Ponta da Piedade

Meer dan 50 keer geboekt vorige week

Ponta da Piedade
74 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Ponta da Piedade: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lagos: begeleide kajaktocht

Lagos: begeleide kajaktocht

Bekijk Lagos vanuit een andere hoek tijdens deze begeleide kajaktocht. Vertrek vanaf Praia de Batata, peddel de donkere grotten in en ontspan op een zonnig strand. Begin je tour op Batata Beach. Ontmoet je gids en trek je veiligheidsuitrusting aan voordat je in een van de dubbele kajaks springt. Begin met je kajakpartner door het heldere water te peddelen en ga richting Ponta de Piedade. Geniet terwijl je peddelt van de gemoedsrust die je wordt geboden door de ondersteuningsboot, die langszij vaart. Volg de kajak van je gids in verschillende grotten en ontdek fascinerende rotsformaties. Rust halverwege je 2,5 uur durende tocht uit op een zonnig strand om te zonnebaden of een verfrissende duik te nemen.

Vanuit Lagos: Boottocht naar Ponta da Piedade

Vanuit Lagos: Boottocht naar Ponta da Piedade

Getuig de dramatische schoonheid van de Algarve tijdens een cruise vanuit Lagos. Luister naar kustgeheimen van je gids, bewonder de torenhoge rotsen van Ponta da Piedade en bekijk idyllische stranden, waaronder Camilo Beach. Kies tussen een kleine groepservaring of een privéervaring. Vaar comfortabel met stoelen met kussens terwijl u Marina de Lagos verlaat. Baan je een weg langs de kust, langs ongerepte stranden, zoals D. Ana Beach en Camilo Beach. Luister naar inzichtelijke uitleg over de bezienswaardigheden van je gids. Geniet van het adembenemende uitzicht op de Barlavento-regio terwijl je over de turquoise wateren vaart. Passeer de stranden van Batata, Pinhão en een naaktstrand terwijl je dichter bij de rotsformaties van Ponta da Piedade komt. Bewonder de torenhoge bogen en gouden kliffen van Ponta da Piedade en ontdek de interessante betekenissen achter hun voornamen, zoals de "Keuken" en "Woonkamer" uit uw gids. Ga vervolgens richting het kleine halfronde strand van Barranco Martinho, tussen het strand van Canavial en de vuurtoren van Ponta da Piedade, gekenmerkt door een hoge rots nabij de waterlijn. Geniet ten slotte van de mooie rit terug naar Marina de Lagos, waar je aan het einde van de tour van boord gaat.

Lagos: boottocht naar Ponta da Piedade

Lagos: boottocht naar Ponta da Piedade

Vaar in echte Portugese stijl over de zeeën van de Algarve tijdens een boottocht in een traditionele Portugese boot. Bezoek de ruige zeegrotten en bekijk de dramatische rotsformatie Ponta da Piedade van dichtbij. Leer meer over het gebied van uw lokale schipper. Voor een onvergetelijke ervaring stapt u aan boord van uw unieke schip, compleet met een traditioneel Portugees ontwerp. Deze speciale boten zijn ontworpen om je naar de kleinste grot te laten varen. Deze boot neemt je mee op een gedenkwaardige reis langs de adembenemende kustlijn, waarbij je kort twee verbazingwekkende grotten binnengaat en de verborgen grotten van binnenuit onthult. Gelegen rond de rotsformatie van Ponta da Piedade, krijg je een geweldig perspectief op beroemde stranden zoals Dona Ana Beach, Camila Beach en Nudist Beach, evenals zandstenen kliffen. Elke reis zal anders zijn en een waar avontuur, afhankelijk van de getijden en de zeecondities. Dit is een must-do reis en is leuk voor het hele gezin.

Lagos: Dolfijnen kijken & Benagil Tour met mariene bioloog

Lagos: Dolfijnen kijken & Benagil Tour met mariene bioloog

Eén reis, twee magische ervaringen! Dolfijnen kijken & Benagil Cave trip met Marine Biologits! Met het beste team en aan boord van het veiligste schip ervaar je in 1 keer het beste wat Lagos te bieden heeft! Deze tour van 2u30 vertrekt vanuit de Marina de Lagos en neemt je mee naar de Atlantische Oceaan, om een van de zes verschillende soorten wilde dolfijnen te verkennen en te zoeken, die leven in hun natuurlijke habitat, aan de kust van de Algarve. Onze mariene biologen zijn er om je te begeleiden bij deze geweldige ervaring met deze majestueuze dieren! Vanaf daar ga je verder met het bezoeken van de beroemdste maritieme grot van heel Portugal - "Algar de Benagil" - en de hele dramatische kustlijn van Benagil helemaal terug naar de Marina de Lagos. Dit alles aan boord van onze speedboot "Hurricane", de meest veilige, snelle, moderne en aanpasbare cruiseboot die u zult vinden! Het is bewezen dat Hurricane "dolfijnvriendelijk" is en wordt bestuurd met 2 Hydrojet-voortstuwingssystemen, die elk schadelijk contact met deze majestueuze wezens die we allemaal willen beschermen, vermijden! Aan boord van deze cruise helpt u het woord van behoud en bescherming van oceaandieren te verspreiden! Herinneringen creëren die een leven lang meegaan! Let op: de zoektocht naar wilde dolfijnen is precies dat, een zoektocht. Ons ervaren team leidt je door de belangrijkste voedselgebieden en hotspots rond Lagos en met dat in gedachten is ons slagingspercentage ~ 98%.

Vanuit Lagos: Ponta da Piedade kajaktocht

Vanuit Lagos: Ponta da Piedade kajaktocht

Ontdek het prachtige Ponta da Piedade tijdens een kajaktocht met een gids. Geniet van een panoramisch uitzicht op de kust van de Algarve, verken de kliffen van de Algarve en kajak in de vele grotten en grotten langs de kust. Klim aan boord van de catamaran bij Lagos Marina en zet koers naar Ponta da Piedade voor een begeleide kajaktocht van 2 uur langs de kust van de Algarve. Na het verlaten van de jachthaven gaat de boot naar Ponta Da Piedade, waar je de beroemde grotten en kliffen van de Algarve per kajak zult ontdekken tijdens de reis van 1 uur, vergezeld van een gids die je tijdens je avontuur zal becommentariëren. Breng 15 minuten door met ontspannen en zwemmen in de grotten, onbekende baaien en rustige stranden voordat je terugkeert naar Lagos Marina. Houd er rekening mee dat tijdens uw reis de catamaran de groep begeleidt om veiligheids- en comfortredenen.

Lagos: Ponta da Piedade Rotsformaties Rondleiding per boot

Lagos: Ponta da Piedade Rotsformaties Rondleiding per boot

Stop bij: Ponta da Piedade, Lagos Portugal Ga met ons mee op onze een uur durende reis, waar je de betoverende grottensculptuur van Lagos door de wind en de zee kunt bezoeken, ook de beroemde stranden Dona Ana en Camilo. Ervaar de vredige omgeving, perfect om onvergetelijke momenten te beleven. maak van uw tijd een gelukkige tijd. Duur: 1 uur en 15 minuten.

Vanuit Lagos: boottocht Algarve per catamaran

Vanuit Lagos: boottocht Algarve per catamaran

Klim aan boord van een catamarancruise van Lagos naar Praia da Luz en terug. Vertrek vanuit Lagos en bekijk de betoverende stranden en rotsformaties van de gouden kust van de westelijke Algarve. Vaar naar de prachtige kliffen en grotten van Ponta da Piedade en ga verder naar Praia da Luz, bekend om zijn vulkanische landschap en met palmbomen omzoomde promenade. Terwijl de boot voor anker ligt in een afgelegen baai, duikt u in het uitnodigende water en maakt u gebruik van beschikbare paddleboards, snorkelbrillen, opblaasbare balansbanen en meer. Na je zwemstop is het tijd om te ontspannen en te genieten van de zon op het zonnenet terwijl de boot rustig door het vredige water vaart terug naar Lagos.

Vanuit Lagos: kajakken en boottocht grot

Vanuit Lagos: kajakken en boottocht grot

Stap aan boord en verken de zeegrotten en stranden van Ponta da Piedade tijdens een tocht per kajak en boot vanuit Lagos. Bewonder de prachtige gouden zandstranden die in de loop van miljoenen jaren zijn ontstaan en luister naar je gids terwijl ze de navigatieregels uitleggen en hoe je je kajakuitrusting gebruikt voor je veiligheid. Eenmaal bij Ponta da Piedade stapt u aan boord van uw kajak en volgt u de gids door de prachtige grotten en kleine stranden waar het gebied beroemd om is. Na je kajakavontuur kun je gaan zwemmen in het kristalheldere water. Spring dan weer aan boord en ontspan op de terugweg naar de stad.

Vanuit Lagos: Algarve Gouden Kust Cruise

Vanuit Lagos: Algarve Gouden Kust Cruise

Verken het zuidwesten van de Algarve tijdens een boottocht van Lagos naar Cabanas Velhas, inclusief een maaltijd aan boord. Zie de ongerepte stranden, torenhoge kliffen, de grotten van Ponta da Piedade en de zwarte rots van Praia da Luz. Observeer het onderwaterleven met de meegeleverde snorkeluitrusting en glijd met een SUP-board over de golven. Ga voor anker in een afgelegen baai bij het vissersdorp Burgau. Geniet van een gratis maaltijd. Duik in het verfrissende water en snorkel tussen het zeeleven, geniet van een cocktail aan boord of pak een paddleboard voor een beetje avontuur. Leef je uit op de opblaasbare balansbaan. Geniet van de zon op de weg terug naar Lagos, maar houd een oogje open om dolfijnen te spotten in hun natuurlijke leefomgeving.

Lagos: boottocht naar Ponta da Piedade

Lagos: boottocht naar Ponta da Piedade

Kom 15 minuten voor aanvang naar de Marina de Lagos en stap aan boord. Stap aan boord van je schip, ontworpen en gebouwd in Portugal, om de verbazingwekkende grotten, grotten,  zandsteenkliffen  en afgelegen stranden bij Ponta Da Piedade te bezoeken. Het schip is zo ontworpen dat het de kleinste grotten inkomt.  Elk avontuur is anders, omdat de wind- en weersomstandigheden bepalen welke gebieden te bezoeken zijn. Hoe dan ook is het de perfecte trip voor het hele gezin. 

Ponta da Piedade: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Lagos: begeleide kajaktocht

Lagos: begeleide kajaktocht

Bekijk Lagos vanuit een andere hoek tijdens deze begeleide kajaktocht. Vertrek vanaf Praia de Batata, peddel de donkere grotten in en ontspan op een zonnig strand. Begin je tour op Batata Beach. Ontmoet je gids en trek je veiligheidsuitrusting aan voordat je in een van de dubbele kajaks springt. Begin met je kajakpartner door het heldere water te peddelen en ga richting Ponta de Piedade. Geniet terwijl je peddelt van de gemoedsrust die je wordt geboden door de ondersteuningsboot, die langszij vaart. Volg de kajak van je gids in verschillende grotten en ontdek fascinerende rotsformaties. Rust halverwege je 2,5 uur durende tocht uit op een zonnig strand om te zonnebaden of een verfrissende duik te nemen.

Vanuit Lagos: Boottocht naar Ponta da Piedade

Vanuit Lagos: Boottocht naar Ponta da Piedade

Getuig de dramatische schoonheid van de Algarve tijdens een cruise vanuit Lagos. Luister naar kustgeheimen van je gids, bewonder de torenhoge rotsen van Ponta da Piedade en bekijk idyllische stranden, waaronder Camilo Beach. Kies tussen een kleine groepservaring of een privéervaring. Vaar comfortabel met stoelen met kussens terwijl u Marina de Lagos verlaat. Baan je een weg langs de kust, langs ongerepte stranden, zoals D. Ana Beach en Camilo Beach. Luister naar inzichtelijke uitleg over de bezienswaardigheden van je gids. Geniet van het adembenemende uitzicht op de Barlavento-regio terwijl je over de turquoise wateren vaart. Passeer de stranden van Batata, Pinhão en een naaktstrand terwijl je dichter bij de rotsformaties van Ponta da Piedade komt. Bewonder de torenhoge bogen en gouden kliffen van Ponta da Piedade en ontdek de interessante betekenissen achter hun voornamen, zoals de "Keuken" en "Woonkamer" uit uw gids. Ga vervolgens richting het kleine halfronde strand van Barranco Martinho, tussen het strand van Canavial en de vuurtoren van Ponta da Piedade, gekenmerkt door een hoge rots nabij de waterlijn. Geniet ten slotte van de mooie rit terug naar Marina de Lagos, waar je aan het einde van de tour van boord gaat.

Lagos: boottocht naar Ponta da Piedade

Lagos: boottocht naar Ponta da Piedade

Vaar in echte Portugese stijl over de zeeën van de Algarve tijdens een boottocht in een traditionele Portugese boot. Bezoek de ruige zeegrotten en bekijk de dramatische rotsformatie Ponta da Piedade van dichtbij. Leer meer over het gebied van uw lokale schipper. Voor een onvergetelijke ervaring stapt u aan boord van uw unieke schip, compleet met een traditioneel Portugees ontwerp. Deze speciale boten zijn ontworpen om je naar de kleinste grot te laten varen. Deze boot neemt je mee op een gedenkwaardige reis langs de adembenemende kustlijn, waarbij je kort twee verbazingwekkende grotten binnengaat en de verborgen grotten van binnenuit onthult. Gelegen rond de rotsformatie van Ponta da Piedade, krijg je een geweldig perspectief op beroemde stranden zoals Dona Ana Beach, Camila Beach en Nudist Beach, evenals zandstenen kliffen. Elke reis zal anders zijn en een waar avontuur, afhankelijk van de getijden en de zeecondities. Dit is een must-do reis en is leuk voor het hele gezin.

Lagos: Dolfijnen kijken & Benagil Tour met mariene bioloog

Lagos: Dolfijnen kijken & Benagil Tour met mariene bioloog

Eén reis, twee magische ervaringen! Dolfijnen kijken & Benagil Cave trip met Marine Biologits! Met het beste team en aan boord van het veiligste schip ervaar je in 1 keer het beste wat Lagos te bieden heeft! Deze tour van 2u30 vertrekt vanuit de Marina de Lagos en neemt je mee naar de Atlantische Oceaan, om een van de zes verschillende soorten wilde dolfijnen te verkennen en te zoeken, die leven in hun natuurlijke habitat, aan de kust van de Algarve. Onze mariene biologen zijn er om je te begeleiden bij deze geweldige ervaring met deze majestueuze dieren! Vanaf daar ga je verder met het bezoeken van de beroemdste maritieme grot van heel Portugal - "Algar de Benagil" - en de hele dramatische kustlijn van Benagil helemaal terug naar de Marina de Lagos. Dit alles aan boord van onze speedboot "Hurricane", de meest veilige, snelle, moderne en aanpasbare cruiseboot die u zult vinden! Het is bewezen dat Hurricane "dolfijnvriendelijk" is en wordt bestuurd met 2 Hydrojet-voortstuwingssystemen, die elk schadelijk contact met deze majestueuze wezens die we allemaal willen beschermen, vermijden! Aan boord van deze cruise helpt u het woord van behoud en bescherming van oceaandieren te verspreiden! Herinneringen creëren die een leven lang meegaan! Let op: de zoektocht naar wilde dolfijnen is precies dat, een zoektocht. Ons ervaren team leidt je door de belangrijkste voedselgebieden en hotspots rond Lagos en met dat in gedachten is ons slagingspercentage ~ 98%.

Vanuit Lagos: Ponta da Piedade kajaktocht

Vanuit Lagos: Ponta da Piedade kajaktocht

Ontdek het prachtige Ponta da Piedade tijdens een kajaktocht met een gids. Geniet van een panoramisch uitzicht op de kust van de Algarve, verken de kliffen van de Algarve en kajak in de vele grotten en grotten langs de kust. Klim aan boord van de catamaran bij Lagos Marina en zet koers naar Ponta da Piedade voor een begeleide kajaktocht van 2 uur langs de kust van de Algarve. Na het verlaten van de jachthaven gaat de boot naar Ponta Da Piedade, waar je de beroemde grotten en kliffen van de Algarve per kajak zult ontdekken tijdens de reis van 1 uur, vergezeld van een gids die je tijdens je avontuur zal becommentariëren. Breng 15 minuten door met ontspannen en zwemmen in de grotten, onbekende baaien en rustige stranden voordat je terugkeert naar Lagos Marina. Houd er rekening mee dat tijdens uw reis de catamaran de groep begeleidt om veiligheids- en comfortredenen.

Lagos: Ponta da Piedade Rotsformaties Rondleiding per boot

Lagos: Ponta da Piedade Rotsformaties Rondleiding per boot

Stop bij: Ponta da Piedade, Lagos Portugal Ga met ons mee op onze een uur durende reis, waar je de betoverende grottensculptuur van Lagos door de wind en de zee kunt bezoeken, ook de beroemde stranden Dona Ana en Camilo. Ervaar de vredige omgeving, perfect om onvergetelijke momenten te beleven. maak van uw tijd een gelukkige tijd. Duur: 1 uur en 15 minuten.

Vanuit Lagos: boottocht Algarve per catamaran

Vanuit Lagos: boottocht Algarve per catamaran

Klim aan boord van een catamarancruise van Lagos naar Praia da Luz en terug. Vertrek vanuit Lagos en bekijk de betoverende stranden en rotsformaties van de gouden kust van de westelijke Algarve. Vaar naar de prachtige kliffen en grotten van Ponta da Piedade en ga verder naar Praia da Luz, bekend om zijn vulkanische landschap en met palmbomen omzoomde promenade. Terwijl de boot voor anker ligt in een afgelegen baai, duikt u in het uitnodigende water en maakt u gebruik van beschikbare paddleboards, snorkelbrillen, opblaasbare balansbanen en meer. Na je zwemstop is het tijd om te ontspannen en te genieten van de zon op het zonnenet terwijl de boot rustig door het vredige water vaart terug naar Lagos.

Vanuit Lagos: kajakken en boottocht grot

Vanuit Lagos: kajakken en boottocht grot

Stap aan boord en verken de zeegrotten en stranden van Ponta da Piedade tijdens een tocht per kajak en boot vanuit Lagos. Bewonder de prachtige gouden zandstranden die in de loop van miljoenen jaren zijn ontstaan en luister naar je gids terwijl ze de navigatieregels uitleggen en hoe je je kajakuitrusting gebruikt voor je veiligheid. Eenmaal bij Ponta da Piedade stapt u aan boord van uw kajak en volgt u de gids door de prachtige grotten en kleine stranden waar het gebied beroemd om is. Na je kajakavontuur kun je gaan zwemmen in het kristalheldere water. Spring dan weer aan boord en ontspan op de terugweg naar de stad.

Vanuit Lagos: Algarve Gouden Kust Cruise

Vanuit Lagos: Algarve Gouden Kust Cruise

Verken het zuidwesten van de Algarve tijdens een boottocht van Lagos naar Cabanas Velhas, inclusief een maaltijd aan boord. Zie de ongerepte stranden, torenhoge kliffen, de grotten van Ponta da Piedade en de zwarte rots van Praia da Luz. Observeer het onderwaterleven met de meegeleverde snorkeluitrusting en glijd met een SUP-board over de golven. Ga voor anker in een afgelegen baai bij het vissersdorp Burgau. Geniet van een gratis maaltijd. Duik in het verfrissende water en snorkel tussen het zeeleven, geniet van een cocktail aan boord of pak een paddleboard voor een beetje avontuur. Leef je uit op de opblaasbare balansbaan. Geniet van de zon op de weg terug naar Lagos, maar houd een oogje open om dolfijnen te spotten in hun natuurlijke leefomgeving.

Lagos: boottocht naar Ponta da Piedade

Lagos: boottocht naar Ponta da Piedade

Kom 15 minuten voor aanvang naar de Marina de Lagos en stap aan boord. Stap aan boord van je schip, ontworpen en gebouwd in Portugal, om de verbazingwekkende grotten, grotten,  zandsteenkliffen  en afgelegen stranden bij Ponta Da Piedade te bezoeken. Het schip is zo ontworpen dat het de kleinste grotten inkomt.  Elk avontuur is anders, omdat de wind- en weersomstandigheden bepalen welke gebieden te bezoeken zijn. Hoe dan ook is het de perfecte trip voor het hele gezin. 

De topbezienswaardigheden in Lagos, Portugal

Activiteiten in Ponta da Piedade

Rondleidingen in Portugal

Wat te doen in Portugal

Andere activiteiten in Ponta da Piedade

Wil je alle activiteiten in Ponta da Piedade bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ponta da Piedade

Gemiddelde beoordeling

4.7
(5.626 beoordelingen)

Uitstekende activiteit! We houden ervan! Ik raad het iedereen aan! Het was een warme dag en we maakten van de gelegenheid gebruik om een boottocht te maken. Het team is erg vriendelijk, ze geven ons gedurende de hele reis informatie over de plaatsen die we passeren. Halverwege genieten we van een duik, paddleboards en wat entertainment aan boord. Het was een uitstekende rondreis.

Top! Leuk ook om te doen met kleine kinderen. Wij hadden onze dochters van 2 en 3 mee. De duur van 75 min is dan precies goed. Zij waren trouwens wel gewend om te varen. Enige verbeterpuntje wat ik kan bedenken is dat de zwemvesten voor de kinderen te groot waren, idealiter hadden ze kleinere vestjes die passen bij hun gewicht.

Het was zeer informatief en de activiteit die je moet doen in Lagos, het is de enige manier om alle grotten te verkennen, kajakken is niet voor iedereen een optie omdat de wateren rond Pidade ruw zijn in de oceaan, de boot is een comfortabelere benadering om alles te waarderen de grotten.

Ik ben twee keer op dezelfde boottocht geweest met dezelfde gidsen. Hij is fantastisch, echt goede beschrijvingen van alle sites die hij je laat zien. Geweldig gevoel voor humor dat de boottocht nog leuker maakt! De grotten zijn prachtig, zeker de moeite waard om te doen.

Super leuk personeel , leuke verhalen over de rotsen en kliffen. Heel veel humor.