorstellen aan je officiële gids, we geven je de headsets (indien nodig) en we beginnen onze weg naar de grootste gotische kathedraal ter wereld. Eenmaal binnen laat u zich fascineren door de imposante geschiedenis van onze kathedraal. Na de rondleiding door de kathedraal en de Giralda-toren bezoeken we de prachtige paleizen van Koninklijk Alcázar van Sevilla. 1 december op 15 juni 2023 Lunes en sábados Catedral 13:30 tot 15:00 met Giralda Alcázar 16:00 tot 17:15 Domingo's Alcázar 13:30 tot 14:45 Kathedraal 16:00 tot 17:30 met Giralda 16 juni op 30 september 2023 Lunes en sábados Kathedraal 12:00 tot 13:30 met Giralda Alcázar 13:45 tot 15:00 Domingo's Alcázar 13:00 tot 14:15 Kathedraal 14:30 tot 16:00 met Giralda 1 oktober tot 31 oktober 2023 Kathedraal 15:00 - 16:30 met giralda Alcazar 16:45 - 18:00 1 november en 15 juni van lunes en domingos Kathedraal 14:30 - 16:00 Alcázar 16:15 tot 17:30

Sevilla: authentieke en romantische rit met paard en wagen

2. Sevilla: authentieke en romantische rit met paard en wagen

Zie een andere kant van Sevilla tijdens een romantische rit met paard en wagen. Bewonder de idyllische rivier de Guadalquivir, verken de wijk Triana en vele andere bezienswaardigheden terwijl je in stijl door deze stad trekt. Ga op een romantische rit met paard en wagen en zie het echte Sevilla. Deze ervaring is een goede keuze voor gezinnen, omdat de chauffeur vaak kinderen voorin naast hem laat zitten. Zorg ervoor dat u uw camera meeneemt, want u wilt tijdens deze rit geen perfecte fotomomenten missen. Rijd mee terwijl je chauffeur commentaar geeft op de monumenten terwijl je voorbij rijdt. Het gebruik van paardenkoetsen begon lang geleden toen de Feria de Abril een traditie werd in Sevilla. Geniet van een onvergetelijke ervaring waar u en uw gezin dol op zullen zijn.

Sevilla: rit met paardenkoets

3. Sevilla: rit met paardenkoets

De koetsier ontmoet je 's ochtends in de oude wijk van Sevilla, waar je langs de voornaamste bezienswaardigheden zult rijden van het historische centrum van de Andalusische hoofdstad. Tijdens deze rit van ongeveer 45 minuten maak je een prachtige tocht langs Plaza de España en María Luisa Park, twee van de mooiste plaatsen van de stad. Tijdens de koetsrit krijg je ook de kans om belangrijke monumenten te bewonderen, zoals het standbeeld van Bécquer, het Lope de Vega-theater, of het El Cid Campeador-monument. Langs de route vind je ook enkele van de paviljoens van de Ibero-Amerikaanse Expo van 1929. De laatste pauze in het programma is Plaza del Triunfo, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten op de Kathedraal van Sevilla, het Koninklijk Paleis van Sevilla en de klokkentoren Giralda. Het is aan te raden om zo snel mogelijk te boeken, om beschikbaarheid te garanderen, zeker op feestdagen.

Sevilla: rondleiding Alcázar en kathedraal & toegang Giralda

4. Sevilla: rondleiding Alcázar en kathedraal & toegang Giralda

Ontmoet de gids op Plaza del Triunfo en ga naar de eerste stop van de rondleiding, het Alcázar van Sevilla. Je gaat het paleis met voorrang naar binnen en de rondleiding kan beginnen. Kom te weten hoe Moorse en christelijke stijlen werden gecombineerd om een paleis te creëren dat typerend is voor de Mudejár-architectuur. Ontdek de Patio de las Doncellas en de Salón de Embajadores, ook bekend uit de serie Game of Thrones. Bewonder het bijzondere houtsnijwerk en de kleurrijke tegels in islamitische stijl. Wandel vervolgens door de tuinen vol met sinaasappelbomen en vredige waterpartijen.  Ga vervolgens naar de kathedraal van Sevilla. Tijdens de rondleiding kom je meer te weten over de belangrijke rol van de kathedraal in de geschiedenis van de stad, en over de islamitische, laatgotische, renaissancistische en barokke invloeden in de architectuur.  Bewonder het prachtige 18e-eeuwse barokke altaarstuk en het sierlijke orgel. Je kunt ook het mausoleum bezoeken waar de overblijfselen van Christoffel Columbus zijn bijgezet.  Ten slotte leidt de gids je naar de Moorse Giralda-toren. Toen Spanje onder moslimheerschappij stond, werd vanaf deze toren de oproep tot gebed aangekondigd. Beklim de trappen en bewonder het spectaculaire uitzicht over Sevilla vanaf de top van de toren.  Je kunt kiezen voor een privétour of een tour met een kleine groep, afhankelijk van waar je naar op zoek bent.

Sevilla: rondleiding Alcázar met voorrangstoegang

5. Sevilla: rondleiding Alcázar met voorrangstoegang

Verken het Alcázar van Sevilla tijdens een rondleiding door een van de oudste nog functionerende paleizen van Europa Zie met eigen ogen waarom dit paleis een UNESCO-Werelderfgoedlocatie is, hoe verschillende architectonische stijlen gecombineerd werden en waarom het als decor diende voor Lawrence of Arabia en Game of Thrones. Kies tussen een privétour of een tour in een kleine groep, afhankelijk van waar je interesses liggen.  Je ontmoet je gids op de Plaza del Triunfo, vanaf waar je een geweldig uitzicht op de Giralda hebt. Nadat je via de prioriteitsingang het paleis binnen bent gekomen, begin je je tour op de Patio del León, de locatie van het oorspronkelijke Moorse paleis. Kom meer te weten over hoe Moorse en christelijke stijlen werden vermengd, na de Reconquista, om een paleis te bouwen dat symbool stond voor de Mudéjar-architectuur. Bezoek voorbeelden van nieuwere post- Reconquista-architectuur, zoals de Casa de la Contratación en de kapel, voordat je verder gaat naar het Palacio del Don Rey Pedro, een perfect voorbeeld van Mudéjar-architectuur. Ontdek de Patio de las Doncellas en de prachtige Salon van de Ambassadeurs (Salón de Embajadores), bekend van Game of Thrones. Beide zijn versierd met ingewikkeld gesneden details en kleurrijke tegels in islamitische stijl. Daarna neem je een kijkje in het Palacio Gótico, met zijn koninklijke wandtapijten en sierlijke tegelwerk. Maak na je rondleiding een ontspannen wandeling door de met sinaasappelbomen omzoomde tuinen. Nadat je gids je door de tuinen heeft geleid, kun je de pauwen zien die daar leven, genieten van de geur van oranjebloesem en je vergapen aan de talrijke sierlijke waterpartijen. Vind je weg door het labyrint en geniet van deze oase van rust midden in de stad.

Sevilla: voorrangsticket Alcázar met rondleiding

6. Sevilla: voorrangsticket Alcázar met rondleiding

Ontdek een van de meest bijzondere bouwwerken in Spanje tijdens een 1,5 uur durende rondleiding door het Alcázar van Sevilla. Ontmoet je gids op Plaza del Triunfo en sla de lange wachtrijen over voor het Alcázar, oorspronkelijk gebouwd als fort voor de Córdoba-gouverneurs van Sevilla in 913. Kom meer te weten over de geschiedenis van het Alcázar en hoe het zich in de loop van zijn 11 eeuwen bestaan uitbreidde. Betreed het weelderige complex en bekijk de luxueuze uitbouw van de Almohaden die het gebouw in de 12e eeuw in een fort hebben veranderd. Reis door de tijd terwijl je luistert naar verhalen over de christen Fernando III, die het Alcázar betrok toen hij Sevilla in 1248 veroverde. Zie architectonisch bewijs van de Moorse moslimheersers, overheidsfunctionarissen, gerechtsdienaren en koninklijke garde. Verwonder je over de schitterendste voorbeelden van Mudéjar-architectuur op het Iberisch schiereiland. Het paleis en de tuinen vragen er om met alle zintuigen beleefd te worden: van het geluid van de fonteinen, de geuren van de bloemen, tot het gedetailleerde pleister- en balkenwerk van de Mudéjar in het Patio del León.

Sevilla: elektrische kickscooter-tour van 2 uur

7. Sevilla: elektrische kickscooter-tour van 2 uur

Door de stad navigeren aan boord van een kickscooter of fiets is de snelste en meest milieuvriendelijke manier om alle historische monumenten en verborgen wonderen van Sevilla te zien en te leren kennen. Volg een gids tijdens een rondleiding door de hoogtepunten van de stad en bekijk de mooiste en meest iconische locaties van dichtbij. Kies uit een breed wagenpark, waaronder trapfietsen, elektrische fietsen en elektrische kickscooters. Vanuit het centrum van de stad gaat de tour naar het Archivo de Indias, gevolgd door de kathedraal van Sevilla, die dateert uit 1401 en een van de grootste kathedralen van Europa is. Ga verder naar Plaza del Triunfo - vol geschiedenis en altijd barstensvol cultuur. Vaar door de tuinen van Murillo naar het Alcazar, een ommuurd complex gebouwd in verschillende historische stadia, begonnen in de Middeleeuwen. Bewonder de ongelooflijke taferelen op de Plaza de España, die opritten voor fietsen en scooters heeft en de perfecte gelegenheid is voor foto's. Dwaal door de tuinen van Maria Luisa en ga vervolgens naar de rivier de Guadalquivir voor een frisse bries om de tour af te sluiten. Met de behendige scooters en fietsen kun je dicht bij verborgen juweeltjes komen die niet bereikbaar zijn met de auto of bus, en een professionele gids die jouw taal spreekt, zal verhalen en ervaringen over de magische stad Sevilla delen.

Sevilla: rondleiding met toegang tot Kathedraal en Giralda

8. Sevilla: rondleiding met toegang tot Kathedraal en Giralda

Verken de rijke geschiedenis van Sevilla door de belangrijkste plekken van de stad te bezoeken. Eerst bezoek je de kathedraal. Kom van je gids van alles te weten over de rijke een multiculturele geschiedenis van deze heilige plaats.  Bij groepen van 9 en groter worden rondleidingen gegeven met audiogidsen die in de prijs zijn inbegrepen, zodat je geen enkel detail mist.

Sevilla: eerste ingang Alcazar zonder de drukte

9. Sevilla: eerste ingang Alcazar zonder de drukte

Met exclusieve vroege toegang, zit je in de enige reisgroep die langs de mensenmassa's buiten het Alcazar gaat om rechtstreeks het paleis binnen te gaan via deuren die speciaal voor jouw groep zijn geopend. Waardeer het paleis zonder de drukte terwijl je gids je door het paleis leidt en de geheimen achter zijn geschiedenis, architectuur en opmerkelijke figuren onthult. Verken de ruimtes waar koning Ferdinand, koningin Isabella en Christoffel Columbus plannen maakten voor diens reis naar de Nieuwe Wereld, en leer over de invloed die koning Peter I had op het paleis zoals we dat nu kennen. Nadat je het paleis hebt verkend, ga je naar buiten voor een rustige wandeling door de tuinen. Door de eeuwen heen heeft elke monarch die het Alcazar gebruikte de tuinen uitgebreid tot de huidige grootte van zeven hectare (17 acres). Tegenwoordig zijn ze de thuisbasis van vele exotische soorten bomen, bloemen en planten, evenals enkele vriendelijke pauwen.

Sevilla: Audiogids Real Alcázar in 9 talen

10. Sevilla: Audiogids Real Alcázar in 9 talen

Verken het indrukwekkende Real Alcázar van Sevilla in je eigen tempo en ontdek elk hoekje, verhaal en legende van het oudste koninklijke paleis dat in gebruik is in Europa en uitgeroepen tot werelderfgoed, met het commentaar en de instructies op de kaart die we je geven. U heeft rechtstreeks vanaf uw smartphone toegang tot de audiogids, zonder dat u een applicatie hoeft te downloaden en zonder dat u zich hoeft te registreren, rechtstreeks op uw mobiel. Gemakkelijk en eenvoudig. Het Real Alcázar van Sevilla heeft twee paleizen, tuinen en indrukwekkende hoekjes om te ontdekken dankzij de audiogids. Je beschikt over 19 luisterplekken op de belangrijkste plekken en dankzij de kaart met uitleg mis je tijdens de rondleiding niets. U kunt ook een printbare versie van de kaart downloaden op A4-formaat. Je kunt de tour in je eigen tempo doen, zonder te haasten of gehaast te worden door een gids. Je hebt tijd om van het bezoek te genieten, uit te rusten, naar muziek te luisteren of te lezen. Deze audiogids is een must voor je bezoek aan het Real Alcázar van Sevilla.

Datums kiezen

Plaza del Triunfo

Alle activiteiten

24 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 2

Voor ieder wat wils

In de buurt van Plaza del Triunfo

Meer zien

Andere activiteiten in Plaza del Triunfo

Wil je alle activiteiten in Plaza del Triunfo bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Plaza del Triunfo

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 6.431 beoordelingen

Heel interessant, vooral door uitleg van de gids. Vertelde op een rustige en duidelijke manier, goed te verstaan door oortjes.

The guide Daniël was very good and took the time to explain everything. Hé did a excellent job!!

Leuke en interessante excursie. Veel te zien, je blijft foto's maken

Real Alcázar is prachtig van binnen om te bezichtigen!

leuke tour, gids was grappig en vertelde veel verhalen