Kies data

Plaza San Martín

Plaza San Martín: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Lima: stadstour met hoogtepunten

1. Lima: stadstour met hoogtepunten

Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie, ga je naar het historische centrum van Lima om enkele hoogtepunten van de stad te zien. Bezoek het prachtige Plaza San Martin, gemaakt om 100 jaar Peruaanse onafhankelijkheid te herdenken. Het heeft een fascinerend standbeeld van de bevrijder van Peru waarmee je foto's kunt maken. Bekijk dan de Plaza de Armas, waar je indrukwekkende gebouwen kunt bewonderen, zoals het presidentiële paleis en het stadhuis. Verken daarna het San Francisco-klooster en zijn catacomben. Zie dan Miraflores: Huaca Pucllana pre-Inca-tempel, The Love Park, Barranco: Murals, pittoreske oude herenhuizen, The Bridge of Sighs en San Isidro: The Olive Park.

Lima: koloniale stadstour met bezoek aan catacomben

2. Lima: koloniale stadstour met bezoek aan catacomben

Dompel jezelf onder in de koloniale geschiedenis van Lima met deze tour. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, begin je je ervaring op het San Martin-plein, waar je gebouwen met koloniale architectuur kunt bewonderen. Bezoek later het adembenemende Plaza de Armas en bewonder indrukwekkende gebouwen zoals het presidentieel paleis, het stadhuis, de kathedraal en meer. Rond je tour af met het verkennen van de fascinerende catacomben en het museum van San Francisco. Kom meer te weten over de koloniale periode van Peru via de enorme collectie kunstwerken van het museum, bekijk zeldzame edities in de bibliotheek en dwaal door de bloedstollende gangen van de catacomben, waar de botten van 25.000 mensen liggen. Aan het eind van de dag wordt u weer afgezet bij uw hotel.

Lima: stadstour met gids van een hele dag

3. Lima: stadstour met gids van een hele dag

Maak in één dag kennis met de hoofdstad van Peru met je deskundige, professionele gids. Ontmoet bezienswaardigheden zoals de Huaca Pucllana, Olive Park en de ondergrondse catacomben terwijl je jezelf onderdompelt in deze suggestieve stad. Begin uw ervaring met een handige ophaalservice bij uw accommodatie en bereid u voor op het ontdekken van de wijk Miraflores. Vaar door dit luxe gebied terwijl je over de geschiedenis leert. Bekijk bezienswaardigheden zoals de Huaca Pucclana-piramide, gebouwd tussen 200 en 700 na Christus. Ga vervolgens naar de beroemde wijk San Isidro. Geniet van de prachtige bosjes van het Olijfpark en bewonder het beroemde beeldhouwwerk "The Kiss" van Victor Delfin in het Love Park. Geniet van een geweldig uitzicht op Lima en de Stille Oceaan vanaf de kliffen van Miraflores, Vervolg je tour met een bezoek aan de kunstzinnige en Boheemse wijk Barranco. Bewonder de prachtige muurschilderingen die typerend zijn voor deze kleurrijke en levendige buurt. Maak van de gelegenheid gebruik om een wens te doen bij de Brug der Zuchten en bezoek het sfeervolle Plaza. Sluit je tour af in het bruisende centrum van de stad. Het historische centrum van de stad staat vol met bezienswaardigheden, waaronder Plaza San Martin, Plaza de Armas en Magic Fountains Park. Je gids neemt je ook mee naar essentiële zaken zoals het San Francisco de Asis Museum en de beroemde ondergrondse catacomben.

Lima: historisch centrum, catacomben en Pachacamac-sitetour

4. Lima: historisch centrum, catacomben en Pachacamac-sitetour

Reis van je hotel in Lima, Miraflores, Barranco of San Isidro naar het charmante historische centrum van Lima om alle hoogtepunten te zien met deze groepsreis. Bezoek een lokaal restaurant voor een optionele lunch. Bewonder Plaza San Martin, een plein dat is gemaakt om 100 jaar Peruaanse onafhankelijkheid te herdenken. Bekijk het standbeeld dat de bevrijder van Peru vertegenwoordigt en geniet van de geschiedenis van de prachtige neoklassieke gebouwen. Ga naar de Plaza de Armas (Plaza Mayor) om het presidentieel paleis, het stadhuis, de kathedraal en het aartsbisschoppelijk paleis van Lima te zien. Luister terwijl je deskundige gids de rijke geschiedenis van de hoofdstad van Peru zal uitleggen. Reis naar het centrum van Lima om de catacomben te verkennen. Ga naar de archeologische vindplaats Pachacamac en het museum om een van de grootste religieuze centra in pre-Inca-tijden aan de Peruaanse kust te ervaren met gebouwen uit verschillende koninkrijken die dateren van vóór de Inca (200 na Christus). Bewonder piramides gewijd aan de zon en de maan.

Lima: panoramische privétour

5. Lima: panoramische privétour

Maak kennis met de belangrijkste plekken in Lima. Bekijk de belangrijkste koloniale gebouwen in de stad, loop door het centrale plein of Plaza Mayor en bezoek het beroemde Love Park of Parque del Amor, met prachtig uitzicht op de oceaan. Je tour begint in het centrum van Lima, waar je een schilderachtige tour maakt door de bebouwde kom, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Ga naar het centrale plein om het presidentieel paleis en de kathedraal van Lima te zien, indrukwekkende constructies die nog steeds worden gebruikt. Bezoek het San Martín-plein, het toneel van de belangrijkste sociale en politieke gebeurtenissen van het 20e-eeuwse Lima. In het midden van het plein staat het monument voor de bevrijder José de San Martín, manager van de onafhankelijkheid van Peru. Bij uw terugkeer naar Miraflores, maakt u een korte stop bij het Love Park, geopend op 14 februari 1993 en elk jaar intensief bezocht door koppels op Valentijnsdag.

Lima: Larco Museum en stadstour met bezoek aan catacomben

6. Lima: Larco Museum en stadstour met bezoek aan catacomben

Reis vanuit het comfort van uw hotel in Lima, Miraflores, Barranco en San Isidro naar het Larco Museum, dat is gevestigd in een prachtig gerestaureerd 18e-eeuws herenhuis. Loop door de geweldige collectie oude sieraden, goud, aardewerk, metalen en textiel. Reis naar Plaza San Martin in het prachtige historische centrum van Lima. Lees meer over hoe dit plein in de jaren 1900 werd gemaakt ter herdenking van 100 jaar Peruaanse onafhankelijkheid. Bewonder het fascinerende standbeeld dat de bevrijder van Peru vertegenwoordigt en de neoklassieke gebouwen. Rijd naar Plaza de Armas (Plaza Mayor) om de indrukwekkende oude gebouwen zoals het presidentieel paleis, het stadhuis, de kathedraal en het aartsbisschoppelijk paleis van Lima te bewonderen. Laat u door uw deskundige gids informeren over de rijke geschiedenis van de hoofdstad van Peru. Ga ten slotte naar het centrum van Lima om het Museum Convento San Francisco de Asis en de catacomben te zien. Leer meer over de koloniale periode in de stad Lima en verken de ondergrondse catacomben.

Overzicht activiteiten in Plaza San Martín

Wil je alle activiteiten in Plaza San Martín ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.