Belevingen in
Poesjkin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Poesjkin: De beste dingen die je niet wil missen

St. Petersburg: Catherine's Palace & Amber Room Private Tour

1. St. Petersburg: Catherine's Palace & Amber Room Private Tour

Vertrek op een privétour door het paleis van Catharina, vertrekkend vanuit St. Petersburg. Deze tour laat je kennismaken met de Golden Enfilade, een groot pak formele ruimtes. Je ziet ook de ingewikkelde gerestaureerde Amber Room. Aankomst in Tsarskoye Selo, een stad buiten St. Petersburg, en de locatie van het paleis. Dit was het huis van de keizerlijke familie vanaf de dagen van Peter de Grote tot de tijd van de laatste tsaar, Nicolas II. Het is een fascinerend monument van wereldarchitectuur en tuinkunst in de 18e en 19e eeuw. Je hebt tijd om door het prachtige park in Engelse stijl te wandelen. Bekijk dan het centrum van het ensemble, het Catharinapaleis, met prachtige voorwerpen d'art, meubels, schilderijen en unieke collecties porselein, barnsteen en brons.

...
St. Petersburg Visa-Free 2-Day Shore Excursion

2. St. Petersburg Visa-Free 2-Day Shore Excursion

Deze 2-daagse excursie neemt u mee op een ontdekkingstocht van St. Petersburg en de belangrijke plaatsen in de omgeving. Op de eerste dag van de tour vindt u de beroemde bezienswaardigheden verkennen in de stad St. Petersburg en geniet van een rondleiding door het State Hermitage Museum. Op de tweede dag bezoekt u het Paleis van Catharina de Grote in de stad van Poesjkin voor het verkennen van het prachtige Paleis van Peterhof. Dag 1: St. Petersburg De Grand City Tour op de eerste dag biedt u de mogelijkheid om zoveel mogelijk van de stad te zien met een deskundige en ervaren gids van het comfort van een auto of een minibus. U krijgt een volledige tour van de meest beroemde bezienswaardigheden van St. Petersburg met inbegrip van de neo-klassieke pracht van izaäkkathedraal nemen, het Paleis Square, de Peter en Paul Vesting, en de prachtige kerk op het Bloed - de tweede grootste mozaïek museum in de wereld. Geniet van een lunch in een van de gerespecteerde restaurants in de stad voor het nemen van een 2 uur durende excursie naar het Staatsmuseum de Hermitage in de middag - het grootste museum van Rusland en een van de rijkste musea van de wereld. Dag 2: Pushkin en Peterhof Ontdek de geheimen van het Amber kamer tijdens een tour naar de prachtige barokke paleis van Catharina de Grote in de stad van Poesjkin. Hier kunt u ook het park rondom het paleis te verkennen - een prachtig werk van de Russische tuinieren uit de 18e en 19e eeuw. Geniet van een lunch in een restaurant in de buurt van het paleis voor een bezoek aan het paleis Peterhof in de middag. Gelegen aan de kust, wordt Peterhof beschouwd als een van de mooiste paleizen in de wereld en is van St. Petersburg beroemdste en meest spectaculaire keizerlijke landgoed. Ontdek de Grote Paleis, gevuld met boeiende en uitgebreide interieurs, evenals het omliggende park versierd met fonteinen, standbeelden, en paviljoens.

...
Vanuit Sint-Petersburg: bezoek Catharina- en Pavlovskpaleis

3. Vanuit Sint-Petersburg: bezoek Catharina- en Pavlovskpaleis

Je gaat op reis vanuit Sint-Petersburg om twee van Ruslands grootste en mooiste keizerlijke residenties, het Tsarskoje Selo en het Pavlovskpaleis te bezoeken. Toen Sint-Petersburg in 1712 de nieuwe Russische hoofdstad werd verscheen er een reeks van glamoureuze keizerlijke paleizen en parken in en rond de stad, waaronder deze twee imposante residenties. Tsarskoje Selo werd ontworpen als koninklijk buitenverblijf door Elizabeth I en Catharina II en bestaat uit twee prachtige paleizen: het Catharinapaleis, een immense en weelderige barokke residentie, en het kleinere Alexanderpaleis, een neoklassiek meesterwerk. Je bezoekt de adembenemende barnsteenkamer in het Catherinapaleis, dat door Elizabeth's hofarchitect Bartolomeo Rastrelli werd versierd met prachtige mozaïekpanelen van echt amber. Tijdens haar regeerperiode heeft Catharina II het landgoed uitgebreid en er indrukwekkende gebouwen aan toegevoegd zoals de elegante galerij van Cameron. Het nabijgelegen Pavlovskpaleis stamt uit de late 18e en vroege 19e eeuw en was de keizerlijke residentie van Paul I en daarna van verschillende andere adellijke families. Het paleis wordt beschouwd als een van de mooiste voorbeelden van klassieke architectuur in Europa. Met haar sierlijke kamers en haar parken vol prachtige sculpturen is dit een favoriete bestemming voor zowel toeristen als de lokale bevolking. Het Pavlovskpaleis en het Tsarskoje Selo maken deel uit van het UNESCO Werelderfgoed. Je bezichtigt prachtige architectuur, ontstaan tijdens een gouden periode in de Russische geschiedenis.

...
St. Petersburg: Winter Fairy Tale Horse Ride & Tour

4. St. Petersburg: Winter Fairy Tale Horse Ride & Tour

Ontmoet je gids 's ochtends en rijd naar Pushkin, het voormalige zomerhuis van de Romanov-tsaren, ongeveer 20 kilometer ten zuidoosten van St. Petersburg. Verken bezienswaardigheden zoals Alexander Park, het Chinese dorp en de Sint-Catharinakerk. Er is ook de mogelijkheid om te stoppen voor een koffiepauze (op eigen kosten). Rijd vervolgens naar Pavlovsk, de voormalige zomerresidentie van keizer Paul I en zijn vrouw. Bezoek het Pavlovsk-paleis, dat beroemd is om zijn rijke collectie unieke meubels, porselein en antieke beelden. De elegante en harmonieuze klassieke interieurs van het paleis zullen indruk op u maken met hun eigen speciale charme, onberispelijke proporties en perfecte smaak. Maak ten slotte een onvergetelijke rit te paard in een traditionele Russische slee en geniet van het uitgestrekte landschapspark van Pavlovsk, beroemd om zijn romantische uitzichten, voordat u terugkeert naar uw hotel.

...
Sint-Petersburg: sightseeing-ervaring van 2 dagen

5. Sint-Petersburg: sightseeing-ervaring van 2 dagen

Bezoek eerst de sfinxen bij de schoorwal van het eiland Vasilevsky, en dan de Petrus-en-Paulusvesting. Ervaar de Petrus-en-Paulusvesting, het eerste gebouw van de eeuwenoude stad Sint-Petersburg. Je kunt in de kathedraal ook een bezoek brengen aan de tombes van de Romanov-dynastie. Pauzeer voor de lunch, rust wat uit, en ga dan verder naar de volgende bestemming. Bezoek het Hermitage Museum, met beroemde kunstverzamelingen in prachtige architectuur. Na het museum zie je de Kerk van de Verlosser op het Bloed, de beroemde kerk. Dan, in de avond, keer je terug naar je hotel. Op verzoek (en eigen kosten) kun je deelnemen aan een optioneel avond-programma. Op de tweede dag vertrek je naar Peterhof, de zomerresidentie van de tsaren, ook bekend als het "Versailles van Rusland". Peterhof (Petrodvorets) is een juweel van Russische kunst, een stad van parken, paleizen en fonteinen. Bezoek het Grote Paleis en maak dan een geleide wandeling door het Peterhof-park. Reis naar het plaatsje Poesjkin voor een bezoek aan het Catharinapaleis, beroemd om de barnsteenkamer. Na het paleis heb je tijd voor een lunch. Dan, in de avond, keer je terug naar je hotel. Op verzoek (en eigen kosten) kun je wederom deelnemen aan een optioneel avond-programma.

...
2-daagse privé St. Petersburg met keizerlijke residenties zonder visum

6. 2-daagse privé St. Petersburg met keizerlijke residenties zonder visum

Dag 1: St. Petersburg Neem een volledige tour van de beroemdste bezienswaardigheden van Sint-Petersburg - te beginnen met de Izaäkkathedraal, Paleisplein, de Peter & Paul Fortress en de kathedraal - de grafkelder van de Romanovs. Daarna wordt de prachtige kerk van de Verlosser op het Bloed - de tweede grootste mozaïek museum in de wereld. Geniet van een lunch in een van de gerespecteerde restaurants van de stad. In de middag genieten van een 2 uur durende rondleiding door het State Hermitage Museum. Dag 2: Pushkin en Peterhof Ontdek de geheimen van de wereld wonder - de Amber Room - gedurende een halve dag tour naar de prachtige barokke paleis van Catharina de Grote in de stad van Poesjkin (Tsarskoje Selo). Het park rond het paleis is een prachtig werk van de Russische tuinieren kunst uit de 18e en 19e eeuw, het combineren van de meesterwerken van de architectuur met de natuur schoonheid. De tour is inclusief een lunch in een restaurant in de buurt van het paleis. beroemdste en meest spectaculaire keizerlijke landgoed van St. Petersburg - In de middag wordt u Peterhof ontdekken. Gelegen aan de kust, is het grote paleis en park complex van Peterhof met zijn unieke reeks van fonteinen beschouwd als een van de mooiste in de wereld.

...
Saint Petersburg Tweedaagse Shore Excursion

7. Saint Petersburg Tweedaagse Shore Excursion

Uw groep bestaat uit maximaal 16-18 personen en volgt een vaste tweedaagse route. Ontmoet op de eerste dag je gids en chauffeur na de paspoortcontrole. Geniet van speciale vroege toegang tijdens uw bezoek aan het beroemde Hermitage Museum (een van de belangrijkste musea ter wereld, een belangrijk en groots architecturaal complex met een van de belangrijkste kunstcollecties wereldwijd). Geniet van een lunch in een typisch Russisch restaurant, voordat je naar het zomerpaleis van de tsaren in de stad Pushkin gaat, beroemd om het Catherine Palace en het prachtige interieur. Aan het einde van de dag is er een optioneel avondprogramma. Dag twee begint met een bezoek aan Peterhof, de zomerresidentie van de tsaren, en een juweel van Russische kunst, paleizen en fonteinen. Ga terug naar St. Petersburg om de graven van de Romanov-dynastie in de kathedraal en de beroemde Savior on Spilled Blood-kerk te zien. Aan het einde van de tour geniet je van een romantische boottocht langs de rivieren en kanalen, gevolgd door een optioneel avondprogramma.

...
St. Petersburg: 2-Day visumvrij Group Shore Tour

8. St. Petersburg: 2-Day visumvrij Group Shore Tour

Breng 2 dagen door met het verkennen van het prachtige St. Petersburg, Rusland. Cruise- en veerbootpassagiers kunnen gemakkelijk deelnemen aan deze tour, alle regelingen worden door de touroperator voor hen gemaakt en er is geen visum vereist. Geniet van bezoeken aan belangrijke monumenten en bezienswaardigheden, waaronder het Hermitage Museum, het fort Peter en Paul en de kathedraal van onze Verlosser van Bloed. Bezoek de culturele hoofdstad van Rusland om beroemde kunstwerken te zien en geniet van de weelde van het keizerlijke erfgoed van St. Petersburg. Deze tweedaagse tour omvat een bezoek van een halve dag aan Peterhof, waar u zult genieten van rondleidingen door het Fountain Park, het Catherine Palace en Amber Room, voordat u door de beroemde tuinen dwaalt. De 2e dag van de tour omvat bezoeken aan forten en paleizen, evenals een rondleiding door het beruchte Hermitage Museum. Lunch wordt op beide dagen verzorgd, evenals comfortabel vervoer met airconditioning van en naar de haven. Dag 1: • 8:00 AM-8: 30 AM Ontschepen van het schip. Nadat u de paspoortcontrole bent gepasseerd, wordt u opgewacht door uw lokale Engelstalige gids en de bedrijfsvertegenwoordiger in het aankomstgebied van de haven. (Als uw schip om 8:00 uur in Sint-Petersburg aankomt, begint de ontscheping om 09:00 - 09:30 uur). • 08.30 - 10.00 uur Stadstour met hoogtepunten (deel 1) inclusief fotostops op Spit of St. Basil Island en Peter en Paul Fortress • 10:00 AM-10: 30 AM Transfer naar Peterhoff Fountain Park per draagvleugelboot • 10:30 AM-12: 00 PM Tour door Peterhoff Lower Gardens • 12:30 PM-13: 30 PM Lunch • 14:00 - 15:30 uur Tour door Catherine Palace inclusief Amber Room en tuinen • 15.30 uur - 16.30 uur Transfer naar Sint-Petersburg. Bezoek aan een metrostation op de weg terug naar de stad • 16.45 uur - 18.00 uur Stadstour met hoogtepunten (deel 2) inclusief de Kathedraal van Onze Verlosser op het Bloed • 18.30 uur Terug naar het schip Dag 2: • 09:30 uur Ontmoet uw gids in het aankomstgebied van de haven • 10:00 AM-12: 00 PM Hermitage Museum • 12:30 PM-13: 30 PM Lunch • 14:00 - 15:30 uur Faberge museumtour • 15:45 uur - 16.30 uur: St. Isaac's Cathedral Tour • 17:00 Terug naar het schip

...
Sint-Petersburg: 2-daagse premium groepsexcursie aan wal

9. Sint-Petersburg: 2-daagse premium groepsexcursie aan wal

Volg de meest uitgebreide tweedaagse tour om je tijd in de stad te maximaliseren. Je ervaring begint met het ontmoeten van je gids en chauffeur in de terminal naast je schip. Na een stadstour langs de beste pleinen en plekjes van St. Petersburg, rijden we naar het Peterhof-terrein. Deze voormalige keizerlijke residentie was de thuisbasis van Peter I, de stichter van Sint-Petersburg. De Benedentuin is niet alleen een mooie en ontspannende plek om te wandelen, maar ook een geweldig fonteinpark met enkele oude paviljoens uit het begin van de 18e eeuw. Je dag buiten het stadscentrum gaat verder met een rit naar het Catharinapaleis. Voordat je het imposante interieur van het paleis met de beroemde Amber Hall kunt zien, heb je een traditionele Russische lunch in de buurt. Je voorstedelijke reis eindigt met een panoramische rit terug naar de stad. Op weg naar de stad krijgt u de gelegenheid om een van de oudste metrostations te bezoeken en het prachtige design te bewonderen. Bezoek vervolgens de Church on the Spilled Blood, die geweldige originele mozaïekstukken bevat die het interieur en exterieur bedekken. Hierna wordt u teruggebracht naar de haven De goede start van de tweede dag zorgt voor een boottocht langs rivieren en kanalen waardoor je de stad vanuit een ander perspectief kunt zien. Je gaat onder de ophaalbruggen door waar onze stad beroemd om is en ziet voormalige herenhuizen langs de oevers. Na deze korte trip kom je in de Hermitage waar je gids je de beste meesterwerken van de collectie laat zien en de verre geschiedenis voor je tot leven laat komen. Een van de belangrijkste hoogtepunten van de collectie is de Peacock-klok waarvan het ongebruikelijke mechanisme al zijn figuren in beweging zet. Na een traditionele Russische lunch ziet u het interieur van het Yusupov-paleis dat ooit toebehoorde aan de rijkste families van het land. Daar werd Rasputin vermoord, niet lang voor de revolutie van 1917. Voordat je terugkeert naar de haven, kun je adembenemende interieurs bewonderen van de St. Isaac's Cathedral, beroemd om zijn grootschalige fresco's en een uniek marmeren decor.

...
St. Petersburg: 2-daagse ontspannen groepsexcursie aan wal

10. St. Petersburg: 2-daagse ontspannen groepsexcursie aan wal

Na een ontmoeting met uw gids en chauffeur op de eerste dag op de pier, begint u aan een stadstour. Je wordt door de meest adembenemende plekken van St. Petersburg geleid, waaronder Spit of Basil Island, St. Isaac's Square, Monument van Peter de Grote, Theaterplein met het beroemde Mariinsky Theater, Nevsky Prospekt en meer. Ga vanuit het stadscentrum naar de voormalige zomerresidentie buiten de stad - Peterhof. Deze residentie is beroemd om zijn fonteinenpark versierd met standbeelden en kleine paviljoens. Het meest opwindende deel van de rondleiding door de tuin is het zien van zogenaamde "trucfonteinen" die zijn ontworpen om de gasten die naar het Peterhof-terrein komen, te vermaken. Als je eenmaal trek hebt gekregen, kun je genieten van een lunch in een lokaal restaurant. Bij uw terugkeer in de stad kunt u genieten van een mooie boottocht langs de rivieren en kanalen van Sint-Petersburg. De tour eindigt bij uw schip. Op de tweede dag van je tour zie je meer van de hoogtepunten van de stad, maak een wandeling langs de Nevsky-vooruitzichten en bekijk ten slotte de prachtige collecties van de Hermitage, het grootste museum van het land. Bekijk daar alle belangrijke hoogtepunten: de staatskamers van het Winterpaleis, de hangende tuin en meesterwerken uit de kunstcollectie, waaronder werken van Rembrandt, Rafael en Leonardo Da Vinci. Na de lunch in een van de plaatselijke cafés, zie je de kerk op het vergoten bloed, dat wordt beschouwd als het museum van mozaïeken. Bekijk ten slotte de hoogtepunten van de legendarische Nevsky Prospect.

...

Sitemap Poesjkin

Wil je alle activiteiten in Poesjkin ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Poesjkin

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.543 beoordelingen

Daria en Oleg waren droomgids en chauffeur voor een prachtig bezoek

Vanaf het welkom tot het afscheid was het een prachtige dag Onze gids ontmoette ons precies op tijd in ons hotel en nam ons mee naar onze uitstekende chauffeur die het rijden in St. Petersburg eenvoudig maakte Daria's kennis opende de geheimen van het paleis en vele andere aspecten van St. Petersburg stelt ons zelfs voor aan Eliseyev. De dag verliep zo soepel en snel en we hadden veel plezier onderweg.

Olga was onze gids en ze was uitstekend. Ze kent echt haar geschiedenis, was erg interessant en deed haar best om onze reis aangenaam te maken. Ze is een uitzonderlijke vrouw, spreekt perfect Engels en was fascinerend. Ik zou je zeker aanraden om om Olga te vragen. Ze nam ons zelfs mee naar de prachtige metro's in Dt Petersburg. Bedankt Olga voor een mooie dag.

Maria was een uitstekende gastheer voor ons in Sankt-Peterburg. Ze is een zeer sympathieke, deskundige, behulpzame en zorgzame gids die haar uiterste best doet om ons zeer comfortabel te voelen in haar stad. We bevelen haar en het bedrijf aan dat dit, uw IT, een zeer goede ervaring was. Zelfs de bestuurder was extreem respectvol en aardig.

De moeite waard om te bezoeken, vooral omdat je een deel van de stad kunt zien, gerelateerd aan de Tweede Wereldoorlog, dat je niet ziet als je je concentreert op het historische gedeelte

Alex was een uitzonderlijke gids met een schat aan historische kennis. De tour was informatief en interessant.