Ponta da Piedade

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Ponta da Piedade

Wil je alle activiteiten in Ponta da Piedade ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ponta da Piedade

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.275 beoordelingen

Het was heel gaaf om zo aan het einde van de wereld te staan. De rotskusten zijn schitterend en heel goed te zien wanneer je kiest voor de rondvaart-optie. De gids was erg goed, bracht ons nog naar extra plaatsen die hij kende omdat hij er opgegroeid is. Hij vertelde erg keuken we hebben veel opgestoken. Een erg indrukwekkend dag.

Super mooie catamaran met een bar aan boord! Er heerste een relaxte sfeer en je kon je gemakkelijk verplaatsten als je in de schaduw of juist in de zon wilde liggen. Leuke stop met wat activiteiten en een goede lunch! Drankjes overigens ook lekker en niet duur.

Het was allemaal prima geregeld!Eerst een boottocht in de richting van de zeegrotten. Daarna met een leuke ervaren gids per kayak verder naar de zeegrotten.Goede begeleiding en veilig!Het was een fantastische ervaring!

Zeer mooie toch. Schitterend zicht op de mooie kustlijn met indrukwekkende rotsformaties. Geen drukke momenten een zeer toffe uitstap om te doen, mede dankzij de super vaarkunsten van de gids.

Zeker de moeite waard! Vriendelijk personeel en ik denk de mooiste en leukste manier om de grotten te bekijken.