Pompeï, Italië
Tours

Onze aanbevelingen voor Pompeï, Italië

Pompeii: Entreebewijs en rondleiding met een archeoloog

Pompeii: Entreebewijs en rondleiding met een archeoloog

Ga mee met een rondleiding in een kleine groep, met een maximum van 20 deelnemers, door de fascinerende ruïnes van Pompeii, dat in 79 na Christus werd bedolven door de uitbarsting van de Vesuvius. Deze 2 uur durende wandeltour wordt geleid door een deskundige archeoloog en een deskundige lokale gids, die je onderdompelen in een van de best bewaarde archeologische vindplaatsen ter wereld. Ontdek de opmerkelijke bezienswaardigheden van Pompeii, zoals de Marina Gate, de Basilica, het Forum, de oude baden en het Lupanar (bordeel). Laat je verbazen door de bakkerij, het beroemde Huis van de Faun, het Termopolium, de hoofdstraten, de aangrijpende gipsafgietsels van slachtoffers en de historische theaters. Je tour wordt afgesloten met onschatbare inzichten van je gids, die je uitstekende aanbevelingen zal geven voor verdere verkenning van de ruïnes van Pompeii of de hedendaagse stad. Deze tour is ideaal voor degenen die graag een goed begrip willen krijgen van deze emblematische historische site.

Pompeii: toegangsticket met optionele audiogids

Pompeii: toegangsticket met optionele audiogids

Stap terug in de tijd met dit ticket naar de archeologische vindplaats Pompeii met een optionele audiogids. Ervaar de sensatie van het lopen door straten die bewaard zijn gebleven door vulkanische as. Ontdek de tempels, theaters, elegante villa's en openbare gebouwen. Wandel comfortabel door de stad met gratis bagageopslag. Kies tussen Pompei Express (alleen de oude stad Pompeii, villa's in de buitenwijken niet inbegrepen) en Pompei+ (oude stad Pompeii met villa's in de buitenwijken: Villa van de Mysteries + Villa van Diomedes + Villa Regina in Boscoreale met Antiquarium) ticket en voeg een officiële audiogids toe aan je ervaring. Laat je ticket aan de deur zien en begin je ontdekkingstocht van een van de beroemdste archeologische vindplaatsen ter wereld. Audiogidsen kunnen alleen worden opgehaald en teruggebracht bij de officiële audiogidsbalie van het park in Porta Marina Superiore. Op de ochtend van 24 augustus 79 na Christus verraste de uitbarsting van de Vesuvius de 11.000 inwoners van Pompeii. De dramatische gebeurtenis doodde de inwoners en de stad werd bedolven onder as. Voel de sensatie als je ziet waar de Romeinen hun lunch haalden op de markt. Bekijk de ingewikkelde mozaïeken in de openbare baden. Bekijk Hellenistische plaatsen zoals het Huis van de Faun. Stel je voor dat je in het publiek van het amfitheater zit of bewonder de met fresco's versierde Villa van de Mysteriën. Wandel naar de tempels van Venus, Apollo en Jupiter. Maak een foto van de stad met de Vesuvius op de achtergrond. Neem de tijd om de site in je eigen tempo te verkennen en sla de stress van het boeken van kaartjes voor deze populaire attractie over. Let op: dit ticket is exclusief toegang tot Suburban Villas (Villa dei Misteri).

Vanuit Napels: Pompeii ruïnes & Mount Vesuvius Dagtour

Vanuit Napels: Pompeii ruïnes & Mount Vesuvius Dagtour

Bezoek de plaats waar de Vesuvius uitbarstte en Pompeii bedolven werd onder gesmolten as tijdens een dagtrip per minibus of bus. Volg een gediplomeerde gids door de overblijfselen van deze UNESCO-Werelderfgoedlocatie, die bijna 2000 jaar lang op bijzondere wijze in de tijd is bevroren. Geniet voor de lunch van een lokale pizza. Luister naar verhalen over het Forum, de Thermen, het Lupanare, het Griekse Theater en gipsafgietsels van lichamen verbrand door vulkanische as en lapilli. Geniet voor de lunch van een typisch Napolitaanse pizza in een van de cafés van Pompeï. Rijd vervolgens naar een plek dicht bij de top van de berg die de stad heeft verwoest. Maak vanaf daar een korte wandeling naar de rand van de krater en neem de atmosfeer van de rokende berg in je op. Herbeleef de verwoestende dag in 79 na Christus waarop de Vesuvius uitbarstte en de Romeinse stad Pompeï werd bedolven onder gesmolten as. Bij aankomst ontdek je de overblijfselen van deze UNESCO-Werelderfgoedlocatie, die bijna 2000 jaar lang op bijzondere wijze in de tijd is bevroren. Het is de enige actieve vulkaan op het Europese vasteland. Bewonder het adembenemende uitzicht over de Golf van Napels. Keer rond 17:00 uur weer terug naar Napels en laat je afzetten bij je hotel, je cruiseschip of bij het treinstation.

Pompeii: Tour in kleine groep met een archeoloog

Pompeii: Tour in kleine groep met een archeoloog

Reis terug naar de Romeinse tijd tijdens een rondleiding door Pompeii onder leiding van een archeoloog. Verken de Unesco-werelderfgoedlocatie gedurende 2 uur met de hulp van je deskundige gids, die je rondleidt door de stad die bewaard is gebleven door vulkanische as van de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus. Kies de ervaring die je wilt hebben, met de keuze uit een gedeelde tour in kleine groep of een privétour voor jou en je groep alleen. Ga de stad binnen bij Porta Marina Superiore, een van de 7 poorten van de oude stad en loop door de hoofdstraten en dwaal rond op het Forum, het oude hart van de stad en het centrum van het openbare leven. Vanaf hier kun je de Vesuvius zien uitkijken over de stad. Ontdek hoogtepunten zoals de basiliek (zakelijk en juridisch centrum), thermale baden, tempels, bakkerij en het grote Theater van Pompeii. Luister naar interessante anekdotes van je archeologische gids, die je vertelt over de mensen die in Pompeii leefden. Bekijk gipsafgietsels van mensen die in de stad waren ten tijde van de uitbarsting. Bekijk goed onderhouden kunstwerken, mozaïeken en fresco's en reis bijna 2000 jaar terug in de tijd. Hoogtepunten zijn het Huis van de Vetti en het Lupanar Bordeel. Ontdek hoe dit beroemde bordeel aan zijn naam is gekomen en bekijk de bewaard gebleven stenen bedden en fresco's. Aan het einde van de rondleiding krijg je geweldige tips van je gids over hoe je de rest van de dag kunt doorbrengen, of je kunt er zelfs voor kiezen om langer in de archeologische vindplaats te blijven om deze op eigen houtje te verkennen. Laat je leiden naar het heiligdom gewijd aan Onze-Lieve-Vrouw van de Heilige Rozenkrans, de plaatselijke kathedraal die dicht bij de opgravingssite ligt. Je kunt ook een routebeschrijving krijgen naar het Amfitheater en Orto dei Fuggiaschi.

Vanuit Rome: Dagtrip Pompeii, Amalfikust en Positano

Vanuit Rome: Dagtrip Pompeii, Amalfikust en Positano

Spring aan boord van een comfortabele minibus met airconditioning en begin je reis naar het UNESCO-werelderfgoed Pompeii. Bij aankomst in Pompeii waai je langs de lange rijen met je Skip-the-Line-ticket. Betreed een tijdcapsule van de oude Romeinse wereld. Laat je lokale deskundige gids je een rondleiding geven door deze prachtig bewaard gebleven ruïnes. Ga naar Positano, waar de huizen van de helling naar beneden tuimelen en slenter tussen de boetiekjes. Koop wat van de lokale limoncello-likeur, bezoek de kerk van Santa Maria Assunta of kijk mensen vanaf het terras van een restaurant. Na wat vrije tijd en lunch (op eigen kosten) in Pompeii, gaat u verder naar het zuiden langs de pittoreske kustwegen van de kust van Amalfi. Bewonder de spectaculaire kustlijn terwijl de bergen in zee stromen en romantische dorpjes de bergen opklimmen.

Pompeii: voorrangsticket met audiogids

Pompeii: voorrangsticket met audiogids

Vermijd de lange rijen toeristen bij het loket en geniet van skip-the-line toegang tot Pompeii. Profiteer van een audiogids en verken dit UNESCO-werelderfgoed in je eigen tempo. Leer meer over de geschiedenis van deze tragische plek in het deskundige commentaar van je audiogids. Bezoek hoogtepunten zoals het Romeinse amfitheater, het kleine theater en de openbare sportschool. Bekijk de plaatsen waar de Romeinen dagelijks leefden en banketten hielden. Ontdek fresco's die bevroren zijn in de tijd en bewegende afgietsels van burgers en hun huisdieren tijdens een exclusieve, zelfgeleide tour die u kunt aanpassen aan uw behoeften.

De Vesuvius: Voorrangsticket en audiogids

De Vesuvius: Voorrangsticket en audiogids

Klim naar de top van de Vesuvius en geniet van het panoramische uitzicht op Pompeii en de Golf van Napels. Ontvang een voorrangstoegangsticket en luister naar een inzichtelijke audiogids om onderweg meer te weten te komen over de berg. Upgrade je ervaring met een bustransfer vanuit Napels. Loop direct naar binnen met je vooraf geboekte ticket en begin de schilderachtige wandeling in je eigen tempo. Dompel jezelf onder in de plaatselijke geschiedenis en hoor alles over deze wereldberoemde vulkaan terwijl je wandelt. Maak gebruik van de informatieve slimme audiogids en geniet van een ontspannen tocht, perfect voor alle niveaus. Een dag voor de tour neemt ons team via whatsapp contact met je op: we sturen je de tickets en alle informatie die je nodig hebt. Zorg ervoor dat je voor het bezoek alle inhoud op je smartphone hebt gedownload. De ruïnes en musea hebben geen gratis Wi-Fi en de dekking van het mobiele netwerk is niet altijd goed. Reserveringen die na 18.00 uur aankomen, worden de volgende ochtend na 8.00 uur verwerkt.

Napels of Sorrento: dagtocht naar Pompeï en de Vesuvius

Napels of Sorrento: dagtocht naar Pompeï en de Vesuvius

Verken de wereldberoemde ruïnes van Pompeii en de Vesuvius tijdens een dagtrip met gids vanuit Napels of Sorrento. Geniet van voorrangstoegang tot Pompeii en bewonder de Baai van Napels vanaf de top van de Vesuvius. Door vroeg in de ochtend te vertrekken, omzeilen we het verkeer en de drukte, zodat we met voorrang op onze bestemming aankomen en een unieke ervaring beleven! Begin in Pompeii, waar je de rij voor de kaartjes kunt overslaan voor je rondleiding door de Unesco-werelderfgoedlocatie. Bekijk met je gids goed bewaarde ruïnes, kunstwerken, mozaïeken en fresco's, waaronder het Forum Romanum en de Tempel van Apollo. Bekijk zelfs gipsen afgietsels van mensen in de stad ten tijde van de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus. Verlaat de archeologische site met je gids en bezoek de omliggende winkels en cafés. Kies de lunchoptie voor een driegangendiner bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht en een drankje. De volgende is de Vesuvius. Sla het grootste deel van de zware klim over; je voertuig brengt je 1000 m de vulkaan op. Vanaf daar stap je uit en baan je je een weg naar de rand van de krater tijdens een klim van 30 minuten. Onderweg kom je misschien een officiële alpiene gids tegen die de turbulente geschiedenis van de vulkaan met je kan delen. Arriveer op de top waar je kunt genieten en fotograferen van het onvergetelijke uitzicht over de hele Baai van Napels. De dagtrip eindigt met een transfer terug naar Napels of Sorrento.

Vanuit Rome: Dagtrip Pompeii, Amalfikust en Sorrento

Vanuit Rome: Dagtrip Pompeii, Amalfikust en Sorrento

Ga op reis van Rome naar de fascinerende wonderen van Pompeii, Sorrento en de betoverende Amalfikust tijdens deze dagtrip met gids. Stap in een comfortabele bus op een centraal trefpunt in Rome en bewonder het platteland op weg naar Pompeii. Duik in de suggestieve ruïnes die verborgen liggen onder de as van de Vesuvius tijdens de inbegrepen rondleiding door Pompeii. Leer meer over deze goed bewaarde site met de hulp van je archeologische gids. Maak foto's van de ruïnes die in de schaduw van de beruchte vulkaan liggen. Neem de tijd voor een smakelijke lunch in Pompeii voordat je verder reist naar de Amalfikust, waar elke blik een levende ansichtkaart is. Geniet van de adembenemende landschappen met stops om de schoonheid van de schilderachtige stadjes aan de Amalfikust in je op te nemen, die als schatten temidden van glooiende heuvels en charmante wegen liggen genesteld. Ga naar Sorrento, een echte parel aan de Amalfikust. Geniet van de kustallures van deze filmische stad die versierd is met kerken en pittoreske straatjes. Breng je vrije tijd door met slenteren, verkennen en het ontdekken van verborgen aardewerkwinkeltjes met heerlijke souvenirs. Sluit de dag af met een zoete noot in Sorrento, bekend om zijn limoncello. Geniet van een proeverij in een plaatselijke distilleerderij en ontdek het fascinerende verhaal achter dit gouden elixer gemaakt van lokale citroenen. Als de tour eindigt, draag dan een stukje magie van Sorrento met je mee, een fles van deze onnavolgbare likeur. Keer aan het eind van je tour terug naar je trefpunt in Rome met onvergetelijke herinneringen aan Pompeii, de dromerige Amalfikust en de kleurrijke straten van Sorrento.

Vanuit Napels: Pompeii Tour van een halve dag

Vanuit Napels: Pompeii Tour van een halve dag

Bekijk de meest intrigerende punten van Pompeii tijdens deze halfdaagse tour vanuit Napels. Bezoek de beroemde archeologische vindplaats in gezelschap van een gids tijdens een VIP tour in kleine groep, een tour in kleine groep of een tour in gewone groep. Kies tussen een ochtend- of middagtour en reis in het comfort van een bus met airconditioning van Napels naar Pompeii. Bij aankomst ontdek je deze goed bewaard gebleven Romeinse stad met geplaveide straten, luxe villa's en tempels. Voel de aanwezigheid van de oude Romeinen. Bezoek de thermale baden, theaters, fora en het beroemde huis van Vetti en de "Lupanare". Bekijk natuurlijke lichaamsafgietsels, die bijna 2000 jaar geleden bewaard zijn gebleven door vulkanische as. Het bezoek duurt ongeveer 2 uur voordat je terugkeert naar het afgiftepunt. De route binnen de opgravingen van Pompeii kan van dag tot dag verschillen afhankelijk van de opening van bepaalde kantoren en de toestroom van bezoekers. Het bezoek garandeert de verkenning van één gebouw uit elke categorie: 1 Tempel, 1 Markt, 1 antieke winkel, 1 Villa, 1 Thermaal bad, 1 Theater en het Forum. De selectie van de bezochte gebouwen wordt elke keer door de gids bepaald op basis van het aantal bezoekers, de wachttijden en de openingstijden. De tour omvat een bezoek aan een Cameo fabriek. Cameo's zijn typische juwelen uit de Romeinse tijd, ontdekt tijdens de opgravingen van Herculaneum en Pompeii in 1748. In de fabriek kun je een ambachtsman aan het werk zien. Cameo's zijn sieraden gemaakt van schelpen en edelstenen en ze worden met de hand gesneden door de ambachtsman. Als je de fabriek bezoekt, kun je gratis gebruik maken van de toiletten voordat je de opgravingen ingaat. Daarom is een stop bij de Cameo fabriek niet alleen informatief, maar ook essentieel voor het beheer van het bezoek aan de opgravingen van Pompeii. De tour in de gekozen taal wordt als bevestigd beschouwd bij een minimum van 6 deelnemers. Als het minimumaantal niet wordt bereikt, is er de mogelijkheid om te kiezen voor een rondleiding met audiogids in de gekozen taal of een rondleiding in het Engels.

Alle activiteiten

Veelgestelde vragen over Pompeï, Italië

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Pompeï, Italië?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Pompeï, Italië op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Pompeï, Italië

Activiteiten in Pompeï, Italië

Rondleidingen in Italië

Wat te doen in Italië

Andere activiteiten in Pompeï, Italië

Wil je alle activiteiten in Pompeï, Italië bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.