Belevingen in

Ponta Do Sol

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Ponta Do Sol

Wil je alle activiteiten in Ponta Do Sol ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ponta Do Sol

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 1 beoordelingen

Super leuke reis. Top Guide (Ruben).

Ruben gaf ons niet alleen een geweldige koetstocht, maar gaf ook interessante informatie over de bezochte plaatsen en Madeira zelf. En alles in het Engels en het Frans. Zijn co-gids Estacias? deed het ook geweldig. Deze bewogen excursie mag u niet missen. Het bureau is zeer milieubewust en staat dicht bij de natuur.

Mooie wandeling naar de waterval door super gepassioneerde gids Ruben die veel info gaf over de fauna en flora. Tevens een heel bekwame driver die ons de mooiste plekjes liet zien o.a. doorheen bananenplantages.Prachtige afsluiter van de dag was de skywalk op de hoge klif van 580 m boven de zeespiegel.

Verrassend en avontuurlijk

We hebben een fantastische dag gehad met de jeep. Mede dank zij onze leuke/goede gids Duarte. Of Roda met de Jeep. Door een 800 meter lange tunnel wandelen langs de levada’s naar de fonteinen. Daarna naar Cabo de Girao prachtig uitkijkpunt op een klif bij de Atlantische oceaan. Heerlijke dag gehad.

Fijne dag !!

Heel blij, ik had een geweldige dag !! De 4x4 rit was erg leuk! Deze plek is echt te ontdekken, ik beveel het van harte aan! Bovendien hadden we een uitstekende gids. Antonio was vriendelijk en had een goed gevoel voor humor. Ik raad je aan!

Fantastisch super dag

Leuke gids stond voor gezelligheid en veiligheid. Prachtige wandeling naar de 25 fonteinen. In een woord super