Kies data

Dagtrip vanaf Ponta Delgada

  • Dagtochten
19 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Ponta Delgada

Welke topattracties zijn een must-see in Ponta Delgada?

De topattracties in Ponta Delgada zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Ponta Delgada?

Ponta Delgada: wat zijn de beste betaalbare dingen om te doen?

Overzicht activiteiten in Ponta Delgada

Wil je alle activiteiten in Ponta Delgada ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ponta Delgada

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 1.005 beoordelingen

Het was echt een geweldige tour langs prachtige unieke plekken en uitzichtpunten die niet gemakkelijk te vinden of te bereiken zouden zijn zonder onze fantastische gids. Je moet echt waarderen hoeveel we in slechts één dag hebben kunnen zien. Onze gids was erg deskundig en vriendelijk, dus we konden veel interessante gesprekken voeren over een breed scala aan onderwerpen, variërend van de geschiedenis van het eiland tot natuurwetenschappen zoals geologie of biologie. Het is een ervaring die in je geheugen zal blijven.

Geweldige ervaring, ten zeerste aanbevolen. Onze gids, Eduardo, was super aardig en gaf ons veel nuttige informatie over de Azoren. Na een eerste stop om een adembenemend panoramisch uitzicht op het Furnas-meer te zien, hadden we een diner in een lokaal restaurant en probeerden we de beroemde cozido, daarna gingen we naar de thermale baden Poca da Dona Beija. Aan het einde bracht Eduardo ons naar de Caldoira en bereidde een kleine verrassing voor onze groep voor, wat een geweldige manier was om de nacht af te sluiten.

Van begin tot eind zeer goed georganiseerd met een zeer vriendelijke gids die op alle vlakken heel kundig was. Hij was erg attent, alert en wist erg veel te vertellen. Met individuele wensen werd erg goed rekening gehouden.

Great tour, amazing experience and our guide Eduardo was great was well. He knew a lot of facts about the history of the Azores and gave us a really amazing tour across Furnas.

Vey enthusiastic guide, open and able to tell a lot about Sao Miguel, showing beautifully sites.