Plaza del Triunfo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Plaza del Triunfo: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Sevilla: rondleiding Alcázar met voorrangstoegang

1. Sevilla: rondleiding Alcázar met voorrangstoegang

Verken het Alcázar van Sevilla tijdens een rondleiding door een van de oudste nog functionerende paleizen van Europa Zie met eigen ogen waarom dit paleis een UNESCO-Werelderfgoedlocatie is, hoe verschillende architectonische stijlen gecombineerd werden en waarom het als decor diende voor Lawrence of Arabia en Game of Thrones. Kies tussen een privétour of een tour in een kleine groep, afhankelijk van waar je interesses liggen.  Je ontmoet je gids op de Plaza del Triunfo, vanaf waar je een geweldig uitzicht op de Giralda hebt. Nadat je via de prioriteitsingang het paleis binnen bent gekomen, begin je je tour op de Patio del León, de locatie van het oorspronkelijke Moorse paleis. Kom meer te weten over hoe Moorse en christelijke stijlen werden vermengd, na de Reconquista, om een paleis te bouwen dat symbool stond voor de Mudéjar-architectuur. Bezoek voorbeelden van nieuwere post- Reconquista-architectuur, zoals de Casa de la Contratación en de kapel, voordat je verder gaat naar het Palacio del Don Rey Pedro, een perfect voorbeeld van Mudéjar-architectuur. Ontdek de Patio de las Doncellas en de prachtige Salon van de Ambassadeurs (Salón de Embajadores), bekend van Game of Thrones. Beide zijn versierd met ingewikkeld gesneden details en kleurrijke tegels in islamitische stijl. Daarna neem je een kijkje in het Palacio Gótico, met zijn koninklijke wandtapijten en sierlijke tegelwerk. Maak na je rondleiding een ontspannen wandeling door de met sinaasappelbomen omzoomde tuinen. Nadat je gids je door de tuinen heeft geleid, kun je de pauwen zien die daar leven, genieten van de geur van oranjebloesem en je vergapen aan de talrijke sierlijke waterpartijen. Vind je weg door het labyrint en geniet van deze oase van rust midden in de stad.

...
Sevilla: combirondleiding Alcázar, kathedraal & Giralda

2. Sevilla: combirondleiding Alcázar, kathedraal & Giralda

Ontmoet je gids op Plaza del Triunfo en ga naar de eerste halte, het Alcázar van Sevilla. Nadat je met voorrang het paleis bent binnengegaan, begint je rondleiding. Leer hoe Moorse en christelijke stijlen werden gecombineerd om een paleis te creëren dat typerend is voor de mudejararchitectuur. Ontdek de Patio de las Doncellas en de Salón de Embajadores, bekend van de serie Game of Thrones. Bewonder het ingewikkelde houtsnijwerk en de kleurrijke tegels in islamitische stijl. Wandel vervolgens door de tuinen vol met sinaasappelbomen en vredige waterpartijen.  Ga vervolgens naar de kathedraal van Sevilla. Tijdens je rondleiding kom je meer te weten over de belangrijke rol van de kathedraal in de geschiedenis van de stad, en over de islamitische, laatgotische, renaissance- en barokinvloeden in de architectuur.  Bewonder het prachtige 18e-eeuwse barokke altaarstuk en het sierlijke orgel. Je kunt ook het mausoleum bezoeken waar de overblijfselen van Christoffel Columbus zijn bijgezet.  Ten slotte leidt je gids je naar de Moorse Giralda-toren. De oproep tot gebed werd vanaf deze toren aangekondigd toen Spanje onder moslimheerschappij stond. Beklim de trappen en bewonder het spectaculaire uitzicht over Sevilla vanaf de top van de toren.  Kies tussen een privétour of een tour in kleine groep, afhankelijk van waar je naar op zoek bent.

...
Sevilla: authentieke en romantische rit met paard en wagen

3. Sevilla: authentieke en romantische rit met paard en wagen

Zie een andere kant van Sevilla tijdens een romantische rit met paard en wagen. Bewonder de idyllische rivier de Guadalquivir, verken de wijk Triana en vele andere bezienswaardigheden terwijl je in stijl door deze stad trekt. Ga op een romantische rit met paard en wagen en zie het echte Sevilla. Deze ervaring is een goede keuze voor gezinnen, omdat de chauffeur vaak kinderen voorin naast hem laat zitten. Zorg ervoor dat u uw camera meeneemt, want u wilt tijdens deze rit geen perfecte fotomomenten missen. Rijd mee terwijl je chauffeur commentaar geeft op de monumenten terwijl je voorbij rijdt. Het gebruik van paardenkoetsen begon lang geleden toen de Feria de Abril een traditie werd in Sevilla. Geniet van een onvergetelijke ervaring waar u en uw gezin dol op zullen zijn.

...
Sevilla: rit met paardenkoets

4. Sevilla: rit met paardenkoets

De koetsier ontmoet je 's ochtends in de oude wijk van Sevilla, waar je langs de voornaamste bezienswaardigheden zult rijden van het historische centrum van de Andalusische hoofdstad. Tijdens deze rit van ongeveer 45 minuten maak je een prachtige tocht langs Plaza de España en María Luisa Park, twee van de mooiste plaatsen van de stad. Tijdens de koetsrit krijg je ook de kans om belangrijke monumenten te bewonderen, zoals het standbeeld van Bécquer, het Lope de Vega-theater, of het El Cid Campeador-monument. Langs de route vind je ook enkele van de paviljoens van de Ibero-Amerikaanse Expo van 1929. De laatste pauze in het programma is Plaza del Triunfo, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten op de Kathedraal van Sevilla, het Koninklijk Paleis van Sevilla en de klokkentoren Giralda. Het is aan te raden om zo snel mogelijk te boeken, om beschikbaarheid te garanderen, zeker op feestdagen.

...
Sevilla: versnelde toegang en rondleiding Koninklijk Paleis

5. Sevilla: versnelde toegang en rondleiding Koninklijk Paleis

Tijdens deze 90 minuten durende rondleiding met versnelde toegang kom je meer te weten over de historische ontwikkeling van Sevilla als belangrijk religieus, historisch en cultureel centrum. Binnen de muren en in de tuinen van het Koninklijk Paleis van Sevilla (Alcázar Real de Sevilla) komt de geschiedenis van het afgelopen millennium samen. Je bespeurt er invloeden uit de Arabische periode en de late middeleeuwen tot aan de renaissance, barok en de 19e eeuw. In 1987 werd het paleis tot UNESCO-Werelderfgoedlocatie uitgeroepen, een erkenning van de culturen en beschavingen die hier in harmonie samenkomen. Je verkent de bijzondere omgeving van het paleis en luistert ondertussen naar de gedetailleerde toelichting van je privégids. Kom meer te weten over de legendarische Al-Mutamid, de vorst en dichter uit Sevilla uit de 11e eeuw, en enkele bijzondere personen die Spanje in het begin van de 19e eeuw verlichtten. Bewonder de prachtige architectuur en de tuinen en luister naar de gids die vertelt over de mengeling van Arabische en Europese culturen. Dit is een van de meest bezochte complexen ter wereld. Mis deze kans niet en verken een plek die cultuur, religie en geschiedenis op een unieke manier samenbrengt.

...
Sevilla: rondleiding met toegang tot Kathedraal en Giralda

6. Sevilla: rondleiding met toegang tot Kathedraal en Giralda

Verken de rijke geschiedenis van Sevilla door de belangrijkste plekken van de stad te bezoeken. Eerst bezoek je de kathedraal. Kom van je gids van alles te weten over de rijke een multiculturele geschiedenis van deze heilige plaats.  Bij groepen van 9 en groter worden rondleidingen gegeven met audiogidsen die in de prijs zijn inbegrepen, zodat je geen enkel detail mist.

...
Sevilla: Torre del Oro, Kathedraal, Real Alcázar & Santa Cruz

7. Sevilla: Torre del Oro, Kathedraal, Real Alcázar & Santa Cruz

Verken de cultuur en geschiedenis van Sevilla tijdens deze begeleide wandeling. Bezoek de Torre del Oro, Torre de la Plata, de toren van Abdelaziz, de oude Joodse wijk, het Santa Cruz-plein en meer. Leer hoe joodse, islamitische en katholieke culturen in de stad leefden. Begin je tour in de buurt van de Torre del Oro (Toren van Goud) om meer te weten te komen over het monument, de koning van Castilla en de rivier de Guadalquivir. Ga verder naar de Torre de la Plata (Toren van Zilver), ontdekt in 1992, omringd door een oude muur. Stop vervolgens bij de toren van Abdelaziz, gelegen aan de beroemdste laan van de stad. Ga naar Plaza del Triunfo (Triumph-plein) en stop 20-25 minuten om naar de kathedraal en het Real Alcázar de Sevilla (Koninklijk Alcazar van Sevilla) te kijken terwijl je hun geschiedenis leert. Loop naar de oude Joodse wijk, Santa Cruz, over een uniek pad langs Mateo Gago Street. Hoor alles over de oude Joodse wijk en hoe het leven daar was. Beëindig je tour op de Plaza Santa Cruz (Santa Cruz-plein).

...
Sevilla: betoverde wandeltocht in het Spaans

8. Sevilla: betoverde wandeltocht in het Spaans

Dit is een bijzondere nachtwandeling vanaf Plaza del Triunfo, een historische locatie vanwege het feit dat er in 1755 een enorme aardbeving was in Lissabon die ook in Sevilla werd gevoeld. Ontdek de reden voor zijn naam en de geschiedenis van de drie verschillende gebouwen die je daar zult vinden. Ga daarna door de oude stad, ook wel Judería genoemd en word verteld over verschillende gebeurtenissen van 1248 tot nu. Bezoek de smalle straatjes en bijzondere pleinen zoals Plaza de Doña Elvira, Plaza de Susona en Plaza de Alfaro etc. Deze buurt heeft spookhuizen en de meest bijzondere verhalen worden uitgelegd. Als je klaar bent met je bezoek aan Judería, ga dan rechtstreeks naar de calle Mármoles met zijn Romeinse zuilen en ga dan naar Cabeza del Rey Don Pedro om het ongelooflijke verhaal van deze straat te horen. Loop vervolgens naar Alfalfa, waar u ondergrondse gangen en kleine winkels kunt vinden die tijdens de moslimperiode zijn gemaakt. Eindelijk arriveer je bij Las Setas, een moderne site in het midden van Plaza de la Encarnación.

...
Monumenten van Sevilla: 3 uur durende wandeltocht met gids

9. Monumenten van Sevilla: 3 uur durende wandeltocht met gids

Sla de lange wachtrijen over bij 2 van de populairste attracties van Sevilla tijdens deze 3 uur durende wandeling met gids. Je ontmoet je gids op het Plaza del Triunfo, bij de monumentale kathedraal, en profiteert van voorrangstoegang bij de grootste gotische kerk ter wereld, tevens de op 2 na grootste kerk ter wereld. Opgenomen op de UNESCO-Werelderfgoedlijst in 1987, de Kathedraal van Sevilla is de begraafplaats van Christoffel Columbus, en heeft 80 kapellen waar de mis 500 keer per dag wordt opgezegd! Bewonder het gewelf uit de renaissance en het langste kerkschip van alle kathedralen in Spanje. Bezoek vervolgens het Alcazar, gebouwd als een fort door de Moren, en vervolgens gebruikt als koninklijk paleis. De bovenste verdiepingen van het Alcazar worden immer nog gebruikt door de Spaane koninklijke familie, waardoor het Alcazar het oudste paleis van Europa is dat nog steeds actief wordt gebruikt. Na de voorrangstoegang bewonder je het interieur en begrijp je waarom de Alcazar bekend staat als een van de beste voorbeelden van de Mudéjararchitectuur op het Iberisch Schiereiland.

...
VIP-tour Alcazar van Sevilla

10. VIP-tour Alcazar van Sevilla

Bekijk het Alcazar van Sevilla in een kleine en exclusieve groepsreis voor slechts 12 personen. Met deze tour hoef je niet te wachten in de lange rij van het monument - in plaats daarvan zul je via de exclusieve wachtrij met preferentiële ingang binnenkomen. Door de Alcazar in deze beperkte groep te leren kennen, voorkom je dat je details van de geschiedenis verliest en dat je actief aan de tour deelneemt. Betreed een middeleeuws kasteel dat verandert in een Arabisch paleis met een christelijke stijl, een mengeling van alle culturen die in Sevilla hebben gewoond. Aan het einde van de tour geniet je van een drankje in een spectaculair etablissement vlakbij het Alcazar.

...

Sitemap Plaza del Triunfo

Wil je alle activiteiten in Plaza del Triunfo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Plaza del Triunfo

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.350 beoordelingen

Ghislaine, de gids in het Frans is briljant, een en al glimlach, veel energie, kennis van de plaats en hun eindeloze geschiedenis en zeer behulpzaam. We hebben erg genoten van de gecombineerde rondleiding door het Alcazar, de kathedraal en de Giralda!

Goede professionele rondleiding. Tal van leuke anekdotes. Onze gids, Miguel, maakte er een geanimeerde rondleiding van. Wachttijden waren verwaarloosbaar (wel buiten seizoen).

Hartelijk dank aan Montse voor dit geweldige bezoek en alle uitleg die ze ons heeft gegeven. We hadden een geweldige tijd. Stephane, Sarah en Laetitia

De tour was echt heel informatief en de "gids" Miguel maakte alles heel interessant en ook echt heel humoristisch. Wij adviseren!!

Ontzettend interessant en prachtig! Leuke en kundige gids!