Toegangsticket

Pompeii: entreekaart voor de archeologische vindplaats

Pompeii: entreekaart voor de archeologische vindplaats

Vanaf € 24 per persoon

Bezoek het UNESCO-werelderfgoed Pompeii met een gereserveerd toegangsticket. Krijg meer inzicht in het leven in een Romeinse stad en verken de archeologische vindplaats in je eigen tempo.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Boek een gereserveerd toegangsticket voor de archeologische vindplaats Pompeii
 • Ontvang je ticket meteen op je smartphone en bezoek de Romeinse stad in je eigen tempo
 • Bekijk de goed bewaarde ruïnes, zoals de Villa van de Mysteriën en het amfitheater
Volledige beschrijving

Ga terug in de tijd met een ticket voor de archeologische vindplaats Pompeii. Ervaar de sensatie van het lopen door straten die bewaard zijn gebleven door vulkanische as. Ontdek de tempels, theaters, elegante villa's en openbare gebouwen. Wandel comfortabel over het terrein dankzij de gratis bagageopslag.

Laat je ticket zien bij de ingang en ga van start met het verkennen van een van de beroemdste archeologische vindplaatsen ter wereld. In het jaar 79 na Christus, in de vroege ochtend van 24 augustus, barstte de vulkaan Vesuvius in alle hevigheid uit en verraste 11.000 inwoners. Deze dramatische gebeurtenis beroofde de inwoners van Pompeii van het leven en bedolf de stad onder het as.

Je ziet waar de Romeinen hun lunch haalden op het marktplein. Bekijk de ingewikkelde mozaïeken in de openbare baden. Bekijk Hellenistische plaatsen zoals het Huis van de Faun. Stel je voor dat je in het publiek zit in hetamfitheater of bewonder de met fresco's versierde Villa van de Mysteriën.

Wandel naar de tempels van Venus, Apollo en Jupiter. Maak een foto van de stad met de Vesuvius op de achtergrond. Neem de tijd om de plek in je eigen tempo te verkennen en sla de stress van het boeken van entreetickets voor deze populaire attractie over.

Inbegrepen
 • Toegangsbewijzen en bezochte plekken
  • Pompeï toegangsbewijs

 • Wie er met je meegaat
  • Deze activiteit is zonder tourgids

 • Vervoer
  • Niet inbegrepen: vervoer

 • Eten en drinken
  • Niet inbegrepen: eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ga naar de Piazza Esedra, Porta Marina Inferiore om het terrein te betreden.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Paspoort of identiteitskaart

Goed om te weten

 • De laatste toegangstijd is om 15.30 uur
 • Toegangsprijzen zijn gratis voor Pompeii voor EU-burgers onder de 18 jaar, evenals voor gehandicapte burgers en hun familieleden
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 6274 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4/5
 • dienstverlening
  4,3/5
 • organisatie
  4,2/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Ik heb online twee vouchers gekocht om Pompeii te bezoeken van Get Your Guide. We hadden afgesproken om bij de ingang een privégids te ontmoeten die ons liet zien waar we de vouchers voor tickets konden inwisselen, wat snel en gemakkelijk ging. Ik zou aanraden om van tevoren een gids te boeken, aangezien Pompeii erg groot is en het gemakkelijk zou zijn om de beste huizen en plaatsen te missen als je je eigen weg gaat. Ons bezoek duurde 2 uur en we zagen ongeveer 25-30%, dus misschien wil je wat langer, maar er is weinig schaduw en het kan in de zomer erg heet worden.

Verder lezen

9 oktober 2022

Geweldige geschiedenisplek, we kregen geen gids, dus we liepen rond en leerden niet zoveel als we zouden hebben met een gids. We misten de kaarten die bij de receptie werden uitgedeeld, maar genoten van het rondkijken, het was vooral warm maar plekjes om in de schaduw te zitten en een café voor verfrissingen

3 oktober 2022

Pompei is een aanrader! We zouden de omvang en schaal ervan nooit hebben gewaardeerd zonder een bezoek te brengen. Ik ben blij dat we net toegangskaarten hebben gekocht, want nu we zijn geweest, weten we dat er geen manier zou zijn geweest om het volledig te hebben ervaren tijdens een georganiseerde reis van 2/3 uur. Door alleen toegangskaarten te kopen, konden we er de hele dag doorbrengen - en geloof me, dit moet je doen om volledig in de geschiedenis te duiken.

Verder lezen

30 september 2022

Product ID: 69330