Pont d'Iéna

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Pont d'Iéna

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 4.783 beoordelingen

Wij zijn met de boot van 19:50u. Mee gegaan. Het was buiten koud en daardoor was het bovendek afgesloten. Omdat wij later waren dan dat de deuren opengingen zaten wij in het midden van de boot. Waardoor we niet erg goed zicht hadden. Ook gingen er mensen naar buiten die voor de ramen gingen staan. Op de heen reis deed de boot er langer over dan op de terug weg. We kregen toen ook geen uitleg meer over wat er precies te zien was. Prima reis maar wij hadden gehoopt op het bovendek.

Het wachten na het inchecken duurde nog best lang. De audiotour is leuk om tijdens de rondvaart te beluisteren. Parijs vanaf het water gezien, leuke ervaring. Wij hadden deze tocht op onze eerste avond in de stad. Meteen duidelijk wat de moeite waard was om te bezichtigen en ook het verhaal erbij. In de avond zijn de gebouwen mooi belicht en zo goed te zien vanaf de boot.

Leuke activiteit om te ondernemen als je weinig tijd hebt om de hoogtepunten van Parijs te bezoeken. Het boortje vaart langs veel bezienswaardigheden van Parijs. Wij hadden de rondvaart 's avonds; alles was mooi verlicht. Audioguides in verschillende talen beschikbaar. Wc's op de boot aanwezig.

Goed geregeld, aardige mensen. Duidelijke opstapplaatsen. Super druk (ivm de metrostaking misschien?) Lang moeten wachten op de blauwe bus aan het einde van de dag. Toen maar gaan lopen naar onze eindbestemming.

Unfortunately we were not allowed to go on top of the boat due to the high tide in the Seine. And the tour therefore was somewhat redirected.