Rondleiding

Pompeii: tour door archeologisch park met voorrangstoegang

Pompeii: tour door archeologisch park met voorrangstoegang

Vanaf € 39 per persoon

Sla de rijen bij Pompeii over en volg een tour in kleine groep door de belangrijkste archeologische vindplaats van Italië. Een gids leidt je over oude wegen en toont hoe het was in een gewone Romeinse stad, voordat de vulkanische as alles vernietigde.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels, Italiaans

Belevenis

Highlights
 • Verken één van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van Italië
 • Loop door antieke Romeinse straten en ervaar een alledaagse keizerlijke stad
 • Sla de lange rijen over en verken de ruïnes van Pompeï
Volledige beschrijving
Sla de wachtrijen over met deze 2 uur durende rondleiding en ontdek de restanten van de Romeinse stad. Hier zie je oude ruïnes, verwoest door de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus, die de stad achtergelaten heeft begraven onder bergen vulkanische as. Je gids laat je huizen en alledaagse voorwerpen zien die nog volledig intact waren toen de stad werd opgegraven. Je ervaart deze alledaagse Romeinse stad, bijna zoals het was onder het Romeinse rijk. Tot de hoogtepunten behoren het Romeinse amfitheater, een klein theater en een openbare sportruimte. Zie waar de Romeinen plezier beleefden en banketten hielden, ontdek fresco's die in de tijd bevroren zijn en schrijnende afgietsels van burgers en hun huisdieren.
Inbegrepen
 • Skip-the-line ticket naar Archeologisch Park van Pompeii
 • Gids
 • 2 uur durende wandeling
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten een in de EU geldige Green Pass met een verifieerbare QR-code laten zien. Geldige Green Passes kunnen worden verkregen door een van de volgende documenten te uploaden in de Green Pass- of Covid Certificate-app: bewijs van vaccinatie, bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden, een negatieve PCR-test die niet ouder is dan 72 uur bij aanvang van de activiteit óf een negatieve antigeentest die niet ouder is dan 48 uur bij aanvang van de activiteit
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Verzamelen bij het Info Point Tempio Travel, Via Villa dei Misteri 1, treinstation Circumvesuviana, om hier je voucher voor je ticket in te wisselen. Wees 15 minuten voor vertrek aanwezig.

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 1087 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,3/5
 • organisatie
  4,1/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Leuke en enthousiaste gids. Veel weetjes en onderhoudend. Kantoor van de organisatie was wat lastig te vinden ook wel handig om van te voren info te verstrekken over de Coronatest die je bij de hoofdingang moet doen als je geen vaccinatiebewijs hebt. De ingangen liggen een stuk lopen uit elkaar. Goede kwaliteit prijsverhouding, aanrader!

Verder lezen

9 september 2021

Geparkeerd bij parking Zeus voor drie euro per uur. Dicht bij de ticketoffice en verzamelplaats gids. Vanaf parking Zeus niet bij het eerste verkooppunt gaan staan. Maar iets er voorbij lopen en dan rechts de trap op naar boven voor omwisselen voucher voor tickets. Vervolgens op het terras wachten op de gids. Met haar gingen we het oortje halen, waarmee je haar de gehele tour goed kon verstaan.Geweldige tour gehad met gids Maria. Ze was vriendelijk en deed het erg goed. Na de entree is er op het terrein ook nog een verkooppunt voor dranken en snacks.

Verder lezen

6 september 2021

The guide was very friendly and gave us a lot of explanations which really helped with understanding how everything worked back then. She was an archeologist so she could also explain us about that! After the tour she gave us some more tips where we should definitely go, and that was also absolutely worth it. We’ve spent 3 hours in the park, and for us it was very nice to do parts with the guide, but also had some free time left for ourselves!

Verder lezen

15 augustus 2021

Georganiseerd door

Product ID: 35202