Pont Alexandre III

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Pont Alexandre III: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Parijs: avondrondvaart op de Seine met aperitief

1. Parijs: avondrondvaart op de Seine met aperitief

Geniet van de avondgloed van Parijs tijdens een rondvaart op de Seine met een aperitief. Luister naar de dj-elektropopmix, speciaal voor de gelegenheid gemaakt door dj Tommy Marcus, met een drankje naar keuze in de hand. Geniet van een panoramisch uitzicht op de Eiffeltoren, het Louvre, de Notre-Dame de Paris, het Orsay-museum, de Alexandre III-brug, het Concorde-plein, het Petit en Grand Palace, de Marie-brug en nog veel meer. Kies tussen een glas champagne, een glas wijn of bier of frisdrank, om van te genieten tijdens je rondvaart.

...
Parijs: gezinsvriendelijke rondvaart over de Seine

2. Parijs: gezinsvriendelijke rondvaart over de Seine

Stap aan boord van een gezinsvriendelijke cruise aan de voet van de Eiffeltoren. Tijdens de rondvaart van een uur leer je alle geheimen van Parijs kennen dankzij de gids aan boord. Luister naar anekdotes over Parijs en haar inwoners. Hoor alles over de architectuur, geschiedenis, monumenten en bruggen van de stad.Geheimen zullen worden onthuld, dus wees klaar om verrast te worden.  Een bar aan boord serveert Franse crêpes, snacks en drankjes. Leun achterover en ontspan terwijl je geniet van de bezienswaardigheden van een van de mooiste steden ter wereld.

...
Verborgen parels van Parijs met elektrische fiets

3. Verborgen parels van Parijs met elektrische fiets

Er is meer te zien in Parijs dan alleen de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe. Deze unieke 4-uur durende ervaring per elektrische fiets zal verder gaan dan de attracties die iedereen kent en je een aantal van de meest verborgen schatten, geheimen en verhalen van Parijs laten ontdekken. Nadat je jouw elektrische fiets opgehaald hebt, volg je de gids door de stad op een avontuur van de vredige oevers van de Seine naar het reuzenhoge uitkijkpunt van Montagne Sainte-Geneviève. Elektrisch fietsen is makkelijk en leuk - als je moe begint te worden, geeft de milieuvriendelijke motor je een boost om zo gemakkelijk de heuvel over te komen. Hoor nieuwe en verrassende verhalen over monumenten in Parijs terwijl je door de historische straten van Saint-Germain-des-Près fietst. Je ontdekt een aantal van de meest romantische plekken van de stad. Je kunt ook voor de avondtocht kiezen, deze neemt een andere route door de stad en is geeft je een prachtig beeld van de stad en de vele lichtjes.

...
Skip the line: de originele gratis rondleiding door Parijs

4. Skip the line: de originele gratis rondleiding door Parijs

Geniet van een 3-uur durende wandeltocht door Parijs met gedreven gidsen die alleen maar voor fooien werken. De deskundige gidsen houden van Parijs en zijn van mening dat je de beste mogelijke rondleiding verdient, ongeacht je reisbudget. Terwijl je loopt, kom je meer te weten over de ongelofelijke geschiedenis van de stad, van haar begin als middeleeuws dorpje tot hoofdstad tijdens de napoleontische periode, van de onthoofdingen tijdens de Franse revolutie tot de opwinding van La Belle Epoque, en laten we vooral de periode van de bezetting door de Nazi's niet vergeten, tot de geheimen van de hedendaagse Paname. De gratis wandeltour komt langs alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad, zoals het prachtige terrein van het Louvre. Je loopt langs de oevers van de Seine en door het artistieke Quartier Latin met zijn levendige bistro's en cafés. Ga naar de origine van Parijs op de Ile-de-la-Cité, het eiland waar de middeleeuwse stad ooit begon. Loop langs het Louvre, één van de beroemdste musea in de wereld. Kijk op naar de Eiffeltoren, gebouwd ter gelegenheid van de wereldtentoonstelling in 1889 en nu hét symbool van Parijs. Loop door de prachtige Tuilerieën en langs de historische bruggen van de stad, zoals de rijkelijk versierde Pont Alexandre III die de Champs-Élysées en Les Invalides verbindt. Ontdek de revolutionaire geschiedenis bij de tombe van Napoleon en de Arc de Triomphe, gebouwd ter herdenking van de soldaten die in de napoleontische oorlogen vochten. Bewonder de Beaux Arts-architectuur van het Grand en Petit Palais, toonbeelden van de glorie van de nieuwe Franse republiek.

...
Parijs: Segwaytour langs de highlights

5. Parijs: Segwaytour langs de highlights

Stort je op een unieke tourervaring en verken Parijs per Segway. Zie meer van de stad in minder tijd, bezoek een aantal van de bekendste locaties en luister onderweg naar de vermakelijke toelichting van je lokale gids. Maak kennis met je gids, ontvang je helm en krijg instructies over hoe je de Segway gebruikt. Je rijdt over stoepen, fietspaden en bekende avenues, door parken en over de oevers van de rivier de Seine. Tijdens de tour zie je bekende locaties zoals Champ de Mars, Pont Alexandre III, Champs-Elysées, Les Invalides en natuurlijk de iconische Eiffeltoren, voor die perfecte Kodakmomenten. Je gids geeft je allerlei insidertips over het leven in Parijs en vertelt interessante informatie over de locaties die jullie passeren.

...
Parijs: fotoshoot met een privé-reisfotograaf

6. Parijs: fotoshoot met een privé-reisfotograaf

Ontvang een uniek souvenir van je tijd in Parijs en neem deel aan een fotoshoot van je reis op locaties die zijn afgestemd op je persoonlijke wensen.  Werk samen met een professionele fotograaf om magische momenten te creëren en leg je reizen vast in een eigentijdse en openhartige stijl. De fotografen zijn zorgvuldig gekozen, zeer ervaren lokale experts die hun kennis van hun stad delen als een oude bekende. Ontvang binnen 5 werkdagen een link naar je eigen, met een wachtwoord beveiligde, online galerij om je professioneel bewerkte afbeeldingen gratis te downloaden.

...
Parijs: Family City Tour met riviercruise op de Seine

7. Parijs: Family City Tour met riviercruise op de Seine

U al aan het voorstellen aan de majestueuze Eiffeltoren, het verbazingwekkende Louvre of het prachtige Palais Garnier? Bezoek deze prachtige hoogtepunten en nog veel meer tijdens deze informatieve en leuke tour. Terwijl je langs de prachtige bezienswaardigheden dwaalt, ontdek je onderweg ook verborgen pareltjes. Om je kinderen extra speciaal te laten voelen, heeft je gids een aantal leuke spelletjes. Er is ook een speciaal bezoek aan de tuinen van Le Palais Royal, waar uw kinderen de vogels kunnen voeren en u prachtige foto's kunt maken. Begin uw reis vol must-sees in het beroemdste museum ter wereld: het Musée du Louvre. Leer alles over zijn geschiedenis en krijg hedendaagse informatie over hoe je je persoonlijke bezoek kunt plannen vanuit je lokale gids. Na een korte fotostop is het tijd om verder te gaan naar nog meer geweldige monumenten zoals Palais Royal, de beroemde Opera van Parijs en natuurlijk de Eiffeltoren. De lokale gidsen zijn allemaal geweldige verhalenvertellers; elk met een andere achtergrond, variërend van geschiedenis tot journalistiek. Ze kunnen niet wachten om enkele unieke inzichten en persoonlijke anekdotes met u en uw gezin te delen. Aan het einde van de reis begint u aan een cruise op de Seine en geniet u van prachtige bezienswaardigheden van de meest prestigieuze monumenten. Het cruise-ticket voor de Seine-rivier kan altijd worden gebruikt: u kunt bijvoorbeeld de dag na de tour aan boord gaan, als u dat wenst.

...
Vintage 2CV-tour rondvaart

8. Vintage 2CV-tour rondvaart

Ga op een tour door de Lichtstad in een oude Citroën 2CV, met na afloop een ontspannen rondvaart op de Seine in een klassieke Bateaux Parisiens, een traditionele Parijse rivierboot met een glazen dak. Jouw persoonlijke chauffeur zal je ophalen bij je hotel, of van elke andere locatie in Parijs, en je door de levendige straten van de stad rijden in een klassieke Citroën 2CV. De auto is een icoon van de Franse auto-industrie, de eigenzinnige 2CV werd van 1948 tot 1990 gebouwd en was razend populair door zijn herkenbare ontwerp. Bekijk Parijs door de ogen van een echte Parijzenaar en verleng dit gevoel aan de voet van de Eiffeltoren. Stap aan boord van een van de klassieke "Bateaux Parisians"-boten, volledig van glas voorzien en uitgerust met een terras op de achterkant van de boot en wandelgangen aan de zijkant van de boot die een perfect uitzicht bieden. Ontvang levendig commentaar dat in dertien talen beschikbaar is op je individuele headset en dat verrijkt is met muziek die de plekken die je bezoekt tot leven brengen. Tijdens de gecombineerde tour zul je veel van de topattracties van Parijs te zien krijgen, van de Avenue des Champs Elysée, de Place Concorde, de Arc de Triomphe, en de Trocadéro, tot de Eiffeltoren, Les Invalides, de Pont Alexandre 3, het Petit et Grand Palais, de Pyramide du Louvre en de Opera Garnier.

...
Parijs: privé-Segwaytour langs de highlights

9. Parijs: privé-Segwaytour langs de highlights

Stort je op een unieke tourervaring met het verkennen van Parijs per Segway. Zie meer van de stad in minder tijd, bezoek de bekendste locaties en luister onderweg naar de vermakelijke toelichting van je lokale gids. Maak kennis met je gids, ontvang je helm en krijg instructies over hoe je de Segway gebruikt. Je rijdt over stoepen, fietspaden en bekende avenues, door parken en over de oevers van de rivier de Seine. De route wordt aangepast aan je eigen interesses en kan onder andere beroemde bezienswaardigheden aandoen, zoals het Grand Palais, de Tuilerieën, Champs-Elysées en natuurlijk de iconische Eiffeltoren voor perfecte fotomomenten. Je gids biedt insidertips over het leven in Parijs en vertelt informatieve weetjes over de locaties waar je langskomt.

...
Invalides War Museum the World Wars Guided Tour

10. Invalides War Museum the World Wars Guided Tour

Volg een rondleiding door het Invalides War Museum met een deskundige gids. Begin met het verkennen van de 19e-eeuwse wortels die leiden tot een van de bloedigste oorlogen ooit, leren over personages als Bismarck tijdens de Frans-Pruisische oorlog. Van daaruit zal je gids de reeks gebeurtenissen samenvoegen, inclusief de moord op Franz Ferdinand, die de Eerste Wereldoorlog verrekende. Kom oog in oog te staan met de uitrusting, uniformen, wapens en andere artefacten die werden gebruikt tijdens de vele veldslagen in de oorlog. Beleef de beroemde slag om de Marne opnieuw terwijl je een van de iconische taxi's ziet die een cruciale rol speelden. Bekijk originele beelden over de gruweldaden voordat je eindelijk begrijpt hoe het Verdrag van Versailles de zaken beëindigde. Je ziet zelfs de treinwagon waar de wapenstilstand getekend was, en de oorlog beëindigde. Leer nadien hoe de dreiging van Adolf Hitler werkelijkheid werd, de lancering van de Tweede Wereldoorlog. Bespreek belangrijke gebeurtenissen zoals de Ligne Maginot, Duinkerken en de bezetting van Parijs terwijl je slentert tussen voorwerpen verzameld op het slagveld. Je gids bespreekt beroemde mannen zoals Pétain en De Gaulle die Frankrijk hebben geholpen deze verschrikkelijke oorlog te doorkruisen. Je ontdekt verhalen achter de veldslagen van Normandië en de bevrijding van Parijs, die uiteindelijk leiden tot het behoud van de stad waar je vandaag nog van kunt genieten.

...

Sitemap Pont Alexandre III

Wil je alle activiteiten in Pont Alexandre III ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pont Alexandre III

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.293 beoordelingen

Geweldige reis. Veel curiosa verweven met geschiedenis. Een leuke, open en vrolijke Dawie-gids. Iedereen betaalt zoveel als hij wil, afhankelijk van de mogelijkheid.

Ik denk dat het de moeite waard is om te gebruiken. we zeilden om 21.00 uur. Het was koud, maar het is de moeite waard om van deze uitzichten te genieten.

Super geweldige informatieve rondleiding. Niet te inspannend. Bekijk de dam en het Louvre en leer veel over Parijs en zijn geschiedenis.

Leuke tour met hoogtepunten en info voor volgende dagen of volgende bezoeken ....

Zeer uitgebreid museum, voornamelijk over oorlogsperiodes met veel wapens.