Pont des Arts

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Pont des Arts

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 4.252 beoordelingen

Je ziet veel van Parijs en je kan uitstappen wanneer je wil. Tijdens de protest aktie van zaterdag reed de bus een andere route. Daardoor kreeg je op de bus een gids die in het Engels de bezienswaardigheden vertelde. Je kwam nl niet langs alle punten die de bus normaal doet. Algemeen een dikke 8.

Wat een enthousiasme en verhalen. De elektrische fiets is prima en alles goed verzorgd. Houd er wel rekening mee dat het nog koud kan zijn in de avond. Handschoenen zijn geen overbodige luxe. Een optie is ook de motor van de fiets uit te zetten.

Leuke reis en goed eten. Netjes verzorgd. Grootste tegenvaller, Er worden fotos gemaakt die je voor belachelijk veel geld kan kopen €60,- Terwijl je al best Te veel geld betaald voor De maaltijd die bezorgd word.

Goed geregeld, aardige mensen. Duidelijke opstapplaatsen. Super druk (ivm de metrostaking misschien?) Lang moeten wachten op de blauwe bus aan het einde van de dag. Toen maar gaan lopen naar onze eindbestemming.

Goed gegeten, kwaliteit en op juiste temperatuur. Snel geserveerd en vriendelijk personeel. ‘Kerstmuziek’ was hard en opera achtig, niet fijn. Tour duurt 1.15 mij dan wordt het wel krap met de tijd .