Plaza Mayor, Madrid

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Plaza Mayor, Madrid

Wil je alle activiteiten in Plaza Mayor, Madrid ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Plaza Mayor, Madrid

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.375 beoordelingen

Ondanks dat ‘t weer niet helemaal meeviel, hebben we met Kaspar van Bravobike in Madrid een hele leuke fietsroute gehad! Omdat ‘t regende, belandden we ook nog ergens aan de koffie met een heerlijk broodje erbij. Op de tijd werd helemaal niet gelet, dus uiteindelijk duurde de tour een stuk langer dan gepland. Kaspar was een hele relaxte aardige gids, die een hoop te vertellen had over deze prachtige stad. Een aanrader dus om een fietstour door de stad te boeken bij Bravobike met Kaspar als persoonlijke gids! Hartelijke groetjes van Claudia en Petra (info@bravobike.com)

Super leuke vriendelijke gids, die goed Engels sprak en veel wist. Er waren wat mensen die niet konden fietsen en daarom moesten afhaken. Dus ga niet als je niet kan fietsen, dat is levensgevaarlijk!! De fiets was van goede kwaliteit met veel versnellingen! Echt een aanrader :) ik had een gewone fiets (niet electronisch) en het is wel heuvelachtig, dus af en toe echt inspanning leveren. Ik zou deze fietstour echt aanraden!

De tour is prima. Er wordt rustig gereden zodat alles goed is te zien. Ook de frequentie was prima, zodat na een bezoek van een punt niet lang op een bus moest worden gewacht.

Mooie ervaring met een goed Engels sprekende gids. Pablo was erg geduldig en duidelijk in zijn uitleg. Hield rekening met iedereen en alle wensen. 10/10 would recommend!

vriendelijk personeel goed geluid mooie tocht door de stad goede aansluitingen