Kies data

Plaza Hotel

Plaza Hotel: tours & activiteiten die je niet wilt missen

New York: Rockefeller Center Kerstvakantie Tour

1. New York: Rockefeller Center Kerstvakantie Tour

Geniet van een rondleiding door het Rockefeller Center, de thuisbasis van het wereldwijde symbool van de feestdagen in New York City. De kerstboom van het Rockefeller Center blijft tot begin januari te zien. De fonteinen van Channel Gardens zijn bekleed met 12 draadvormige engelen die glinsteren van duizenden kleine lichtjes en werden vaste armaturen in de kersttijd. Elke figuur heeft twee meter lange koperen trompetten die gericht zijn op de wereldberoemde kerstboom in het Rockefeller Center. Begin de tour op 50th Street en Broadway, waar je gids je zal laten zien waar de New Years Countdown plaatsvindt, waar miljoenen mensen over de hele wereld naar het sprankelende Waterford Crystal Times Square New Year's Eve Ball kijken. Om 23:59 uur begint de bal aan zijn afdaling en begint het aftellen van de laatste seconden van het jaar. Ga vervolgens langs Radio City Music Hall als je Rockefeller Center nadert. Kijk hoe het beroemde kasteel Saks Fifth Avenue tot leven komt. Loop naar het noorden en passeer de beroemde St Patricks Cathedral en beroemde winkels zoals Cartier, Tiffany's, Bergdorf Goodman en nog veel meer. Loop natuurlijk langs de beroemde UNICEF Snowflake - de grootste buitenkroonluchter in zijn soort - met meer dan 16.000 Baccarat-kristallen prisma's.

New York Central Park: zelfgeleide audiowandeling

2. New York Central Park: zelfgeleide audiowandeling

Geniet van een bezoek aan het iconische Central Park van New York tijdens een zelfgeleide wandeling. Verken het lagere deel van het gebied in je eigen tempo met de magie van een audiogids. We hebben het beste van het beste in één wandeling verzameld, zodat je in 90 minuten alles uit dit enorme park kunt halen. De downloadinstructies ontvang je na boeking. Download de app en start de tour met je mobiele telefoon als gids. Reis terug door de tijd met verhalen over liefde, verlies, gelach en tragedie bij elke beurt. Je krijgt de kans om het moordverhaal van John Lennon te leren kennen en je respect te betuigen in het Imagine Mosaic in Strawberry Fields. Voel alsof je op de slee zit en bevriest terwijl Balto Nome, Alaska redt, en leer dan waarom Balto de verkeerde hond is. Ontcijfer de symbolen van Bethesda Terrace en krijg de kans om te huilen bij het hartverscheurende liefdesverhaal van de Bethesda Angel. Tijdens de tour zul je ook weten hoe Shakespeare de dodelijke rellen en het verhaal van invasieve soorten aan de mensen gaf. Herbeleef de aflevering van Great Zoo Escape uit 1874 en jaag op de verborgen heks van het park. Bekijk beroemde filmlocaties van vele tv-shows en films en leer welke sterren in welke gebouwen langs het park wonen. Je ontmoet enkele van de 39 excentrieke weduwen van het Plaza Hotel en ontdekt ook waarom de Pulitzer-fontein een gigantische wasmachine is. Je zult boeiende verhalen horen over het Central Park was, in de woorden van zijn legendarische makers. Loop door het park en zie hoe het ontwerp van Central Park het Amerikaanse snelwegsysteem inspireerde.

New York: Midtown Manhattan City-verkenningsspel

3. New York: Midtown Manhattan City-verkenningsspel

Stel je voor dat je een jonge verslaggever bent die net naar New York City is verhuisd in de hoop je 'grote doorbraak' te maken. Je hebt onlangs een aanwijzing ontvangen die suggereert dat magie hier in Midtown is! Je leider instrueert je om hem te ontmoeten in Grand Central, waar hij je alles zal geven wat je nodig hebt om een Secret Society of Magical Persons te ontdekken. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en exacte aanwijzingen op je telefoon leiden je naar de volgende locatie. Klaar voor een avontuur? Het stadsspel begint bij het Grand Central Station. Het duurt ongeveer 1,5 uur om te voltooien en je kunt het ook in je eigen tempo verkennen: pauzeer het spel en hervat op elk moment vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken. Je eindigt bij The Plaza Hotel. Na uw boeking. je ontvangt een e-mail over hoe je het spel naar je telefoon kunt downloaden. Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in meerdere kleinere groepen die tegen elkaar strijden en elkaar ontmoeten bij de laatste stop van het spel. Voor grotere groepen kan één persoon toegang kopen voor de hele groep door het aantal mensen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel downloaden en spelen op hun telefoon. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen aankoop doen.

New York: tour klassieke filmlocaties met de bus

4. New York: tour klassieke filmlocaties met de bus

Krijg een kijkje achter de schermen bij enkele van je favoriete klassieke films die zich afspelen in New York City, terwijl een lokale acteursgids je entertaint, informeert en quizt met trivia-vragen op maximaal 60 filmlocaties Je krijgt niet alleen een voorproefje van de filmgeschiedenis van New York, je krijgt ook een geweldige bustour door Manhattan, waarbij je buurten bezoekt die rijk zijn aan de geschiedenis van de bioscoop. Ontdek populaire locaties zoals Columbus Circle, Lincoln Center en de Upper West Side. Stap uit bij Zabar's, de bekende marktplaats, te zien in "You've Got Mail". Ga voor het beroemde Dakota-gebouw staan waar Yoko Ono woont en speelde in 'Hannah and Her Sisters' en 'Rosemary's Baby'. Steek over naar de Upper East Side door Central Park en leer over de tientallen films die zich in het park afspelen, waaronder de eerste film ooit gemaakt in New York City. Ga verder langs de oostkant van Manhattan en stop voor het appartement van Holly Golightly van 'Breakfast at Tiffany's'. Ga op zoek naar verborgen buurten, zoals Sutton Place voor een fantastisch uitzicht op de Manhattan Bridge, net als in 'Manhattan' van Woody Allen. Sommige locaties zijn in talloze films te zien geweest, waaronder het Plaza Hotel, FAO Shwarz, Tiffany's, Rockefeller Center en het Empire State Building. Eindig bij Grand Central Station, een ander icoon van de films en Manhattan, om je filmmemorabilia-tour te voltooien.

NYC: Museum Mile City-verkenningsspel

5. NYC: Museum Mile City-verkenningsspel

Het stadsspel begint voor het Plaza Hotel. Het duurt 2 tot 3 uur om te voltooien en je kunt ook in je eigen tempo verkennen: pauzeer het spel en hervat op elk moment vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken. Je eindigt bij het Smithsonian Design Museum. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en exacte aanwijzingen op je telefoon leiden je naar de volgende locatie. Klaar voor een avontuur? Na je boeking ontvang je een e-mail met instructies voor het downloaden en spelen van de game op je telefoon. Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in meerdere kleinere groepen die het tegen elkaar opnemen en elkaar ontmoeten bij de laatste stop van het spel. We raden aan dat elke gebruiker een ticket koopt voor een optimale ervaring, hoewel meerdere mensen een telefoon kunnen delen. Je bezoekt de volgende locaties: • Pulitzer-fontein • Lombardlamp • Inscope Arch • De Delacorte-klok • Balto-standbeeld • Standbeeld van William Shakespeare • Het winkelcentrum en literaire wandeling • Bethesda-terras en fontein • De Frick-collectie • Oekraïens instituut • Metropolitan Museum of Art • De Obelisk • Nieuwe galerij • Guggenheimmuseum • Smithsonian Design Museum

Sitemap Plaza Hotel

Wil je alle activiteiten in Plaza Hotel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.