Wateractiviteit

Ponta Delgada: trip naar walvissen en vulkanen met lunch

Activiteitenaanbieder: Green Visions Tours

Ponta Delgada: trip naar walvissen en vulkanen met lunch

Activiteitenaanbieder: Green Visions Tours

Vanaf € 120 per persoon

Begin aan een dagtocht op de Azoren. Ga op zoek naar walvissen en dolfijnen in hun natuurlijke omgeving, maak een boottocht met een catamaran en bewonder het uitzicht op Lagoa de Fogo en het vulkanische kratermeer.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 7 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Spaans, Engels, Frans, Portugees
Inclusief ophaalservice
Ophaalservice mogelijk vanaf uw hotel of privé-accommodatie. Ophalen is tussen 8:45 / 9:00 AM

Belevenis

Highlights
 • Vaar rond de prachtige archipel van de Azoren
 • Zoek naar verschillende soorten walvissen en dolfijnen
 • Verken het vulkanische landschap van het binnenland van het eiland
Volledige beschrijving
Profiteer van het ophalen van een minibusje bij uw accommodatie in Ponta Delgada en de omgeving en verken vervolgens de kustlijn van het eiland São Miguel per boot. Breng 3 uur door op zoek naar majestueuze walvissen en speelse dolfijnen in hun natuurlijke omgeving. Maak opnieuw verbinding met de natuurlijke wereld terwijl je op zoek gaat naar de potvissen, blauwe vinvissen, bultruggen, gewone vinvissen en noordse vinvissen die de archipel tot een van de beste plekken ter wereld maken om verschillende zeezoogdieren te zien. Kijk onderweg uit voor schildpadden, vliegende vissen, zeevogels en springende dolfijnen. Stap uit bij de jachthaven en geniet van een smakelijke lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch ga je naar het vulkanische landschap van het Lagoa do Fogo-kratermeer. Bekijk een van de mooiste meren van São Miguel en ervaar het verbazingwekkende binnenland van het eiland van dichtbij. Lees meer over hoe de vulkanische hitte wordt gebruikt om hernieuwbare energie op het eiland te produceren.
Inbegrepen
 • Ophalen bij uw hotel of privé-accommodatie
 • Vervoer per minibus
 • Boottocht per catamaran
 • Lokale gids/chauffeur
 • Lunch
 • Drankjes
 • Nagerecht
 • Fotomomenten
 • Toegangsprijs voor geothermische zwembaden Caldeiras da Ribeira Grande (3€ per persoon)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Zorg dat je een geldig ID meeneemt
 • Deze activiteit is afhankelijk van het weer
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 37 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • Vervoer
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • veiligheid
  5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De jongen die ons ophaalde was een beetje dom en had eerst haast, maar uiteindelijk vond ik hem echt leuk, we moesten een gids in het Spaans op de boot hebben, het was alleen in het Engels en Portugees gelukkig een van de meisjes namen de micro en legden ons wat dingen uit over de dolfijnen in het Spaans! We zagen meer dan 200 dolfijnen ... we hadden geluk en geen walvissen, het eten was erg goed en we bezochten verschillende watervallen

Verder lezen

22 juli 2022

We hebben genoten van de boottocht, we hebben geluk gehad met het weer en met het spotten van walvisachtigen. Wat ik niet leuk vond, is dat alle uitleg, op het schip, in het Engels was toen we de tour in het Spaans huurden. Dat als, met Hugo, onze gids, het geweldig was, hij Spaans sprak en te allen tijde op de hoogte was van iedereen. Bedankt Hugo, je bent een goede professional.

Verder lezen

21 juli 2022

Fantastische reis en wat een ervaring op zee. We zagen dolfijnen en blauwe vinvissen en het personeel op de boot was geweldig. De gids die ons over het eiland reed, was bekwaam en vriendelijk en hij kon ALLES beantwoorden. We waren met 4 toeristen + 1 gids op reis en het was absoluut perfect. Het weer was die dag geweldig en we hebben overal geweldige foto's kunnen maken. Het meer van vuur was prachtig en de warmwaterbronnen waren precies wat we nodig hadden. We hebben geluncht in een kleine gezellige tent en er werd rekening gehouden met allergieën ed. Het eten was goed en de sfeer ook. We waren ook op een andere walvissen spotten met een ander bedrijf en het was helemaal niet zo goed als deze. Deze reis is zeker een aanrader. Het was gewoon zo'n goede dag.

Verder lezen

16 mei 2022

Product ID: 94524