Belevingen in
Pompeï, Italië

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Pompeï, Italië

Veelgestelde vragen over Pompeï, Italië

Welke topattracties zijn een must-see in Pompeï, Italië?

De topattracties in Pompeï, Italië zijn:

Sitemap Pompeï, Italië

Wil je alle activiteiten in Pompeï, Italië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pompeï, Italië

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 23.646 beoordelingen

Een deel van Pompeï kunnen bezoeken, maar de gids was top en maakte het erg interessant. ‘S middags een snelle hap en een drankje gekregen. Niet echt van een toprestaurant. Maar we leden geen honger. In de namiddag de Vesuvius op en uitleg gekregen van een vulcanoloog. Ook erg interessant. Afhalen en terugbrengen in het hotel maakten eveneens onderdeel van het aangeboden pakket. We moesten ons geen zorgen maken

Het was geweldig, tijdstip half 4 tot half 7 is een echte aanrader. Pompeï is dan niet druk. Onze gids Melania was super, heel veel kennis van Pompeï. Extraatjes, die ze ons liet zien. Wij hebben genoten. It was great, time half past four to half seven is highly recommended. Pompeii is not busy then. Our guide Melania was super, lots of knowledge of Pompeii. Extras, which she showed us. We enjoyed.

Wat een mooie plek Pompeii. Een absolute aanrader wat mij betreft. Ook het beklimmen van de Vesuvius is de moeite waard. In het hoogseizoen goed rekening houden met de felle zon. Gelukkig kun je uitrusten en wat te drinken kopen.

Very safe driver and a very nice and helpful host on the bus. Halfway on the way to Pompeii there is a stop , same on the way back to Rome. We had about 4 hours to spend at the Pompeii ruins, more than enough!

Absoluut een aanrader. Onze gids en tevens archeoloog Anna was geweldig. Vertelde overal een mooi verhaal bij. De locatie zelf is zeer indrukwekkend en heel interessant. Zeker 5 sterren waard.