Kies data

Ponte Pietra

Ponte Pietra: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Verona: fietstocht, het klassieke en het onbekende

1. Verona: fietstocht, het klassieke en het onbekende

Ontmoet de gids op je ontmoetingsplaats in het centrum van Verona, ontvang fiets en helm van je gids en begin je 3-uur durende reis. Ontdek de belangrijkste pleinen van Verona en de oude monumenten, fiets door de omliggende wijken, langs oude stadsmuren en het oude centrum van Verona. Je luistert naar interessante verhalen en nuttige informatie van de professionele gids en je neemt een pauze voor een cappuccino of wat vers water (niet inbegrepen). Bezoek de Romeinse brug van Ponte Pietra en andere lokale Romeinse ruïnes. Herbeleef het liefdesverhaal van Romeo en Julia met een korte halte in de tuin van het Capuleti-huis om het beroemde balkon van Julia te bewonderen. Tot slot, bereik je de prachtige Ponte Pietra om een aantal fantastische foto's te maken van de heuvel van San Pietro voordat je terugkeert naar ons startpunt.

Verona: wandeltocht geschiedenis en verborgen juweeltjes

2. Verona: wandeltocht geschiedenis en verborgen juweeltjes

Wandel door het stadscentrum van Verona op een informatieve wandelervaring met een lokale gids . Volg de verschillende tijdperken van de geschiedenis van de stad terwijl je door de belangrijkste bezienswaardigheden loopt, waaronder het centrale plein, het Palazzo del Capitano en de oude Romeinse ruïnes. Ontmoet je gids en geniet van live commentaar terwijl je aan je tour begint. Begin terug in het Romeinse tijdperk, met een wandeling door de oude brug, poort, dreigende boog en archeologische vindplaats. Ga verder naar de middeleeuwen en wandel door de Piazza Bra, Piazza dei Signori en Piazza delle Erbe. Stop bij de enorme Arena van Verona en leer over zijn geschiedenis. Bekijk de paleizen van Verona, zoals Palazzo della Ragione, Palazzo Della Scala en Palazzo del Capitano. Bewonder de decadent ingerichte Loggia del Consiglio en Arche Scaligere. Ga naar Julia's balkon, ontdek het beroemde verhaal van twee door sterren gekruiste geliefden en hoor lokale geheimen over hen. Loop ten slotte door de hoofdstraten van Mazzini, Cappello en il Corso en steek de middeleeuwse kasteelbrug over voordat je terugkeert naar het startpunt.

Verona: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en stadstour

3. Verona: hoogtepunten zelfgeleide speurtocht en stadstour

Verken Verona met een interactieve smartphone-speurtocht en een zelfgeleide wandeling. Leer de stad kennen terwijl je locatiegebaseerde raadsels oplost. Wandel over de bogen van de Castelvecchio-brug boven de rivier de Adige en bekijk het Romeinse amfitheater. Na het downloaden van de tour-app op je mobiele apparaat (instructies ontvangen via e-mail na boeking), word je op een interactief avontuur geleid om 10 attracties in Verona te ontdekken (toegang tot attracties met een ticket niet inbegrepen). Gebruik aanwijzingen bij elke attractie om je volgende bestemming te vinden en daag jezelf uit om logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest te gebruiken om het spel te voltooien. Ontdek lokale informatie en feiten over de stad terwijl je de stad verkent. Geniet onderweg van de vrijheid om de tour te pauzeren of te hervatten wanneer je maar wilt. Begin op elk moment met spelen en bewonder de stad in je eigen tempo. Stop om zoveel foto's te maken als je wilt, of neem tussendoor een lunchpauze. Begin je tour in de imposante Arena van Verona, het handelsmerk van Verona! Bezoek Porta Borsari met zijn betoverende beeld. Fotografeer Julia's huis rechtstreeks uit de mooiste droom en bewonder Piazza Delle Erbe met zijn unieke architectuur. Sta versteld van Piazza Dei Signori, een van de belangrijkste symbolen van Verona. Ga vervolgens naar de Basilica di Santa Anastasia, de belangrijkste gotische kerk in Verona. Blik op de rustige Ponte Pietra, een Romeinse boogbrug. Bewonder de Cattedrale di Santa Maria Matricolare met zijn prachtige interieur. De op één na beroemdste brug van Verona is de Ponte Della Vittoria, een 111 meter lange boogbrug uit de jaren 1920. Terwijl de kers op de taart van deze unieke tour de Ponte di Castelvecchio is, een plek die altijd druk en betoverend is.

Vanaf het Gardameer: daguitstap Verona

4. Vanaf het Gardameer: daguitstap Verona

Ontdek een van de juwelen van de Italiaanse renaisssance tijdens een tour van een hele dag naar de romantische stad Verona. Kies uit meerdere vertrekpunten bij het Gardameer en reis comfortabel in een van airco voorziene bus. Bij aankomst maak je een korte wandeling naar het centrum van de stad en zie je een van de best bewaarde monumenten van het Romeinse Rijk: de Arena, nog altijd in gebruik voor concerten. Je vervolgt je tour naar Piazza dei Signori en Piazza Erbe, alvorens naar het huis van Julia te gaan, waar Romeo haar in Shakespeare's tragedie de eeuwige liefde verklaarde. Kom meer te weten over hoe de stad zich door de eeuwen heen heeft ontwikkeld en ontdek artistieke elementen uit verschillende perioden, waaronder de middeleeuwste Castelvecchio en de grafkelders van de familie Scaligeri bij de kerk Santa Maria Antica. Bewonder de Romeinse brug over de rivier Adige en nog veel meer. Geniet dan van wat vrije tijd; wandel door Via Mazzini en bekijk de lokale winkels en grote winkelketens. Dan reis je terug naar het Gardameer.

Verona Full-daagse tour van het Gardameer

5. Verona Full-daagse tour van het Gardameer

Geniet van een dagtour door Verona, met retourtransfers vanaf een groot aantal locaties in het Gardameer, waaronder Limone, Lazise en Riva del Garda. Reis per bus met airconditioning en zie lichten zoals het Square of Lords en Julia's House. Na een comfortabele transfer kunt u Verona verkennen, dat zich gedurende meer dan 2000 jaar geleidelijk heeft ontwikkeld. Bewonder artistieke elementen van de hoogste kwaliteit uit verschillende periodes, waaronder de altijd aanwezige bijdragen van de familie Scaligeri. Maak een korte wandeling naar het stadscentrum, waar een lokale gids je naar de Arena van Verona brengt. Bekijk een van de mooiste Romeinse theaters die nog steeds in gebruik zijn, waar ook ter wereld. Ga verder naar het Square of Lords (Piazza dei Signori) en Square of Herbs (Piazza Erbe), voordat je naar Julia's House gaat om liefdesboodschappen te zien die zijn geschreven door bezoekers van over de hele wereld. Ga naar het Castelvecchio en bekijk de graven van de familie Scala (Arche Scaligere). Kijk naar de Ponte Pietra, een Romeinse boogbrug die de rivier de Adige overspant. Heb vrije tijd voor wat winkeltherapie in een van de meest elegante straten van Italië. Slenter door de Via Mazzini en de etalage (of gebruik uw creditcards maximaal) voordat u terugkeert naar het Gardameer.

Verona: stadsintroductie Zelfgeleide telefoonrondleiding

6. Verona: stadsintroductie Zelfgeleide telefoonrondleiding

Wil je interessante informatie leren over 10+ van de belangrijkste attracties in de stad, verborgen locaties ontdekken, ongelooflijke legendes lezen (dit is geen audiotour) en een magische en ontspannende route lopen? Wil je op een toegankelijke, gemakkelijke en interactieve manier Verona verkennen? Deze zelfgeleide mobiele wandeltocht is misschien perfect voor jou. Grijp de kans om Verona te verkennen op minstens 10 locaties die iedereen in zijn geheugen zou willen hebben. Er is geen schema, je kunt de tour bijwonen elke dag die je wilt, wanneer je maar wilt, je kunt het in fragmenten doen, een pauze nemen om te eten, winkelen of iets anders dat je maar kunt bedenken, je kunt zelfs de app sluiten en doorgaan een andere dag staat de tour daar op je te wachten. Het belangrijkste? Het is een volledig privé-activiteit, omdat de app je de uniciteit en privacy van je mobiele telefoon biedt. Bovendien leer je over verhalen en stedelijke legendes die verband houden met de stad of monumenten die je bezoekt. De paden die u volgt zijn uniek en zullen u niet vervelen, maar zullen u op zichzelf de weg wijzen om andere "schatten" te ontdekken, zoals kleine schilderachtige paden of betoverende maar onbekende pleinen. Geniet van de rondleiding in uw taal. De integratie met google maps zorgt ervoor dat je nooit verdwaalt! Je kunt meedoen met vrienden, alleen, met je familie of met je partners en leren over de stad terwijl je ronddwaalt. Begin je tour in de imposante Arena van Verona, het handelsmerk van Verona! Bezoek Porta Borsari met zijn betoverende beeld. Fotografeer Julia's huis rechtstreeks uit de mooiste droom en bewonder Piazza delle Erbe met zijn unieke architectuur. Piazza dei Signori zal je verbazen, het is een van de karakteristieke symbolen van Verona. Dan wacht de Basilica di Santa Anastasia op je, vergeet niet om foto's te maken, het is de belangrijkste gotische kerk in Verona! Ponte Pietra zal je sprakeloos achterlaten met zijn rustige schoonheid. Bewonder de Cattedrale di Santa Maria Matricolare met zijn prachtige interieur. De op één na beroemdste brug van Verona, Ponte della Vittoria, is uw tijd en de ruimte op uw mobiele geheugen waard, terwijl de kers op de taart van deze unieke tour de Ponte di Castelvecchio is, een plek die altijd druk en betoverend is. Download de app ''World City Trail'' uit de winkel. U ontvangt een seriële sleutel via sms, app en e-mail om in te loggen. Start dan je tour en geniet!

Verona: stadsintroductie privétour

7. Verona: stadsintroductie privétour

Ontvang een introductie tot de stad Verona met een route die is ontworpen om enkele van de meest opwindende attracties van de stad te laten zien. In slechts 90 minuten tijdens deze privétour zal een lokale gids je kennis laten maken met enkele van de beste plaatsen om te bezoeken in Verona en ervoor zorgen dat je bezoek aan deze stad zo spannend mogelijk is. Leer waar u de belangrijkste bezienswaardigheden kunt vinden, zoals het Giusti-paleis, de tuin en de Ponte Pietra. Ontvang tips van uw gids over hoe u deze populaire bestemmingen kunt verkennen zonder de drukte van toeristen. Je lokale gidsen zijn ook experts in de beste plekken om te dineren. Ontdek waar je kunt eten in unieke familierestaurants en andere lokale hotspots. Neem deel aan een tour die lokale economieën ondersteunt door lokale producten aan te bieden en na te denken over manieren om overtoerisme te voorkomen met kleine en niet-opdringerige reisgroepen.

Verona: privé stadstour buiten de gebaande paden

8. Verona: privé stadstour buiten de gebaande paden

Ervaar de historische stad Verona met een professionele gids tijdens deze privétour. Maak als een local kennis met de lokale horecagelegenheden en trendy buitenwijken tijdens dit wandelavontuur door de stad. Nadat je je gids hebt ontmoet, maak je je klaar om de stad te ervaren door de wijsheid van je lokale gids. Verlaat het toeristische pad en weg van de meer voor de hand liggende hoogtepunten van de stad terwijl je de alternatieve kant van de stad ontdekt met een rondleiding door de wijk Veronetta. Volg je gids terwijl je plaatsen bezoekt zoals het kasteel van San Pietro, Ponte Pietra en nog veel meer. Geniet van een tour die lokale economieën ondersteunt door lokale producten aan te bieden en overtoerisme te voorkomen met deze kleine en niet-opdringerige reisgroep.

Verona: Romeo en Julia zelfgeleide audiotour

9. Verona: Romeo en Julia zelfgeleide audiotour

Ontdek de tijdloze stad Verona in je eigen tempo met een zelfgeleide tour op een smartphone-app. Sla uw gegevens op met offline toegang tot kaarten, auido-inhoud en geodata. Ontdek de romantiek van de huizen van Romeo en Julia, bekijk een oude arena en een familiepaleis van Scala. Download de tour en ga naar het startpunt in het centrum van Verona. Bekijk de geplaveide straten waar het liefdesverhaal van Romeo en Julia zich afspeelde. Verlaat de drukke winkelstraten en reis terug in de tijd, langs de oudste Romeinse weg van Noord-Italië. Bekijk de gevels van de Romeinse en middeleeuwse gebouwen waar 2000 jaar geschiedenis wordt weerspiegeld. Wees getuige van hoe het oude is gerecycled tot nieuw. Volg de kustlijn van de rivier de Adige en bewonder de grote pleinen en pittoreske steegjes. Krijg onderweg tips over waar je de beste Veronese keuken kunt vinden om een oude arena te zien waar gladiatoren kwamen vechten, het grote Erbe-plein, de Pietra-brug, een Romeins theater en een Romeins theater. Vang een glimp van de intriges op terwijl je het paleis van de machtige, middeleeuwse Scala-familie ziet, evenals hun privékapel en begraafplaats. Heb de vrijheid om de tour te pauzeren en te hervatten wanneer je maar wilt. Verken vanuit huis met de optie om de tour virtueel te maken.

Verona: wandeltocht met kleine groepen

10. Verona: wandeltocht met kleine groepen

Tijdens deze semi-privéwandeling van 2 uur door Verona zult u echt genieten van een intieme, persoonlijke ervaring van deze oude stad die bekend staat als de "City of Love". Verona, een van de meest romantische en mooiste steden van Italië, staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Je kunt alles leren over de geschiedenis en anekdotes van je professionele lokale deskundige gids, vrij om alle vragen te stellen die je wilt. Je gids neemt je mee op een reis door tijd en liefde in de kronkelende straatjes van deze oude stad. Je kunt het balkon van Julia bewonderen, waar zij en Romeo elkaar liefdevol in de ogen staarden. Als u verder gaat, ziet u de oude brug van Ponte Pietra en de rivier de Adige, voordat u getuige bent van het prachtige oude Romeinse theater en de archeologische vindplaats. Je kunt dan ontzag hebben voor de majestueuze Arena di Verona, die tegenwoordig beroemd is om zijn ongelooflijke concerten, operaproducties en meer.

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Andere belevingen
13 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Ponte Pietra

Wil je alle activiteiten in Ponte Pietra ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ponte Pietra

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 604 beoordelingen

Tijdens de rondleiding was het mogelijk om de stadsstructuur en de belangrijkste punten van haar geschiedenis te begrijpen en als zodanig bood het een kader dat ons hielp om de details van het erfgoed van Verona verder te verkennen. De tour was goed georganiseerd, het fietsen zelf was gemakkelijk, goed tempo. Onze gids was zeer goed voorbereid, de uitleg / informatie die ze heeft gegeven was beknopt en duidelijk, ze was vriendelijk en attent voor alle deelnemers. Haar optreden maakte deze tour tot een onvergetelijke gebeurtenis voor ons.

Hele leuke vrouwelijke gids, die veel wist te vertellen over haar stad. Groep was lekker klein (6) en het fietsen was zeker niet vermoeiend. Goede tips na afloop. Een fietstocht is ideaal om een goede indruk van stad te krijgen.

Een fantastische manier om Verona te ontdekken. Onze gids Francesco maakte er een boeiende en informatieve trip, die voorbij vloog!

Hele leuke fietstocht, hele leuke gids. Zeer snel en vlot geregeld allemaal. Ook hele goede fietsen!

Leuke en boeiende fietstocht met een heel enthousiaste gids!