Belevingen in
Pont de Pierre

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Pont de Pierre: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Bordeaux: riviercruise op de Garonne met glas wijn

1. Bordeaux: riviercruise op de Garonne met glas wijn

Ontdek Bordeaux vanaf de rivier de Garonne aan boord van het jacht Le Luna. Geniet van een ander perspectief op de historische stad met deskundig commentaar. Bekijk vanaf de rivier enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de gotische kathedraal die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bewonder 18e- en 19e-eeuwse herenhuizen en kunstmusea. Geniet van een glas lokale wijn en een kleine traditionele cake uit de regio, bekend als een canelé.

...
Bordeaux: begeleide wandeltocht

2. Bordeaux: begeleide wandeltocht

Je ontdekt de historische bezienswaardigheden van Bordeaux tijdens een wandeltocht van 2 uur door het historische centrum en ontdekt waarom het door de UNESCO tot Werelderfgoed is uitgeroepen. Ontmoet je gids bij het VVV-kantoor van Bordeaux op de Cours du 30 Juillet. Je ontdekt vervolgens een uitzonderlijk ensemble van stedelijke en architectonische wonderen. Wandel langs theaters, stadhuizen en herenhuizen, afgewisseld met pleinen, parken en fonteinen om een intrigerend perspectief te krijgen op een stad die een spectaculaire metamorfose ondergaat. Je bekijkt enkele van de nieuwe economische en artistieke projecten. Van de brede avenues van neoklassieke buurten rond het Place des Quinconces, het Grand Theatre en de smalle straatjes van de wijk Saint-Pierre nodigt de rondleiding je uit om de diversiteit van het erfgoed van Bordeaux te ontdekken. Je komt meer te weten over de geschiedenis van Bordeaux en de filosofen van de Verlichting die het stadslandschap van de stad hebben beïnvloed.

...

Sitemap Pont de Pierre

Wil je alle activiteiten in Pont de Pierre ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pont de Pierre

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 368 beoordelingen

Uitstekend, informatief, een onschatbare wandeling van 2 uur. .

We hebben enorm genoten van onze wandeltocht met Marie (Mary), ze had een schat aan fascinerende informatie, zo deskundig, geweldig met haar groep en moedigde vragen aan en maakte het leuk. Dit was van onschatbare waarde voor ons korte verblijf in Bordeaux, 2 uur van de dag om deze geweldige stad binnen te laten, zeker de moeite waard. . . boek het, je zult er geen spijt van krijgen.. bedankt Mary

Gepassioneerde/enthousiaste gids

Geweldige gids. Tour was een beetje vertraagd als andere tour (Frans) tegelijkertijd en moest wachten tot er ruimte (kaart) beschikbaar was toen een andere groep verder ging. Zeer informatief, maar houd er rekening mee dat de tour 2 uur duurt en de wijn / gaat zitten nadat de tour is afgelopen - bij 34 graden was dit ongemakkelijk, dus een gelegenheid om uit te rusten zou op prijs zijn gesteld.

De gids was geweldig! Hij was deskundig en grappig, dus hij hield ons geïnteresseerd in de tour. Hij groeide ook in Bordeaux en kende dus veel mensen in de hele stad. Hij liet ons geweldige plekken zien om te eten en te drinken. We gingen ook naar onze gratis drankjes aan het einde van de tour en de plaats had uitstekende wijnen tegen redelijke prijzen.

Leuke manier om de stad te verkennen. Goede gids met een goed verhaal. Enige minpuntje: van de internationale groep was ik de enige buitenlander.