Toegangsticket

Pompeii: voorrangsticket met audiogids

Pompeii: voorrangsticket met audiogids

Snel uitverkocht Gisteren 44 keer geboekt

Vanaf € 27 per persoon

Snel uitverkocht Gisteren 44 keer geboekt

Bezoek Pompeï, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, met een voorrangsticket en maak gebruik van een bijgeleverde audiogids.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Audiogids inbegrepen
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Bespaar tijd en sla de wachtrij over
 • Kom meer te weten over Pompeï dankzij een audiogids
 • Bekijk een oude Romeinse stad die de tand des tijds heeft doorstaan
Volledige beschrijving

Sla de lange wachtrijen over en ontdek de overblijfselen van de Romeinse stad. Zie oude ruïnes, verwoest door de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus, waardoor de stad begraven ligt onder bergen van vulkanische as. Profiteer van een audiogidsservice om huizen en alledaagse voorwerpen te zien die nog bijna intact zijn. Ervaar deze alledaagse Romeinse stad, bijna alsof het onder het Romeinse rijk was.

Leer meer over de geschiedenis van de stad in uw audiogidscommentaar. Bezoek hoogtepunten van de stad, zoals het Romeinse amfitheater, het kleine theater en de openbare sportschool. Ontdek wat er overblijft van winkelpuien en winkels.

Bekijk fresco's die bewaard zijn gebleven, met afbeeldingen van verschillende scènes uit de Romeinse mythologie en het dagelijks leven.

Inbegrepen
 • Skip-the-line ochtend- of middagtoegangsticket
 • Audio gids
 • Begeleide tour
 • Eten en drinken
 • Koptelefoon

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Om je ticket op te halen, toon je je voucher bij de kassa van Porta Marina Superiore of Piazza Esedra. Skip-the-line toegang is alleen beschikbaar bij de ingang van Piazza Esedra. Audiogidsen kunnen alleen worden opgehaald bij de officiële audiogidsbalie van het park in Porta Marina Superiore, op vertoon van uw voucher aan het personeel, en moeten aan dezelfde balie worden ingeleverd.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Koptelefoon

Goed om te weten

 • Je moet je eigen kabelkoptelefoon (geen Bluetooth) meenemen voor de audiogids
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 /5

gebaseerd op 3477 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,8/5
 • dienstverlening
  4,1/5
 • organisatie
  3,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

We waren om 9 uur bij de hoofdingang van het pand. We parkeerden voor € 4 per uur op een bewaakte parkeerplaats op 3 minuten van de ingang. Als je de aanwijzingen naar het ontmoetingspunt volgt, kun je de tickers en de audiogids bij dezelfde ingang ophalen. Het gebied is zeer indrukwekkend en zeer goed uitgelegd met de audiogids. Vergeet een koptelefoon niet, anders moet je het toestel de hele tijd aan je oor houden. Bluetooth wordt niet ondersteund. Helaas zijn sommige gebieden 's ochtends gesloten. Maar er is ook veel anders te zien. We waren bijna 4 uur op de site en hebben misschien de helft ervan gezien. Nadat we zo vroeg bij de ingang waren geweest, hadden we de ingang van de rij kunnen redden en overslaan.

Verder lezen

4 september 2022

Ik dacht niet dat het zo groot was! Heel leuk bezoek, als je alles wilt doen duurt het volgens mij zeker 4 uur. Aan de andere kant is het geen skip-the-line ticket want zodra je de audiogids hebt opgehaald, moet je de voucher inwisselen voor een ticket en dus in de rij staan

29 augustus 2022

De batterij van de audiogids is leeg, deze komt niet aan om de hele route te voltooien. Ga vroeg, want je kunt vele uren doorbrengen en toch dingen ongezien achterlaten. Er is een bar om te eten en fonteinen om het water bij te vullen. Ga met comfortabele schoenen want er zijn veel stenen. Als je gaat, ga je naar de middag, er zijn veel minder mensen?

Verder lezen

26 augustus 2022

Product ID: 181445