Pont d'Iéna
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Parijs

Bekijk alle 755 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Pont d'Iéna

Gemiddelde beoordeling
4.3 / 5
gebaseerd op 4.749 beoordelingen

Leuke manier om verschillende bezienswaardigheden in parijs te zien

De tour geeft je een overzicht over de stad en de bezienswaardigheden. Makkelijk om ergens uit te stappen, rond te kijken en als je weer verder wilt, bij dezelfde halte terug op te stappen. Er rijden genoeg bussen, dus wachten op de volgende duurt nooit lang. In het begin even zoeken naar de opstapplaatsen, maar als snel gevonden. Deze staan met een 'bigbus' haltebordje in de kleuren van de bigbus donker rood met gele letters aangegeven. Bij veel haltes staan medewerkers van bigbus die je helpen met vragen, tickets of je vooraf gekochte tickets te activeren.

Prima bustour langs alle belangrijke bezienswaardigheden.

Zie boven. Enige nadelen: Jammer dat er geen Nederlandse tekst was voor de audiotour. Duidelijke adressen van de haltes aangeven. Is noodzakelijk voor de eerste opstap. ( bv. aangegeven was halte Gare du Nord, maar waar was niet duidelijk, hebben behoorlijk moeten zoeken)

Erg bijzonder om Parijs met al die lichtjes te zien

Het was erg druk toen wij aan boord gingen. Het was mooi weer dus iedereen wilde op het dek zitten. Hierdoor waren er te weinig zitplaatsen. De audio apparatuur was alleen beneden (binnen) dus hebben verder niets meegekregen van de achtergronden van wat we zagen.

Parijs: rondvaart van 1 uur in het avondlicht Beoordeeld door

Parijs bij nacht vanaf de Seine is een super leuke ervaring!

Parijs ontdekken vanaf het water is een aanrader! De nachtverlichting van de bruggen en monumenten geeft een mooi romantisch beeld. Audiotour in heel veel verschillende talen en een mooi achtergrondmuziek tijdens de rondvaart, top! Doen!

Parijs: rondvaart van 1 uur in het avondlicht Beoordeeld door

Geweldige manier om de hoogtepunten te bezoeken in Parijs

Simpel en snel. Op- en afstappen bij de hoogtepunten van Parijs. Je hebt de hele dag de tijd, dus hoef je niet te haasten. In de bus kun je oortjes pakken voor de audiotour, die zijn helemaal nieuw en gratis.

Omslagfoto: Guilhem Vellut, CC BY 2.0